Νέα

Περί MILF...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 352
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
η εβα εχει μια κλασικη γυναικεια σταση στο θεμα , ενας γαμος δεν ειναι μονο το σεξ  ειναι και η ταυτοτητα των ψυχων  ..... αλλωστε το σεξ συχνα στο γαμο δεν υπαρχει  ..... με τον καιρο χανεται ή περιοριζεται , αλλα υπαρχουν αλλα κοινα οπως τα παιδια τα γραμματια οι κουμπαροι  οι καταθεσεις οι συγγενεις ολος αυτος ο κοσμος ο κοινος και μεγας !

ρε ανθρωπε εσυ μπορεις να ζησεις χωρις σεξ;;;;; δεν ειναι χομπι οπως λενε μερικοι ηλιθιοι ειναι αναγκη. κι αλλωστε οταν τον αγαπας τον αλλον δεν θες να ερχεσαι και σε σωματικη επαφη μαζι του; αν ειναι να καταληξει να κρατιεται ο γαμος μονο απο τα γραμματια ε αντε για δεν παντρευομαι ποτε

Επισκέπτης
γαμος...υπερεκτιμημενο πραγμα...η πραγματικοτητα το επιβεβαιωνει...

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
ρε ανθρωπε εσυ μπορεις να ζησεις χωρις σεξ;;;;; δεν ειναι χομπι οπως λενε μερικοι ηλιθιοι ειναι αναγκη. κι αλλωστε οταν τον αγαπας τον αλλον δεν θες να ερχεσαι και σε σωματικη επαφη μαζι του; αν ειναι να καταληξει να κρατιεται ο γαμος μονο απο τα γραμματια ε αντε για δεν παντρευομαι ποτε
η γυναικεία άποψη με 2 αντίθετες όψεις,
είναι στον γάμο, τον αγαπάει, κάνει σεξ μόνο μαζί του, άρα κάνει σεξ μόνο με όποιον αγαπάει,
μόλις χωρίσει όμως κάνει σεξ με εντελώς διαφορετικά κριτήρια, να γεμίσει το "κενό" που είπε και κάποιος πιο πριν,

απορίας άξιον είναι πως με το πάτημα ενός διακόπτη η κοσμοθεωρία του σεξ αλλάζει,
από μονογαμική -> πολυγαμική,

πόσες 40άρες πηδιούνται αβέρτα με το παραμύθι ότι "δεν τις καλύπτει ο άντρας τους", "έχουν νεκρό γάμο" και πολλά άλλα που όλοι έχουμε ακούσει..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
είναι στον γάμο, τον αγαπάει, κάνει σεξ μόνο μαζί του, άρα κάνει σεξ μόνο με όποιον αγαπάει,
μόλις χωρίσει όμως κάνει σεξ με εντελώς διαφορετικά κριτήρια, να γεμίσει το "κενό" που είπε και κάποιος πιο πριν,

απορίας άξιον είναι πως με το πάτημα ενός διακόπτη η κοσμοθεωρία του σεξ αλλάζει,

πόσες 40άρες πηδιούνται αβέρτα με το παραμύθι ότι "δεν τις καλύπτει ο άντρας τους", "έχουν νεκρό γάμο" και πολλά άλλα που όλοι έχουμε ακούσει..

αυτη την αποψη την εχω εξηγησει σε αλλο θρεντ βαριεμαι να τα ξαναλεω

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
μαγκες δεν προλαβαινω να τα διαβασω ολα αλλα η ευα μιλαει για ΜΟΝΟΓΑΜΙΑ κ της τα χωνεται?

αν ειναι ετσι ΗΜΑΡΤΟΝ ρε σεις!!

εδω λεμε που να βρουμε γυναικες που να μην ειναιν πουτανες κ εσεις της τα χωνετε?

πες τα ρε ευα!!

ΜΟΝΟ ΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ 40ΡΕΣ ΡΕ,ΟΧΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΘΙΚΟΙ..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μαγκες δεν προλαβαινω να τα διαβασω ολα αλλα η ευα μιλαει για ΜΟΝΟΓΑΜΙΑ κ της τα χωνεται?

αν ειναι ετσι ΗΜΑΡΤΟΝ ρε σεις!!

εδω λεμε που να βρουμε γυναικες που να μην ειναιν πουτανες κ εσεις της τα χωνετε?

πες τα ρε ευα!!

ΜΟΝΟ ΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ 40ΡΕΣ ΡΕ,ΟΧΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΘΙΚΟΙ..

λολ με τρομαζεις που συμφωνεις μαζι μου  :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Όπως είχε πει μια φίλη, οι γυναίκες είναι πιο ευπροσάρμοστες. Αλλά οι καιροί αλλάζουν

Επισκέπτης
ποιος μιλησε για καβλα; εγω ειπα οτι το κερατο ειναι η συνεπεια αλλων προβληματων...  παντως σε βρησκω τρομερα εγωιστη να ζητας απο τους γονεις να μην χωρισουν για εσενα!!!! πως τολμησες να επεμβεις στην σχεση ΤΟΥΣ; δεν λεω σε επιρεαζει κι εσενα ο χωρισμος (μιλαω γενικα)αλλα πανω απ'ολα ειναι δικο τους θεμα. μοναχοπαιδι εισαι;

οπως παντα οι απαντησεις σου δειχνουν το ποσο ωριμα ειναι τα κοριτσια των 20 χρονων σε συγκριση με των αγοριων...
απανταω καταρχας στις ερωτησεις σου...ναι ειμαι μοναχοπαιδι,ναι ειμαι εγωιστης,ναι ειμαι απολυτος,ναι ειμαι οπισθοδρομικος,ναι ειμαι σκληρος κ οτι αλλο κατεβαζει Η ΓΚΛΑΒΑ ΣΟΥ
καταδευτερον νομιζω οτι στην οικογενεια μου επειδη ακριβως ειναι ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ εχω το δικαιωμα να παρεμβαινω οπου κ  οποτε γουσταρω γιατι ακριβως ειναι δικια μου...ουτε ειπα τιποτα για κανενος αλλου ουτε για εσενα τιποτα...
κατατριτον ευα οι λογοι για τους οποιους οι γονεις μου τσκανωνονταν δεν ηταν η εξωσυζηγικες σχεσεις αλλα εαν το ταπερ θα μπει στο πανω η το κατω ραφι...παλι προτρεχεις...

το κερατο λες ειναι συνεπεια πολλων πραγματων να παραθεσω πως το βλεπω εγω κ εαν διαφωνεις λες
μια γυναικα για να κερατωσει θα πρεπει ο αντρας της
1)να μην την προσεχει
2)να μην την αγαπαει
3)να μην νιωθει επιθυμητη σε αυτον
4)να εχει κορεστει η σχεση τους κ αλλα τετοια εμπριμε
μαλιστα κ μην μου πεις οτι εχεις βρει λογους περα της εμφανησεως κ της σεξουαλικης υποθεσεως γιατι ευα θα σου πω οτι απλα ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ κ θα το τεκμηριωσω
θα μου πεις οτι στην πορεια δεν ταιριαζουν οι αποψεις κ δεν μπορουν να συνεννοηθουν...κ θα σου πω....περιμενες να παντρευτεις να κανεις παιδια για να καταλαβεις οτι δεν ταιριαζεις  :uglystupid: ...κ ολα αυτα τα περι συμβιωσης ειναι παπαρια μαντολες...ΟΛΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΗΔΗΜΑ αλλιως το κερατο δεν υφισταται

κ επειδη ειμαι καθετος θα σου πω κ το αλλο...οτι κ να λετε οσο κ να τραγουδατε κ να νομιζετε οτι μπορειτε να εχετε οποιον θελετε κ να τον χειριζεστε οπως θελετε εδω στην ελλαδα οι οικογενειες που προκοψανε ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΕΣ κ βεβαια η γυναικα επερνε αυτο που ηθελε με τον τροπο της αλλα τον τελευταιο λογο τον ειχε ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ..κ οσο γραφικο κ να με πεις αυτην την εικονα εχω στο μυαλο μου αυτην θελω να εφαρμοσω κ βλεποντας κ απο την τωρινη ζωη μου μια χαρα σε πολυ καλο μου ειχε βγει να εχω τετοια προτυπα κ τετοιες αντιληψεις...η ιστορια αγαπημενη μου ευα εχει δειξει οτι αυτους τους μοντερνισμους του τυπου παντρευομαστε κ χωριζουμε στο αψε σβησε σε φερνει σε απογνωση κ απογοητευση παρα σε ευτυχια...

κ θα στο ξαναπω επειδη μαλλον δεν το καταλαβες...για εμενα το να χωρισει ενα ζευγαρι γιατι δεν ταιριαζει κ μετα να αφοσιωθει μονο στα παιδια του αλλα απο διαφορετικη θεση  ο καθενας δεν το βρισκω κατακριτεο...ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ....εεεεεε ειναι οχι για φτυσιμο,οχι για κλωτσιες αλλα για λυπηση...

υσ---->καλα παραλιακη κ αξονας βουλιαγμενης τα εσπαγε χθες....σπεσιαλ καταστασεις

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
κ επειδη ειμαι καθετος θα σου πω κ το αλλο...οτι κ να λετε οσο κ να τραγουδατε κ να νομιζετε οτι μπορειτε να εχετε οποιον θελετε κ να τον χειριζεστε οπως θελετε εδω στην ελλαδα οι οικογενειες που προκοψανε ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΕΣ κ βεβαια η γυναικα επερνε αυτο που ηθελε με τον τροπο της αλλα τον τελευταιο λογο τον ειχε ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ..

Έτσι είναι και για άλλους λόγους

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6

Εδω υπαρχει συνθετο προβλημα που μπορει να συνοψισθει/απλοποιηθει καπως ετσι:
1)Τι κανει η γυναικα (μεση Ελληνιδα συζηγος) για να διαγειρει και να διατηρησει την επιθυμια/ενδιαφερον του αντρα της?
2) Κι' αν το επιχειρησει (γιατι μερικες το επιχειρουν) τι ακουει απο το κοινωνικο περιβαλον και καμια φορα και απο τον ιδιο τον αντρα της (γιατι ντυνεσαι σν πουτανα? και τετοια)

Γιατι βλεπεις η απολαυση του σεξ δεν ειναι δεν ειναι για τη μαμα μας, αδελφη μας, γυναικα μας κλπ. Αυτο ειναι για τις CT απλα.
Βλεπουμε λοιπον ποσο συνθετη και "φταιγμενη" κοικωνια ειμαστε και ποσους αιωνες χρειαζονται και με τη βοηθεια της Εκκλησιας για να αλλαξουν καποια πραγματα προς το καλυτερο.

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6

Δεν ειναι παντα παραμυθι και επιπλεον η επιζητηση γνωσης και εμπειριας και στα σεξουαλικα θεματα ειναι απολυτα ανθρωπινη και εντονη (εμεις τι κανουμε δηλ.?).  Ειχα τετοια εμπειρια και το αρχικο στοιχειο ηταν καπως ετσι:
"Απο 18 χρονων μεχρι τωρα (42) το εκανα μονο μαζι του.  Τολμουσα να το συζητησω μερικες φορες με φιλες αλλα δεν ημουν καν σιγουρη αν αυτος ειναι ο μονος τροπος στον κοσμο, αν ειναι ο κανονικος τροπος κλπ."  Η διψα λοιπον για νεα γνωση/εμπειρια δεν πρεπει να παραγνωριζεται σαν γνησιο κινητρο, οταν οι αλλες αναστολες/φραγματα δεν υφιστανται πια.

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Η διψα λοιπον για νεα γνωση/εμπειρια δεν πρεπει να παραγνωριζεται σαν γνησιο κινητρο, οταν οι αλλες αναστολες/φραγματα δεν υφιστανται πια.

Και για να γυρισουμε στην ουσια του θεματος μας:

...και φυσικα το κινητρο ακολουθειται απο πολυ ενδιαφερουσες γνησιες  "ανακαλυψεις"  απο την πλευρα τους, την ευγνωμοσυνη τους που σου δειχνουν γιατι βοηθησες σ' αυτο κλπ. και αυτο κανει τις 40ρες πραγματικο χρυσορυχειο, οταν συμπεσουν και καποια αλλα πραγματα.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
οπως παντα οι απαντησεις σου δειχνουν το ποσο ωριμα ειναι τα κοριτσια των 20 χρονων σε συγκριση με των αγοριων...
απανταω καταρχας στις ερωτησεις σου...ναι ειμαι μοναχοπαιδι,ναι ειμαι εγωιστης,ναι ειμαι απολυτος,ναι ειμαι οπισθοδρομικος,ναι ειμαι σκληρος κ οτι αλλο κατεβαζει Η ΓΚΛΑΒΑ ΣΟΥ
καταδευτερον νομιζω οτι στην οικογενεια μου επειδη ακριβως ειναι ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ εχω το δικαιωμα να παρεμβαινω οπου κ  οποτε γουσταρω γιατι ακριβως ειναι δικια μου...ουτε ειπα τιποτα για κανενος αλλου ουτε για εσενα τιποτα...
κατατριτον ευα οι λογοι για τους οποιους οι γονεις μου τσκανωνονταν δεν ηταν η εξωσυζηγικες σχεσεις αλλα εαν το ταπερ θα μπει στο πανω η το κατω ραφι...παλι προτρεχεις...

το κερατο λες ειναι συνεπεια πολλων πραγματων να παραθεσω πως το βλεπω εγω κ εαν διαφωνεις λες
μια γυναικα για να κερατωσει θα πρεπει ο αντρας της
1)να μην την προσεχει
2)να μην την αγαπαει
4)να εχει κορεστει η σχεση τους κ αλλα τετοια εμπριμε
μαλιστα κ μην μου πεις οτι εχεις βρει λογους περα της εμφανησεως κ της σεξουαλικης υποθεσεως γιατι ευα θα σου πω οτι απλα ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ κ θα το τεκμηριωσω
θα μου πεις οτι στην πορεια δεν ταιριαζουν οι αποψεις κ δεν μπορουν να συνεννοηθουν...κ θα σου πω....περιμενες να παντρευτεις να κανεις παιδια για να καταλαβεις οτι δεν ταιριαζεις  :uglystupid: ...κ ολα αυτα τα περι συμβιωσης ειναι παπαρια μαντολες...ΟΛΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΗΔΗΜΑ αλλιως το κερατο δεν υφισταται

κ επειδη ειμαι καθετος θα σου πω κ το αλλο...οτι κ να λετε οσο κ να τραγουδατε κ να νομιζετε οτι μπορειτε να εχετε οποιον θελετε κ να τον χειριζεστε οπως θελετε εδω στην ελλαδα οι οικογενειες που προκοψανε ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΕΣ κ βεβαια η γυναικα επερνε αυτο που ηθελε με τον τροπο της αλλα τον τελευταιο λογο τον ειχε ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ..κ οσο γραφικο κ να με πεις αυτην την εικονα εχω στο μυαλο μου αυτην θελω να εφαρμοσω κ βλεποντας κ απο την τωρινη ζωη μου μια χαρα σε πολυ καλο μου ειχε βγει να εχω τετοια προτυπα κ τετοιες αντιληψεις...η ιστορια αγαπημενη μου ευα εχει δειξει οτι αυτους τους μοντερνισμους του τυπου παντρευομαστε κ χωριζουμε στο αψε σβησε σε φερνει σε απογνωση κ απογοητευση παρα σε ευτυχια...

κ θα στο ξαναπω επειδη μαλλον δεν το καταλαβες...για εμενα το να χωρισει ενα ζευγαρι γιατι δεν ταιριαζει κ μετα να αφοσιωθει μονο στα παιδια του αλλα απο διαφορετικη θεση  ο καθενας δεν το βρισκω κατακριτεο...ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ....εεεεεε ειναι οχι για φτυσιμο,οχι για κλωτσιες αλλα για λυπηση...

υσ---->καλα παραλιακη κ αξονας βουλιαγμενης τα εσπαγε χθες....σπεσιαλ καταστασεις

δεν μιλησα για πατριαρχικη ουτε μητριαρχικη οικογενια να τελειωνουμε και δεν ειπα επισης οτι ειναι σοβαρος λογος το σεξ για να χωρισεις! οπως επισης τα ταπερ δεν ειναι λογος! ξερεις κατι για καποια ζευγαρια ερχεται μια στιγμη που τα πραματα δεν πανε αλλο. δεν ειναι δυνατον να εκαναν ολοι τον τελειο γαμο αυτο δεν μπορεις να το χωνεψεις; εχεις ιδεα ποσες οικογενιες εγιναν μπαχαλο λογο οικονομικων προβληματων για να σου δωσω ενα λογο που δεν τον σκεφτηκες; αμα η οικογενια σου ηταν διαλυμενη θα τα εβλεπες τελειως διαφορετικα τα πραματα ξερεις αλλα αυτο δεν σου περασε ποτε απο το μυαλο.

miros

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μόνο ο άνδρας έχει δικαίωμα να ζητήσει διαζύγιο, η γυναίκα ποτέ δεν πρέπει να ζητά διαζύγιο αν δεν της το έχει ζητήσει ο άνδρας πρώτα και από τη στιγμή που θα της το ζητήσει, πρέπει αυτή να υπακούσει στον άνδρα της (εντάξει, μπορεί να τον παρακαλέσει γονατιστή για λίγο, όχι τίποτε άλλο, μη με πείτε και υπερβολικό)

Επισκέπτης
δεν μιλησα για πατριαρχικη ουτε μητριαρχικη οικογενια να τελειωνουμε και δεν ειπα επισης οτι ειναι σοβαρος λογος το σεξ για να χωρισεις!
μαλιστα τουλαχιστον τωρα το καταλαβες γιατι αλλα ελεγες σε αλλα ποστ

οπως επισης τα ταπερ δεν ειναι λογος!
ναι αλλα μου ελεγες να μην παρεμβω στην σχεση τους...σκεψου λιγο τι ειπες  :uglystupid: ....οταν υπαρχουν τετοιοι λογοι ειναι αστεια τα θεματα...

ξερεις κατι για καποια ζευγαρια ερχεται μια στιγμη που τα πραματα δεν πανε αλλο. δεν ειναι δυνατον να εκαναν ολοι τον τελειο γαμο αυτο δεν μπορεις να το χωνεψεις; εχεις ιδεα ποσες οικογενιες εγιναν μπαχαλο λογο οικονομικων προβληματων για να σου δωσω ενα λογο που δεν τον σκεφτηκες; αμα η οικογενια σου ηταν διαλυμενη θα τα εβλεπες τελειως διαφορετικα τα πραματα ξερεις αλλα αυτο δεν σου περασε ποτε απο το μυαλο.

λοιπον ευα μπορει να μην μου εχει τυχει να ζησω οικονομικη διλαυση της οικογενειας αλλα εχω ακουσει πολλους γνωστους που διαλυθηκαν οικονομικως επειδη πχ ο αντρας ηταν χαρτοπαιχτης κ εχασε ολη την περιουσια στα χαρτια...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟΤΕ ΧΩΡΙΖΕΙΣ κ δεν εχει δευτερη σκεψη σε τετοιο θεμα οπως υπαρχουν πολλοι οικονομικοι παραχοντες οπου μπορει το σπιτι να κυρηξει πτωχευση.....το θεμα μας ευα ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ κ οχι οι λογοι για τους οποιους μια οικογενεια μπορει να χωρισει...εγω κατακρινω τις παντρεμενες που χωριζουν κ τρεχουν στα μπουζουκια κ ψωνιζονται με τεκνα οχι τις παντρεμενες που επειδη οι αντρες τους ηταν ρεμαλια βρηκαν ενα στηριγμα απο καποιον αλλον αντρα...αυτη ειναι η διαφορα στα λεγομενα μας...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μαλιστα τουλαχιστον τωρα το καταλαβες γιατι αλλα ελεγες σε αλλα ποστ
ναι αλλα μου ελεγες να μην παρεμβω στην σχεση τους...σκεψου λιγο τι ειπες  :uglystupid: ....οταν υπαρχουν τετοιοι λογοι ειναι αστεια τα θεματα...

λοιπον ευα μπορει να μην μου εχει τυχει να ζησω οικονομικη διλαυση της οικογενειας αλλα εχω ακουσει πολλους γνωστους που διαλυθηκαν οικονομικως επειδη πχ ο αντρας ηταν χαρτοπαιχτης κ εχασε ολη την περιουσια στα χαρτια...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟΤΕ ΧΩΡΙΖΕΙΣ κ δεν εχει δευτερη σκεψη σε τετοιο θεμα οπως υπαρχουν πολλοι οικονομικοι παραχοντες οπου μπορει το σπιτι να κυρηξει πτωχευση.....το θεμα μας ευα ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ κ οχι οι λογοι για τους οποιους μια οικογενεια μπορει να χωρισει...εγω κατακρινω τις παντρεμενες που χωριζουν κ τρεχουν στα μπουζουκια κ ψωνιζονται με τεκνα οχι τις παντρεμενες που επειδη οι αντρες τους ηταν ρεμαλια βρηκαν ενα στηριγμα απο καποιον αλλον αντρα...αυτη ειναι η διαφορα στα λεγομενα μας...

δεν εχω ιδεα γτ τσακωνονταν οι γονεις σου. μιλησα γενικα. αμα ειχαν ομως κανεναν πιο σοβαρο λογο δεν ξερω κατα ποσο θα μπορουσες να επεμβεις

και θελω να σου πω οτι υπαρχουν και παντρεμενοι αντρες που παρατανε τις γυναικες τους για μια αλλη! δεν φταιει παντα μονο η γυναικα για το κερατο!

και ποτε μιλησα σε αλλα ποστς για μητριαρχια;;;

Επισκέπτης
δεν εχω ιδεα γτ τσακωνονταν οι γονεις σου. μιλησα γενικα. αμα ειχαν ομως κανεναν πιο σοβαρο λογο δεν ξερω κατα ποσο θα μπορουσες να επεμβεις
οι λογοι ευα ηταν ασημαντοι..η καθημερινοτητα φθηρει κ δη οταν εισαι με εναν ανθρωπο 20 30 χρονια..σε ολες τις οικογενειες συμβαινουν οι προστριβες...αυτο σημαινει οικογενεια το να εισαι μια γροθια κ να να λυνεις ολα τα προβληματα μαζι ειτε εισαι με ολη την οικογενεια ειτε μονο με τον ενα γονιο γιατι θα μπορουσε κ να μην ζει ο ενας δεν ειναι απαραιτητος ο χωρισμος  ;)

και θελω να σου πω οτι υπαρχουν και παντρεμενοι αντρες που παρατανε τις γυναικες τους για μια αλλη! δεν φταιει παντα μονο η γυναικα για το κερατο!
και ποτε μιλησα σε αλλα ποστς για μητριαρχια;;;

ναι ευα υπαρχουν κ ειμαι ο πρωτος που τους κατακρινω δεν τα βλεπω μονο απο την σκοπια την δικη μου...ΕΝΝΕΟΕΤΑΙ κ αυτοι ειναι μαλακες δεν τιθεται θεμα συζητησεως...αλλα γιατι η γυναικα να ριξει κερατο κ να μην ασχολειθει με τα παιδια της αφου ο ρολος της αυτος ειναι....

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
οι λογοι ευα ηταν ασημαντοι..η καθημερινοτητα φθηρει κ δη οταν εισαι με εναν ανθρωπο 20 30 χρονια..σε ολες τις οικογενειες συμβαινουν οι προστριβες...αυτο σημαινει οικογενεια το να εισαι μια γροθια κ να να λυνεις ολα τα προβληματα μαζι ειτε εισαι με ολη την οικογενεια ειτε μονο με τον ενα γονιο γιατι θα μπορουσε κ να μην ζει ο ενας δεν ειναι απαραιτητος ο χωρισμος  ;)

ναι ευα υπαρχουν κ ειμαι ο πρωτος που τους κατακρινω δεν τα βλεπω μονο απο την σκοπια την δικη μου...ΕΝΝΕΟΕΤΑΙ κ αυτοι ειναι μαλακες δεν τιθεται θεμα συζητησεως...αλλα γιατι η γυναικα να ριξει κερατο κ να μην ασχολειθει με τα παιδια της αφου ο ρολος της αυτος ειναι....

δυστυχως οι λογοι δεν ειναι παντα ασημαντοι, μακαρι να ηταν παντα ετσι μουνιλα, ουτε μπορουν παντα να γινουν γροθια και να πολεμισουν μαζι  :( το θεμα ομως ειναι λιγο πικρα οποτε αστο καλυτερα παω να βρισω την αλλη την ελλεηνιδα που μου τα εχει κανει να

Επισκέπτης
δυστυχως οι λογοι δεν ειναι παντα ασημαντοι, μακαρι να ηταν παντα ετσι μουνιλα, ουτε μπορουν παντα να γινουν γροθια και να πολεμισουν μαζι  :( το θεμα ομως ειναι λιγο πικρα οποτε αστο καλυτερα παω να βρισω την αλλη την ελλεηνιδα που μου τα εχει κανει να

αφιερωμενο για να ελαφρυνουμε την ατμοσφαιρα  ;) (αλλα να το ακουσεις μεχρι τελους παρολο που ακους τα χαζογιεγιεδικα(πλακα κανω))

[youtube=425,350]c4y5IIlNJLU&feature=related[/youtube]

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ααα δεν ακουο χαζογιεγιεδακια ροκ ακουω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!