Νέα

Ξενέρα & προβλήματα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.144
Πόντοι
12.056
δεν μπορει να σε βοηθησει και η επιστημονικη ομαδα του φορουμ ειναι απασχολημενοι με τον διαγωνισμο του mister malaka... επρεπε να περιμενεις να τελειωσει ο διαγωνισμος και μετα να ανοιξεις το νημα

stelda

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
11.810
Πόντοι
2.256
Το θέμα απευθύνεται σε έμπειρους μύστες.
Το λοιπόν,γαμιωμαστε με το μωρό...δίνω πόνο σαν κανίβαλος (κλασσικά) και την βλέπω κάπως... ρωτάω όλα καλά? Και απαντά 'υποφερω και προσπαθώ να μην κοιμηθώ "... Πλήρης ξενερα...μετά μου είπε ότι ήταν κουρασμένη και Μ*****ς...το αποτέλεσμα... μάγκες...έχω χάσει την όρεξης μου εντελώς! Μην μου δώσετε σχόλια του στυλ... είναι μεγάλη πουτανα κλπ...τα ξέρω...αλλά ψάχνω τρόπο να το ξεπεράσω... ευχαριστώ εκ των προτέρων

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.380
Πόντοι
3.346
Το λοιπόν,γαμιωμαστε με το μωρό...δίνω πόνο σαν κανίβαλος (κλασσικά) και την βλέπω κάπως... ρωτάω όλα καλά? Και απαντά 'υποφερω και προσπαθώ να μην κοιμηθώ "... Πλήρης ξενερα...μετά μου είπε ότι ήταν κουρασμένη και Μ*****ς...το αποτέλεσμα... μάγκες...έχω χάσει την όρεξης μου εντελώς! Μην μου δώσετε σχόλια του στυλ... είναι μεγάλη πουτανα κλπ...τα ξέρω...αλλά ψάχνω τρόπο να το ξεπεράσω... ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δεν μπορεις να κανεις κατι..να σε στειλει θελει, και μαλλον παιζει μπαλα με αλλον.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
30.931
Πόντοι
11.146
....μαγκα μου να ρωτησω κατι που δεν ανεφερε κανενας παραπανω. Οταν λες "γαμιωμασταν" το εννοεις ή εννοεις εσυ γαμουσες, δλδ η κοπελα το ηθελε ή απλα εκανε την αγγαρια για να μν σου χαλασει το χατηρι? Αν ειναι ετσι γτ στραβωνεις, προφανως δεν αντεξε, την αληθεια σου ειπε! Για να κανεις ζορικα κ ομορφα γαμησια πρεπει να το θελουν κ οι δυο :hi:

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
31.818
Πόντοι
22.936
....μαγκα μου να ρωτησω κατι που δεν ανεφερε κανενας παραπανω. Οταν λες "γαμιωμασταν" το εννοεις ή εννοεις εσυ γαμουσες, δλδ η κοπελα το ηθελε ή απλα εκανε την αγγαρια για να μν σου χαλασει το χατηρι? Αν ειναι ετσι γτ στραβωνεις, προφανως δεν αντεξε, την αληθεια σου ειπε! Για να κανεις ζορικα κ ομορφα γαμησια πρεπει να το θελουν κ οι δυο :hi:
Μάλλον ο κύριος συναδέλφος ήθελε να πει : εγαμιόσαντο :coffee:

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.013
Πόντοι
201
Πώς γίνεται να γαμάς σαν κανίβαλος και την άλλη να την πιάνει ο ύπνος; Επίσης, τι ασυνάρτησια είναι αυτή ''υποφέρω και προσπαθώ να μην κοιμηθώ'';
Όταν υποφέρουμε δεν μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον πόνο.

Εκτός των άλλων, έχεις πάρει ήδη την απόφαση σου, οπότε δεν χρειάζεται να ρωτάς εμάς για επιβεβαίωση. Βαθιά μέσα σου ξέρεις πως σε θεωρεί ανίκανο μιας και αδυνατείς να την ικανοποιήσεις. Σε έναν άντρα που σεβόταν (spoiler δεν είσαι εσύ αυτός) αποκλείεται να τολμούσε να ξεστομίσει κάτι τέτοιο.

Τέλος, δεν είσαι κανίβαλος, ένα αδύναμο ανθρωπάκι είσαι. Ένας πραγματικός κανίβαλος θα της είχε ξεκολήσει το κεφάλι από τα μπουνίδια και τις σφαλιάρες αν άκουγε τέτοια προσβολή από τη δικιά του.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.506
Πόντοι
2.546
Κανενα προβλημα,ειμαι εδω για σε ξεπερασει.Περα απ την πλακα,κουβεντα πριν βγουν τα σημαδια.Κ μη ξεχνας να σε θυμασαι,τις ιδιες αναγκες εχουμε,δε χρειαζεται να ειναι η δοτικοτητα στο 80-20/70-30 μια ζωη

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656
Ο αμπελοκηπιώτης και ο μενεδημος ισχυριζονται οτι με διαλογο θα λυσουν το προβλημα.
Πλησιαζει 2025 γελαει ο κοσμος
Ναι. Η προπαγάνδα της γνωστής Συμμαχίας συνεχίζει να παπαγαλίζει αυτή την ιδέα. Όταν λες ένα ψέμα συνεχώς, θα καταλήξει να γίνει πιστευτό. Οι γυναίκες μας χειρίζονται αιώνες με αυτό τον τρόπο, τάχα διάλογο

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
41
Like
28.136
Πόντοι
11.096
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656
Πώς γίνεται να γαμάς σαν κανίβαλος και την άλλη να την πιάνει ο ύπνος; Επίσης, τι ασυνάρτησια είναι αυτή ''υποφέρω και προσπαθώ να μην κοιμηθώ'';
Όταν υποφέρουμε δεν μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον πόνο.

Εκτός των άλλων, έχεις πάρει ήδη την απόφαση σου, οπότε δεν χρειάζεται να ρωτάς εμάς για επιβεβαίωση. Βαθιά μέσα σου ξέρεις πως σε θεωρεί ανίκανο μιας και αδυνατείς να την ικανοποιήσεις. Σε έναν άντρα που σεβόταν (spoiler δεν είσαι εσύ αυτός) αποκλείεται να τολμούσε να ξεστομίσει κάτι τέτοιο.

Τέλος, δεν είσαι κανίβαλος, ένα αδύναμο ανθρωπάκι είσαι. Ένας πραγματικός κανίβαλος θα της είχε ξεκολήσει το κεφάλι από τα μπουνίδια και τις σφαλιάρες αν άκουγε τέτοια προσβολή από τη δικιά του.
.....''υποφέρω και προσπαθώ να μην κοιμηθώ''..... είναι σαφέστατη Προσβολή και Υποτίμηση. Ύπουλο χτύπημα κάτω από τη ζώνη, για να του συντρίψει το Εγώ

.....Σε έναν άντρα που σεβόταν (spoiler δεν είσαι εσύ αυτός) αποκλείεται να τολμούσε να ξεστομίσει κάτι τέτοιο....... ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ. Φαντάσου οι μανάδες μας να ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ να ξεστομίσουν κάτι τέτοιο στους πατεράδες μας

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
31.818
Πόντοι
22.936

ANALgitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2024
Like
284
Πόντοι
21
Πόσο καιρό είστε μαζί;
Υποφέρω εννοούσε ότι πονούσε;

ANALgitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2024
Like
284
Πόντοι
21
Έπρεπε να της τον καρφώσεις πατούρα όταν σου είπε " υποφερω και προσπαθώ να μην κοιμηθώ " με την ατάκα "μην σε νοιάζει μωρό μου τώρα θα σε ξυπνήσω για τα καλά " εάν σε αφήνε να μπεις μετα της ζήταγες ΑΤΜ , εάν δεν σε αφηνε της άνοιγες μια συζήτηση ότι το Μουνι σου είναι πολύ χαλαρό και πρέπει να πηδαω και κωλο για να νιώθω κάτι. Μετά από αυτό θα έμπαινε αυτή σε site να ζητάει γνώμες
Σκληρός ο παίχτης.
Ρε φίλε γιατί βιάζεστε να κράξετε τις γυναίκες πριν καν ακούσετε το στόρυ; Η τύπισσα μπορεί να ήταν πτώμα από δουλειά, να πονούσε επειδή δεν ήταν υγρή και αυτός να συνέχιζε σε μαλάκας. Μπορεί να το προσπάθησε για να μη του χαλάσει χατίρι και να μην της βγήκε. Δεν είναι σκλάβα του, έχουμε 21ο αιώνα.

nkido101

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2024
Like
5.219
Πόντοι
1.041
τουλαχιστον ηταν ειλικρινης
σε αλλους λενε "αχχχ μωρο μου εχυσα εισαι ο καλυτερος" και πανε με αυτον που της κανει να χυνει

το θεμα ειναι η πλειοψηφια νομιζει οτι η γυναικα γουσταρει σεξ "κομπρεσερ" επειδη αυτο εμαθαν απο τις τσοντες,μετα απο λιγα λεπτα μουδιαζουν ξενερωνουν και περιμενουν να τελειωσετε

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
562
Πόντοι
81
.....''υποφέρω και προσπαθώ να μην κοιμηθώ''..... είναι σαφέστατη Προσβολή και Υποτίμηση. Ύπουλο χτύπημα κάτω από τη ζώνη, για να του συντρίψει το Εγώ

.....Σε έναν άντρα που σεβόταν (spoiler δεν είσαι εσύ αυτός) αποκλείεται να τολμούσε να ξεστομίσει κάτι τέτοιο....... ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ. Φαντάσου οι μανάδες μας να ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ να ξεστομίσουν κάτι τέτοιο στους πατεράδες μας
Είσαι ευαισθητούλης ..

Θα την νάρκωνα χωρίς να την ρωτήσω, να φχαριστηθεί κι η γειτονιά ..

Να κοιμηθεί το κοριτσάκι μου που είναι κουρασμένο.
Αραγε είναι κάτω από 70 ?

Εγώ μπορεί να λείπω.
Είμαι καλεσμένος σε άλλη κοιμισμένη ..

Τελευταία τροποποίηση:

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
4.977
Πόντοι
7.195
γιατί ξενέρα ; σιγά, δεν έγινε και τίποτα.
Πες της κοιμήσου και ρίχτης άλλο ένα κοιμισμένη.
Είναι καλή φάση.

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
880
Πόντοι
81

σωστός αλλά μην λες τη λέξη - κλειδί (δεν θα πω ποια ειναι) γιατι μπορει να τους ανοιξεις τα ματια
είσαι ο τρίτος που έδειξε τη σωστη κατευθυνση μεχρι τωρα οι υπολοιποι κοιμουνται τον υπνο του δικαιου.

Παπαγαλιζουν πραγματα που λεγαμε στο λυκειο οπου δεν ωφελουν πουθενα. Ισχυουν αλλα δεν ωφελουν.
Σαν να πας να εξεταστεις στην έκθεση, να γραψεις άλγεβρα και να απαιτεις βαθμολογια επειδη αυτα που εγραψες ισχυουν.

PavlakisTheKid

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2023
Like
2.214
Πόντοι
446
Εγώ πάντως από την στιγμή που έχω χύσει & γουστάρει πριν, ας με πει & παπά Στρουμφ κατά τη διάρκεια, στα @@ μου...!!!

Ελπίζω να βοήθησα,

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.985
Πόντοι
3.715
γεια σου ρε Κυριακάτικε Παρασκευά

(είναι και για έμπειρους μύστες :headbang::headbang::headbang::headbang:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom