Επισκέπτης
όχι εγώ,σοβαρά τώρα.καποιος μαυρισε καμια 25αρια κριτικες μου στη σειρα χθες
όχι εγώ,σοβαρά τώρα.καποιος μαυρισε καμια 25αρια κριτικες μου στη σειρα χθες
Kαι κατι ακομα:2) Κοπέλες με διαφορετικά ονόματα σε άλλα μαγαζιά?
Τύπε γιατί σκούζεις;
Ανέβασες 3 κριτικές σ'ένα μήνα για την ίδια κοπέλα.
Τόσο παράλογο σου φαίνεται ότι σε μέμφομαι γι αυτό;
Είναι δικαίωμά σου να γράφεις ότι θες,είναι δικαίωμά μου να μη μ'αρέσει.
Δεν λεγεται το ποσο συμφωνω με αυτη την προταση.......Τύπε γιατί σκούζεις;
Ανέβασες 3 κριτικές σ'ένα μήνα για την ίδια κοπέλα.
Τόσο παράλογο σου φαίνεται ότι σε μέμφομαι γι αυτό;
Είναι δικαίωμά σου να γράφεις ότι θες,είναι δικαίωμά μου να μη μ'αρέσει.
Δεν ειναι κατι καινουργιο.καποιος μαυρισε καμια 25αρια κριτικες μου στη σειρα χθες
Επειδή είναι άνθρωποι που γενικά δεν ανέχονται την κοροϊδία φίλε μου.Αυτο παντως που πραγματικα μου κανει εντυπωση, ειναι πως αυτοι που ειναι φανερα εναντιοι στις πολλαπλες κριτικες για τα studio (δικαιωμα τους και δεν εχω κανενα προβλημα)ειναι πως ο "χωρος δρασης τους" τουλαχιστον απο τις κριτικες τους, ειναι τα μπουρδελλα......
Αυτά κατάλαβες εσύ?
Καληνύχτα!
Δεν αναφέρθηκες λοιπόν πουθενά σε σένα,στο ότι κατηγορείσαι,ενώ δεν αμφέβαλλες και για τα κίνητρα αυτών που σου άσκησαν κριτική;4) Όταν κάποιοι τα βάζουν με μένα, ΠΩΣ είναι σίγουροι ότι κάποιοι άλλοι (=οι πραγματικοί διαφημιστές) ΔΕΝ χαίρονται?
5) Στο φινάλε γιατί αυτοί που με κατηγορούν ΔΕΝ είναι διαφημιστές (κάποιων άλλων οικονομικών ανταγωνιστών αφού γράφονται διάφορα για την οικονομική διάσταση του θέματος)? Εγώ μπορώ να ξέρω μόνο για τον εαυτό μου τι είμαι και τι δεν είμαι, δεν γνωρίζομαι με κανέναν ούτε καν φυσιογνωμικά.
Δεν αναφέρθηκες λοιπόν πουθενά σε σένα,στο ότι κατηγορείσαι,ενώ δεν αμφέβαλλες και για τα κίνητρα αυτών που σου άσκησαν κριτική;
Χμμμ,η αντίληψή μου είναι προβληματική όντως.
Προς το παρόν ισχύει μάξιμουμ δύο κριτικές. Δοκιμαστικά! Αν δουλέψει το σύστημα θα το αναφέρει ο διαχειριστής και θα μπει στους κανόνες.
Ξεκάθαρα το είπε ο άνθρωπος.
Οπότε καλώς διαγράφηκαν οι κριτικές για την ώρα.
2 κριτικαὶ ἀνὰ ἐργαζομένη ἀνὰ ἔτος εἴπομεν
Και πως εχουν αποψη για κατι που δεν γνωριζουν ?Επειδή είναι άνθρωποι που γενικά δεν ανέχονται την κοροϊδία φίλε μου.
Και πως εχουν αποψη για κατι που δεν γνωριζουν ?
Πως ειναι σιγουροι οτι υπαρχει κοροιδια, ή οχι ?
Μπορω εγω να βγω και να "μιλησω" για call girl και city tour που δεν εχω την παραμικρη ιδεα ?
(Αληθεια για τους συγκεκριμενους τομεις δεν εχει γινει καποια νυξη, ειναι "αγγελικα πλασμενοι?")
Και στην τελικη να δεχτω πως υπαρχει κοροιδια, Δεν θα έπρεπε ομως το "προβλημα" να το εχουν αυτοι που "τους κοροιδευουν"?
Το εκανα για να σου δειξω οτι και εσεις που "διαφωνειται" (επαναλαμβανω: δικαιωμα σας) δεν εχετε κατασταλαξει για το τι θελετε.Σου κάνω παράθεση καθαυτά τα λόγια του διαχειριστή κι εσύ επιμένεις να παραθέτεις του bakalh.
Τι να πω
Κοροϊδία θεωρούν γενικά την πολιτική των στούντιο Cheyenne, αυτό εννοώ!Και πως εχουν αποψη για κατι που δεν γνωριζουν ?
Πως ειναι σιγουροι οτι υπαρχει κοροιδια, ή οχι ?
Μπορω εγω να βγω και να "μιλησω" για call girl και city tour που δεν εχω την παραμικρη ιδεα ?
(Αληθεια για τους συγκεκριμενους τομεις δεν εχει γινει καποια νυξη, ειναι "αγγελικα πλασμενοι?")
Και στην τελικη να δεχτω πως υπαρχει κοροιδια, Δεν θα έπρεπε ομως το "προβλημα" να το εχουν αυτοι που "τους κοροιδευουν"?
2 κριτικαὶ ἀνὰ ἐργαζομένη ἀνὰ ἔτος εἴπομεν
Τα σεβη μου!!Θα βρεξη σημερα στρατηγε?Είναι υπερβολικό ως όριο κριτικών για κάθε χρόνο ...
Για να εκτονωθεί η κατάσταση να σημειώσω ότι πιθανόν σε λίγο καιρό να μην χρειάζεται η εφαρμογή αυτού του κανόνα από τον διαχειριστή, γιατί με την οικονομική κρίση ενδέχεται να αυτο-περιορισθούμε σε 2 επισκέψεις ανα έτος ΣΥΝΟΛΙΚΑ !!!
Είναι υπερβολικό ως όριο κριτικών για κάθε χρόνο ...
Για να εκτονωθεί η κατάσταση να σημειώσω ότι πιθανόν σε λίγο καιρό να μην χρειάζεται η εφαρμογή αυτού του κανόνα από τον διαχειριστή, γιατί με την οικονομική κρίση ενδέχεται να αυτο-περιορισθούμε σε 2 επισκέψεις ανα έτος ΣΥΝΟΛΙΚΑ !!!
Πολύ καλά τα λες μάστορα.Πολύ βασικό: να ορίσουμε την κοροιδία!