οπως παντα οι απαντησεις σου δειχνουν το ποσο ωριμα ειναι τα κοριτσια των 20 χρονων σε συγκριση με των αγοριων...
απανταω καταρχας στις ερωτησεις σου...ναι ειμαι μοναχοπαιδι,ναι ειμαι εγωιστης,ναι ειμαι απολυτος,ναι ειμαι οπισθοδρομικος,ναι ειμαι σκληρος κ οτι αλλο κατεβαζει Η ΓΚΛΑΒΑ ΣΟΥ
καταδευτερον νομιζω οτι στην οικογενεια μου επειδη ακριβως ειναι ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ εχω το δικαιωμα να παρεμβαινω οπου κ οποτε γουσταρω γιατι ακριβως ειναι δικια μου...ουτε ειπα τιποτα για κανενος αλλου ουτε για εσενα τιποτα...
κατατριτον ευα οι λογοι για τους οποιους οι γονεις μου τσκανωνονταν δεν ηταν η εξωσυζηγικες σχεσεις αλλα εαν το ταπερ θα μπει στο πανω η το κατω ραφι...παλι προτρεχεις...
το κερατο λες ειναι συνεπεια πολλων πραγματων να παραθεσω πως το βλεπω εγω κ εαν διαφωνεις λες
μια γυναικα για να κερατωσει θα πρεπει ο αντρας της
1)να μην την προσεχει
2)να μην την αγαπαει
3)να μην νιωθει επιθυμητη σε αυτον
4)να εχει κορεστει η σχεση τους κ αλλα τετοια εμπριμε
μαλιστα κ μην μου πεις οτι εχεις βρει λογους περα της εμφανησεως κ της σεξουαλικης υποθεσεως γιατι ευα θα σου πω οτι απλα ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ κ θα το τεκμηριωσω
θα μου πεις οτι στην πορεια δεν ταιριαζουν οι αποψεις κ δεν μπορουν να συνεννοηθουν...κ θα σου πω....περιμενες να παντρευτεις να κανεις παιδια για να καταλαβεις οτι δεν ταιριαζεις
...κ ολα αυτα τα περι συμβιωσης ειναι παπαρια μαντολες...ΟΛΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΗΔΗΜΑ αλλιως το κερατο δεν υφισταται
κ επειδη ειμαι καθετος θα σου πω κ το αλλο...οτι κ να λετε οσο κ να τραγουδατε κ να νομιζετε οτι μπορειτε να εχετε οποιον θελετε κ να τον χειριζεστε οπως θελετε εδω στην ελλαδα οι οικογενειες που προκοψανε ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΕΣ κ βεβαια η γυναικα επερνε αυτο που ηθελε με τον τροπο της αλλα τον τελευταιο λογο τον ειχε ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ..κ οσο γραφικο κ να με πεις αυτην την εικονα εχω στο μυαλο μου αυτην θελω να εφαρμοσω κ βλεποντας κ απο την τωρινη ζωη μου μια χαρα σε πολυ καλο μου ειχε βγει να εχω τετοια προτυπα κ τετοιες αντιληψεις...η ιστορια αγαπημενη μου ευα εχει δειξει οτι αυτους τους μοντερνισμους του τυπου παντρευομαστε κ χωριζουμε στο αψε σβησε σε φερνει σε απογνωση κ απογοητευση παρα σε ευτυχια...
κ θα στο ξαναπω επειδη μαλλον δεν το καταλαβες...για εμενα το να χωρισει ενα ζευγαρι γιατι δεν ταιριαζει κ μετα να αφοσιωθει μονο στα παιδια του αλλα απο διαφορετικη θεση ο καθενας δεν το βρισκω κατακριτεο...ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ....εεεεεε ειναι οχι για φτυσιμο,οχι για κλωτσιες αλλα για λυπηση...
υσ---->καλα παραλιακη κ αξονας βουλιαγμενης τα εσπαγε χθες....σπεσιαλ καταστασεις