Νέα

Περί MILF...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 352
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
stay together for the kids-Blink 182

[youtube=425,350]PZwNoSxvMcQ[/youtube]

Επισκέπτης
εγω εχω φαει κολλημε σημερα με τερζη οχι οτι δεν το εχω γενικα  :P  :rolleyes:

[youtube=425,350]gnwGHaGsFuI&feature=related[/youtube]

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εγω παλι οχι. τι να κανουμε δεν εχουμε τα ιδια γουστα. παω να διαβασω καμια κβαντικη φυσικη

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
πως την προτιμας; μεσα η εξω απο κουτι;;; :2funny: :2funny: :2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
η ηθικη ειναι προσωπικη υποθεση.

Εδώ είσαι λάθος φίλτατε. Υπάρχουν (άγραφοι) κανόνες ηθικής οι οποίοι ισχύουν για ΟΛΟΥΣ κι όχι για καθέναν ξεχωριστά κατά πως τον συμφέρει...

εσυ μπορει να μη το κανες αλλος μπορει να το κανε κι αλλος μπορει να ελεγε οτι δε θα το εκανε ποτε αλλα αμα του το βαζε στη μαπα να την ξεχναγε την ηθικη...

Συμφωνώ και επαυξάνω. Ποτέ μη λες ποτέ και ποτέ μη λες πάντα...

Κατά τ'άλλα +69 στον τάλο! :2funny: Ρε τάλε τι θα γίνει πότε θα διαφωνήσουμε να πέσουν φάπες; :hammer:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Εδώ είσαι λάθος φίλτατε. Υπάρχουν (άγραφοι) κανόνες ηθικής οι οποίοι ισχύουν για ΟΛΟΥΣ κι όχι για καθέναν ξεχωριστά κατά πως τον συμφέρει...

Συμφωνώ και επαυξάνω. Ποτέ μη λες ποτέ και ποτέ μη λες πάντα...

Κατά τ'άλλα +69 στον τάλο! :2funny: Ρε τάλε τι θα γίνει πότε θα διαφωνήσουμε να πέσουν φάπες; :hammer:
άμα μπινελικώσω την άστριντ γίνεται τίποτα?..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
άμα μπινελικώσω την άστριντ γίνεται τίποτα?..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Την πούτσισες κοινώς!!! :uzi: Μετά έχει θρεντάκι αφιερωμένο στον σωφέρ, αφαίρεση της άδειας πουλενοποίησης και άλλα πολλά... :2funny: :2funny: :2funny:

freelover

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
για να ξελαμπεικαρουμε λιγο
το κερατο ρε παιδια δεν εχει δηκαιολογια η το εχεις και το φορας (στο/στη σηζυγο) η δεν το εχεις και τρως φασολια καθε μερα.

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
και μονο που ακουω 40+ μπροστα απο την ηλικια μιας γυναίκας μου σηκωνεται  :2funny: :2funny:

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
πηρα νωριτερα το απογευμα σημερα  40αρα cg ...νταρντανα με καμπυλες και πολλα πιασιματα ...δεν ηταν ασχημα

( ..γραφω το post εδω διοτι δεν καταφερα να ενοπισω το thread "40άρες βιζιτες" και ετσι κι αλλιως το παρων thread "40άρες" εχει γαμηθεί στην αμπελοφιλοσοφία ....ας πουμε και κατι χρησιμο!)

varvatosex

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας παιδια
Ηθελα να ρωτησω οι 40αρες ισον με δυο εικοσαρες ?
ειναι αληθεια αυτο .
θα με τρελενε μια τετοια εμπειρια
γεια να ακουσω σχολεια. :huh: :-* :-*
είναι όντως τέλειες παιδιά,δεν μπορούν να συγκριθουν με τις αβγαλτες μικρες :headbang: οι σημερινες μικρες  θελουν ολο βολτα ροδα και τσεπη,ουτε να πηδηχτουν δε ξερουν και εχουν ενα σωρο απαιτησεις απο πανω!

Adraktos

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η 40άρα είναι άλλη αίσθηση μαζί της είσαι εκτός σύμπαντος οι μικρούλες είναι ψωνισμένες πιστέυω επειδή τις γαμάνε κάτι 30άρηδες και κάτι 40άρηδες και για να μην τις χάσουν τους κάνουν όλα τα χατήρια με αποτέλεσμα όταν έρθει η σειρά σου να τα φτιάξεις μαζί της να τραβάς τα χίλια μύρια.....

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
φυσικα και ειναι
μακαρι να πηδαγαμε μονο 40αρες
ειναι το κατι αλλο στο γαμησι

Το οτι μια γυναικα ειναι 40ρα δε σημαινει αυτοματως οτι ειναι τουρμπο στο κρεβατι.
Μπορει καλλιστα να ειναι για τα μπαζα.
Εγω εχω γαμησει μερικες και μου εχει τυχει ασχετη, καλη αλλα και αδιαφορη.
Συνηθως ανυπαντρες αυτης της ηλικιας εχουν σοβαρα θεματα (ψυχολογικα, κομπλεξ κτλ).
Οσο για τις παντρεμενες η ηθικη μου δε μου επιτρεπει να ασχοληθω.

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
σιγουρα δεν σημαινει οτι οταν καποια ειναι 40αρα ειναι και θεα στο κρεβατι.Παιζουν πολλα μπαζα, βουρλα ασχετες ψοφιες κλπ.

Ομως αν σου κατσει 40αρα που σε καβλωνει τοτε ειναι βεβαιο οτι το σεξ μαζι της θα ειναι σαφως ανωτερο απο μια αντιστοιχη πχ 20αρα η 25αρα.

Ειδικα για τους νεωτερους συναγωνιστες θεωρω οτι ειναι οτι καλλίτερο το gamisi με μια mature....

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
....τη να λεμε ρε παιδια ...αν δεν δοκιμασεις ...κατι λειπη .και αν δοκιμασεις .....κολισες...
.........ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΟΛΙΣΩ!!!

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
ωραιος smoker! δοκιμασες 40αρα ? καλο και ατελειωτο γαμισι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom