You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξενέρα & προβλήματα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Gianniskavliaris40
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 40
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
stelda
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2022
- Like
- 11.810
- Πόντοι
- 2.256
Το θέμα απευθύνεται σε έμπειρους μύστες.
Το λοιπόν,γαμιωμαστε με το μωρό...δίνω πόνο σαν κανίβαλος (κλασσικά) και την βλέπω κάπως... ρωτάω όλα καλά? Και απαντά 'υποφερω και προσπαθώ να μην κοιμηθώ "... Πλήρης ξενερα...μετά μου είπε ότι ήταν κουρασμένη και Μ*****ς...το αποτέλεσμα... μάγκες...έχω χάσει την όρεξης μου εντελώς! Μην μου δώσετε σχόλια του στυλ... είναι μεγάλη πουτανα κλπ...τα ξέρω...αλλά ψάχνω τρόπο να το ξεπεράσω... ευχαριστώ εκ των προτέρων
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.380
- Πόντοι
- 3.346
Δεν μπορεις να κανεις κατι..να σε στειλει θελει, και μαλλον παιζει μπαλα με αλλον.Το θέμα απευθύνεται σε έμπειρους μύστες.
Το λοιπόν,γαμιωμαστε με το μωρό...δίνω πόνο σαν κανίβαλος (κλασσικά) και την βλέπω κάπως... ρωτάω όλα καλά? Και απαντά 'υποφερω και προσπαθώ να μην κοιμηθώ "... Πλήρης ξενερα...μετά μου είπε ότι ήταν κουρασμένη και Μ*****ς...το αποτέλεσμα... μάγκες...έχω χάσει την όρεξης μου εντελώς! Μην μου δώσετε σχόλια του στυλ... είναι μεγάλη πουτανα κλπ...τα ξέρω...αλλά ψάχνω τρόπο να το ξεπεράσω... ευχαριστώ εκ των προτέρων
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 30.931
- Πόντοι
- 11.146
....μαγκα μου να ρωτησω κατι που δεν ανεφερε κανενας παραπανω. Οταν λες "γαμιωμασταν" το εννοεις ή εννοεις εσυ γαμουσες, δλδ η κοπελα το ηθελε ή απλα εκανε την αγγαρια για να μν σου χαλασει το χατηρι? Αν ειναι ετσι γτ στραβωνεις, προφανως δεν αντεξε, την αληθεια σου ειπε! Για να κανεις ζορικα κ ομορφα γαμησια πρεπει να το θελουν κ οι δυοΤο θέμα απευθύνεται σε έμπειρους μύστες.
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 31.818
- Πόντοι
- 22.936
Μάλλον ο κύριος συναδέλφος ήθελε να πει : εγαμιόσαντο....μαγκα μου να ρωτησω κατι που δεν ανεφερε κανενας παραπανω. Οταν λες "γαμιωμασταν" το εννοεις ή εννοεις εσυ γαμουσες, δλδ η κοπελα το ηθελε ή απλα εκανε την αγγαρια για να μν σου χαλασει το χατηρι? Αν ειναι ετσι γτ στραβωνεις, προφανως δεν αντεξε, την αληθεια σου ειπε! Για να κανεις ζορικα κ ομορφα γαμησια πρεπει να το θελουν κ οι δυο
Kamigawa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 2.013
- Πόντοι
- 201
Πώς γίνεται να γαμάς σαν κανίβαλος και την άλλη να την πιάνει ο ύπνος; Επίσης, τι ασυνάρτησια είναι αυτή ''υποφέρω και προσπαθώ να μην κοιμηθώ'';
Όταν υποφέρουμε δεν μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον πόνο.
Εκτός των άλλων, έχεις πάρει ήδη την απόφαση σου, οπότε δεν χρειάζεται να ρωτάς εμάς για επιβεβαίωση. Βαθιά μέσα σου ξέρεις πως σε θεωρεί ανίκανο μιας και αδυνατείς να την ικανοποιήσεις. Σε έναν άντρα που σεβόταν (spoiler δεν είσαι εσύ αυτός) αποκλείεται να τολμούσε να ξεστομίσει κάτι τέτοιο.
Τέλος, δεν είσαι κανίβαλος, ένα αδύναμο ανθρωπάκι είσαι. Ένας πραγματικός κανίβαλος θα της είχε ξεκολήσει το κεφάλι από τα μπουνίδια και τις σφαλιάρες αν άκουγε τέτοια προσβολή από τη δικιά του.
Εκτός των άλλων, έχεις πάρει ήδη την απόφαση σου, οπότε δεν χρειάζεται να ρωτάς εμάς για επιβεβαίωση. Βαθιά μέσα σου ξέρεις πως σε θεωρεί ανίκανο μιας και αδυνατείς να την ικανοποιήσεις. Σε έναν άντρα που σεβόταν (spoiler δεν είσαι εσύ αυτός) αποκλείεται να τολμούσε να ξεστομίσει κάτι τέτοιο.
Τέλος, δεν είσαι κανίβαλος, ένα αδύναμο ανθρωπάκι είσαι. Ένας πραγματικός κανίβαλος θα της είχε ξεκολήσει το κεφάλι από τα μπουνίδια και τις σφαλιάρες αν άκουγε τέτοια προσβολή από τη δικιά του.
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 14.506
- Πόντοι
- 2.546
Κανενα προβλημα,ειμαι εδω για σε ξεπερασει.Περα απ την πλακα,κουβεντα πριν βγουν τα σημαδια.Κ μη ξεχνας να σε θυμασαι,τις ιδιες αναγκες εχουμε,δε χρειαζεται να ειναι η δοτικοτητα στο 80-20/70-30 μια ζωη
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.970
- Πόντοι
- 3.656
Ναι. Η προπαγάνδα της γνωστής Συμμαχίας συνεχίζει να παπαγαλίζει αυτή την ιδέα. Όταν λες ένα ψέμα συνεχώς, θα καταλήξει να γίνει πιστευτό. Οι γυναίκες μας χειρίζονται αιώνες με αυτό τον τρόπο, τάχα διάλογοΟ αμπελοκηπιώτης και ο μενεδημος ισχυριζονται οτι με διαλογο θα λυσουν το προβλημα.
Πλησιαζει 2025 γελαει ο κοσμος
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.136
- Πόντοι
- 11.096
Ή έμπειρη γνώμη σού επί τού θέματος παρακαλώ νά πέσει στό τραπέζι τού bou.comΜάλλον ο κύριος συναδέλφος ήθελε να πει : εγαμιόσαντο
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.970
- Πόντοι
- 3.656
.....''υποφέρω και προσπαθώ να μην κοιμηθώ''..... είναι σαφέστατη Προσβολή και Υποτίμηση. Ύπουλο χτύπημα κάτω από τη ζώνη, για να του συντρίψει το ΕγώΠώς γίνεται να γαμάς σαν κανίβαλος και την άλλη να την πιάνει ο ύπνος; Επίσης, τι ασυνάρτησια είναι αυτή ''υποφέρω και προσπαθώ να μην κοιμηθώ'';
.....Σε έναν άντρα που σεβόταν (spoiler δεν είσαι εσύ αυτός) αποκλείεται να τολμούσε να ξεστομίσει κάτι τέτοιο....... ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ. Φαντάσου οι μανάδες μας να ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ να ξεστομίσουν κάτι τέτοιο στους πατεράδες μας
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 31.818
- Πόντοι
- 22.936
Τίποτα μαν μαλακίεςΉ έμπειρη γνώμη σού επί τού θέματος παρακαλώ νά πέσει στό τραπέζι τού bou.com
Ο τύπος Φλεξάρει ότι γαμεί σαν κομπρεσέρ
Λες και τον ρωτήσαμε
ANALgitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2024
- Like
- 284
- Πόντοι
- 21
Πόσο καιρό είστε μαζί;Το θέμα απευθύνεται σε έμπειρους μύστες.
Υποφέρω εννοούσε ότι πονούσε;
ANALgitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2024
- Like
- 284
- Πόντοι
- 21
Σκληρός ο παίχτης.Έπρεπε να της τον καρφώσεις πατούρα όταν σου είπε " υποφερω και προσπαθώ να μην κοιμηθώ " με την ατάκα "μην σε νοιάζει μωρό μου τώρα θα σε ξυπνήσω για τα καλά " εάν σε αφήνε να μπεις μετα της ζήταγες ΑΤΜ , εάν δεν σε αφηνε της άνοιγες μια συζήτηση ότι το Μουνι σου είναι πολύ χαλαρό και πρέπει να πηδαω και κωλο για να νιώθω κάτι. Μετά από αυτό θα έμπαινε αυτή σε site να ζητάει γνώμες
Ρε φίλε γιατί βιάζεστε να κράξετε τις γυναίκες πριν καν ακούσετε το στόρυ; Η τύπισσα μπορεί να ήταν πτώμα από δουλειά, να πονούσε επειδή δεν ήταν υγρή και αυτός να συνέχιζε σε μαλάκας. Μπορεί να το προσπάθησε για να μη του χαλάσει χατίρι και να μην της βγήκε. Δεν είναι σκλάβα του, έχουμε 21ο αιώνα.
nkido101
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2024
- Like
- 5.219
- Πόντοι
- 1.041
τουλαχιστον ηταν ειλικρινης
σε αλλους λενε "αχχχ μωρο μου εχυσα εισαι ο καλυτερος" και πανε με αυτον που της κανει να χυνει
το θεμα ειναι η πλειοψηφια νομιζει οτι η γυναικα γουσταρει σεξ "κομπρεσερ" επειδη αυτο εμαθαν απο τις τσοντες,μετα απο λιγα λεπτα μουδιαζουν ξενερωνουν και περιμενουν να τελειωσετε
σε αλλους λενε "αχχχ μωρο μου εχυσα εισαι ο καλυτερος" και πανε με αυτον που της κανει να χυνει
το θεμα ειναι η πλειοψηφια νομιζει οτι η γυναικα γουσταρει σεξ "κομπρεσερ" επειδη αυτο εμαθαν απο τις τσοντες,μετα απο λιγα λεπτα μουδιαζουν ξενερωνουν και περιμενουν να τελειωσετε
Είσαι ευαισθητούλης .......''υποφέρω και προσπαθώ να μην κοιμηθώ''..... είναι σαφέστατη Προσβολή και Υποτίμηση. Ύπουλο χτύπημα κάτω από τη ζώνη, για να του συντρίψει το Εγώ
.....Σε έναν άντρα που σεβόταν (spoiler δεν είσαι εσύ αυτός) αποκλείεται να τολμούσε να ξεστομίσει κάτι τέτοιο....... ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ. Φαντάσου οι μανάδες μας να ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ να ξεστομίσουν κάτι τέτοιο στους πατεράδες μας
Θα την νάρκωνα χωρίς να την ρωτήσω, να φχαριστηθεί κι η γειτονιά ..
Να κοιμηθεί το κοριτσάκι μου που είναι κουρασμένο.
Αραγε είναι κάτω από 70 ?
Εγώ μπορεί να λείπω.
Είμαι καλεσμένος σε άλλη κοιμισμένη ..
Τελευταία τροποποίηση:
γιατί ξενέρα ; σιγά, δεν έγινε και τίποτα.Το θέμα απευθύνεται σε έμπειρους μύστες.
Πες της κοιμήσου και ρίχτης άλλο ένα κοιμισμένη.
Είναι καλή φάση.
σωστός αλλά μην λες τη λέξη - κλειδί (δεν θα πω ποια ειναι) γιατι μπορει να τους ανοιξεις τα ματια.....''υποφέρω και προσπαθώ να μην κοιμηθώ''..... είναι σαφέστατη Προσβολή και Υποτίμηση. Ύπουλο χτύπημα κάτω από τη ζώνη, για να του συντρίψει το Εγώ
είσαι ο τρίτος που έδειξε τη σωστη κατευθυνση μεχρι τωρα οι υπολοιποι κοιμουνται τον υπνο του δικαιου.
Παπαγαλιζουν πραγματα που λεγαμε στο λυκειο οπου δεν ωφελουν πουθενα. Ισχυουν αλλα δεν ωφελουν.
Σαν να πας να εξεταστεις στην έκθεση, να γραψεις άλγεβρα και να απαιτεις βαθμολογια επειδη αυτα που εγραψες ισχυουν.
PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.214
- Πόντοι
- 446
Εγώ πάντως από την στιγμή που έχω χύσει & γουστάρει πριν, ας με πει & παπά Στρουμφ κατά τη διάρκεια, στα @@ μου...!!!
Ελπίζω να βοήθησα,
Ελπίζω να βοήθησα,
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 8K