Νέα

Περί MILF...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 352
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
βυζο κ εγω σε θεματα ηθικης ειμαι καθετος οριζοντιος κ διαγωνιος κ ειχα αυτην την αντιληψη κ ημουν της λογικης ΄΄οτι δεν θες να σου κανουν μην το κανεις΄΄ αλλα ρε φιλε εαν θελει η γυναικα να γαμηθει δεν θα σε εσυ θα ειναι ο επομενος...το αποτελεσμα ιδιο θα ειναι...αμα ειναι ξεκωλιαρα γιατι να μην χαρεις κ εσυ ουτως η αλλως για να μπει στην διαδικασια παντρεμενη κ να ψαχνεται μαλλον αυτος ειναι μαλακας που δεν ψιλιαστικε την δουλεια πριν βαλει την κουλουρα....κ αυτα πιστεψε με φαινονται  ;)

Δηλαδή η λογική σου είναι ότι αφού θα γαμηθεί που θα γαμηθεί ας το κάνω εγώ το ψυχικό ακόμα κι αν το θεωρώ ανήθικο... σωστά; ΛΑΘΟΣ!!! Και δε νομίζω ότι χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
καλυτερα να μην παντρευτουν απ την αρχη εβακι...

δεν ξερεις ομως πως θα εισαι σε 20 χρονια οποτε αυτο που λες δεν γινεται

καλα ευα εσυ στην ζωη σου οταν κανεις οικογενεια κ δεν σου συμπεριφερεται καλα να τον χωρισεις κ να ξεκωλιαζεσαι για ενα πηδημα κ την αξια της οικογενειας να την κλασεις [size=16pt]ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΗΔΗΜΑ[/size]...

:2funny: :2funny: :2funny:

κατσε οταν λεω κακοπερναει δεν ενοω κακογαμιεται! και δεν ειπα με την πρωτη δυσκολια να παιρνουν διαζυγιο! οταν ομως επι χρονια τσακωνονται τι να κανουν;; να συνεχισουν να βασανιζονται για κατι τελειωμενο; οταν ολα τα συναισθηματα εχουν πεθανει;

Επισκέπτης
Δηλαδή η λογική σου είναι ότι αφού θα γαμηθεί που θα γαμηθεί ας το κάνω εγώ το ψυχικό ακόμα κι αν το θεωρώ ανήθικο... σωστά; ΛΑΘΟΣ!!! Και δε νομίζω ότι χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση...

βυζο λαθος ειναι δεν ειπα οτι ειναι σωστο..απλα τωρα εαν μου τυχαινε μπορει λεω μπορει κ να το εκανα...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δεν ξερεις ομως πως θα εισαι σε 20 χρονια οποτε αυτο που λες δεν γινεται

κατσε οταν λεω κακοπερναει δεν ενοω κακογαμιεται! και δεν ειπα με την πρωτη δυσκολια να παιρνουν διαζυγιο! οταν ομως επι χρονια τσακωνονται τι να κανουν;; να συνεχισουν να βασανιζονται για κατι τελειωμενο; οταν ολα τα συναισθηματα εχουν πεθανει;
τα αληθινά και βαθειά συναισθήματα δεν τελειώνουν ποτέ...οι άνθρωποι τα κάνουν και τελειώνουν.....

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ρε τι ποστάρετε ο ένας πίσω απ'τον άλλο και κάνει 50 ώρες να το πάρει;;; Αλλά εγώ ο παπάρας φταίω τι το'θελα;
Λοιπόν με συγχίσατε πάω βόλτα. Αύριο η συνέχεια σε αυτό το ακανθώδες θέμα...
Που λέτε έχω σταμπάρει ένα στέκι με παντρεμένα μιλφς και πάω να ψωνιστώ!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Επισκέπτης

μα ρε ευα δεν πας να βρεις τον πρωτο τυχοντα για να παντρευτεις...τον περνας απο διαφορες διαδικασιες οπως του να συζησεις,να εχετε σχεση για χρονια κ μετα κρινεις...αλλα οταν μου μιλατε για πηδηματα οταν εισαστε παντρεμενοι τι θελεις να σου πω...οτι εισαι ωριμη να κανεις οικογενεια κ το μυαλο σου ειναι στο πηδημα?

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τα αληθινά και βαθειά συναισθήματα δεν τελειώνουν ποτέ...οι άνθρωποι τα κάνουν και τελειώνουν.....

παντρεμενη δεν ειμαι ακομα οποτε δεν μπορω να πω αν εχεις δικιο η αδικο.... παντως πολλα λεμε και τις περισσοτερες φορες αλλα κανουμε  :rolleyes:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μα ρε ευα δεν πας να βρεις τον πρωτο τυχοντα για να παντρευτεις...τον περνας απο διαφορες διαδικασιες οπως του να συζησεις,να εχετε σχεση για χρονια κ μετα κρινεις...αλλα οταν μου μιλατε για πηδηματα οταν εισαστε παντρεμενοι τι θελεις να σου πω...οτι εισαι ωριμη να κανεις οικογενεια κ το μυαλο σου ειναι στο πηδημα?

ποσα και ποσα ζευγαρια κανανε αυτο που λες και μετα καταληξανε στην κατασταση που περιγραφω εγω...... θα ηθελα παρα πολυ να σου κανω μια προσωπικη ερωτηση αλλα δεν τολμω

Επισκέπτης
α και κατι αλλο ευα...δεν μου ειπες να χωρισει για να κατσει να μεγαλωσει τα παιδια της κ να αφοσιωθει σε αυτα που σε αυτο συμφωνω στον χωρισμο...μου μιλησατε για κερατο κ πηδηματα οποτε μην μου λες παπαριες  :cheesy:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
α και κατι αλλο ευα...δεν μου ειπες να χωρισει για να κατσει να μεγαλωσει τα παιδια της κ να αφοσιωθει σε αυτα που σε αυτο συμφωνω στον χωρισμο...μου μιλησατε για κερατο κ πηδηματα οποτε μην μου λες παπαριες  :cheesy:

εχω την εντυπωση οτι μιλας χωρις να εχεις δει καποια πραματα..... μην κρινεις αυστηρα χωρις να εχεις ζησει καποια πραματα

Επισκέπτης
θα ηθελα παρα πολυ να σου κανω μια προσωπικη ερωτηση αλλα δεν τολμω

κ σου απανταω...υπαρχει πιθανοτητα ολοι να την πατησουν με γυναικα που αλλο δειχνει πριν κ αλλο μετα...το τι θα εκανα δεν το λεω τις το φιλαω για εκπληξη εαν μου τυχει  :2funny:

Επισκέπτης
εχω την εντυπωση οτι μιλας χωρις να εχεις δει καποια πραματα..... μην κρινεις αυστηρα χωρις να εχεις ζησει καποια πραματα

ναι δεν εχω ζησει τον γαμο αλλα δοξα το θεο το πηδημα το εχω ζησει κ ξερω ο αλλος τι σκεφτεται οταν κανει κ για ποιον λογο το κανει  :)

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
οταν μια παντρεμενη σου κατσει η της κατσεις.......... παντα δικαιολογια εχει  τον κακο αντρα και οχι την καβλα της ......  ενω ο αντρας οταν  παει με αλλη παντα δικαιολογια εχει την καβλα του για το αλλο φυλο ..... αυτο ειναι μια διαφορα μαγκες .....

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
κ σου απανταω...υπαρχει πιθανοτητα ολοι να την πατησουν με γυναικα που αλλο δειχνει πριν κ αλλο μετα...το τι θα εκανα δεν το λεω τις το φιλαω για εκπληξη εαν μου τυχει  :2funny:

δεν ηταν αυτη η ερωτηση που ηθελα να σου κανω... ηθελα να σε ρωτησω να οι δικοι σου γονεις ειναι χωρισμενοι η εχουν εναν καλο γαμο

Επισκέπτης
δεν ηταν αυτη η ερωτηση που ηθελα να σου κανω... ηθελα να σε ρωτησω να οι δικοι σου γονεις ειναι χωρισμενοι η εχουν εναν καλο γαμο

οι δικοι μου ευα εαν θελεις να σου πω ειλικρινα ειναι παντρεμενοι 31 χρονια κ εχουμε περασει πολλα κ εχουν παει πολλες φορες να χωρισουν αλλα για εμενα επειδη ΤΟΥΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑ ΕΓΩ προσπαθησαμε κ τα βρηκαμε κ οσο παμε προσπαθουμε να γινουμε κ ποιο ευτιχισμενοι....το να χΩρισουν οι γονεις δεν λεει κατι σημασια εχει ο λογος να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΥΛΑ...

Επισκέπτης
η ουσια αγαπητοι ειναι οτι ολα ειναι θεμα νοοτροπιας...αμα δεν καταλαβαινει ο αλλος η η αλλη οτι τα πραγματα δεν ειναι  ενταξει και προσπαθει ο καθενας να βγει απο πανω με ηλιθιους τροπους ε παει το παιχνιδι.

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
οι δικοι μου ευα εαν θελεις να σου πω ειλικρινα ειναι παντρεμενοι 31 χρονια κ εχουμε περασει πολλα κ εχουν παει πολλες φορες να χωρισουν αλλα για εμενα επειδη ΤΟΥΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑ ΕΓΩ προσπαθησαμε κ τα βρηκαμε κ οσο παμε προσπαθουμε να γινουμε κ ποιο ευτιχισμενοι....το να χΩρισουν οι γονεις δεν λεει κατι σημασια εχει ο λογος να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΥΛΑ...
σε βρισκω πολυ σωστο...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

ποιος μιλησε για καβλα; εγω ειπα οτι το κερατο ειναι η συνεπεια αλλων προβληματων...  παντως σε βρησκω τρομερα εγωιστη να ζητας απο τους γονεις να μην χωρισουν για εσενα!!!! πως τολμησες να επεμβεις στην σχεση ΤΟΥΣ; δεν λεω σε επιρεαζει κι εσενα ο χωρισμος (μιλαω γενικα)αλλα πανω απ'ολα ειναι δικο τους θεμα. μοναχοπαιδι εισαι;

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Παιδιά η φυσική λέει ότι "κενό" στη φύση δεν υπάρχει! Άμα κάποιας γυναίκας το νουνί είναι κενό πολύ καιρό όλος και κάποιος λούτσος θα βρεθεί για να το "σταφάρει" αυτό το κενό, είναι αυτή παντρεμένη ή όχι! Είναι νόμος της φύσης!

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
η εβα εχει μια κλασικη γυναικεια σταση στο θεμα , ενας γαμος δεν ειναι μονο το σεξ  ειναι και η ταυτοτητα των ψυχων  ..... αλλωστε το σεξ συχνα στο γαμο δεν υπαρχει  ..... με τον καιρο χανεται ή περιοριζεται , αλλα υπαρχουν αλλα κοινα οπως τα παιδια τα γραμματια οι κουμπαροι  οι καταθεσεις οι συγγενεις ολος αυτος ο κοσμος ο κοινος και μεγας !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom