lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
οτι θελει ο καθενας γραφει
κι οτι θελει ο καθενας διαβαζει
Επιτελους! Τα ειπες ολα με δυο κουβεντες.οτι θελει ο καθενας γραφει
α γεια σου......οτι θελει ο καθενας γραφει
ελπιζω να μην με εβρισε κανενας οσο ελειπα ...αμα εγινε κατι τετοιο να ξερω να βρισω κι εγω πρωτον
δευτερον οπως πιθανον θα ειδατε εγκαινιασα το νεο στυλ κριτικων που κατα την γνωμη μου πρεπει να γινει μπουσουλας για την συγγραφη οπως γραφεις και μια επιστημονικη εργασια ας πουμε.....περιμενω σχολια....το κειμενο ειναι στο θρεντ τρικαλων/καρδιτσας
Δημιούργησες νήμα και φαίνομαι ως νηματοθέτης;Εδώ συζήτηση περί κριτικών, προτεινόμενοι νέοι κανόνες, ιδέες κλπ. Το θέμα που συζητάμε τελευταία το όριο 2 κριτικών για την ίδια κοπέλα ανά έτος (για μπου/στού). Ας ανακεφαλαιώσουμε λέγοντας/επαναλαμβάνοντας ο καθένας την άποψή του για να καταλήξουμε.
χλυμιτζουρα γλυψε κι αλλοωραιος ο αντι και σβηνω απο σεβασμο το προηγουμενο μνμ μου και ερχεται εδω οπου περιμενω σχολια
σημειωτεον για βερα ειναι η δευτερη μου κριτικη αλλα σε αλλο ετος
ονοματακιυπαρχει καποιο τιμημενο μελος που εχει 20χιλιαδες και βαλε ποστ....χωρις ουτε μια κριτικη....
με αλλο νικ λειτουργει και ως μοντερειτορ με χιλιαδες ποστ και με μονο 2 κριτικες.....
καιρος να σταματησει
για λεγε για να ξερουμε....αν και μαλλον ξερουμε....υπαρχει καποιο τιμημενο μελος που εχει 20χιλιαδες και βαλε ποστ....χωρις ουτε μια κριτικη....
με αλλο νικ λειτουργει και ως μοντερειτορ με χιλιαδες ποστ και με μονο 2 κριτικες.....
καιρος να σταματησει
εγω δε ξερω ρε ολο στην απ'εξω με εχεταιγια λεγε για να ξερουμε....αν και μαλλον ξερουμε....
αδερφε αν μπει η ακριτα εδω μεσα εχει να γραψει σηριαλ για 5 χρονιααγαπούλα την κουκούλα
Τη γνώμη σου φίλε spiderdom. Υπέρ ή κατά του περιορισμού;.υπαρχει καποιο τιμημενο μελος που εχει 20χιλιαδες και βαλε ποστ....χωρις ουτε μια κριτικη....
καιρος να σταματησει
Εδώ συζήτηση περί κριτικών, προτεινόμενοι νέοι κανόνες, ιδέες κλπ. Το θέμα που συζητάμε τελευταία το όριο 2 κριτικών για την ίδια κοπέλα ανά έτος (για μπου/στού). Ας ανακεφαλαιώσουμε λέγοντας/επαναλαμβάνοντας ο καθένας την άποψή του για να καταλήξουμε.
Nα ανακεφαλαιωσουμε λοιπον.
1. Να ΜΗΝ υπαρξει οριο στις κριτικες.
2. Να γινουν φανερες οι ψηφοι για το ποιους βοηθησαμε και ποιους οχι.
3. Να μπει πλαισιακι με επιλογη τιμης.
4. Να κοβονται οι κριτικες που δεν αναφερουν εμφανιση και ηλικια τεμαχιου.
5. Να επανελθει το παλιο συστημα που η βαθμολογια δεν περιοριζονταν απο την νεοτητα του μελους.
+1Nα ανακεφαλαιωσουμε λοιπον.
Nα ανακεφαλαιωσουμε λοιπον.
1. Να ΜΗΝ υπαρξει οριο στις κριτικες.
5. Να επανελθει το παλιο συστημα που η βαθμολογια δεν περιοριζονταν απο την νεοτητα του μελους.
Τη γνώμη σου φίλε spiderdom. Υπέρ ή κατά του περιορισμού;.