CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Δηλαδη μονο στα studio υπαρχει κοροιδια (εστω και με τον τροπο που την εννοεις). στα μπουρδελα και τα ct, cg ειναι ολα αγνα ?Κοροϊδία θεωρούν γενικά την πολιτική των στούντιο Cheyenne, αυτό εννοώ!
Πολλάκις έχω γράψει τους λόγους.
Ειικρινα πιστευεις με τα τοσα μπουρδελα, τοσες κοπελες, τοσα ονοματα που αλλαζουν σε καθε μαγαζι, τα τοσα μαγαζια που υπαρχουν και τα τοσα μελη που ως επι το πλειστον γραφουν για μπουρδελα, μπορει να γινει ελεγχος στο ποσες κριτκες εχουν γραφτει ανα κοπελα?Από 'κει και πέρα είδες εσύ πουθενά ότι ο κανόνας περί πλαφόν των κριτικών αφορά μόνο τα στούντιο;
Ακομα και στα studio, πιστευεις πως θα μπει καποις στην διαδικασια να κανει ελεγχο σε καποιο οχι τοσο "αναγνωρισιμο" μελος (ας μου επιτραπει η εκφραση) εαν εχει γραψει παραπανω απο δυο κριτκες για μια κοπελα?
Παραθυρα για τους "κακους" υπαρχουν πολλα και θα "αποκαλυψω" ακομα ενα :
Εαν θα ηθελα να "προωθησω" μια κοπελα, εχω πολλους φιλους πλεον στο site, που δεν γραφουν κριτικες. Στα τρια χρονια παρουσιας μου εχω γνωρισει δια ζωσης πανω απο 100 μελη με τα οποια στην πλειοψηφια τους εχουμε πολυ καλες σχεσεις και βρισκομαστε τακτικα.
θα μπορουσα καλιστα να περασω μια κριτικη με το nickname τους.
Το οτι στα λεω ολα αυτα, ισως θα επρεπε να σε βαλει σε σκεψεις.......