Νέα

Περί MILF...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 352
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Μάγκες είπαμε μιλφέιγ ούμπερ άλλες αλλά ΟΧΙ παντρεμένες!!! :woldman:
Εδώ τίθεται θέμα ηθικής και πρέπει να αντιστεκόμαστε, όσο σέξυ :boobies: και προκλητική :-* απέναντί μας κι αν είναι η παντρεμένη ωριμοκορασίδα. 0:)
Ναι ξέρω θα με χαρακτηρίσετε χλεχλέ, φλούφλη, συντηρητικό, οπισθοδρομικό, ξενέρωτο, μυξοπαρθένο, κλπ... Ε ΝΑΙ λοιπόν είμαι!!! :grin: :grin: :grin:
Σκεφτείτε όμως να ήσασταν στη θέση του κερατά... :think:

Επισκέπτης

βυζο κ εγω σε θεματα ηθικης ειμαι καθετος οριζοντιος κ διαγωνιος κ ειχα αυτην την αντιληψη κ ημουν της λογικης ΄΄οτι δεν θες να σου κανουν μην το κανεις΄΄ αλλα ρε φιλε εαν θελει η γυναικα να γαμηθει δεν θα σε εσυ θα ειναι ο επομενος...το αποτελεσμα ιδιο θα ειναι...αμα ειναι ξεκωλιαρα γιατι να μην χαρεις κ εσυ ουτως η αλλως για να μπει στην διαδικασια παντρεμενη κ να ψαχνεται μαλλον αυτος ειναι μαλακας που δεν ψιλιαστικε την δουλεια πριν βαλει την κουλουρα....κ αυτα πιστεψε με φαινονται  ;)

Επισκέπτης
Μάγκες είπαμε μιλφέιγ ούμπερ άλλες αλλά ΟΧΙ παντρεμένες!!! :woldman:
Εδώ τίθεται θέμα ηθικής και πρέπει να αντιστεκόμαστε, όσο σέξυ :boobies: και προκλητική :-* απέναντί μας κι αν είναι η παντρεμένη ωριμοκορασίδα. 0:)
Ναι ξέρω θα με χαρακτηρίσετε χλεχλέ, φλούφλη, συντηρητικό, οπισθοδρομικό, ξενέρωτο, μυξοπαρθένο, κλπ... Ε ΝΑΙ λοιπόν είμαι!!! :grin: :grin: :grin:
η ηθικη ειναι προσωπικη υποθεση.εσυ μπορει να μη το κανες αλλος μπορει να το κανε κι αλλος μπορει να ελεγε οτι δε θα το εκανε ποτε αλλα αμα του το βαζε στη μαπα να την ξεχναγε την ηθικη...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βυζόμπαλος///

Ναι ξέρω θα με χαρακτηρίσετε χλεχλέ, φλούφλη, συντηρητικό, οπισθοδρομικό, ξενέρωτο, μυξοπαρθένο, κλπ... Ε ΝΑΙ λοιπόν είμαι!!! Grin

έλα καλέ...εμείς..ποτέ ...συ είπας.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
βυζο κ εγω σε θεματα ηθικης ειμαι καθετος οριζοντιος κ διαγωνιος κ ειχα αυτην την αντιληψη κ ημουν της λογικης ΄΄οτι δεν θες να σου κανουν μην το κανεις΄΄ αλλα ρε φιλε εαν θελει η γυναικα να γαμηθει δεν θα σε εσυ θα ειναι ο επομενος...το αποτελεσμα ιδιο θα ειναι...αμα ειναι ξεκωλιαρα γιατι να μην χαρεις κ εσυ ουτως η αλλως για να μπει στην διαδικασια παντρεμενη κ να ψαχνεται μαλλον αυτος ειναι μαλακας που δεν ψιλιαστικε την δουλεια πριν βαλει την κουλουρα....κ αυτα πιστεψε με φαινονται  ;)

η απλα κακοπερναει στο γαμο της.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: μην το αποκλειεις αυτο

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
βυζόμπαλος///

Ναι ξέρω θα με χαρακτηρίσετε χλεχλέ, φλούφλη, συντηρητικό, οπισθοδρομικό, ξενέρωτο, μυξοπαρθένο, κλπ... Ε ΝΑΙ λοιπόν είμαι!!! Grin

έλα καλέ...εμείς..ποτέ ...συ είπας.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κι έλεγα ποιός θα τσιμπήσει πρώτος... :2funny: :2funny: :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
κ επειδη κακοπερναει πρεπει να γαμηθει με αλλον?ποιος σου τα πε εσενα αυτα....λαθος τα μαθες παντως...

αμα νιωθει παραμελημενη απο τον αντρα της τι να κανει; ειναι κλασσικη γυναικια αντιδραση σε τετοιες περιπτωσεις

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
[youtube=425,350]TnW59E-zyZY[/youtube]

Αν ειναι σαν την κα ορμα αλιως και στα 40-50 σου σαρανταρες θα πηδας οπότε....

και αλλο τραγουδι απο την ταινια

[youtube=425,350]FL6HK1YP9pQ[/youtube]

στα 80'ς υπηρχε μια αλλη ταινια με τίτλο "η σαρανταρα και ο πρωταρης" με περιπου το ιδιο καστ με το less than zero αλλα δεν θυμαμαι τον αγγλικο τίτλο (ο ηρωας πηδα μια γκομενα που τελικα ειναι η μάνα του κολλητου του)

+ ΑΠΕΙΡΟΟΟΟΟ

Και γω πιστεύω ότι οι 40 φεύγα γυναίκες κάνουν τα καλύτερα μαμήσια, γιατί έχουν βάλει πια τους εγωισμούς και τα βεντετιλίκια των μικρότερων ηλικιών στην πάντα! Γενικά, οι γυναίκες σε αυτή την ηλικία πιστεύω ότι είναι πιο ζεστές και ανθρώπινες!

Πάντως, μας έφτιαξες ρε φίλε "Pepe le pew"! Τι βαρβάτη ταινία είναι "Ο Πρωτάρης"! Και ειδικά η σκηνή όπου ο πρωτάρης 20άρης (ο άπαιχτος Ντάστιν Χόφμαν) έχει μόλις μαμήσει για πρώτη φορά τη γοητευτική 40άρα, νοιώθει να ανοίγεται μπροστά του ένας τεράστιος, γοητευτικός καινούργιος κόσμος, είναι ανέμελα ξαπλωμένος με το πονηρό μαύρο γυαλί του στο φουσκωτό του στρώμα στην πισίνα των γονιών του και μέσα από τις ψυχεδελικές αντανακλάσεις του ήλιου στο νερό ακούγεται στην ταινία να μπαίνει σιγά - σιγά το αριστουργηματικό τραγούδι "Sound of Silence"! Αυτή η σκηνή θεωρώ ότι είναι από τις κορυφαίες του παγκόσμιου κινηματογράφου!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Κι έλεγα ποιός θα τσιμπήσει πρώτος... :2funny: :2funny: :2funny:
κακώς έλεγες....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

η απλα κακοπερναει στο γαμο της.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: μην το αποκλειεις αυτο
άμα εύα κακοπερνάει ή νιώθει παραμελημένη να του το πεί ,να τον χωρίσει,και μετά να πάει να γαμηθεί με όποιον θέλει....αλλά βολεύονται ...και τον μαλάκα...και τον γκόμενο...

Επισκέπτης
αμα νιωθει παραμελημενη απο τον αντρα της τι να κανει; ειναι κλασσικη γυναικια αντιδραση σε τετοιες περιπτωσεις

ευα η γυναικα αυτην την διαφορα εχει με την τσουλα,πουτανα ,ξεκωλιαρα...δηλαδη να κραταει το σπιτι της ασχετως εαν καλοπερναει η οχι....οι πατεραδες μας κ οι μαμαδες μας μεγαλωσαν σε οικογενειες οπου οι γυναικες ηταν πολυ καταπιεσμενες κ ομως ηταν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ κ οχι ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ οπως τωρα....κ βγαλανε παιδια με προσωπικοτητες κ οχι καθυστερημενα οπως τωρα...

Επισκέπτης
ταλε εσυ μην μιλας εισαι μικρος ακομα  :P :P ....ασε την εμπερια να μιλησει  :2funny: :2funny: :2funny:

kpn

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ευα η γυναικα αυτην την διαφορα εχει με την τσουλα,πουτανα ,ξεκωλιαρα...δηλαδη να κραταει το σπιτι της ασχετως εαν καλοπερναει η οχι....οι πατεραδες μας κ οι μαμαδες μας μεγαλωσαν σε οικογενειες οπου οι γυναικες ηταν πολυ καταπιεσμενες κ ομως ηταν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ κ οχι ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ οπως τωρα....κ βγαλανε παιδια με προσωπικοτητες κ οχι καθυστερημενα οπως τωρα...

θα συμφωνησω με τον συναγωνιστη

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να κρατας ενα σπιτι οταν αυτο διαλυεται, καλυτερα να χωριζουν. παντως ο ταλος43 εχει δικιο σε ενα πραμα, να χωριζουν και μετα να βγαζουν τα ματια τους

kpn

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να κρατας ενα σπιτι οταν αυτο διαλυεται, καλυτερα να χωριζουν. παντως ο ταλος43 εχει δικιο σε ενα πραμα, να χωριζουν και μετα να βγαζουν τα ματια τους

ετσι ναι σωστα πρωτα χωριζεις και μετα βγαζεις τα ματια σου αυτο ειναι σωστη σταση

Επισκέπτης
καλυτερα να μην παντρευτουν απ την αρχη εβακι...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Παιδιά η φυσική λέει ότι "κενό" στη φύση δεν υπάρχει! Άμα κάποιας γυναίκας το νουνί είναι κενό πολύ καιρό όλος και κάποιος λούτσος θα βρεθεί για να το "σταφάρει" αυτό το κενό, είναι αυτή παντρεμένη ή όχι! Είναι νόμος της φύσης!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
'ετσι είναι...έχουν γίνει οι οικογένειες..μπουρδέλα...δεν σου κάνει ο/η άλλος/η....μάζεψτα και φύγε και κανε ότι θες...πωπωπω..τωρα τα πήρα στην κράνα..... βιδώθηκα λέμεεεε.....:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης

καλα ευα εσυ στην ζωη σου οταν κανεις οικογενεια κ δεν σου συμπεριφερεται καλα να τον χωρισεις κ να ξεκωλιαζεσαι για ενα πηδημα κ την αξια της οικογενειας να την κλασεις [size=16pt]ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΗΔΗΜΑ[/size]...

έλα καλέ μπαμπά...άσε και το τσαμένο να μιλήξει.....μπουχου.....κακέ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom