Δεν ξέρω εάν οι ιδέες αυτές βοηθούν στην ουσιαστική και αειφόρο αναβάθμιση του site. Ισως θα είχε έννοια να αυτοπεριοριστούμε στον κανόνα των 2 το ημερολογιακό έτος και όχι στις πρόσφατες. Αν και όλα αυτά μού θυμίζουν ....
Απλές ερωτήσεις:
1) Εγώ κλωνιές δεν κάνω, άλλοι όμως?
2) Κοπέλες με διαφορετικά ονόματα σε άλλα μαγαζιά?
3) Τί γίνεται με διαφορετικές κοπέλες στο ίδιο μαγαζί? Όποιος γράψει και για 2η θα τον ρίξουμε στην πυρά ως διαφημιστή (κυνήγι μαγισσών?)
4) Όταν κάποιοι τα βάζουν με μένα, ΠΩΣ είναι σίγουροι ότι κάποιοι άλλοι (=οι πραγματικοί διαφημιστές) ΔΕΝ χαίρονται?
5) Στο φινάλε γιατί αυτοί που με κατηγορούν ΔΕΝ είναι διαφημιστές (κάποιων άλλων οικονομικών ανταγωνιστών αφού γράφονται διάφορα για την οικονομική διάσταση του θέματος)? Εγώ μπορώ να ξέρω μόνο για τον εαυτό μου τι είμαι και τι δεν είμαι, δεν γνωρίζομαι με κανέναν ούτε καν φυσιογνωμικά.
Οι ερωτήσεις είναι ρητορικές, μπορώ να διατυπώσω κι αλλες. Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να υπερισχύει κανείς σε μιά διαφωνία, μπορεί να συμφωνήσει ότι διαφωνεί. Να εξηγήσει και να τού εξηγήσουν με σοβαρότητα? ΝΑΙ!. «Επανέρχομαι» όμως μήπως και γίνει εποικοδομητικός διάλογος, νηφάλιος, και τελικά βγει και κάτι χρήσιμο που αναβαθμίζει το site, εμάς, τα στουντιο, ..., όλους,.... Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι που καταλαβαίνουν τί διαβάζουν και σκέπτονται κιόλας, οπότε ελπίζουμε.