Νέα

Περί κριτικών για μπουρδέλα/στούντιο (προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
74
Πόντοι
1
Μηπως τα μπερδεψες τυπε?Τα στουντιο διαφημηζονται οχι τα μπουρδελα!Το να γραψης κριτικη θελη ικανοτητα,που λεη ο αμτζικ,οταν γραφης κριτικη,πρεπη να εισαι στεγνος απο αισθηματα,αντικειμενικος δηλ.
Αλλο να γραφης κριτικη για 50-100ευρω και αλλο 10-20ευρω,τα μπουρδελα δεν εχουν αναγκη διαφησης αφου καθε μερα περναν απο εκει ατελειωτα ατομα,και το θεμα γουστου ειναι στον καθε ενα διαφορετικο.
Επειδη γυρναω καθε μερα πανω απο 40-50 σπιτακια,ρδελα δλδ.βλεπω οτι αν δεν τραβαη μια γκομενα της αλλαζουν ποστο.Στην αρχη την πανε σε ενα μερος με επισκεψημοτητα πελατων.Αν και εκει δεν τα καταφερη υποβιβαζετε,προς Λιοσιων και μετα Μεταξι...Αυτα σε γενικες γραμμες!!!
χωρίς μαλακίες η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Δε νομίζω υπάρχει λόγος να διαφωνείτε

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Γιατι τον αποπερνεις??????????????

Αυτός μαζί με τον "άλλο" θα ανοίξουν το συνουσιαστηριο η ειλικρίνεια!

Επισκέπτης
Μηπως τα μπερδεψες τυπε?Τα στουντιο διαφημηζονται οχι τα μπουρδελα!Το να γραψης κριτικη θελη ικανοτητα,που λεη ο αμτζικ,οταν γραφης κριτικη,πρεπη να εισαι στεγνος απο αισθηματα,αντικειμενικος δηλ.
Αλλο να γραφης κριτικη για 50-100ευρω και αλλο 10-20ευρω,τα μπουρδελα δεν εχουν αναγκη διαφησης αφου καθε μερα περναν απο εκει ατελειωτα ατομα,και το θεμα γουστου ειναι στον καθε ενα διαφορετικο.
Επειδη γυρναω καθε μερα πανω απο 40-50 σπιτακια,ρδελα δλδ.βλεπω οτι αν δεν τραβαη μια γκομενα της αλλαζουν ποστο.Στην αρχη την πανε σε ενα μερος με επισκεψημοτητα πελατων.Αν και εκει δεν τα καταφερη υποβιβαζετε,προς Λιοσιων και μετα Μεταξι...Αυτα σε γενικες γραμμες!!!

Τύπε το μέρος πού πληρώνεις για να γαμήσεις λέγεται μπουρδέλλο.Αν εσύ είσαι παραμυθιασμένος ότι τό "στούντιο" είναι κάτι διαφορετικό, δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Τύπε το μέρος πού πληρώνεις για να γαμήσεις λέγεται μπουρδέλλο.Αν εσύ είσαι παραμυθιασμένος ότι τό "στούντιο" είναι κάτι διαφορετικό, δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Μαλλον εσυ δεν μπορης να βοηθησης τον εαυτο σου,σου επαναλανβανω,αλλο να πληρωνης 10-20 ευρω και αλλο 50-100ευρω.Και στην τελικη τι σημασια εχη το ονομα,η τσεπη σου εχη σημασια,τωρα αν σου περισσευουν με γεια σου με χαρα σου!!!

Επισκέπτης
Μαλλον εσυ δεν μπορης να βοηθησης τον εαυτο σου,σου επαναλανβανω,αλλο να πληρωνης 10-20 ευρω και αλλο 50-100ευρω.Και στην τελικη τι σημασια εχη το ονομα,η τσεπη σου εχη σημασια,τωρα αν σου περισσευουν με γεια σου με χαρα σου!!!

Aυτό ακριβώς σού είπα.Για να σού πάρουν 100 ευρώ βάφτισαν τό μπουρδέλλο "στούντιο".

Επισκέπτης

Συνεπώς εκτός από τήν διάκριση μπουρδέλλων/στούντιο πού κάνεις, σε όλα τα υπόλοιπα για πληρωμένες διαφημίσεις-κριτικές βλέπω ότι συμφωνούμε.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ο Καβείρος έχει εμπάθεια με τα στουντιο γιατι εχουν καθαρά σεντόνια, καλαίσθητους χώρους, δώρεαν ποτέ/καφέδες, ωραία καθαρά κορίτσια, δεν βάζουν πακιστανοαράπηδες μέσα και γενικά είναι δύο κλάσεις ανώτερα απο τα τύπικα μπουρδέλα.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Συνεπώς εκτός από τήν διάκριση μπουρδέλλων/στούντιο πού κάνεις, σε όλα τα υπόλοιπα για πληρωμένες διαφημίσεις-κριτικές βλέπω ότι συμφωνούμε.
Τιποτα στο Ιντερνετ φιλε δεν ειναι φιλανθρωπικο,καθης με την Δουλεια του,μονο στις κριτικες θα διαφωνισω γιατι δεν μπορη να τις ελενχη ο καθε διαχειριστης,αν το σκεφτης λογικα ο καθις γραφη οτι θελη και επαναλαμβανη οτι θελη,μονο μια λυση υπαρχη να διαγραφωνται οι κλωνοι!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Μπα αυτή η πληρωμή είναι ψηλή είναι για στούντιο όχι για Κολοκυνθού!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Λες να πληρώνει με πατάτες και καρπούζια αντί για ευρώ; :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.autoblog.gr/wp-content/uploads/2011/12/audi-a7-potatoes-e1324555629161.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

πατατες, κρεμμύδια, ίσως και να κάνει κανα μερεμετι (να ασβεστώνει τον τοίχο κ.α)...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τλικά εχει παρθυει μια συγκεκριμενη αποφαση ?

Οι κυριοι bakalhs και jockerx υποστηριζουν οτι εχει παρθει αποφαση για 2 κριτικες ανα ετος για εργαζομενη. (Σε αυτη την περιπτωση ΚΑΚΩΣ κατεβηκαν καποιες κριτικες, μιας και ηταν οι πρωτες για το 2012).

Ο admin δεν εχει επιβεβαιωσει την αποψη των δυο προαναφερθεντων φιλων.
Απο αλλα κειμενα φιλων συμπεραινω οτι κατανοουν πως δεν ειναι εφικτη μια τετοια ενεργεια.

Τι ισχυει τελικα?

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Τλικά εχει παρθυει μια συγκεκριμενη αποφαση ?

Οι κυριοι bakalhs και jockerx υποστηριζουν οτι εχει παρθει αποφαση για 2 κριτικες ανα ετος για εργαζομενη. (Σε αυτη την περιπτωση ΚΑΚΩΣ κατεβηκαν καποιες κριτικες, μιας και ηταν οι πρωτες για το 2012).

Ο admin δεν εχει επιβεβαιωσει την αποψη των δυο προαναφερθεντων φιλων.
Απο αλλα κειμενα φιλων συμπεραινω οτι κατανοουν πως δεν ειναι εφικτη μια τετοια ενεργεια.

Τι ισχυει τελικα?
κανεις δεν ξερει  φιλε.....μαλλον πρεπει να καταφυγουμε σε αλλες μεθοδους για να μαθουμε σιγουρα... :grin:
URL]]

Επισκέπτης
Welcome to the club!
Εμένα 5 φορές την κάθε μία :dancing:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Δεν ξέρω εάν οι ιδέες αυτές βοηθούν στην ουσιαστική και αειφόρο αναβάθμιση του site. Ισως θα είχε έννοια να αυτοπεριοριστούμε στον κανόνα των 2 το ημερολογιακό έτος και όχι στις πρόσφατες. Αν και όλα αυτά μού θυμίζουν ....

Απλές ερωτήσεις:
1) Εγώ κλωνιές δεν κάνω, άλλοι όμως?
2) Κοπέλες με διαφορετικά ονόματα σε άλλα μαγαζιά?
3) Τί γίνεται με διαφορετικές κοπέλες στο ίδιο μαγαζί? Όποιος γράψει και για 2η θα τον ρίξουμε στην πυρά ως διαφημιστή (κυνήγι μαγισσών?)
4) Όταν κάποιοι τα βάζουν με μένα, ΠΩΣ είναι σίγουροι ότι κάποιοι άλλοι (=οι πραγματικοί διαφημιστές) ΔΕΝ χαίρονται?
5) Στο φινάλε γιατί αυτοί που με κατηγορούν ΔΕΝ είναι διαφημιστές (κάποιων άλλων οικονομικών ανταγωνιστών αφού γράφονται διάφορα για την οικονομική διάσταση του θέματος)? Εγώ μπορώ να ξέρω μόνο για τον εαυτό μου τι είμαι και τι δεν είμαι, δεν γνωρίζομαι με κανέναν ούτε καν φυσιογνωμικά.
Οι ερωτήσεις είναι ρητορικές, μπορώ να διατυπώσω κι αλλες. Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να υπερισχύει κανείς σε μιά διαφωνία, μπορεί να συμφωνήσει ότι διαφωνεί. Να εξηγήσει και να τού εξηγήσουν με σοβαρότητα? ΝΑΙ!. «Επανέρχομαι» όμως μήπως και γίνει εποικοδομητικός διάλογος, νηφάλιος, και τελικά βγει και κάτι χρήσιμο που αναβαθμίζει το site, εμάς, τα στουντιο, ..., όλους,.... Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι που καταλαβαίνουν τί διαβάζουν και σκέπτονται κιόλας, οπότε ελπίζουμε.

Επισκέπτης
Δεν ξέρω εάν οι ιδέες αυτές βοηθούν στην ουσιαστική και αειφόρο αναβάθμιση του site. Ισως θα είχε έννοια να αυτοπεριοριστούμε στον κανόνα των 2 το ημερολογιακό έτος και όχι στις πρόσφατες. Αν και όλα αυτά μού θυμίζουν ....

Απλές ερωτήσεις:
1) Εγώ κλωνιές δεν κάνω, άλλοι όμως?
2) Κοπέλες με διαφορετικά ονόματα σε άλλα μαγαζιά?
3) Τί γίνεται με διαφορετικές κοπέλες στο ίδιο μαγαζί? Όποιος γράψει και για 2η θα τον ρίξουμε στην πυρά ως διαφημιστή (κυνήγι μαγισσών?)
4) Όταν κάποιοι τα βάζουν με μένα, ΠΩΣ είναι σίγουροι ότι κάποιοι άλλοι (=οι πραγματικοί διαφημιστές) ΔΕΝ χαίρονται?
5) Στο φινάλε γιατί αυτοί που με κατηγορούν ΔΕΝ είναι διαφημιστές (κάποιων άλλων οικονομικών ανταγωνιστών αφού γράφονται διάφορα για την οικονομική διάσταση του θέματος)? Εγώ μπορώ να ξέρω μόνο για τον εαυτό μου τι είμαι και τι δεν είμαι, δεν γνωρίζομαι με κανέναν ούτε καν φυσιογνωμικά.
Οι ερωτήσεις είναι ρητορικές, μπορώ να διατυπώσω κι αλλες. Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να υπερισχύει κανείς σε μιά διαφωνία, μπορεί να συμφωνήσει ότι διαφωνεί. Να εξηγήσει και να τού εξηγήσουν με σοβαρότητα? ΝΑΙ!. «Επανέρχομαι» όμως μήπως και γίνει εποικοδομητικός διάλογος, νηφάλιος, και τελικά βγει και κάτι χρήσιμο που αναβαθμίζει το site, εμάς, τα στουντιο, ..., όλους,.... Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι που καταλαβαίνουν τί διαβάζουν και σκέπτονται κιόλας, οπότε ελπίζουμε.
Τύπε γιατί σκούζεις;
Ανέβασες 3 κριτικές σ'ένα μήνα για την ίδια κοπέλα.
Τόσο παράλογο σου φαίνεται ότι σε μέμφομαι γι αυτό;
Είναι δικαίωμά σου να γράφεις ότι θες,είναι δικαίωμά μου να μη μ'αρέσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom