Νέα

Περί MILF...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 352
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Δεν θα μπορουσα να τα πω καλυτερα RavenM laplace Todok συμφωνω 99,9999% με αυτα που γραφετε σε αυτο το θεμα.Να βρουν αλλο μαλακα εγω δινω το γραπτο λογο της ανδρικης μου τιμης οτι αυτες που νομιζουν οτι θα με παραμυθιασουν στο μελλον οτι τωρα που εφτασαν 30+ βρηκαν το καλοπαιδι(εμενα δηλαδη) μετα απο 47 αλλους ξερετε τι θα παρουν;           

Τα Αρχιδια μου και μια ψωλοχυσια στη μαπα.Λεω να φτιαξουμε και συλλογο οπως στη σειρα married with children τον no maam αλλα να βρουμε αλλο ονομα πχΒΑΜ Βρειτε Αλλον Μαλακα. ποιος θυματε τη σημαινει no maam.
:birdman: :2funny:

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Τα Αρχιδια μου και μια ψωλοχυσια στη μαπα.Λεω να φτιαξουμε και συλλογο οπως στη σειρα married with children τον no maam αλλα να βρουμε αλλο ονομα πχΒΑΜ Βρειτε Αλλον Μαλακα. ποιος θυματε τη σημαινει no maam.
No maam=National Organisation of Men Against Amazonian Masterhood!! (btw κορυφαία σειρά)
Μετά τον ΟΚΑΝΑ μάλιστα να ιδρύσουμε και τον ΟΚΑΜΑ Οργάνωση Καυλωμένων Άφραγκων Μπουρδελιάρηδων Αθήνας!1ο μέλος εγώ βέβαια...

Επισκέπτης
Παιδιά  ----με ενθουσιάζει αυτό το θρεντ-
Κι εγώ  τα ίδια ----τι ακούω εδώ  και χρόνια,
τουλάχιστον 15 γκόμενες έμμεσα ή έμμεσα ή  μέσω ..προξενειού
με ..... αγάπησαν  ----με attitude  ότι θέλουν να παντρεφτούν και να κάνουν παιδί τώρα -- έτσι στην ψύχρα -- και ΟΛΕΣ  33 - 37 , με το καμπανάκι να βαράει μεν αλλά και  αφελέστατες .. να μου λένε πόσους και ποιούς γκόμενους είχαν πρόσφατα, με ποιούς 2-3 παίζουν ταυτόχρονα,  και πόσους 3-4 έχουν standby  με sms-- βρε ΟΥΣΤ
παιδιά  ελικρινά , το πόσο έχω σιχαθεί  τις ελληνίδες  +- 35,  τα τελευταία χρόνια δεν φαντάζεστε  !! γράψτε και άλλα !!

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Γαμω της σειρες gangstaXZ,Αλλος Για συλλογο τωρα που γυριζει και γω μεσα στον ΟΚΑΜΑ εγω ταμειας ειναι που ειναι το ταμειο μειον αμα μπω γω θα παει κατω απο το απολυτο μηδεν(-273,2) -273,3 σε κλιμακα celsius.εχω να προτεινω ακομα εναν ΑΛΤΒ  Αντρες Λατρεις Τεραστιων Βυζιων. :boobies: :uglystupid:

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Ξέρουν ομως οτι το μουνι σερνει καραβι , μπορει το καραβι να ειναι ο Ταμ Ταμ απο το μοσχατο τον οποιο αρκετα "ρατιστικα" περιεγραψε ο φιλος σε προηγουμενο ποστ... αλλα αυτο το thread αρχιζει και μου θυμιζει την αγπημενη ατακα των 35+ οτι "που πηγαν οι αντρες... κτλ". Και μονο οτι ασχολουμαστε με αυτη την ηλικιακη και κοινωνικη γυναικια ομαδα των 35+ , ωριμη κτλ. σημαινει  οτι μας ενδιαφερει.
Σωστα ειπαν καποιοι συναγωνιστες πριν - Αδιαφορειστε αδελφια, αδιαφορείστε. Μην τις κοιτατε και κυριως μην τους απαντατε... δεν θα βγαλετε ακρη και κυριως θα πεσετε στην παγίδα, και στο τελος σιγα σιγα θα νομισετε οτι εχουν λιγο δικιο και οτι δεν ειναι και τοσο κακες. Θυμηθειτε το πρωτο Big Brother με αυτη την χοντρουλα που παραπονιοταν γιατι οι αντρες του σπιτιου εβαζαν αναποδα το κωλοχαρτο και κλαψουριζε. Ειμαστε ολοι αρρωστοι με το μουνι και μας τυφλώνει. Και το ξερουν αυτο. Το ξερουν καλα. Δουλευω πολλα χρονια της ζωής μου σε πολυεθνικη εταιρια γεματη απο αυτο το ιδιοτυπο κοινωνικο ειδος των 35+ ωριμη...και ανυπαντρη, που αφθονει σε τετοιου χώρους. Και ειμαι παντα σε επιφυλακη σαν τους φανταρους στο Platoon. Εχω χαρακτηριστει πολλακις μισογυνης απλα και μονο γιατι κοντραρω η εχω αποψη, αλλα αυτος ο "μισογυνισμος " με εσωσε οπως και η αδιαφορια...
Η αδιαφορια οσες φορες τις εχω πεταξει εξω απο το γραφειο μου κλαιγοντας, ή εχω αγνοήσει τα ντεκολτε που μισοανοιγουν τυχαια οταν δεν τους κανω τα "χατηρια" στην καθημερινη δουλεια. Δυστυχώς οι γυναικες αυτες σημερα εχουν την δυνατοτητα να παιζουν σε 2 ταμπλο. Δειτε πως:
Ειμαι ενας αντρας στρειτ 41 ετων απο αστικη οικογενεια. Απο καλο σχολειο με μεταπτυχιακο και μαμα μοντερνα - λιγο φεμινιστρια- που απο μικρο μου πιπιλισε το μυαλο για να μην γινω κλασσικος Ελληναρας σε οτι αφορα την συμπεριφορα μου στις γυναικες. Και στην αρχη το πετυχε. Αλλα επισης μου εμαθε οτι οι αντρες δεν κλαινε, εχουν το "λογο της ανδρικής τους τιμής" εχουν μπεσα... και ολα αυτα τα -σωστα κλισε- . ελα ομως που αυτες ακροβατουν αναμεσα στα καλα της παλιας εποχης ( ο αντρας πληρώνει, ανοιγει την πόρτα, ειναι το στηριγμα, συγχωρει τις μικρομαλακιες τους...) και τα καλα της καινουριας (η γυναικα ειναι ανεξαρτητη , εχει γνωμη, εχει προσωπικοτητα σεβαστη και δεν ειναι "δουλα" αλλα μονο κυρα)
Και το παιζουν διπλα: οταν δεν τους περασει το δικο τους στα ισα αρχιζουν τα κλαμματα, οταν δεν μπορουν να σε κοντραρουν στην δουλεια επειδη εισαι καλυτερος σε βγαζουν αδερφη, οταν τις στριμωξεις κλαιγονται στον Προεδρο της εταιριας ο οποιος σαν μαλακασαντρας συγκινειται... οταν εισαι προισταμενος τους σε ενα προτζεκτ αμεσως αρχιζουν την καραμελα οτι επειδη ειναι γυναικες τις καταπιεζεις και τις μειώνεις. Οταν δεν μπορουν να σε πεισουν στα ισα τοτε σου κολοτριβονται και μετα σε κατηγορουν για εξουαλικη παρενοχληση. Οταν δεν τις γαμεις τοτε εισαι αδελφη, οταν τους την πεφτεις φαλοκρατης οταν δεν συμφωνεις μαζι τους εισαι μισογυνης! οταν δεν πληρωνεις το λογαριασμο δεν εισαι τζεντλμαν. Αλλα οταν πας μετα το ραντεβου, αφου ανοιξες τις πορτες σου , εστειλες πριν τα λουλουδια σου , πληρωσες τον λογαριασμο σου να απλωσεις λιγο το χερακι εισαι λιγουρης και αγαμητος. Οταν μια φορα μια υφισταμενη μου μου παραπονεθηκε οτι την πειραζουν δυο τυπακια στο γραφειο επειδη φοραει μινι ( και ειχε και γαμω τα ποδια) της ειπα: μην φορας μινι, παραπονεθηκε στον Διευθυντη μου οτι την καταπιεζω, αυτος ειδε το μινι και μου ειπε: E... count Vronsky μην εισαι σκληρος μαζι της. Μετα αυτη κολοτριφτηκε στον ενα απο τους δυο που την πειραζαν... και αυτοι τσακοωθηκαν μεταξυ τους. Βλεπετε λοιπον οτι απο μια αντιφαση στην ανατροφη ενος Ελληνα αρσενικου παμε στην συνεχη αντιφαση στην υπολοιπη ζωη μας. Και με την παραδοχη του αξιώματος οτι οταν φανει λιγο βυζακι και μπουτακι θολωνει το ματακι (μας) τα πραγματα γινονται ολοενα και πιο δυσκολα. Ευτυχώς ομως που υπαρχουν οι Ρωσιδες οι Κουβανες και οι Ταυλανδες που ανεβασαν τον πηχυ στις ομορφες πουτανες, και εχουμε ξεθολωσει λιγο... και παμε με πουτανες των 20 Ε που ειναι καλυτερες απο πολλες γκομενες γυρω μας... και ετσι τις απομυθοποιουμε λιγο και μπορουμε και επιβιωνουμε.
Τις ευχαριστω ολες.[glow=red,2,300] Και προτεινω στους mods του σαιτ καθιερώσουν Ειδικη Μερα για την Αγια Κουβανη την Μαλακιστρια, την Αγια Ταυλανδή την Πεοφορουσα , την Αγια Ρωσιδα την Συνουσιαστρια και την Αγια Ουκρανη την Πεοθηλαζουσα που υπαρχουν τα καλα μου τα κοριτσια για να ξεσπαμε λιγο και να μην μας θολωνει η καθε Ζαροντυμενη με μαιμου LV τσαντα και Punto με δοσεις ... Αμην (τα'πα και ξεθυμανα)
[/glow]

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Οταν ειναι ομορφες και νεες ψαχνουν μονο τη ψωλη και συνηθως βρισκουν τους πιο μαλακες. Τους σωστους αντρες τους θυμουνται οταν σιτεψουν.
Πουτσο και εξαφανιζολ στις σιτεμενες που ψαχνουν κοροιδα.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Ξέρουν ομως οτι το μουνι σερνει καραβι , μπορει το καραβι να ειναι ο Ταμ Ταμ απο το μοσχατο τον οποιο αρκετα "ρατιστικα" περιεγραψε ο φιλος σε προηγουμενο ποστ... αλλα αυτο το thread αρχιζει και μου θυμιζει την αγπημενη ατακα των 35+ οτι "που πηγαν οι αντρες... κτλ". Και μονο οτι ασχολουμαστε με αυτη την ηλικιακη και κοινωνικη γυναικια ομαδα των 35+ , ωριμη κτλ. σημαινει  οτι μας ενδιαφερει.
Σωστα ειπαν καποιοι συναγωνιστες πριν - Αδιαφορειστε αδελφια, αδιαφορείστε. Μην τις κοιτατε και κυριως μην τους απαντατε... δεν θα βγαλετε ακρη και κυριως θα πεσετε στην παγίδα, και στο τελος σιγα σιγα θα νομισετε οτι εχουν λιγο δικιο και οτι δεν ειναι και τοσο κακες. Θυμηθειτε το πρωτο Big Brother με αυτη την χοντρουλα που παραπονιοταν γιατι οι αντρες του σπιτιου εβαζαν αναποδα το κωλοχαρτο και κλαψουριζε. Ειμαστε ολοι αρρωστοι με το μουνι και μας τυφλώνει. Και το ξερουν αυτο. Το ξερουν καλα. Δουλευω πολλα χρονια της ζωής μου σε πολυεθνικη εταιρια γεματη απο αυτο το ιδιοτυπο κοινωνικο ειδος των 35+ ωριμη...και ανυπαντρη, που αφθονει σε τετοιου χώρους. Και ειμαι παντα σε επιφυλακη σαν τους φανταρους στο Platoon. Εχω χαρακτηριστει πολλακις μισογυνης απλα και μονο γιατι κοντραρω η εχω αποψη, αλλα αυτος ο "μισογυνισμος " με εσωσε οπως και η αδιαφορια...
Η αδιαφορια οσες φορες τις εχω πεταξει εξω απο το γραφειο μου κλαιγοντας, ή εχω αγνοήσει τα ντεκολτε που μισοανοιγουν τυχαια οταν δεν τους κανω τα "χατηρια" στην καθημερινη δουλεια. Δυστυχώς οι γυναικες αυτες σημερα εχουν την δυνατοτητα να παιζουν σε 2 ταμπλο. Δειτε πως:
Ειμαι ενας αντρας στρειτ 41 ετων απο αστικη οικογενεια. Απο καλο σχολειο με μεταπτυχιακο και μαμα μοντερνα - λιγο φεμινιστρια- που απο μικρο μου πιπιλισε το μυαλο για να μην γινω κλασσικος Ελληναρας σε οτι αφορα την συμπεριφορα μου στις γυναικες. Και στην αρχη το πετυχε. Αλλα επισης μου εμαθε οτι οι αντρες δεν κλαινε, εχουν το "λογο της ανδρικής τους τιμής" εχουν μπεσα... και ολα αυτα τα -σωστα κλισε- . ελα ομως που αυτες ακροβατουν αναμεσα στα καλα της παλιας εποχης ( ο αντρας πληρώνει, ανοιγει την πόρτα, ειναι το στηριγμα, συγχωρει τις μικρομαλακιες τους...) και τα καλα της καινουριας (η γυναικα ειναι ανεξαρτητη , εχει γνωμη, εχει προσωπικοτητα σεβαστη και δεν ειναι "δουλα" αλλα μονο κυρα)
Και το παιζουν διπλα: οταν δεν τους περασει το δικο τους στα ισα αρχιζουν τα κλαμματα, οταν δεν μπορουν να σε κοντραρουν στην δουλεια επειδη εισαι καλυτερος σε βγαζουν αδερφη, οταν τις στριμωξεις κλαιγονται στον Προεδρο της εταιριας ο οποιος σαν μαλακασαντρας συγκινειται... οταν εισαι προισταμενος τους σε ενα προτζεκτ αμεσως αρχιζουν την καραμελα οτι επειδη ειναι γυναικες τις καταπιεζεις και τις μειώνεις. Οταν δεν μπορουν να σε πεισουν στα ισα τοτε σου κολοτριβονται και μετα σε κατηγορουν για εξουαλικη παρενοχληση. Οταν δεν τις γαμεις τοτε εισαι αδελφη, οταν τους την πεφτεις φαλοκρατης οταν δεν συμφωνεις μαζι τους εισαι μισογυνης! οταν δεν πληρωνεις το λογαριασμο δεν εισαι τζεντλμαν. Αλλα οταν πας μετα το ραντεβου, αφου ανοιξες τις πορτες σου , εστειλες πριν τα λουλουδια σου , πληρωσες τον λογαριασμο σου να απλωσεις λιγο το χερακι εισαι λιγουρης και αγαμητος. Οταν μια φορα μια υφισταμενη μου μου παραπονεθηκε οτι την πειραζουν δυο τυπακια στο γραφειο επειδη φοραει μινι ( και ειχε και γαμω τα ποδια) της ειπα: μην φορας μινι, παραπονεθηκε στον Διευθυντη μου οτι την καταπιεζω, αυτος ειδε το μινι και μου ειπε: E... count Vronsky μην εισαι σκληρος μαζι της. Μετα αυτη κολοτριφτηκε στον ενα απο τους δυο που την πειραζαν... και αυτοι τσακοωθηκαν μεταξυ τους. Βλεπετε λοιπον οτι απο μια αντιφαση στην ανατροφη ενος Ελληνα αρσενικου παμε στην συνεχη αντιφαση στην υπολοιπη ζωη μας. Και με την παραδοχη του αξιώματος οτι οταν φανει λιγο βυζακι και μπουτακι θολωνει το ματακι (μας) τα πραγματα γινονται ολοενα και πιο δυσκολα. Ευτυχώς ομως που υπαρχουν οι Ρωσιδες οι Κουβανες και οι Ταυλανδες που ανεβασαν τον πηχυ στις ομορφες πουτανες, και εχουμε ξεθολωσει λιγο... και παμε με πουτανες των 20 Ε που ειναι καλυτερες απο πολλες γκομενες γυρω μας... και ετσι τις απομυθοποιουμε λιγο και μπορουμε και επιβιωνουμε.
Τις ευχαριστω ολες.[glow=red,2,300] Και προτεινω στους mods του σαιτ καθιερώσουν Ειδικη Μερα για την Αγια Κουβανη την Μαλακιστρια, την Αγια Ταυλανδή την Πεοφορουσα , την Αγια Ρωσιδα την Συνουσιαστρια και την Αγια Ουκρανη την Πεοθηλαζουσα που υπαρχουν τα καλα μου τα κοριτσια για να ξεσπαμε λιγο και να μην μας θολωνει η καθε Ζαροντυμενη με μαιμου LV τσαντα και Punto με δοσεις ... Αμην (τα'πα και ξεθυμανα)
[/glow]

Φιλε ενα εχω να πω. Εισαι σοφος. Αυτα που ειπες να τα βαλουν στην εγκυκλοπαίδεια

Επισκέπτης
Κόμητα  Βρόνσκυ είστε ισόθεος !
Ε , αυτό πιά με το πληρώνει  πάντα ο άντρας -
αλλά εκείνη σίγουρα την επόμε νη φορά , έ ? ! και μετά την άλλη μέρα  ' πέρασα υπέροχα" κλπ
και από κοκό τίποτα -----ούτε καν πρροπτική περί τούτου κ.ο.κ

Προτείνω  και άλλον τίτλο για τον σύλλογο , που εστάλη προ ολίγου  και στο θρέντ Τζ. Αλεξανδράτου :

Bukkake  Συχώριο  !!

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Αυτό που με ενοχλεί βαθύτατα είναι η πεποίθηση που έχουν ότι αυτά που με κόπο δημιούργησα και απέκτησα θα κάτσω να τα μοιραστώ μαζί τους  :2funny:

Ακριβως ρε φιλε. Γαμιομαστε μια ζωη να γινουμε κατι και ερχεται η καθε κατακαυμενη να τα μοιραστει μαζι μας. Ας ερχοτανε οταν ημουν 20 ετων να φαει στη μαπα ολα τα βασανα που περασα και να με στηριξει.
Τωρα ας περιοριστει στο να φαει τα αρχιδια μου.

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Υποκλίνομαι στη σοφία του κόμητα Βρόνσκυ!

Επισκέπτης
Παιδιά -- άσχετο , αλλά φρέσκο-  έπεσε ήδη σήμα ....
Δέστε στις κριτικές  ,τι έπαθε σήμερα  ένας συναγωνιστής στην αριστοτέλους 6-Καλλιθέα !
καλές οι πουτάνες , αλλά μην ξεφτιλιστούμε κιόλας  ...
Το συκεκριμένο  ρδέλο πρέπει  ίσως να γίνει blacklisted απο το site +  εμάς ...

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.486
Πόντοι
3.506
Γραφτηκε σε παλιοτερο blog.Παρα πολυ καλο αρθρο και πολυ επικαιρο με το θεμα.....

................

Γεμισαμε γεροντοκορες. Βγαινεις να πιεις ενα ποτο και τις βλεπεις ολες λυσασμενες να ψαχνουν να βρουν κατα πρωτη φαση χαρα στα σκελια τους, και στην συνεχεια γαμπρο να παντρευτουν! Πας στα μπουζουκια και δεν βλεπεις πια αντροπαρεες αλλα γυναικες που ψαχνονται απεγνωσμενα.Οι γυναικες σημερα δεν εχουν αναγκη τους αντρες. Εχουν το σπιτι τους, το αμαξι τους, την δουλεια τους, δεν ειναι κοινωνικη κατακραυγη πια να βγουνε γυναικες εξω για καφε/ποτο/μπουζουκια και ισως δεν ειναι και κατακραυγη πια να αλλαζουν τους γκομενους καθε εβδομαδα.Την πεφτουν στεγνα στους αντρες με πρωτο πραγμα στο μιαλο τους το sex, και δευτερο τον γαμο γιατι το μονο που δεν εχετε καταφερει να αντικαταστησετε και ουτε προκειτε ειναι το σπερμα μας για να κανετε παιδια. Οι αντρες ξενερωνουν, πουτανες τις ανεβαζουν... πουτανες τις κατεβαζουν!Οσο τις βλεπουν να λυσσανε και να ειναι ετοιμες για τα παντα με ενα ποτο αξιας 10ευρω, τοσο ξενερωνουν ακομα περισσοτερο.Οσο τις βλεπουν λογο ανταγωνισμου να ξεβρακωνονται και πιο ευκολα, ερχετε και λιγη ακομα ξενερα... Τελικα μπλεκουν, γιατι το sex ειναι γλυκο!Αν τυχει και σου ερθει καποιος ok, που θα σε προσεχει και θα νοιαζετε για σενα, οπως σιγουρα θα εχει γινει ηδη στην ζωη σου, θα βαρεθεις, θα τον πηδηξεις ψυχολογικα, και θα τον χωρισεις με την δικαιολογια οτι ειναι καλο παιδι και δεν σου κανει κλικ. Ειναι σχεδον δικαιολογημενο σε ηλικιες μικρες. Οχι στην δικια σου!!!Αντιστοιχα θα κολλησεις με τον επομενο που θα ειναι καμμενος, θα σε τρεξει ανελεητα οχι φυσικα επειδη το θελει, απλα δεν θα θελει να ασχοληθει πια με γυναικες, και θα ερθει καποια στιγμη που θα είσαι πανω απο 30, το σιτεμα θα εχει εμφανιστει, η κυταριτιδα θα κανει παρτυ, ο γυναικολογος σου θα φωναζει οτι πρεπει να γινεις μανα καθωτι οι σημερινες γυναικες στο μεγαλυτερο ποσοστο εχετε και γυναικολογικα προβληματα, και τοτε ολοι οσοι θα σε κοιτανε και θα κοιτας θα ειναι καμμενοι με κανενα ενδιαφερον να ασχοληθουν πια, οχι με σενα αποκλειστικα αλλα γενικα με τις γυναικες!Αντι ομως τοτε να ριξεις τις απαιτησεις σου, να πατησεις στην γη και να καταλαβεις οτι δεν μπορεις να τα εχεις ολα στην ζωη σου, τοτε εντελως παραλογα ζητας τα παντα!Και καλος, και κακος, και μαλακακος για να τσιτωνεις λιγακι, και καλος εραστης και πλουσιος και ομορφος και με καλη δουλεια και να ειναι παντα και μονο οταν θελεις εκει, γιατι αλλιως γινεται πιεστικος και σε πνιγει, και να σε πηδαει ΜΟΝΟ και ΟΤΑΝ το θελεις εσυ, γιατι αλλιως ειναι ή σεξομανης ή gay, με αποτελεσμα να εχεις μπει σε ενα φαυλο κυκλο που δεν βγαζει πουθενα.Αντιθετα οι αντιστοιχοι αντρες εχουν ωριμασει και εχουν καταλαβει οτι δεν μπορεις να τα εχεις ολα.Και καλο πηδημα, και ερωτα, και εξυπνη και σπιρτοζα και παραλληλα να ειναι και καλο παιδι, και καλη νοικοκυρα, και προικα, και σωστη μανα για τα παιδια σου, και προσγειωμενη, να νιωθεις ασφαλεια και να ξερεις οτι οσο το δυνατον θα ειναι πιστη και θα βρισκετε εκει.Και επειδη για να ανοιξεις σπιτι χρειαζονται τα τελευταια μετα το "παραλληλα" , και οχι τα πρωτα που ειναι πολυ καλα για την Γκομενα που θα εχεις διπλα σου και οχι την Γυναικα σου, αυτα διαλεγεις και απλα βρισκεις και μια γκομενα για να εχεις και το καλο πηδημα, και τις ζαρτιερες σου, και τα ξεβρακωματα σου.Αυτα ειναι το 99% απο τα σημερινα ζευγαρια.Οποια μου πει οτι ψαχνει να βρει το 1%, εχω να της πω οτι ειναι μονο λογια, και το ραφι να κοιταξουμε να το κανουμε γερο να αντεχει!Ελπιδα για αμοιβαιους ερωτες, υπαρχει μονο σε σχεσεις που εχουν ξεκινησει σε μικρες ηλικιες που τοτε εισαι πιο αθωωος και ακαφτος ακομα.Οταν εχουν περασει 10 τουλαχιστον σχεσεις απο την ζωη σου, που δεν αξιζαν, δεν ασχολεισε αλλο...Ειναι θεμα επιβιωσης! ή αυτες ή εγω! :) Λυση?Υπάρχει! Προσγειωθητε!Κόψτε το Fame Story! Μαθετε ποιες ειστε , τι αξιζετε και τι μπορειτε να εχετε σε αυτη την ζωη, και μαθετε να συμβιβαζεστε!Ολες οι σχεσεις σε αυτη την ζωη, είτε ερωτικές είτε φιλικές είτε επαγγελματικες ειναι ενας συμβιβασμός.Μην νομιζετε οτι η καθε μια που κυκλοφορει στον δρομο, με το παντελονι τον 200ευρω και την διαστημικη τεχνολογια που σου φτιαχνει τον τελειο κωλο, σε κανει Σκλεναρικοβα σε εκδοση Δουλα στην Κουζινα, Κυρια στο Σαλονι και Πουτανα στο κρεββατι και πυργο στο Λονδινο!Μια γυναικα νορμαλ εισαι, που συνηθως δεν εχεις στον ηλιο μοιρα και ψαχνεις τα παντα απο αυτον που εχεις διπλα σου.Λυπαμε... δεν γινεται. Ατυχησες!Εξαλλου ειστε περισσοτερες, και αν βγαλεις και τους gay, θα μεινετε ΠΟΛΛΕΣ στο ραφι.Χειραφετηση, φεμινισμος.Βαλατε τα χερακια και βγαλατε τα ματακια σας.Οι αντρες αν εξαιρεσεις οτι εχουν γινει λιγο πιο φλωροι δεν εχουν αλλαξει πολυ. Οι γυναικες αλλαξατε!Και αλλαξατε προς το χειροτερο και για τους δυο μας.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ότιδήποτε πάνω από 28 κομπλεξίζει λιγάκι ή περισσότερο. Μακριά, εκτός και αν η τύπισσα "το έχει"...

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Διάβασα με προσοχή όλα τα παραπάνω γραμμένα από τους συνάδελφους.
Επιτέλους νοιώθω ότι και άλλοι έχουν καταλήξει πρίπου στα ίδια συμπεράσματα με μένα....
Το έχω ξαναπέι σε άλλο θρεντ: Οι σημερινές γυναίκες , στο βωμό της δήθεν ανεξαρτησίας - ισιότητας- χειραφέτησης, ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
Και τώρα ψάχνονται να βρουν το πιστό καβλί που θα τις πηδάει μιά ζωή χωρί ς να ξενοκοιτάει. Κι ας είναι και κακής ποιότητας.
Αφού πρώτα απέρριψαν - πλήγωσαν - έφτυσαν όσα καλά παιδιά τις είδαν λίγο διαφορέτικά. Οι εξαιρέσεις λίγες, για επιβεβαίωση του κανόνα.
Δυστυχώς κυρίες μου. Το καμπανάκι έχει χτυπήσει και παίζετε τον τελευτάιο γύρο.
Εμείς , είτε βρήκαμε κάποια εξαίρεση, είτε προτιμούμε να πάιζουμε τον ίδιο αγώνα με πολύ πιο νέες και όμορφες από εσάς.
Καμιά φορά και τα δύο παραπάνω.

Επισκέπτης
Εγώ δεν καταλαβαίνω προς τι τόση συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα! Εκείνες έχουν το πρόβλημα, ας το συζητήσουν μεταξύ τους μπας και βρούνε λύση! Εμείς περνάμε καλά either way!

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
παντως τα καλυτερα μαμισια εγω προσωπικα τα εχω κανει με τετοιες ηλικιες

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
εχει συμβει σε ολους.

δουλευει παντου. η δεν δουλευει καθολου. ειναι λιγο πωλητρια, λίγο ηθοποιος, λιγο στελεχος, λιγο διανοουμενη. 35 ομως. Μενει ή δεν μενει μονη. Γαμιεται απιθανα...ή καθολου. δεν θα τομαθεις ποτε. Φοραει ρουχα απο το zara αλλα η τσαντα ειναι LV. Οδηγει μικρο αυτοκινητο. Τα ξερει ολα. Εχει μια βλαχικη αξαν αλλα το ξεπερνας.

Ευθυ ερωτημα. Τη χρειαζομαστε?

Εγω λέω, ΟΧΙ.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν θα μπορουσα να τα πω καλυτερα RavenM laplace Todok συμφωνω 99,9999% με αυτα που γραφετε σε αυτο το θεμα.Να βρουν αλλο μαλακα εγω δινω το γραπτο λογο της ανδρικης μου τιμης οτι αυτες που νομιζουν οτι θα με παραμυθιασουν στο μελλον οτι τωρα που εφτασαν 30+ βρηκαν το καλοπαιδι(εμενα δηλαδη) μετα απο 47 αλλους ξερετε τι θα παρουν;           

Επιτέλους ξυπνάει ο κόσμος ρεε

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
[/glow]

Ακριώς. Με τη διαφορά οτι μπορούμε και εμείς να παίξουμε σε δύο ταμπλό. Μπορούμε να είμαστε τόσο πουτάνες όσο και οι κυρίες. Και τότε να δέιτε τι γίνεται, ακόμα και με τις stripper.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom