Νέα

Περί MILF...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 352
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Εγω πλέον το διασκεδάζω. Δεν είναι βεβαια ethical αλλα δεν κρατιέμαι. Ήμουν στον αστέρα τις προάλες με μια φίλη της γυναικας μου, πραγματικά εντυπωσική. 1,78, μαλλί μοντελου, μακρύ, λεπτή, ΜΒΑ, τη ξερω χρόνια. Και πάντα μόνη. Όταν εχει καμιά σχεσούλα εξαφανιζεται, για μηνες. Στέλνει μόνο σμς. Για να εμφανίσει το γκομενο, πρέπει να τον αρραβωνιαστεί. Αλλιώς, ντρεπεται. Ανασφάλειες, στο μεγιστο. Και έιναι κρίμα, μιλάμε για αγγελο. Κάθε φορά που με βλέπει, τα ίδια..αχ, Π, τι γιναν οι αντρες σαν και σενα? Τυχαιρή η φίλη μου (που να ήξερε τι κουμάσι είμαι και εγω :2funny:). Όποιον ομως και να της συστησουμε, της βρωμάει. Και ξαφνικά, τη βλέπουμε στο (πχ) Γκάλαξυ με ενα τριςκακόμοιρο χοντρούλη καράφλα. Ποιός της φταίει, τελικά?

ʼλλη, Group Product σε πολυεθνική-γιγαντα. Αστερι στη δουλιά της. 80.000/Υ, Χ3 (company car) , στα 35 της. Ενα της λές, 5 καταλαβαίνει. Δεν ενθυμούμαι να εχω ξαναδει τετοιο πράγμα. Τρομάζεις. Γιαλυζει το μάτι της. Ομορφη, ας γουέλ. Τα ερωτικά της? Καθίστε πρώτα....54, χοντρός παντρεμένος εργοδηγός. Με 3 παιδιά. Την πηδάει 4-5 σε χοτελ κοντα στη δουλειά οταν αυτος έχει όρεξη. Και αυτη να παρακαλάει. Το 35αρι το πληρωνει αυτή. Της έχει δε απαγορέψει να του στελνει σμς μετα τις 7. Τετοιο πράγμα.

Και αυτές οι τύπισσες, με τέτοια "διαπιστευτήρια", θα μου εγείρουν απαιτήσεις...Ρίχνουμε τρελό άκυρο, δε μασάμε ούτε με τα ΜΒΑ και την πιθανώς καλή εμφάνιση και αντιμετωπίζουμε το θέμα όπως πράγματι του αξίζει, ως δηλαδή κάτι διασκεδαστικό...

Επισκέπτης
Και αυτές οι τύπισσες, με τέτοια "διαπιστευτήρια", θα μου εγείρουν απαιτήσεις...Ρίχνουμε τρελό άκυρο, δε μασάμε ούτε με τα ΜΒΑ και την πιθανώς καλή εμφάνιση και αντιμετωπίζουμε το θέμα όπως πράγματι του αξίζει, ως δηλαδή κάτι διασκεδαστικό...

εχει μια καυλα να γαμας ενα καλο ΜΒΑ :2funny: Γινεται κατι σαν τις βεμομαχιες οξφορντ και κειμπριτζ... :2funny:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Εγω πλέον το διασκεδάζω. Δεν είναι βεβαια ethical αλλα δεν κρατιέμαι. Ήμουν στον αστέρα τις προάλες με μια φίλη της γυναικας μου, πραγματικά εντυπωσική. 1,78, μαλλί μοντελου, μακρύ, λεπτή, ΜΒΑ, τη ξερω χρόνια. Και πάντα μόνη. Όταν εχει καμιά σχεσούλα εξαφανιζεται, για μηνες. Στέλνει μόνο σμς. Για να εμφανίσει το γκομενο, πρέπει να τον αρραβωνιαστεί. Αλλιώς, ντρεπεται. Ανασφάλειες, στο μεγιστο. Και έιναι κρίμα, μιλάμε για αγγελο. Κάθε φορά που με βλέπει, τα ίδια..αχ, Π, τι γιναν οι αντρες σαν και σενα? Τυχαιρή η φίλη μου (που να ήξερε τι κουμάσι είμαι και εγω :2funny:). Όποιον ομως και να της συστησουμε, της βρωμάει. Και ξαφνικά, τη βλέπουμε στο (πχ) Γκάλαξυ με ενα τριςκακόμοιρο χοντρούλη καράφλα. Ποιός της φταίει, τελικά?

ʼλλη, Group Product σε πολυεθνική-γιγαντα. Αστερι στη δουλιά της. 80.000/Υ, Χ3 (company car) , στα 35 της. Ενα της λές, 5 καταλαβαίνει. Δεν ενθυμούμαι να εχω ξαναδει τετοιο πράγμα. Τρομάζεις. Γιαλυζει το μάτι της. Ομορφη, ας γουέλ. Τα ερωτικά της? Καθίστε πρώτα....54, χοντρός παντρεμένος εργοδηγός. Με 3 παιδιά. Την πηδάει 4-5 σε χοτελ κοντα στη δουλειά οταν αυτος έχει όρεξη. Και αυτη να παρακαλάει. Το 35αρι το πληρωνει αυτή. Της έχει δε απαγορέψει να του στελνει σμς μετα τις 7. Τετοιο πράγμα.

Α ρε Raven!....
Το σημείο που είναι το σπίτι μου, "προσφέρεται" για να συναντηθεί ένα (παράνομο) ζευγαράκι, να αφήσουν το ένα αυτοκίνητο, και να φύγουν με το άλλο, να πάνε παραέξω, ή σε κανένα ξενοδοχείο της περιοχής, ή σε απόμερο ταβερνάκι, τέτοια.

Το τι έχουν δει τα μάτια μου δε μπορείτε να το φανταστείτε.
Και δυστυχώς, επειδή δε τους ξέρω τους ανθρώπους (μόνο οπτική εικόνα έχω), δε θα μπορέσω να σας τη μεταφέρω.
Αλλά το τι γκόμενα φανταχτερή & λουσάτη (και καλό αμάξι κλπ τέτοια) φεύγει με καράγυφτο, άπλυτο, γέρο, σιχαμένο οδηγό σκουριασμένου DATSUN, δε μπορείτε να το φανταστείτε!

Έχω καραφλιάσει!

Επισκέπτης
Α ρε Raven!....
Το σημείο που είναι το σπίτι μου, "προσφέρεται" για να συναντηθεί ένα (παράνομο) ζευγαράκι, να αφήσουν το ένα αυτοκίνητο, και να φύγουν με το άλλο, να πάνε παραέξω, ή σε κανένα ξενοδοχείο της περιοχής, ή σε απόμερο ταβερνάκι, τέτοια.

Το τι έχουν δει τα μάτια μου δε μπορείτε να το φανταστείτε.
Και δυστυχώς, επειδή δε τους ξέρω τους ανθρώπους (μόνο οπτική εικόνα έχω), δε θα μπορέσω να σας τη μεταφέρω.
Αλλά το τι γκόμενα φανταχτερή & λουσάτη (και καλό αμάξι κλπ τέτοια) φεύγει με καράγυφτο, άπλυτο, γέρο, σιχαμένο οδηγό σκουριασμένου DATSUN, δε μπορείτε να το φανταστείτε!

Έχω καραφλιάσει!

εγω να δεις...ενα βημα ειμαι απο τον ψυχίατρο....να παρκαρω στο πάινς...ερχεται η δικιά μου, 41...παντρεμενη, λεπτη, με το καμπριο της, αλλα με τις ρυτιδουλες της, το βυζάκι κατω, αλλα η καυλα στο μαξ....βγαινει απο τη πορτα τυπος....180 κιλα...με 20αρα (οχι βιζιτα) ε, μετα αναθεωρεις....γενικα...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
460
Πόντοι
36
Ποτέ δεν ξέρεις. Και βίζιτα να μην είναι, μπορεί νάχει πάρει (ή να προσδοκά βάσιμα) ...δωράκια...

Η βίζιτα είναι σωστή και ντόμπρα τύπισσα. Αυτή που ψάχνει (και ...ο ψάχνων βρίσκει, γνωστόν) "χρηματοδότη" (μαλάκα δηλαδή) δε φαίνεται με τη μία. Γι αυτό και είναι η πιο επικίνδυνη για τους επιρρεπείς.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αντί να λέτε μπράβο στο παλληκάρι...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
180 κιλά με 20άρα, δεν χρειάζεται τίποτα αναθεώρηση. Είδα σήμερα συνεντευξη της Αλιμόνου στον Θεοδωράκη. Τη λυπήθηκε η ψυχή μου.

Tas

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
0
Τέλεια βρήκα το σωστό thread. Είμαι σε φάση δουλειά και πάλι δουλειά (σε UK) και σκάει φάση με ταμίας απο σούπερ μάρκετ γουστάρει τρελλά, λέει είναι χωρισμένη με ένα παιδί, αυτή φαίνεται νέα 25αρα max μετριότατη λίγο παχουλή άλλα καλή για κανα ξεχαρμάνιασμα απο τη δουλειά και καβάντζα. Δε ξέρω όμως τι παίζει σε αυτό το τομέα πχ με χωρισμούς πρώην με παιδί κλπ και επίσης με το σώμα κλπ είναι ζαρωμένο μουνί χάλια ? Κανένας έμπειρος να ρίξει φώς. Φαστ πλιζ γιατι ζήτησε ήδη το τηλ μου την βλέπω δεν κρατιέται να ξέρουμε πρην πάμε σε αυτά τα χωράφια lol φχαριστώ

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Τέλεια βρήκα το σωστό thread. Είμαι σε φάση δουλειά και πάλι δουλειά (σε UK) και σκάει φάση με ταμίας απο σούπερ μάρκετ γουστάρει τρελλά, λέει είναι χωρισμένη με ένα παιδί, αυτή φαίνεται νέα 25αρα max μετριότατη λίγο παχουλή άλλα καλή για κανα ξεχαρμάνιασμα απο τη δουλειά και καβάντζα. Δε ξέρω όμως τι παίζει σε αυτό το τομέα πχ με χωρισμούς πρώην με παιδί κλπ και επίσης με το σώμα κλπ είναι ζαρωμένο μουνί χάλια ? Κανένας έμπειρος να ρίξει φώς. Φαστ πλιζ γιατι ζήτησε ήδη το τηλ μου την βλέπω δεν κρατιέται να ξέρουμε πρην πάμε σε αυτά τα χωράφια lol φχαριστώ

ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ? εμπρος λοιπον να την ρουφιξεις την γκομενα (Αν και μαλλον το αντιθετο θα γινει)!!!!!

Tas

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
0
Ενοείτε ρε φίλε θα βγάλω όλα τα σπασμένα :p απλά είναι κάτι που πρέπει να προσέξω ξέρεις με παιδιά πρών κλπ Λένε ότι πχ το μουνί ξεχυλώνει με τη γέννα Δε ξέρω τι άλλο μπορεί να παίζει

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Αν πας με MILF ειναι πλεον πολυ δυσκολος ο δρομος της επιστροφης (ψαξιμο για μικροτερες ηλικιες)
Θα σου μαθει πολλα ακομα και αυτα που δεν μπορουσες ισως να φανταστεις.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Αρκετα απο αυτα που ακουγονται ειναι ψεμα το μουνι δεν χαλαρωνει (Ενταξι δεν θα ειναι σαν ενος 20χρονου)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ΜΙΛΦ....
όνειρο απατηλο...χαχα.....

Tas

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
0
Χαχα speed καλό, ενοούσες ενός 20χρονου κοριτσιού προφανώς

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Αν πας με MILF ειναι πλεον πολυ δυσκολος ο δρομος της επιστροφης (ψαξιμο για μικροτερες ηλικιες)
Θα σου μαθει πολλα ακομα και αυτα που δεν μπορουσες ισως να φανταστεις.
Τα είπες όλα.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom