Νέα

Περί κριτικών για μπουρδέλα/στούντιο (προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Μπορείτε να μου λύσετε μια απορία? σε ότι αφορά τις "κριτικές" απο ότι λέγεται θα είναι μέχρι δύο ανα κορασίδα ανα έτος....μπορώ εγώ δηλ.να γράψω στις 30/6/2012,για κάποια κοπέλα τα εξής...
ε να χαμε να λεγαμε μαν.....τα πα και γω χτες.....εκει ειναι το θεμα αν θα ειναι οι κριτικες δυο ή τρεις και το λουρι της μανας...... :jerking: :jerking:

ΥΓ για τα λοιπα στρακια .....ραδιο το κανατε το θρεντ......θα φατε αναφορα.... :grin: :grin:

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
παπαρες σα βουλευτεσ κανετε

Επισκέπτης
Εαν θα ηθελα να "προωθησω" μια κοπελα, εχω πολλους φιλους πλεον στο site, που δεν γραφουν κριτικες. Στα τρια χρονια παρουσιας μου εχω γνωρισει δια ζωσης πανω απο 100 μελη με τα οποια στην πλειοψηφια τους εχουμε πολυ καλες σχεσεις και βρισκομαστε τακτικα.
θα μπορουσα καλιστα να περασω μια κριτικη με το nickname τους.

Το οτι στα λεω ολα αυτα, ισως θα επρεπε να σε βαλει σε σκεψεις.......

Δὲν μᾶς ἐνδιαφέρουσι αἱ γνωριμίαι σας καὶ ἡ ἰσχύς σας.

Μᾶς ἐνδιαφέρει ἡ ἀντικειμενικὴ πληροφόρησις.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Δὲν μᾶς ἐνδιαφέρουσι αἱ γνωριμίαι σας καὶ ἡ ἰσχύς σας.

Μᾶς ἐνδιαφέρει ἡ ἀντικειμενικὴ πληροφόρησις.

Εϊναι ή δεν είναι ένα τρυκ για μη αντικειμενική πληροφόρηση?

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Καλή χρονιά και σε εσένα να σου φέρει ότι έχεις ποθήσει!!!! :cheesy: ;)

Θα σου αφιερώσω ένα μοναδικό ποιήμα του ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΝΑΛΗ φιλικά πάντα​

Χτες και σήμερα ίδια κι όμοια, χρόνος μπρος, χρόνια μετά…
Η ύπαρξή σου σε σκοτάδι όλο πηχτότερο βουτά.
Τάχα η θέλησή σου λίγη, τάχα ο πόνος σου μεγάλος;
Αχ, πού είσαι, νιότη, πού έδειχνες πως θα γινόμουν άλλος!

Αν σ’ αρέσει να κυνηγάς γκόμενες, πρέπει να ξέρεις ότι χρειάζεσαι χρόνο και χρήμα. Ως γνωστόν όμως, ο χρόνος είναι χρήμα.         Συνεπώς, χρειάζεσαι μόνο χρήμα, αλλά περισσότερο.

Υ.Γ.Στα περισσότερα πράγματα η επιτυχία εξαρτάται από το να ξέρεις πόσος χρόνος χρειάζεται για να πετύχεις.​

Πλούσιος είναι αυτός που έχει χρήμα ώστε να αγοράζει το χρόνο των άλλων για να τον κάνουν δικό τους. Βέβαι το χρήμα δεν έχει οροφή. Αυτό που διαπιστώσουν οι πολλοί πλούσιοι είναι ότι δεν μπορούν να αγοράσουν άπειρο χρόνο, εννοώ χρόνο των άλλων και πολύ περισσότερο άμεσα δικό τους. Τι έννοώ με το 2ο: πολλοί έχουν πει άμα πεθάνω (και όχι όταν) επειδή δεν πολυσυμβιβάζονται με την ιδέα του φθαρτού και του τελους. Όταν αισθάνεσαι τόσο ισχυρός, είναι δύσκολο να αποδεχτείς ότι μπορεί να γίνεις τροφή για τα σκουλήκια του χώματος. Η αθανασία ακόμη δεν μπορεί να αγορστεί, ίσως κάποτε να γίνει.

Επισκέπτης
Δεν μιλησα για τις τιμες, αλλα για την διαφορετικοτητα ανα κλαδο, διαφωνοντας στο σημειο που ο axaxouxas υποστηριζε οτι ειναι το ιδιο.
Αναφέρεις ότι όπως εσύ που πας σε στούντιο δεν μπορείς να εκφέρεις άποψη για call girl και city tour, έτσι και αυτοί που πάνε σε μπουρδέλα δεν μπορούν να έχουν άποψη για στούντιο και σου απάντησα ότι τα μεν διαφέρουν από τα δε όσο τα μπουρδέλα του Μεταξουργείου από τα της Φυλής.
Τα στούντιο είναι απλά μπουρδέλα του πενηντάρικου, όπως το Μετάξι έχει μπουρδέλα του δεκάρικου και η Φυλής του εικοσάρικου. Το περιτύλιγμα και οι ανέσεις διαφέρουν. Η ουσία τους είναι ακριβώς η ίδια.
Μου βαφτίστηκαν στούντιο και θαρρούν ότι άλλαξαν και υπόσταση... άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς!

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Κοίτα να δεις που 3-4 κομπλεξικοί τύπου γελωτοποιού και κάποιοι πουθενάδες τύπου Ροκαβλόν έκαναν άνω-κάτω το φόρουμ με τις μαλακίες τους.

Καιρός είναι τώρα να βρω κι'εγώ 2-3 κολλητούς μου και να τους κατηγορήσουμε ότι τα παίρνουν από τα μπουρδέλα που συχνάζουν για να δυσφημίσουν τα στούντιο που τους κλέβουν πελάτες. Και μη ρωτήσει κανείς μαλάκας για στοιχεία. Τα ίδια στοιχεία που έχουν αυτοί ότι ο Cheyenne και ο Iccaros είναι προμότορες έχω κι'εγώ.

Κοίταξε px75

-Eγώ θα τηρώ μόνο τους επίσημους κανόνες του site.
-Η λογοκρισία δεν μου αρέσει καθόλου. Ούτε η φίμωση.
-Έγραψα ότι οι προμοταρες και οι διαφημιστές ΔΕΝ είναι γνωστοί. Ο καθένας ξέρεις μόνο για τον εαυτό του.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Αναφέρεις ότι όπως εσύ που πας σε στούντιο δεν μπορείς να εκφέρεις άποψη για call girl και city tour, έτσι και αυτοί που πάνε σε μπουρδέλα δεν μπορούν να έχουν άποψη για στούντιο και σου απάντησα ότι τα μεν διαφέρουν από τα δε όσο τα μπουρδέλα του Μεταξουργείου από τα της Φυλής.
Τα στούντιο είναι απλά μπουρδέλα του πενηντάρικου, όπως το Μετάξι έχει μπουρδέλα του δεκάρικου και η Φυλής του εικοσάρικου. Το περιτύλιγμα και οι ανέσεις διαφέρουν. Η ουσία τους είναι ακριβώς η ίδια.
Μου βαφτίστηκαν στούντιο και θαρρούν ότι άλλαξαν και υπόσταση... άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς!

Ροκαβον η οσουία είναι το σεξ. Όπως και στα cg & ct ....και οτιδήποτε. Εάν τα χαρακτκριστικά στοιχεία της κάθε κατηγορίας υπάρχουν τότε το παίζει το καθένα στην κατηγορία του, εάν όχι είναι όλα το ίδιο.

Τώρα εάν τα χαρακτηρίζοντα κα΄θε κατηγορία στοιχεια είναι οσυιαστικά ή όχι είναι άλλο θέμα, κάποιον τον ενδιαφέρουν και καποιον όχι. Η ουσία είναι εάν σου δηλώνονται σαφώς αυτά που θα πάρεις (και μην το φέρνουμε στη ζούλα) και εάν παίρνεις αυτά που πληρωνεις ή σε κοροιδευουν.

Ο Cheyenne έχει δίκιο όλα τα πράγματα (αμάξια, ομάδες, ,... οτιδήποτε) δεν είναι ίδια. Αλλά και σε καθε είδος υπάρχουν κατηγορίες, μην το ζαλίζουμε. Άλλωστε και εσύ μόνος σου το λες διαφέρουν στο περιτύλιγμα, σε ανέσεις, κτλ.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Ούτε εμένα μ'αρέσει η λογοκρισία, όπως επίσης και κάποιοι πουθενάδες να το παίζουν Ρομπέν των Δασών της πούτσας (μας) γιατί τάχα εμείς είμαστε πολύ βλάκες για να ξεχωρίσουμε τις αληθινές κριτικές από τις μαϊμού. Επειδή αυτοί είναι κομπλεξικοί και θέλουν να αυτοεπιβεβαιώνουν συνεχώς πόσο γαμάτοι είναι δε φταίμε εμείς να τρώμε στη μάπα τα σπαμαρίσματα τους.

Όπως επίσης με εξοργίζει να προσπαθούν να μας πουλήσουν ηθική και μπουρδελοφροσύνη κάποιοι τύποι που τους έχει απαγορευτεί η είσοδος στα περισσότερα μαγαζιά.

-κλώνους δεν κάνω, ούτε πρόκειται. Θα μετράω κουκιά δηλ.
-χτες πήγα στη Λαιμα, αναγκάστηκα να βγάλω αλλού την κριτική μου, αφού έχω άλλες 2 ήδη και προσφατες. Μπορεί να μην αξίζει, δεν είμαι λογοτεχνης, αλλοίμονο εάν θα έπρεπε να είμασταν.
-προφανώς προμότορες μπορεί να είναι οποιοιδήποτε. Επίσης όπως λένε και οι οικονομολόγοι υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα. κτλ..

Θα δούμε

Επισκέπτης
Ροκαβον η οσουία είναι το σεξ. Όπως και στα cg & ct ....και οτιδήποτε. Εάν τα χαρακτκριστικά στοιχεία της κάθε κατηγορίας υπάρχουν τότε το παίζει το καθένα στην κατηγορία του, εάν όχι είναι όλα το ίδιο.

Τώρα εάν τα χαρακτηρίζοντα κα΄θε κατηγορία στοιχεια είναι οσυιαστικά ή όχι είναι άλλο θέμα, κάποιον τον ενδιαφέρουν και καποιον όχι. Η ουσία είναι εάν σου δηλώνονται σαφώς αυτά που θα πάρεις (και μην το φέρνουμε στη ζούλα) και εάν παίρνεις αυτά που πληρωνεις ή σε κοροιδευουν.

Ο Cheyenne έχει δίκιο όλα τα πράγματα (αμάξια, ομάδες, ,... οτιδήποτε) δεν είναι ίδια. Αλλά και σε καθε είδος υπάρχουν κατηγορίες, μην το ζαλίζουμε. Άλλωστε και εσύ μόνος σου το λες διαφέρουν στο περιτύλιγμα, σε ανέσεις, κτλ.
Δεν χρειάζεται να κάνουμε πολύπλοκα τα θέματα.
Το γεγονός ότι επειδή κάποιος αρέσκεται να γαμεί στα μπουρδελάκια του δεκάευρου στο Μετάξι, δεν σημαίνει ότι δεν έχει άποψη για τα μπουρδέλα της Φυλής.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι ότι ο γαμήσας την αναφέρει ως Βουλγάρα.
Αλήθεια ή ψέμματα, χρόνια τώρα δηλώνει Τσέχα (συναγωνιστές έχει αναφέρει ότι έχουν δει και διαβατήριο και πως όντως είναι Τσέχα).
Οπότε, σαν να θέλει να γενικεύσει την αρνητικότητα εναντίον της. Μια Βουλγάρα πείθει πιο εύκολα ως επικίνδυνη από μια Τσέχα φερ' ειπείν.
Ναι το ίδιο πρόσωπο είναι.
αν δε με απατα η μνημη μου,πριν αρκετα χρονια,αρκετα πριν απο φυλης κλπ δηλαδη,ειχε πρωτοεμφανιστει στο πιπινου 118 για  λιγα φεγγαρια.το επαιζε ψιλομουρλια απο τοτε και ηταν ξεπετα. δηλωνε βουλγαρα :thumbsup:

zidane68

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Πλούσιος είναι αυτός που έχει χρήμα ώστε να αγοράζει το χρόνο των άλλων για να τον κάνουν δικό τους. Βέβαι το χρήμα δεν έχει οροφή. Αυτό που διαπιστώσουν οι πολλοί πλούσιοι είναι ότι δεν μπορούν να αγοράσουν άπειρο χρόνο, εννοώ χρόνο των άλλων και πολύ περισσότερο άμεσα δικό τους. Τι έννοώ με το 2ο: πολλοί έχουν πει άμα πεθάνω (και όχι όταν) επειδή δεν πολυσυμβιβάζονται με την ιδέα του φθαρτού και του τελους. Όταν αισθάνεσαι τόσο ισχυρός, είναι δύσκολο να αποδεχτείς ότι μπορεί να γίνεις τροφή για τα σκουλήκια του χώματος. Η αθανασία ακόμη δεν μπορεί να αγορστεί, ίσως κάποτε να γίνει.
Δυστυχώς η ευτυχώς το μόνο που δεν αγοράζεται είναι ο "χρόνος" απλά μας δίνεται, και πέρα απο το ότι,είναι η αμαρτία της αιωνιότητος,δεν έχει και καμία σημασία,μόνο η ζωή μετράει!!!Ο πλούσιος το μόνο που μπορεί να κάνει, αν δε θέλει να γίνει τροφή για τα σκουλήκια,είναι να ζητήσει και να εξασφαλίσει να καεί.Τώρα σε ότι αφορά την αθανασία....Θα ‘πρεπε οι άνθρωποι να ξέρουν την ημερομηνία του θανάτου τους, όπως έχουνε στην ταυτότητά τους τη χρονολογία της γέννησής τους. Αυτό θα τους έκανε ηθικότερους,  και ίσως πιο ανθρώπινους.Αν κάνεις το καθήκον σου στη ζωή, κάνεις τη δουλειά σου με ευχαρίστηση, αφήσεις απογόνους κι ένα καλό όνομα στην κοινωνία, τότε έχεις κερδίσει την Αθανασία.Συμερασματικά  λοιπόν....Τα παιδιά είναι η μόνη μορφή αθανασίας για την οποία μπορούμε να είμαστε σίγουροι.

Υ.Γ.    Μα ο χρόνος ο αληθινός
        είν’ ο γιος μας ο μεγάλος κι ο μικρός!

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Καλησπερα σε ολους..

Θα πω εγω τώρα με το φτωχο μου το μυαλο..
Ολα αυτα που έγιναν τόσο καιρο...με τα στουντιο, το 104, ο cheyenne, οι προμοτορες, οι αγαπουληδες, οι μουφα κριτικες, κλπ ...και τι έγινε?
Προς τι όλη αυτη η σταυροφορία Ροκαβλον?

Και οι δυο μας το ξερουμε...πως αυτοι που σηκωσαν το λαβαρο της επαναστασης (μεταξυ αυτων εσυ και ο jockerx) θα συνεχίσετε να πηγαινετε σε μπουρδελα...και οι στουντιακηδες θα συνεχισουν στα στουντιο.
Ακόμα και ο πολύς FANTOM (πρόσφατα διάβασα την κριτική του για το Φ104)...βλέπω δεν έχει πατησει ποτε το ποδι του σε στουντιο (με βάση τις κριτικες πάντα)
Επαναλαμβάνω, πως συμπεραίνω κάποια πράγματα με βαση τα γραφόμενα όλων.
Βέβαια στην - αποθεωτική - κριτική του, το διευκρινίζει στην αρχη. Αλλα και τι μαυτο?

Φυσικά όλοι μπορουν να έχουν άποψη για τα πάντα. Να κάτσω και εγω να γράψω για cg και ct που δεν έχω ιδέα. Ή για Μεταξουργείο που έχω να πάω απο τα νιάτα μου. Δικαιωμα μου. Με κάνει όμως αυτο αξιοπιστο?

Εγω βλέπω πως ο περιορισμός των κριτικών ίσως αποβει σχετικά χρήσιμος, απο άποψη πως δε θα διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια. Και φυσικά υπάρχει ενα προμοτορικο στυλ όταν γράφει καποιος 20 (ή 16) κριτικές για κάποια κοπέλα...αλλά αν εγραφε μόνο για αυτη... όχι για 50 άλλες! Γιατι να μην αφησουμε τα ιδια τα μελη να τον αποδοκιμάσουν και να βάζουμε τον αντισθένη να το παίζει Παπαδόπουλος? Ας αποδοκιμαστει η 5η, 6η ή δεν ξέρω και εγω ποια κριτική, και ας σβηστει φυσικά!
Οκ. Ολο αυτο νομίζεις θα ανεβάσει και την ποιοτητα (στην ενημέρωση, όχι λογοτεχνικά)..των κριτικών?
Εγειρατε θέμα, άτομα που δεν ασχολείστε με στουντιο. Και φυσικά δε θα επηρεασει τις δικες σας κριτικές γιατι τους μπουρδελιάρηδες (σε αντιθεση με τους στουντιάκηδες) τους ενδιαφέρει η εναλλαγή στις κοπέλες και η ποικιλία, όχι η ποιοτητα. Αντίθετα οι στουντιακηδες δουλευουν με στανταρακια (όχι πάντα..αλλά περισσότερο).

Είπε ένας φίλος (παραπάνω δε θυμαμαι) ας μην κρίνουμε ένα μέτρο πριν το δουμε να εφαρμόζεται. Φυσικά συμφωνω. Ας το δουμε.
Ομως δεν μπορώ να μη σχολιάσω (οσο μου δινει το δικαιωμα αυτο το σαιτ) τα ΚΙΝΗΤΡΑ που οδηγησαν σαυτη την κατασταση.
Δεν νομίζω πως κόπτεστε για την αξιοπιστια, όσοι με τόση θέρμη, υποστηριξατε αυτα τα μετρα. Τα σταφύλια της Αλεπους κρέμονται ακομα εκει και είναι ελκυστικά. Στο έχω ξαναπει.
Εγω αυτο βλέπω. Και οι 3 που ανεφερα, δεν έχετε σχεση με στουντιο, ουτε καν απο δοκιμη. (μάλλον όχι..ο jockerx εχει..). Μου φαίνεται πολύ ...όλο αυτο.
Φυσικά δικαιωμα σου. Το ξαναλέω.
Αλλά εγώ ως μέλος, μπορώ να συμπεράνω κάτι για τα κίνητρα και να το σχολιάσω.

Και κάτι άλλο. Ακουω συνέχεια για προμότορες. Ποιοι είναι? Γιατί δεν τους κατονομάζετε? Ποιοι είναι αυτοι οι μπαμπουλες? (σαν τους γνωστους αγνωστους ένα πράμα?)
Ειμαστε σε ένα σαιτ που η ανωνυμία είναι δεδομένη. Ας βγουν τα nickname τους απο όσους μιλάτε για προμότορες.

Και κάτι τελευταίο. Μιλάτε για μείωση τιμολογιακής πολιτικής στα στουντιο. Συμφωνοι και πάρα πολύ μάλιστα. Γιατί δεν αρχίζετε να το ζητάτε απο τα μπουρδελα?
Συνηδειτοποιείτε όλοι εσεις που γράφετε κανονικές ενημερώσεις καθημερινα αν η Φυλής-Διδυμου κλπ κλπ ανταποκρίνονται στο 20ρικο οι παρεχόμενες υπηρεσίες? Ειστε βέβαιοι όσοι δίνετε το 10ρικο στο Μεταξουργειο πως όντως αξιζει για αυτο? (εγω δε θα αφηνα ουτε δι-ευρω)
Αν λοιπον πρέπει να πέσουν τα στουντιο κάτω απο 50, να ρίξουν και υπολοιποι. Μιλάμε το 20ρικο δεν είναι ουτε μεροκάματο πια. Το εξισώνετε με 5-10λεπτά εκτονωσης στις τρωγλες Φυλης - Μεταξουργειου?

Αυτα ήθελα να γράψω ως σκόρπιες σκέψεις..

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
axaxouxas: κουτοπόνηρος και καχύποπτος που πιστεύει πως όλοι θέλουν να τον κοροϊδέψουν. Άρα όσοι γράφουν καλά λόγια για στούντιο σίγουρα το κάνουν με ανταλλάγματα.

Nαι βρε συ ..... εχεις απολυτο δικιο......
Βλεπεις... φροντισαν να με κανουν καχυποπτο καποιοι που βρεθηκαν στον δρομο μου, ουκ ολιγες φορες τραυματιζοντας την πιστη μου, την οποια διατηρω πλεον με επιφυλλαξεις απεναντι στον καθεναν......

Τοοοοοση αγαπη πια..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πολλα θα μπορουσα να γραψω κι εγω εδω, αλλα δεν θα το κανω, γιατι η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ και η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ φαινεται πως ειναι το αγαπημενο σπορ, πολλων εδω μεσα και αυτο φαινεται απο πολλα....  ;)

Αλλωστε ειναι και το μερος τετοιο που ευνοει τετοια υποκειμενα.

Αρνουμαι να γινω πιονι παρανομων συμφεροντων, παιζοντας το παιχνιδι τους .....

Βγαλτε τα ματια σας μονοι σας και εγω θα ποσταρω τον μαυρεα να σας παρακολουθει  :sunglasses:

ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ  :sunglasses:

URL]]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μιας και το θεμα πηρε μεγαλη εκταση,ας πουμε την γνωμη μας πως πρεπη να γραφετε μια κριτικη,καθοσον παρατηρηται και το φαινομενο αρκετων μαυρων ψηφων.Επισης το θρεντ δεν αποσκοπη σε διαλογους αντιπαραθεσεων!!
-τα απαραιτητα  στοιχεια ειναι
-εμφανιση κοπελας και περιγραφη εκτος πια αν ειναι πολυ γνωστη
-περιγραφη των προγραμματων που κανει αν φυσικα τα μαθαμε...
-ο χωρος αν κατι σας αρεσε ή οχι,αν ειχε πετσετα,ντουζιερα,αλλες παροχες,αν ηταν καθαρος,καθαρα σεντονια,αν ετριζαν τα κρεβατια,σωστη ή οχι θερμοκρασια
-ποσο που πληρωσες και προγραμμα που πηρες
-ο χρονος που διετεθηκε περιπου στο προγραμμα που πηρες ή εν πασει περιπτωσει αν ηταν αδρα επαρκης ή οχι
-αν η τσατσα εξηγησε επαρκως τα προγραμματα ,αν χτυπησε καμια πορτα ή εκανε καμια αλλη μαλακια με φωτορυθμικα κλπ
-η δεκτικοτητα της κοπελας σε γλειψιμο και ρουφηγμα στα βυζια
-η υπαρξη προκαταρκτικων που εχει μπει ηδη ως επιλογη
-η διάθεση ξεπετας ή οχι,γενικη εντυπωση
-η δεκτικοτητα ή μη σε γλωσσοφιλα(εχει μπει ηδη)
-η καθαριοτητα και υγιεινη της κοπελας
-η καλη ή μη καλη πιπα και το βαθος της καθως και αν βαζει δοντι ή οχι,το αν γλειφει γενικα μπαλακια
-το αν ανεβαινει η κοπελα  απο πανω στο απλο(σε εμας στην θεσσαλονικη με τα σαραντα ευρω για το απλο ειναι ενα θεμα) ΚΑΙ το ποσες στασεις αλλαζει στο απλο
-αν δεχεται ή οχι χυσιμο καπου εκτος καποτας πχ βυζια ,κωλο κλπ
-η δεκτικοτητα σε δαχτυλα πισω και μπρος σε προγραμμα με 69

νομιζω θα μπορουσε ο αντισθενης να κανει ενα προγραμματακι σαν πολλαπλες επιλογες να τικαρει ο καθε συναγωνιστης αυτα τα στοιχεια και θα ειχαμε μια γρηγορα επισκοπηση της καθε κοπελας και των υπηρεσιων της αντι να αναλωνομαστε να διαβαζουμε μυθιστορηματα....ναι....οπως καταλαβατε ειμαι φαν των στεγνω κριτικων χωρις να υποτιμω και τις λογοτεχνικες προσπαθειες καποιων μελων....εξαλλου και εγω εχω γραψει πολλακις κριτικες με περιττες σαλτσες και η σαλτσα εξαλλου νοστιμευει το φαι.....απλα δεν περιεχει θρεπτικες ουσιες.....

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
-τα απαραιτητα  στοιχεια ειναι
-εμφανιση κοπελας και περιγραφη εκτος πια αν ειναι πολυ γνωστη
-περιγραφη των προγραμματων που κανει αν φυσικα τα μαθαμε...
-ο χωρος αν κατι σας αρεσε ή οχι,αν ειχε πετσετα,ντουζιερα,αλλες παροχες,αν ηταν καθαρος,καθαρα σεντονια,αν ετριζαν τα κρεβατια,σωστη ή οχι θερμοκρασια
-ποσο που πληρωσες και προγραμμα που πηρες
-ο χρονος που διετεθηκε περιπου στο προγραμμα που πηρες ή εν πασει περιπτωσει αν ηταν αδρα επαρκης ή οχι
-αν η τσατσα εξηγησε επαρκως τα προγραμματα ,αν χτυπησε καμια πορτα ή εκανε καμια αλλη μαλακια με φωτορυθμικα κλπ
-η δεκτικοτητα της κοπελας σε γλειψιμο και ρουφηγμα στα βυζια
-η υπαρξη προκαταρκτικων που εχει μπει ηδη ως επιλογη
-η διάθεση ξεπετας ή οχι,γενικη εντυπωση
-η δεκτικοτητα ή μη σε γλωσσοφιλα(εχει μπει ηδη)
-η καθαριοτητα και υγιεινη της κοπελας
-η καλη ή μη καλη πιπα και το βαθος της καθως και αν βαζει δοντι ή οχι,το αν γλειφει γενικα μπαλακια
-το αν ανεβαινει η κοπελα  απο πανω στο απλο(σε εμας στην θεσσαλονικη με τα σαραντα ευρω για το απλο ειναι ενα θεμα) ΚΑΙ το ποσες στασεις αλλαζει στο απλο
-αν δεχεται ή οχι χυσιμο καπου εκτος καποτας πχ βυζια ,κωλο κλπ
-η δεκτικοτητα σε δαχτυλα πισω και μπρος σε προγραμμα με 69

νομιζω θα μπορουσε ο αντισθενης να κανει ενα προγραμματακι σαν πολλαπλες επιλογες να τικαρει ο καθε συναγωνιστης αυτα τα στοιχεια και θα ειχαμε μια γρηγορα επισκοπηση της καθε κοπελας και των υπηρεσιων της αντι να αναλωνομαστε να διαβαζουμε μυθιστορηματα....ναι....οπως καταλαβατε ειμαι φαν των στεγνω κριτικων χωρις να υποτιμω και τις λογοτεχνικες προσπαθειες καποιων μελων....εξαλλου και εγω εχω γραψει πολλακις κριτικες με περιττες σαλτσες και η σαλτσα εξαλλου νοστιμευει το φαι.....απλα δεν περιεχει θρεπτικες ουσιες.....
Να πω τν ταπεινη μου γνωμη! Ολα αυτα που αναφερεις καλα ειναι να τα λεμε στις κριτικες μας! Γτ κ εγω εχω βοηθηθει απο κριτικες! Συμφωνωνω με αυτα που λες! Αλλα ειναι κ μερικα πραγματα που δν ειναι παντα στανταρ! εκτος απο τα θεματα καθαριοτητας σε περιπτωση στουντιο! Δλδ πετσετες καθαρα σεντονια κτλ... Οσο αναφορα τα υπολοιπα! Λεμε γ τις στασεις! οι τσατσαδες κυριως στα μπουρδελα ανακοινωνουν τα κλασικα! "Μουνακι,τσιμπουκακι, ολες οι στασεις! Μετα ο καθενας στο δωμα το χειριζεται οπως θελει! Προσωπικα δν εχω πει σε κοπελα να κανει κατι λογικο κ να μην συμφωνησει! Κ δν μιλαω γ στασεις τσοντας του στυλ κρεμασμενη απο πανω σου αναποδα κ να παιρνει πιπα! Ο χρονος παλι διαφερει! Γ ξεπετες μπορουμε να λεμε που κοιτανε το ρολοι! Εχει τυχει ομως να παω σε κοπελα χωρις κοσμο κ να κατσει μεσα κανα 20λεπτο κ οταν εχει κοσμο να προσπαθει να με ξεπεταξει! Εκει τωρα ειναι το θεμα των 2 κριτικων! Ας συνεχισω ομως με τα υπολοιπα! Τα γλωσσοφιλα γ παραδειγμα! Αν ο αλλος ειναι μεσα στη μπιχλα δν νομιζω καποια να θελει να φιλησει! Εχω περιππτωση φιλου που πηγαμε στην ιδια κοπελα! Πρωτα αυτος μετα εγω! Γνωστη κιολας! Στην Αθηνα! Που εδινε κ συνεχιζει να δινει γλωσσοφιλα! Πηγε πρωτα στον φιλο κ οταν ηρθε σε μενα μου ειπε να πω στο τυπο να κανει μπανιο γτ εζεχνε!  :cheesy: :cheesy: Μπορουσα να γραψω κι αλλα αλλα θα σας κουρασω! Οποτε οι κριτικες ειναι κ λιγο υποκειμενικες! Λιγο ομως! Μν το γαμαμε! Βλεπω τυπους εν Αθηναι που πανε 1 φορα σε στουντιο κ με την 1η κριτικη λενε ερωτευτηκανε κ κατι παπαριες! Αυτες τις κριτικες απλα τις προσπερναω!

Ελπιζω να μην κουρασα! Καλα γαμησια να χουμε κ παντα με υγεια!!  :rockon: :rockon: :rockon:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Οσο περισσοτερες αποψης,τοσο το καλυτερο,για ενα αποδεκτο αποτελεσμα οσο θα αφορα τις κριτικες. :rockon:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δεν χρειάζεται να κάνουμε πολύπλοκα τα θέματα.
Το γεγονός ότι επειδή κάποιος αρέσκεται να γαμεί στα μπουρδελάκια του δεκάευρου στο Μετάξι, δεν σημαίνει ότι δεν έχει άποψη για τα μπουρδέλα της Φυλής.
Αν και εξυπνος ανθρωπος, οπως φαινεται απο τα γραπτα σου, κανεις ενα μικρο λαθος εαν μου επιτεπεις.
Η συγκριση μεταξυ μπουρδελων Μεταξουργιου και Φυλης ειναι σαν την συγκριση δυο μοντελων της Σκοντα ή δυο ομαδων Α Εθνικης. (για παραδειγμα)

Δεν ειναι με Μερσεντες που ειναι αλλος ΤΥΠΟΣ  αυτοκινητου.
Δεν συγκρινω Ολυμπιακο/ΠΑΟ/ΑΕΚ με Δοξα Βυρωνος/Αθηναικο/Αιγαλεω.

Και πες μου ειληκρινα.
Εσυ που πας (οπως γραφεις) συνηθως σε μπουρδελα, μπορεις να εχεις αποψη για ct ?
Εγω παντως που παω σε studio, δεν μπορω, ασχετα ενα και οι δυο κατηγοριες εμπιπτουν στο γενικο πλαισιο του αγοραιου ερωτα.

Επισκέπτης
Όπως είναι τώρα οι όροι που αναγράφονται από τον αντμιν,μια χαρά είναι.
Ο καθένας να γράφει σύμφωνα μ'αυτούς και να ντύνει την κριτική του όπως θέλει.Γι αυτό υπάρχουν και η δυνατότητα του "ναι" κ΄ "όχι" στην ερώτηση εάν μας βοήθησε η κριτική,γι αυτό υπάρχει κι η δυνατότητα σχολιασμού αυτής.
Εμένα μου αρέσουν οι καλογραμμένες,μεστές κριτικές,από ανθρώπους με καλό χειρισμό της γλώσσας.Αν με κάνουν και γελάσω και λίγο, καλώς.
Έχουν γραφεί κριτικές μικρά λογοτεχνικά διαμαντάκια.Οι παλιοί το ξέρετε καλύτερα.
Δεν είναι multiple choice, είναι ένα ιδιαίτερο κείμενο η κριτική.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εγω πιστευω πως πρεπει να μετονομαστουν καταρχην απο κριτικες οικων - ιεροδουλων,
σε περιγραφες εμπειριων αγοραιου ερωτα , ετσι θα υπαρξουν λιγοτερες παρεξηγησεις
που τον τελευταιο καιρο ειναι της μοδας  :grin:

οσο για τα στανταρ καλο ειναι να υπαρχουν αλλα να μην
υπαρχουν μπορεις να ρωτησεις αν ξεχασε κατι καποιος
μεσα απο την εξιστορηση θα ξεδιπλωνονται και τα στοιχεια

ομως πρεπει να δεχτουμε οτι δε τα κανουον ολες ολα σε ολους  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom