Νέα

Περί κριτικών για μπουρδέλα/στούντιο (προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
gl επιβεβαιώνω και σήμερα ότι είσαι από τους σκεπτόμενους και εσύ. Δεν ηξερα ότι είσαι από Θεσσαλονίκη ούτε ήξερα τιμές και σερβις εκεί.

Λοιπόν, όταν πηγαίνεις "πάντα" στην ίδια 1) μπορεί να έχει καλύτερο σέρβις στις "επίσημες" υπηρεσίες 2) μπορεί να σού κάνει δώρα που και που. Μπορεί όμως να σε έχει για σίγουρο και να έχει γαιδουροδέσει. Όλα τα σενάρια υπαρκτότατα είναι.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
αυτα ειναι αντικειμενικα για σενα?θα αστειευεσαι...

ολα υποκειμενικα ειναι λιγο πολυ...

φίλε αντικειμενικά είναι.

η βαθμολόγηση τους είναι υποκειμενική

επίσης, γιατί να πιστέψει κάποιος εσένα, εμένα ή τον gl ή τον οποιονδήποτε. Οι προμοταρες ΔΕΝ είναι γνωστοί. Δεν υπάρουν αποδείξεις. Ακούγονται πολλά, καθένας από μας που αγοράζει σεξ ακούει διάφορα εκεί που πηγαίνει. Και λοιπόν? Να πάιξουμε τα παπαγαλάκια?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αυτα ειναι αντικειμενικα για σενα?θα αστειευεσαι...

ολα υποκειμενικα ειναι λιγο πολυ...
οχι......επιμενω οτι αυτα ειναι αντικειμενικα......να δωσω μερικα παραδειγματα πρακτικα

πχ εγω την σαμπρινα απο θεσσαλονικη...γαμιομασταν καλα....γυμνο δεν μου κανε ποτε πχ ή δαχτυλα στο μουνι της δεν αφηνε οταν την εγλειφα....δεν σημαινει οτι δεν περασα καλα.....αλλα οφειλω να το επισημανω για σενα που θα πας

αννα μαρια παλι απο σαλονικη.....γαμιομασταν καλα,ημουν και πελατης....ρουφηγμα στα βυζια δεν αφηνε με τιποτα,τελεία......θα το πω το αρνητικο της.....αυτο δεν σημαινει οτι δεν γουσταρα να την πηδαω....ή γλειφομουνι, δεν αφηνε ποτε.....ή απο πανω δεν ανεβαινε στο απλο.....απλα και ξαστερα......εγω μπορει να εγραφα μια καλη κριτικη αλλα δεν εγραφα οτι μου κατεβαινε απο την κεφαλα, οχι οτι το κανει κανενας απο τους παροντες να εξηγουμαστε....

δαναη....γαμιομασταν καλα και γουσταρα το στυλ της....πιπα εκανε μετρια και το χω γραψει και επιφανειακη ή παροτι μπορει να πηγα εικοσι φορες δεν μου βαλε ποτε την γλωσσα στο στομα ενω αλλες το κανουν και απο την πρωτη φορα μαζι τους.....αλλά ειχε αλλα στοιχεια που μ αρεσαν....

τωρα τι θεωρω ψευτικο;να παει καποιος και να γραψει οτι πηγε πχ με καποια απο τις προαναφερθεισες που λεμε και του κανε παπαδες....το να γραφει απλα οτι περασε καλα μπορει να ειναι και ετσι μπορει και να μην ειναι,δεν μου λεει κατι.....

αν δεν εχει μπει καν σε καποια απο αυτα τα στοιχεια που λεω παραπανω στη περιγραφη του ομως ,αυτο θα τον καταστησει πιθανως υποπτο ως προμοτορα γιατι το να λες οτι πηγα με αυτην και περασα τελεια ετσι απλα και να παρακαμπτεις οτι κανει 2 λεπτα πιπα ή οτι δεν αφησε να της γλειψεις το βυζι ειναι μεγαλη παραλειψη :sunglasses:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Νομιζω οτι το εχουμε κουρασει πολυ το θεμα. Καποιοι διαβαζουν τις κριτικες και παιρνουν μια γενικη ιδεα για το τι θα βρουν εκει που πανε. Δε πα να την εγραψε ο "ταδε" εγκυρος κριτικογραφος. Αν εμενα δεν μου κανει κλικ η κοπελλα δεν θα περασω και υμνους να εχουν γραψει γιαυτην. Ειτε διαβασω ειτε οχι κριτικες και την ξεπετα μου θα την φαω και καλα θα περασω και ολα ειναι μες το προγραμμα. Συνεπως αφηστε το πραγμα στο χαλαρο να γραφει ο καθενας οτι θελει. Ολοι εχουν κριση και δεν παρασυρονται τοσο ευκολα. Ασε δε που οι περισσοτεροι το λενε κιολας. "Το ηξερα οτι ηταν ξεπετα αλλα ηθελα να περασω". Αρα μας ενδιαφερει η εμπειρια αυτη καθεαυτη ειτε ειναι καλη ειτε ειναι κακη απλα και μονο για να ικανοποιησουμε την περιεργεια μας. Αυτο δεν αλλαζει. 

Άλλη μια διασταση του πληρωμένου σεξ. Το κάνεις με πολλές που γουστάρεις και απλώς πληρωνοντας μπορείς.....κτλ.

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
3-4 τις εχω στανταρ καθε φορα με το που ανεβαινει κριτικη μου :grin:

η πλακα ειναι που μολις το πα αυτο παραπανω,καποιος μου ριξε θετικη σε καμια 20αρια κριτικες :grin:
;)

εχεις και συμμαχους εδω μποι....ετοιμασου για αλλη μια εικοσαδα

Επισκέπτης
3-4 τις εχω στανταρ καθε φορα με το που ανεβαινει κριτικη μου :grin:

η πλακα ειναι που μολις το πα αυτο παραπανω,καποιος μου ριξε θετικη σε καμια 20αρια κριτικες :grin:

τον ευχαριστω,αλλα δεν εχει νοημα αυτο...το θεμα ειναι να μην ψηφιζουν ουτε οι φιλοι,ουτε οι εχθροι...

το καλυτερο για μενα ειναι να ειναι ονομαστικη η ψηφοφορια

σε καθε κριτικη να αναγραφεται "η κριτικη αυτη βοηθησε αυτον ,αυτον κι αυτον,ενω δε βοηθησε τον αλλον και τον παραλλον"

τωρα εγκρινονται αυτοματα...δεν εχει νοημα!
Σαν ψήφιση του προϋπολογισμού ένα πράγμα;
Έτσι δε θα ψηφίζουν οι επισκέπτες και θα μειωθούν οι ψήφοι γενικά,αλλά είναι μια άποψη βεβαίως βεβαίως

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.284
Πόντοι
5.097
αφου εχουμε πιασει διπλα τα διαχειρηστικα του σαιτ να πω πως δεν εχει νοημα η ψηφοφορια στις κριτικες και καλο ειναι να διαγραφει δλδ συγνωμη τι μας ωφελει αν μια κριτικη εχει 7 θετικες και 3 αρνητικες πχ αρχιδια
ετσι μονο για να ανεβει η εγωπαθεια μας :jerking:ο καθε ενας που διαβαζει κατι το κρινει αν ειναι σωστο η λαθος επικροτω τα σχολια ναι αυτο μπορει να βοηθησει οταν θελει καποιος να συμπληρωσει κατι στην κριτικη αλλα η ψηφοφορια δεν ωφελει σε τιποτα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
σε καθε κριτικη να αναγραφεται "η κριτικη αυτη βοηθησε αυτον ,αυτον κι αυτον,ενω δε βοηθησε τον αλλον και τον παραλλον"

!
ετσι , συμφωνώ να ειναι ονομαστική και να γραφει δυο λέξεις γιατι συμφωνούμε ή γιατι διαφωνούμε

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
αφου εχουμε πιασει διπλα τα διαχειρηστικα του σαιτ να πω πως δεν εχει νοημα η ψηφοφορια στις κριτικες και καλο ειναι να διαγραφει δλδ συγνωμη τι μας ωφελει αν μια κριτικη εχει 7 θετικες και 3 αρνητικες πχ αρχιδια
ετσι μονο για να ανεβει η εγωπαθεια μας :jerking:ο καθε ενας που διαβαζει κατι το κρινει αν ειναι σωστο η λαθος επικροτω τα σχολια ναι αυτο μπορει να βοηθησει οταν θελει καποιος να συμπληρωσει κατι στην κριτικη αλλα η ψηφοφορια δεν ωφελει σε τιποτα
δεν ωφελει ετσι οπως εχει καταντησει...

θα μπορουσε ομως αν εφαρμοζοταν σωστα να ειχε πολυ μεγαλο βαρος!

Επισκέπτης
ATHENS FLESH MARKET, εεεεε,
Marrakesh Night Market, Loreena McKennitt

The stories are woven
and fortunes are told
The truth is measured by the weight of your gold
The magic lies scattered
on rugs on the ground
Faith is conjured in the night market's sound

zidane68

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Μπορείτε να μου λύσετε μια απορία? σε ότι αφορά τις "κριτικές" απο ότι λέγεται θα είναι μέχρι δύο ανα κορασίδα ανα έτος....μπορώ εγώ δηλ.να γράψω στις 30/6/2012,για κάποια κοπέλα τα εξής...
1)1/1/12 με την τάδε κοπέλα βρέθηκα βγάλαμε τα μάτια μας...κτλ μια πλήρη περιγραφή
2)20/1/12 με την ίδια κοπέλα τα ίδια
3)14/2/12 με την ίδια κοπέλα τα ίδια
4)28/8/12 με την ίδια κοπέλα αυτή την φορά δεν βγάλαμε τα μάτια μας γιατί δεν της πέτυχε το σουφλέ
5)1/3/12 με την ίδια κοπέλα τα ίδια
6)25/3/12 με την ίδια κοπέλα εορτάσαμε την εθνική επέτειο
7)τον απρίλιο μία "κριτική" με την ίδια κοπέλα αλλά χωρίς σεξ,λόγω νηστείας κ πάσχα.
8)1/1/12 με την ίδια κοπέλα πιάσαμε τον μάη
9)31/5/12 με την ίδια κοπέλα η συνεύρεση δεν πέτυχε μια κ απέτυχε η πρόσφατη περμαναντ
10)1/6/12 με την ίδια κοπέλα αρχές καλοκαιριού,μπανάκια κ έτσι...
11)30/6/12 με την ίδια κοπέλα συζήτηση για το που θα πάειδιακοπές κ αποχαιρετηστήριο πάρτι...
Αυτή είναι η πρώτη "κριτικη"
Ερχομαι τώρα στις 31/12/12 και γράφω τα εξής.....
1)ιουλιο κ αυγουστο τίποτα κλειστό λογω διακοπων
2)1/9/12 με την ίδια κοπέλα  ραντέβου τον σεπτέμβρη και ξεχαρμάνιασμα,λόγω αποχής 2 μηνών
3)30/9/12 με την ίδια κοπέλα
4)1/10/12 με την ίδια κοπέλα
5)1/11/12 με την ίδια κοπέλα
6)1/12/12 με την ίδια κοπέλα
7/31/12/12 με την ίδια κοπέλα κλείσιμο χρόνου....
Οι"κριτικές" μου είναι 2 μία στις 30/6/12 κ μία στις 31/12/12,θα διαγραφούν?και κινδυνεύω να χαρακτηριστώ διαφημιστής κ προμότορας?
επίσης αυτό μπορώ να το κάνω κ για άλλες κοπέλες?και αν ναι μεχρι πόσες?

Υ.Γ.Αυτοί που θέλουν να γίνουν συγγραφείς, διαβάζουν κριτικές, αυτοί που θέλουν να γράψουν, δεν έχουν χρόνο να διαβάζουν κριτικές.    

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom