Καλησπερα σε ολους..
Θα πω εγω τώρα με το φτωχο μου το μυαλο..
Ολα αυτα που έγιναν τόσο καιρο...με τα στουντιο, το 104, ο cheyenne, οι προμοτορες, οι αγαπουληδες, οι μουφα κριτικες, κλπ ...και τι έγινε?
Προς τι όλη αυτη η σταυροφορία Ροκαβλον?
Και οι δυο μας το ξερουμε...πως αυτοι που σηκωσαν το λαβαρο της επαναστασης (μεταξυ αυτων εσυ και ο jockerx) θα συνεχίσετε να πηγαινετε σε μπουρδελα...και οι στουντιακηδες θα συνεχισουν στα στουντιο.
Ακόμα και ο πολύς FANTOM (πρόσφατα διάβασα την κριτική του για το Φ104)...βλέπω δεν έχει πατησει ποτε το ποδι του σε στουντιο (με βάση τις κριτικες πάντα)
Επαναλαμβάνω, πως συμπεραίνω κάποια πράγματα με βαση τα γραφόμενα όλων.
Βέβαια στην - αποθεωτική - κριτική του, το διευκρινίζει στην αρχη. Αλλα και τι μαυτο?
Φυσικά όλοι μπορουν να έχουν άποψη για τα πάντα. Να κάτσω και εγω να γράψω για cg και ct που δεν έχω ιδέα. Ή για
Μεταξουργείο που έχω να πάω απο τα νιάτα μου. Δικαιωμα μου. Με κάνει όμως αυτο αξιοπιστο?
Εγω βλέπω πως ο περιορισμός των κριτικών ίσως αποβει σχετικά χρήσιμος, απο άποψη πως δε θα διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια. Και φυσικά υπάρχει ενα προμοτορικο στυλ όταν γράφει καποιος 20 (ή 16) κριτικές για κάποια κοπέλα...αλλά αν εγραφε μόνο για αυτη... όχι για 50 άλλες! Γιατι να μην αφησουμε τα ιδια τα μελη να τον αποδοκιμάσουν και να βάζουμε τον αντισθένη να το παίζει Παπαδόπουλος? Ας αποδοκιμαστει η 5η, 6η ή δεν ξέρω και εγω ποια κριτική, και ας σβηστει φυσικά!
Οκ. Ολο αυτο νομίζεις θα ανεβάσει και την ποιοτητα (στην ενημέρωση, όχι λογοτεχνικά)..των κριτικών?
Εγειρατε θέμα, άτομα που δεν ασχολείστε με στουντιο. Και φυσικά δε θα επηρεασει τις δικες σας κριτικές γιατι τους μπουρδελιάρηδες (σε αντιθεση με τους στουντιάκηδες) τους ενδιαφέρει η εναλλαγή στις κοπέλες και η ποικιλία, όχι η ποιοτητα. Αντίθετα οι στουντιακηδες δουλευουν με στανταρακια (όχι πάντα..αλλά περισσότερο).
Είπε ένας φίλος (παραπάνω δε θυμαμαι) ας μην κρίνουμε ένα μέτρο πριν το δουμε να εφαρμόζεται. Φυσικά συμφωνω. Ας το δουμε.
Ομως δεν μπορώ να μη σχολιάσω (οσο μου δινει το δικαιωμα αυτο το σαιτ) τα ΚΙΝΗΤΡΑ που οδηγησαν σαυτη την κατασταση.
Δεν νομίζω πως κόπτεστε για την αξιοπιστια, όσοι με τόση θέρμη, υποστηριξατε αυτα τα μετρα. Τα σταφύλια της Αλεπους κρέμονται ακομα εκει και είναι ελκυστικά. Στο έχω ξαναπει.
Εγω αυτο βλέπω. Και οι 3 που ανεφερα, δεν έχετε σχεση με στουντιο, ουτε καν απο δοκιμη. (μάλλον όχι..ο jockerx εχει..). Μου φαίνεται πολύ ...όλο αυτο.
Φυσικά δικαιωμα σου. Το ξαναλέω.
Αλλά εγώ ως μέλος, μπορώ να συμπεράνω κάτι για τα κίνητρα και να το σχολιάσω.
Και κάτι άλλο. Ακουω συνέχεια για προμότορες. Ποιοι είναι? Γιατί δεν τους κατονομάζετε? Ποιοι είναι αυτοι οι μπαμπουλες? (σαν τους γνωστους αγνωστους ένα πράμα?)
Ειμαστε σε ένα σαιτ που η ανωνυμία είναι δεδομένη. Ας βγουν τα nickname τους απο όσους μιλάτε για προμότορες.
Και κάτι τελευταίο. Μιλάτε για μείωση τιμολογιακής πολιτικής στα στουντιο. Συμφωνοι και πάρα πολύ μάλιστα. Γιατί δεν αρχίζετε να το ζητάτε απο τα μπουρδελα?
Συνηδειτοποιείτε όλοι εσεις που γράφετε κανονικές ενημερώσεις καθημερινα αν η Φυλής-Διδυμου κλπ κλπ ανταποκρίνονται στο 20ρικο οι παρεχόμενες υπηρεσίες? Ειστε βέβαιοι όσοι δίνετε το 10ρικο στο
Μεταξουργειο πως όντως αξιζει για αυτο? (εγω δε θα αφηνα ουτε δι-ευρω)
Αν λοιπον πρέπει να πέσουν τα στουντιο κάτω απο 50, να ρίξουν και υπολοιποι. Μιλάμε το 20ρικο δεν είναι ουτε μεροκάματο πια. Το εξισώνετε με 5-10λεπτά εκτονωσης στις τρωγλες Φυλης -
Μεταξουργειου?
Αυτα ήθελα να γράψω ως σκόρπιες σκέψεις..