Νέα

Περί MILF...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 352
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αμα θες παρε τη Ρωσιδα Λανα μιλφειγ γυρω στα 50 ειναι,ειναι καυλα με στητο βυζακι,κωλαρα,τα λεει και ωραια.
Εγω την ειχα παρει σε στουντιο,ειχα κατσει καμια ωρα μαζι της.
Εμπειρια για 'μενα και εκανα τα παντα μονο που δεν πηρα κωλο....

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
γεια σας παιδια
Ηθελα να ρωτησω οι 40αρες ισον με δυο εικοσαρες ?
ειναι αληθεια αυτο .
θα με τρελενε μια τετοια εμπειρια
γεια να ακουσω σχολεια. :huh: :-* :-*
  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: αν και δεν έχω εμπειρία (ακόμη  :grin: :grin: :grin: ) νομίζω ότι ισχύει... :rockon: :S

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
40αρες μακραν οι καλυτερες στο Σεξ.Ξερουν τι θελουν οι γυναικες κ πως να το παρουν!Θεες!

Επισκέπτης
γεια σας παιδια
Ηθελα να ρωτησω οι 40αρες ισον με δυο εικοσαρες ?
ειναι αληθεια αυτο .
θα με τρελενε μια τετοια εμπειρια
γεια να ακουσω σχολεια. :huh: :-* :-*

Φίλε είναι απόλυτη αλήθεια αυτό. Μια 40αρα = 2 20αρες!!! Σε όλη μου την σεξουλική καριέρα (και δεν μιλάω για πουτάνες) επέλεγα να κάνω σχέσεις σοβαρές με γυναίκες οι οποίες ήταν 30-40 με έμφαση στο 35-40 πάντα μεγαλύτερές μου δηλαδή. Δεν θα αρχίσω να αναφέρω για τα κόλπα που ξέρουν στο sex γιατί αυτά ειναι το λιγότερο, αλλά για την ουσιαστική επικοινωνία που μπορεις να δημιουργήσεις με τέτοιες γυναίκες, καθώς και το ότι καταλαβαίνουν πριν από εσένα... Καλό είναι με τέτοιες γυναίκες να μην το παίζετε μάγκες γιατί τα έχουν φάει στη μάπα. Αν σας επιλέξουν - γιατί θα σας επιλέξουν και δεν θα τις επιλέξετε - φροντίστε να περάσετε τέλεια... Νομίζω ότι οι θεωρίες του Κινέζικου Ταό για το σεξουαλική ζωή μεταξύ μικρότερου άντρα και μεγαλύτερής του γυναίκας βρίσκουν την πλήρη εφαρμογή τους στο συγκεκριμένο ηλικιακό group. 

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
411
Πόντοι
6.135
Ειναι κολαση οντως. Εγω παλια τα "ειχα" με μια 44αρα κυπρια, η οποια αν και γεματουλα, ηταν ηφαιστειο στο κρεβατι. Το τι πιπες κ το το γαμησια ειχα ριξει δεν περιγραφεται.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Η φραση που χαρακτηριζει μια εμπειρια (ή και περσισσοτερεςω :grin:) με μια σαρανταρα ειναι:
[move] :rockon:ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ :rockon:[/move]

kpn

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
παιδια οντως οι 40αρες δεν παιζονται στο σεξ,
τα ειχα με μια 41 χρονων και μιλαμε κολαση,
στην αρχη νομιζα οτι επεζε με μυνηματα απο το κινητο της αλλα μια μερα μου λεει οτι θα ερχοταν απο το σπιτι μου,
ερχετε και γινετε η μαχη του σκρα,
μιλαμε μου επερνε πιπα και οταν ηταν να χυσω παω να τραβηχτω και με κραταει εκει και τη χυνω μεσα στο στομα και μετα μου λεει νομιζες οτι επεζα μωρο μου τωρα τι εχεις να πεις?

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Εντάξ' μωρέ καλές είναι και οι 40άρες... αλλά με 50άρες δε συγκρίνονται!!! :-* :smitten: :knockinb:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
παιδια οντως οι 40αρες δεν παιζονται στο σεξ,
τα ειχα με μια 41 χρονων και μιλαμε κολαση,
στην αρχη νομιζα οτι επεζε με μυνηματα απο το κινητο της αλλα μια μερα μου λεει οτι θα ερχοταν απο το σπιτι μου,
ερχετε και γινετε η μαχη του σκρα,
μιλαμε μου επερνε πιπα και οταν ηταν να χυσω παω να τραβηχτω και με κραταει εκει και τη χυνω μεσα στο στομα και μετα μου λεει νομιζες οτι επεζα μωρο μου τωρα τι εχεις να πεις?

αυτο θα ελειπε να μην τα επινες,θα της ελεγα..χαχαχαχα

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16

kpn

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αυτο θα ελειπε να μην τα επινες,θα της ελεγα..χαχαχαχα

καλα ενοειτε αλλα ενοω οτι η ολη φαση ηταν γαματη,
δηλαδη εγω να νομιζω οτι πεζει και οτι δεν προκειτε να την γαμησω και να της το εχω πει κιολας και αυτη ερχετε στο σπιτι μου χαλαρα τα καταπινει ολα και με ξεζουμιζει

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
καλα ενοειτε αλλα ενοω οτι η ολη φαση ηταν γαματη,
δηλαδη εγω να νομιζω οτι πεζει και οτι δεν προκειτε να την γαμησω και να της το εχω πει κιολας και αυτη ερχετε στο σπιτι μου χαλαρα τα καταπινει ολα και με ξεζουμιζει

οι γυναικες ειναι κινητη ΚΑΒΛΑ..

40ΡΕΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ...
ΟΙ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ 40ΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΕΣ...

ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΕΤΑ CHAMPIONS LEAGUE..ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ...

kpn

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οι γυναικες ειναι κινητη ΚΑΒΛΑ..

40ΡΕΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ...
ΟΙ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ 40ΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΕΣ...

ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΕΤΑ CHAMPIONS LEAGUE..ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ...

το καλο ειναι οτι ξερουν τι θελουν και τη θες εσυ απο αφτες και σου το δινουν χωρις να σου τα πρηζουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom