Νέα

Περί MILF...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 352
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
στο γυναικειο σωμα μετα τη γεννα εκκρινονται οι απαρετητες ορμονες και σε απαραιτητη ποσοτητα ωσρε να επανελθει το μουνι οπως ηταν.
παντως πιστευω πως αναλογα τη γυναικα ειναι αυτο.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.302
Πόντοι
12.056

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ενα ειναι σιγιυρο οι μεγαλυτερες εχουν εμπειρια και στο κρεββατι δεν σου πρηζουν τα @@ με τα μη και τα δεν το κανω εγω αυτο και τετοια...αλλα  ενταξει και τα νεουδια εχουν αλλη χαρη...παντως και εγω αν διαλεγα milf...με κλειστα ματια.αλλωστε δεν πολυψαχνομαι για μικρα.

Επισκέπτης
ενα ειναι σιγιυρο οι μεγαλυτερες εχουν εμπειρια και στο κρεββατι δεν σου πρηζουν τα @@ με τα μη και τα δεν το κανω εγω αυτο και τετοια...αλλα  ενταξει και τα νεουδια εχουν αλλη χαρη...παντως και εγω αν διαλεγα milf...με κλειστα ματια.αλλωστε δεν πολυψαχνομαι για μικρα.

φιλε μονο στο κρεβατι δεν σου σπανε τα αρχιδια οπως λες....σε ολα τα αλλα κ ειδικα εαν εισαι μικροτερος σου γαμανε το κερατο  :2funny: :2funny:

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
MILF σημαίνει Moro Islamic Liberation Front, η οποία είναι μία οργάνωση στις Φιλιππίνες που επιδιώκει να εγκαθιδρύσει Ισλαμικό κράτος στην Νήσο του Mindanao.

Η οργάνωση έτυχε μεγάλης αναγνωρισιμότητας μετά την αναφορά της στην εξαιρετική ταινία  American Pie ως "Dude, that chick's a MILF!"   

Ελπίζω να βοήθησα... :dancing: :dancing: :dancing:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
φιλε μονο στο κρεβατι δεν σου σπανε τα αρχιδια οπως λες....σε ολα τα αλλα κ ειδικα εαν εισαι μικροτερος σου γαμανε το κερατο  :2funny: :2funny:
ασε που αν πας με καμμια μικρη και εισαι λιγο κυριλε σου γινεται τσιμπουρι μετα...ενω τα μιλφακια ειναι συνηδειτοποιημενα...

Επισκέπτης
ασε που αν πας με καμμια μικρη και εισαι λιγο κυριλε σου γινεται τσιμπουρι μετα...ενω τα μιλφακια ειναι συνηδειτοποιημενα...

κοιτα εξαρταται καταρχας τι θελεις αλλα δεν νομιζω οτι τα μιλφακια δεν σου γινονται τσιμπουρι εκτος εαν ειναι παντρεμενες....οι ανυπαντρες κ εαν σου γινονται τσιμπουρι γιατι κ αυτες μην ξεχνας θελουν αποκατασταση οπως ολες οι γυναικες κ επειδη στενευουν τα περιθωρια γι αυτες ειναι ακομα χειροτερες...γνωμη μου

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
κοιτα εξαρταται καταρχας τι θελεις αλλα δεν νομιζω οτι τα μιλφακια δεν σου γινονται τσιμπουρι εκτος εαν ειναι παντρεμενες....οι ανυπαντρες κ εαν σου γινονται τσιμπουρι γιατι κ αυτες μην ξεχνας θελουν αποκατασταση οπως ολες οι γυναικες κ επειδη στενευουν τα περιθωρια γι αυτες ειναι ακομα χειροτερες...γνωμη μου
κυριως για παντρ μιλφακια λεω...αν ειναι καποια 35+ και τη γαμησεις τοτε το πιθανοτερο εκανες τη μαλακια της ζωης σου.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
  Ευκαιρίας δοθείσης σας παραθέτω ένα link με απαντήσεις της σε μερικά ερωτήματα που έχουν απασχολήσει όλους όσους την είδαν εν ώρα εργασίας,
To έψαξα λίγο το site της...
Ακομπλεξάριστο άτομο ρε παιδί μου! (Σοβαρολογώ)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
MILF σημαίνει Moro Islamic Liberation Front, η οποία είναι μία οργάνωση στις Φιλιππίνες που επιδιώκει να εγκαθιδρύσει Ισλαμικό κράτος στην Νήσο του Mindanao.

Οι Μορος ειναι μια φυλη των Φιλλιπινων ,οντως
  Και Ισλαμιστες βεβαιως-βεβαιως
  Τα αμερικανα ειχαν ασχημες εμπειριες μαζι τους,καποτε..
  Ειδικα απο κατι ξιφακια των Μορος,τα κριλ η καπως ετσι τελος παντων..
  Για Μιλφ δεν ξερω αν εχουν παντως...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Η οργάνωση έτυχε μεγάλης αναγνωρισιμότητας μετά την αναφορά της στην εξαιρετική ταινία  American Pie ως "Dude, that chick's a MILF!"   

Ελπίζω να βοήθησα... :dancing: :dancing: :dancing:

Ειναι μια αποψη και αυτη.

Tas

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
0
Καμιά ιδέα πως να χειριστώ το MILFάκι ? Οκ είπαμε φαίνεται γουστάρει αλλά το πας βουρ στο ζουμί ή το ρίχνεις στη κουβέντα κανά μπαράκι της δείχνεις respect και περιμένεις να ανοιχτεί (both ways :grin:). Δεν έχω ιδέα απο MILFάκια κανά help  :boobies:

freelover

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας παιδια
Ηθελα να ρωτησω οι 40αρες ισον με δυο εικοσαρες ?
ειναι αληθεια αυτο .
θα με τρελενε μια τετοια εμπειρια
γεια να ακουσω σχολεια. :huh: :-* :-*

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
φυσικα και ειναι