Επισκέπτης
Για να "πηδήξουμε" ψηλά κάποιες φορές απο τα χαμηλά πρέπει να πάρουμε φόρα
με παρανοησες...η γκομενα βαζει το πηχη χαμηλα, οχι η προσεγγιση σου!
Για να "πηδήξουμε" ψηλά κάποιες φορές απο τα χαμηλά πρέπει να πάρουμε φόρα
Εγω πλέον το διασκεδάζω. Δεν είναι βεβαια ethical αλλα δεν κρατιέμαι. Ήμουν στον αστέρα τις προάλες με μια φίλη της γυναικας μου, πραγματικά εντυπωσική. 1,78, μαλλί μοντελου, μακρύ, λεπτή, ΜΒΑ, τη ξερω χρόνια. Και πάντα μόνη. Όταν εχει καμιά σχεσούλα εξαφανιζεται, για μηνες. Στέλνει μόνο σμς. Για να εμφανίσει το γκομενο, πρέπει να τον αρραβωνιαστεί. Αλλιώς, ντρεπεται. Ανασφάλειες, στο μεγιστο. Και έιναι κρίμα, μιλάμε για αγγελο. Κάθε φορά που με βλέπει, τα ίδια..αχ, Π, τι γιναν οι αντρες σαν και σενα? Τυχαιρή η φίλη μου (που να ήξερε τι κουμάσι είμαι και εγω ). Όποιον ομως και να της συστησουμε, της βρωμάει. Και ξαφνικά, τη βλέπουμε στο (πχ) Γκάλαξυ με ενα τριςκακόμοιρο χοντρούλη καράφλα. Ποιός της φταίει, τελικά?
ʼλλη, Group Product σε πολυεθνική-γιγαντα. Αστερι στη δουλιά της. 80.000/Υ, Χ3 (company car) , στα 35 της. Ενα της λές, 5 καταλαβαίνει. Δεν ενθυμούμαι να εχω ξαναδει τετοιο πράγμα. Τρομάζεις. Γιαλυζει το μάτι της. Ομορφη, ας γουέλ. Τα ερωτικά της? Καθίστε πρώτα....54, χοντρός παντρεμένος εργοδηγός. Με 3 παιδιά. Την πηδάει 4-5 σε χοτελ κοντα στη δουλειά οταν αυτος έχει όρεξη. Και αυτη να παρακαλάει. Το 35αρι το πληρωνει αυτή. Της έχει δε απαγορέψει να του στελνει σμς μετα τις 7. Τετοιο πράγμα.
Και αυτές οι τύπισσες, με τέτοια "διαπιστευτήρια", θα μου εγείρουν απαιτήσεις...Ρίχνουμε τρελό άκυρο, δε μασάμε ούτε με τα ΜΒΑ και την πιθανώς καλή εμφάνιση και αντιμετωπίζουμε το θέμα όπως πράγματι του αξίζει, ως δηλαδή κάτι διασκεδαστικό...
Εγω πλέον το διασκεδάζω. Δεν είναι βεβαια ethical αλλα δεν κρατιέμαι. Ήμουν στον αστέρα τις προάλες με μια φίλη της γυναικας μου, πραγματικά εντυπωσική. 1,78, μαλλί μοντελου, μακρύ, λεπτή, ΜΒΑ, τη ξερω χρόνια. Και πάντα μόνη. Όταν εχει καμιά σχεσούλα εξαφανιζεται, για μηνες. Στέλνει μόνο σμς. Για να εμφανίσει το γκομενο, πρέπει να τον αρραβωνιαστεί. Αλλιώς, ντρεπεται. Ανασφάλειες, στο μεγιστο. Και έιναι κρίμα, μιλάμε για αγγελο. Κάθε φορά που με βλέπει, τα ίδια..αχ, Π, τι γιναν οι αντρες σαν και σενα? Τυχαιρή η φίλη μου (που να ήξερε τι κουμάσι είμαι και εγω ). Όποιον ομως και να της συστησουμε, της βρωμάει. Και ξαφνικά, τη βλέπουμε στο (πχ) Γκάλαξυ με ενα τριςκακόμοιρο χοντρούλη καράφλα. Ποιός της φταίει, τελικά?
ʼλλη, Group Product σε πολυεθνική-γιγαντα. Αστερι στη δουλιά της. 80.000/Υ, Χ3 (company car) , στα 35 της. Ενα της λές, 5 καταλαβαίνει. Δεν ενθυμούμαι να εχω ξαναδει τετοιο πράγμα. Τρομάζεις. Γιαλυζει το μάτι της. Ομορφη, ας γουέλ. Τα ερωτικά της? Καθίστε πρώτα....54, χοντρός παντρεμένος εργοδηγός. Με 3 παιδιά. Την πηδάει 4-5 σε χοτελ κοντα στη δουλειά οταν αυτος έχει όρεξη. Και αυτη να παρακαλάει. Το 35αρι το πληρωνει αυτή. Της έχει δε απαγορέψει να του στελνει σμς μετα τις 7. Τετοιο πράγμα.
Α ρε Raven!....
Το σημείο που είναι το σπίτι μου, "προσφέρεται" για να συναντηθεί ένα (παράνομο) ζευγαράκι, να αφήσουν το ένα αυτοκίνητο, και να φύγουν με το άλλο, να πάνε παραέξω, ή σε κανένα ξενοδοχείο της περιοχής, ή σε απόμερο ταβερνάκι, τέτοια.
Το τι έχουν δει τα μάτια μου δε μπορείτε να το φανταστείτε.
Και δυστυχώς, επειδή δε τους ξέρω τους ανθρώπους (μόνο οπτική εικόνα έχω), δε θα μπορέσω να σας τη μεταφέρω.
Αλλά το τι γκόμενα φανταχτερή & λουσάτη (και καλό αμάξι κλπ τέτοια) φεύγει με καράγυφτο, άπλυτο, γέρο, σιχαμένο οδηγό σκουριασμένου DATSUN, δε μπορείτε να το φανταστείτε!
Έχω καραφλιάσει!
[size=10pt](οχι βιζιτα, ε)[/size]
Τέλεια βρήκα το σωστό thread. Είμαι σε φάση δουλειά και πάλι δουλειά (σε UK) και σκάει φάση με ταμίας απο σούπερ μάρκετ γουστάρει τρελλά, λέει είναι χωρισμένη με ένα παιδί, αυτή φαίνεται νέα 25αρα max μετριότατη λίγο παχουλή άλλα καλή για κανα ξεχαρμάνιασμα απο τη δουλειά και καβάντζα. Δε ξέρω όμως τι παίζει σε αυτό το τομέα πχ με χωρισμούς πρώην με παιδί κλπ και επίσης με το σώμα κλπ είναι ζαρωμένο μουνί χάλια ? Κανένας έμπειρος να ρίξει φώς. Φαστ πλιζ γιατι ζήτησε ήδη το τηλ μου την βλέπω δεν κρατιέται να ξέρουμε πρην πάμε σε αυτά τα χωράφια lol φχαριστώ
Αρκετα απο αυτα που ακουγονται ειναι ψεμα το μουνι δεν χαλαρωνει (Ενταξι δεν θα ειναι σαν ενος 20χρονου)
Τα είπες όλα.Αν πας με MILF ειναι πλεον πολυ δυσκολος ο δρομος της επιστροφης (ψαξιμο για μικροτερες ηλικιες)
Θα σου μαθει πολλα ακομα και αυτα που δεν μπορουσες ισως να φανταστεις.