Νέα

Περί κριτικών για μπουρδέλα/στούντιο (προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Κοροϊδία θεωρούν γενικά την πολιτική των στούντιο Cheyenne, αυτό εννοώ!
Πολλάκις έχω γράψει τους λόγους.
Δηλαδη μονο στα studio υπαρχει κοροιδια (εστω και με τον τροπο που την εννοεις). στα μπουρδελα και τα ct, cg ειναι ολα αγνα ?

Από 'κει και πέρα είδες εσύ πουθενά ότι ο κανόνας περί πλαφόν των κριτικών αφορά μόνο τα στούντιο;
Ειικρινα πιστευεις με τα τοσα μπουρδελα, τοσες κοπελες, τοσα ονοματα που  αλλαζουν σε καθε μαγαζι, τα τοσα μαγαζια που υπαρχουν και τα τοσα μελη που ως επι το πλειστον γραφουν για μπουρδελα, μπορει να γινει ελεγχος στο ποσες κριτκες εχουν γραφτει ανα κοπελα?

Ακομα και στα studio, πιστευεις πως θα μπει καποις στην διαδικασια να κανει ελεγχο σε καποιο οχι τοσο "αναγνωρισιμο" μελος (ας μου επιτραπει η εκφραση) εαν εχει γραψει παραπανω απο δυο κριτκες για μια κοπελα?

Παραθυρα για τους "κακους" υπαρχουν πολλα και θα "αποκαλυψω" ακομα ενα :

Εαν θα ηθελα να "προωθησω" μια κοπελα, εχω πολλους φιλους πλεον στο site, που δεν γραφουν κριτικες. Στα τρια χρονια παρουσιας μου εχω γνωρισει δια ζωσης πανω απο 100 μελη με τα οποια στην πλειοψηφια τους εχουμε πολυ καλες σχεσεις και βρισκομαστε τακτικα.
θα μπορουσα καλιστα να περασω μια κριτικη με το nickname τους.

Το οτι στα λεω ολα αυτα, ισως θα επρεπε να σε βαλει σε σκεψεις.......

Επισκέπτης
Δηλαδη μονο στα studio υπαρχει κοροιδια (εστω και με τον τροπο που την εννοεις). στα μπουρδελα και τα ct, cg ειναι ολα αγνα ?
Δεν καταλαβαινόμαστε!
Εσύ ανέφερες τα στούντιο και γι' αυτά σου απάντησα.
Το πλαφόν στις κριτικές είναι για τα πάντα, μπουρδέλα, ανεξάρτητες κλπ κλπ, όχι μόνο για τα στούντιο.
Για ποιον λόγο πήγες τη συζήτηση εκεί;

Ειικρινα πιστευεις με τα τοσα μπουρδελα, τοσες κοπελες, τοσα ονοματα πουα λλαζουν σε καθε μαγαζι, τα τοσα μαγαζια που υπαρχουν και τα τοσα μελη που ως επι το πλειστον γραφουν για μπουρδελα, μπορει να γινει ελεγχος στο ποσες κριτκες εχουν γραφτει ανα κοπελα?

Ακομ,α και στα studio, πιστευεις πως θα μπει καποις στην διαδικασια να ελενξει καποιο οχι τοσο "αναγνωρισιμο" μελος (ας μου επιτραπει η εκφραση) εαν εχει γραψει παραπανω απο δυο κριτκες για μια κοπελα?
Αυτό είναι καθαρά θέμα του διαχειριστή και όχι δικό μας. Με τον κατάλληλο συντονισμό λύνεται.

Παραθυρα για τους "κακους" υπαρχουν πολλα και θα "αποκαλυψω" ακομα ενα :
Εαν θα ηθελα να "προωθησω" μια κοπελα, εχω πολλους φιλους πλεον στο site, που δεν γραφουν κριτικες. Στα τρια χρονια παρουσιας μου εχω γνωρισει δια ζωσης πανω απο 100 μελη με τα οποια στην πλειοψηφια τους εχουμε πολυ καλες σχεσεις και βρισκομαστε τακτικα.

Δεν αποκαλύπτεις τίποτα.
Αν εσύ είσαι διαφημιστής φερ' ειπείν και κάνεις τη διαφήμιση μέσω τρίτου, τότε αποκτά αξία διαφημιστή αυτός ο τρίτος ενώ την χάνεις εσύ.
Παράθυρα για τους κακούς πάντα θα υπάρχουνε, συμφωνώ. Τις πόρτες όμως, μπορούμε να τις κλείσουμε εύκολα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Και πως εχουν αποψη για κατι που δεν γνωριζουν ?

Πως ειναι σιγουροι οτι υπαρχει κοροιδια, ή οχι ?

Μπορω εγω να βγω και να "μιλησω" για call girl και city tour που δεν εχω την παραμικρη ιδεα ?
(Αληθεια για τους συγκεκριμενους τομεις δεν εχει γινει καποια νυξη, ειναι "αγγελικα πλασμενοι?")

Και στην τελικη να δεχτω πως υπαρχει κοροιδια, Δεν θα έπρεπε ομως το "προβλημα" να το εχουν αυτοι που "τους κοροιδευουν"?
Απλη παρατηρηση και απορια ....

Τα στουντιο πολυ παλια πριν βρεθει το εν λογο ονομα ''στουντιο'' ηταν διαμερισματα οπου καποιες κοπελες εκδιδοντουσαν κρυφα....
Το τιμημα στις υπηρεσιες τους αρχιζε απο 5.000 και εφτανε τις 20.000 δρχ..... μιλαω για εποχη 1990-95.....
Στους οικους ανοχης δεν υπηρχαν πιπινακια τοτε.....  :sunglasses:

Οι κοπελες των στουντιο απο που πανε στα στουντιο ?
Τις περισσοτερες φορες απο τους ''απλους'' οικους ανοχης .....

Μου κανει εντυπωση πως ξεφυτρωσαν ξαφνικα τοσα Στουντιο στο μεταξουργειο και κεραμεικο !!!!!!
Αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.......

Κανουν κατι διαφορετικα απο οτι στους οικους ανοχης ?
Αν εξαιρεσουμε τα αυταρχικα, που γινονται αποκλειστικα σε στουντιο, ΟΧΙ !!!!!

Κοροιδια δεν ειναι λοιπον η εξτρα τιμολογηση υπηρεσιων, οι οποιοι προσφερονται μεσα στην τιμη του 20αρικου στους ''απλους'' οικους ανοχης ?
30-40-50 το βασικο και για καθε εξτρα υπηρεσια 10-20 ευρω ..... για να φτασεις στο φουλ προγραμμα που το βρισκεις στους οικους ανοχης με 20 ευρωπουλα, να κανει στα στουντιο 100 !!!!!!!

Αρα λοιπον η ΟΥΣΙΑ ειναι ιδια και αλλαζει το περιτυλιγμα και η παρουσιαση της.

Για κωλ γκερλ και τετοια συναφοειδη δεν δινω δεκαρα τσακιστη, την στιγμη που απολαμβανω πολυ καλυτερες υπηρεσιες σε οικους ανοχης

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Κοροϊδία θεωρούν γενικά την πολιτική των στούντιο Cheyenne, αυτό εννοώ!
Πολλάκις έχω γράψει τους λόγους.

Από 'κει και πέρα είδες εσύ πουθενά ότι ο κανόνας περί πλαφόν των κριτικών αφορά μόνο τα στούντιο;

Ροκαβλόν όλος ο αγοραίος έρωτας είναι κοροιδία, είναι απομίμηση ζωής, εξορισμού, ενδογενές είναι το πραγμα.

Η κοροιδία φαίνεται από την ατάκα στην υπογραφή σου.

Ο ορισμός της κοροίδίας χρειάζεται για να καθορίσουμε το πρόβλημα, αμα δεν το κάνεις δεν βρίσκεις λύση. Αυτό λέω. Κοροιδία μπορεί να είναι το ύψος των τμών, οι στημένες κριτικές (προφανώς και υπάρχουν διαφημιστές), και ένα σωρό άλλα πράγματα. Τα ίδια μπορεί να υπάρχουν στα ρδελα και στα στντ (αδέλφια είναι, όχι δίδυμα).

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Η υγιεινή ή η καθαριότητα (γυναίκας & χώρου) είναι μέρος της κοροιδίας ναι η όχι?

Για μένα ναι

Επισκέπτης
Πες τα ρε φίλε αχαχούχα! 100 φορές τα 'χουμε γράψει δεν ιδρώνει τ' αυτί τους.
Πάνε να μας καθιερώοσυν τα στούντιο ως εντελώς ξεχωριστό κλάδο του αγοραίου έρωτα λες κι εμείς βγήκαμε χθες στο κουρμπέτι και δεν ξέρουμε που πάνε τα τέσσερα!

Ροκαβλόν όλος ο αγοραίος έρωτας είναι κοροιδία, είναι απομίμηση ζωής, εξορισμού, ενδογενές είναι το πραγμα.

Η κοροιδία φαίνεται από την ατάκα στην υπογραφή σου.

Ο ορισμός της κοροίδίας χρειάζεται για να καθορίσουμε το πρόβλημα, αμα δεν το κάνεις δεν βρίσκεις λύση. Αυτό λέω. Κοροιδία μπορεί να είναι το ύψος των τμών, οι στημένες κριτικές (προφανώς και υπάρχουν διαφημιστές), και ένα σωρό άλλα πράγματα. Τα ίδια μπορεί να υπάρχουν στα ρδελα και στα στντ (αδέλφια είναι, όχι δίδυμα).
Ορίστε τι εννοώ! Εκατό φορές τα 'χουμε πει...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Απλη παρατηρηση και απορια ....

Οι κοπελες των στουντιο απο που πανε στα στουντιο ?
Τις περισσοτερες φορες απο τους ''απλους'' οικους ανοχης .....

Μου κανει εντυπωση πως ξεφυτρωσαν ξαφνικα τοσα Στουντιο στο μεταξουργειο και κεραμεικο !!!!!!
Αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.......

Κανουν κατι διαφορετικα απο οτι στους οικους ανοχης ? κανουν: ποδολαγνεις, sex show, περισσοτερο χρονο, μεγαλυτερη καθαριοτητα
Αν εξαιρεσουμε τα αυταρχικα, που γινονται αποκλειστικα σε στουντιο, ΟΧΙ !!!!!

Κοροιδια δεν ειναι λοιπον η εξτρα τιμολογηση υπηρεσιων, οι οποιοι προσφερονται μεσα στην τιμη του 20αρικου στους ''απλους'' οικους ανοχης ?
30-40-50 το βασικο και για καθε εξτρα υπηρεσια 10-20 ευρω ..... για να φτασεις στο φουλ προγραμμα που το βρισκεις στους οικους ανοχης με 20 ευρωπουλα, να κανει στα στουντιο 100 !!!!!!! Αν δεν σου αρεσει πολυ απλα δεν πας.Ασε εμας που μας αρεσει να πηγαινουμε

Αρα λοιπον η ΟΥΣΙΑ ειναι ιδια και αλλαζει το περιτυλιγμα και η παρουσιαση της.
Και στις πιατσες τοτε η ουσια η ιδια ειναι

Για κωλ γκερλ και τετοια συναφοειδη δεν δινω δεκαρα τσακιστη, την στιγμη που απολαμβανω πολυ καλυτερες υπηρεσιες σε οικους ανοχης
Η τιμολογιακη πολιτικη μεταξυ studio και μπουρδελων ειναι αλλη κουβεντα.
Εδω αναλυουμε την κοροιδια κατα τον ροκαβλον την οποια προωοθουν τα studio με τις κριτικες.

Υγ: Πως μπορεις να ξερεις οτι απολαμβανω πολυ καλυτερες υπηρεσιες σε οικους ανοχης απ΄οτι με cg, ct αφου δεν δινεις δεκαρα τσακιστη, υποθετω δενε χεις δοκιμασει.
Εκτος εαν εχεις δοκιμασει και καταλαβα λαθος........

Επισκέπτης
Εδω αναλυουμε την κοροιδια κατα τον ροκαβλον την οποια προωοθουν τα studio με τις κριτικες.

Υγ: Πως μπορεις να ξερεις οτι απολαμβανω πολυ καλυτερες υπηρεσιες σε οικους ανοχης απ΄οτι με cg, ct αφου δεν δινεις δεκαρα τσακιστη, υποθετω δενε χεις δοκιμασει.
Όχι Cheyenne! Θα στο πω για τρίτη φορά σε 15 λεπτά ότι δεν μιλάμε μόνο για τα στούντιο και τις κριτικές τους εδώ.
Εσύ ανέφερες για στούντιο.
Εγώ και οι υπόλοιποι μιλήσαμε για τις κριτικές σε γενικό πλαίσιο!

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Πες τα ρε φίλε αχαχούχα! 100 φορές τα 'χουμε γράψει δεν ιδρώνει τ' αυτί τους.
Πάνε να μας καθιερώοσυν τα στούντιο ως εντελώς ξεχωριστό κλάδο του αγοραίου έρωτα λες κι εμείς βγήκαμε χθες στο κουρμπέτι και δεν ξέρουμε που πάνε τα τέσσερα!
Ορίστε τι εννοώ! Εκατό φορές τα 'χουμε πει...

Ρακβλον, άνοιξε εσύ το μαγαζί και οι πελάτες είναι σίγουροι! Προσοχή! δεν σε ειρωνεύομαι!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Μονο τις ποδολαγνιες και τα κατουριματα ξεχασα .... η καθαριοτητα ''παιζει'' παντου...
Υπαρχουν στουντιο που ενω εχουν ντουζιερα δεν εχουν σαπουνι και πετσετα  :2funny:

Ολα τα υπολοιπα που αναφερεις τα βρισκεις ανετα και σε οικους ανοχης.....
η ''ουσια'' ειναι ιδια φιλτατε ινδιανε και το παραδειγμα με τις πιατσες, ειναι ατυχες...... καθως δεν συγκρινονται

Εκτος φυσικα κι αν κανεις ακροβατικα επι εδαφους, αερος, με τις κοπελες στην πραξη, οποτε παω πασο........

Κουβεντα κανουμε απλα.... ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
η ''ουσια'' ειναι ιδια φιλτατε ινδιανε
εκτος κι αν κανεις ακροβατικα επι εδαφους αερος με τις κοπελες στην πραξη οποτε παω πασο........
Δεν ειναι ιδια αγαπητε.

Δεν ειναι ιδια η Μερσεντες με την Σκοντα
Και δεν γινεται να παρεις Μερσεντες με τιμη Σκοντα.
Αυτοκινητα βεβαια ειναι και τα δυο...........

Δεν ειναι το ιδιο το Ξενοδοχειο Βασιλικον στην Σωκρατους με το Χιλτον
Ξενοδοχεια ειναι και τα δυο βεβαια.

Δεν ειναι ιδια η πρωτη εθνικη με την τεταρτη.
Ποδοσφαιρο παιζουν και στις δυο

Και τοσα αλλα παραδειγματα διαβαθμισεων σε αυτη την ζωη. Δικαιες, αδικες δεν μπαινω στην διαδικασια να το αναλυσω.

Ετσι λοιπον δεν θα πας με ct σε τιμη cg
Δεν θα πας με cg σε τιμη studio
Δεν θα πας σε studio με τιμη Φυλης
Δεν θα πας Φυλης με τιμη Μεταξουργιου

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν ειναι ιδια αγαπητε.

Και τοσα αλλα παραδειγματα διαβαθμισεων σε αυτη την ζωη. Δικαιες, αδικες δεν μπαινω στην διαδικασια να το αναλυσω.

Συμφωνω ως την τοποθετηση σου στα αυτοκινητα γιατι ειναι μηχανικα μερη.

Επισκέπτης
Δεν ειναι ιδια αγαπητε.

Είπε κάποιος ότι πρέπει να έχουν την ίδια τιμή;
Εσύ λες ότι αυτοί που πάνε σε μπουρδέλα, δεν μπορούν να εκφέρουν άποψη για τα στούντιο. Κατ' αυτήν τη λογική και βάσει τις τελευταίας γραμμής του post σου, κάποιος που πάει σε μπουρδέλα του Μεταξουργείου, δεν μπορεί να εκφέρει άποψη για αυτά της Φυλής!
Τα ίδια πράγματα είναι όλα! Τα μπουρδέλα του Μεταξιού, της Φυλής, της επαρχίας που κοστίζουν 50 ευρώ αλλά και τα στούντιο.
Η τιμή διαφοροποιείται για κάποιους λόγους όπως διαφοροποιούνται οι τιμές μεταξύ των call girl. Αλλά όπως αυτά παραμένουν call girl, έτσι και τα υπόλοιπα παραμένουν οίκοι ανοχής τις ίδιας συνομοταξίας και ας τα βαφτίζουν στούντιο ή μπουρδέλα.

Όμως, ας μην θολώνουμε τα νερά. Δεν είναι αυτό το θέμα μας.
Κανείς δεν μίλησε για πλαφόν μόνο στις κριτικές των στούντιο, μόνο σ' αυτές αξίζει λες;

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Στα αλλα, που διαφωνεις ?
Και ο Μεσι και ο Καραγκουνης ποδοσφαιριστες ειναι που δεν ειναι μηχανικα μερη.
Αλλα αλλη κλαση ο ενας αλλη ο αλλος..........

ΥΓ: Χαιρετω, παω να βρω την παλιοπαρεα στο Μεγαρο.......

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Εχεις δικιο.... διαφορετικα κουναει τα βυζια της η μια και διαφορετικα η αλλη
διαφορετικο χτενισμα η μια και διαφορετικο η αλλη
Πιο γρηγορες εναλλαγες η μια απο την αλλη
Πιο δυνατες κραυγες .... κτλ κτλ κτλ

Αντε ρε.... καλο βολι !!!!!!!  :2funny:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Στα αλλα, που διαφωνεις ?
Και ο Μεσι και ο Καραγκουνης ποδοσφαιριστες ειναι που δεν ειναι μηχανικα μερη.
Αλλα αλλη κλαση ο ενας αλλη ο αλλος..........

ΥΓ: Χαιρετω, παω να βρω την παλιοπαρεα στο Μεγαρο.......

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Μπράβο ινδιάνε, έργα και όχι λόγια! Καλά να περάσεις!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

κοιταξε τσεγιεν ...καθε νικνειμ εχει την δικη του ιστορια εδω μεσα και την δικη του βαρυτητα.....το να γραψεις εσυ καλη ή κακη κριτικη δεν ειναι το ιδιο με το να την γραψει ο πασα ενας....

τωρα το γιατι και αν πρεπει ή δεν πρεπει καποιοι να αντιμετωπιζονται ως νεστορες του σαιτ ειναι αλλο θεμα για συζητηση.......

εγω τα ειπα και παλια αλλα θα τα πω και παλι

-ολες οι κριτικες ειναι υποκειμενικες μηδενων των δικων μου εξαιρουμενων
-οπως σωστα ειπε ο τζο αλλο να αγαπαω και να εκτιμαω μια πουτανα,αλλο να μου κανει εμενα κλικ αλλο αν εγω καυλωνω και περναω μαζι της καλα αλλο θεμα αν θα συμβει το ιδιο σε ολους.....
-τα αντικειμενικα στοιχεια ειναι η εμφανιση,ο χωρος,το αν γλειφει γενικα μπαλακια,ο χρονος που διεθετει στο απλο,αν χτυπαει πορτα η τσατσα,η διαθεση ξεπετας ή οχι,η δεκτικοτητα σε γλειψιμο και ρουφηγμα στα βυζια,η δεκτικοτητα σε δαχτυλα πισω και μπρος,η δεκτικοτητα ή μη σε γλωσσοφιλα,η καλη ή μη καλη πιπα και το βαθος της καθως και αν βαζει δοντι ή οχι,το αν ανεβαινει απο πανω στο απλο(σε εμας στην θεσσαλονικη με τα σαραντα ευρω για το απλο ειναι ενα θεμα) ΚΑΙ το ποσες στασεις αλλαζει στο απλο καθως και αν δεχεται ή οχι χυσιμο καπου εκτος καποτας πχ βυζια ,κωλο κλπ

εγω με 250 κριτικες για κοπελες αυτα εχω περιπου σταχυολογησει ως απαραιτητα και απολυτα αναγκαια στοιχεια που περιλαμβανω σε καθε κριτικη μου και θα μπορουσαν πιστευω να χρησιμευσουν ως μπουσουλας σε νεους συναγωνιστες που θελουν να γινουν επιδοξοι κριτικογραφοι με αξιωσεις....

οτιδηποτε αλλο στις κριτικες ακομα και τις δικες μου ειναι υποκειμενικο και ως εκ τουτου μη απαραιτητα αξιοπιστο ως πληροφορια....δεν το συζητω καν για κριτικες αγαπουλιστικες και ρομαντικες που εχω παρασυρθει και γραψει και εγω καναδυο...

εσυ το συμπυκνωνεις με την ρηση σου οτι η δικη μου εμπειρια δεν συνεπαγεται οτι θα ειναι και δικη σας.....συμφωνω

τωρα περα απο τα λαμογια και τους νταβαδες ή τους προμοτορες πρεπει να λαμβανουμε υποψην οτι ακομη και αντικειμενικα και εγκριτα μελη που θελουν να πληροφορησουν σωστα δεν παυουν να υποκεινται και αυτα σε υποκειμενισμο δεδομενου οτι και η πελατειακη και μονο σχεση με καποιες κοπελες εκ των πραγματων δημιουργει διαφορα στην αντιμετωπιση τους....ακομα και καμια συναλλαγη να μην δεχθω και τιποτα το πονηρο να μην υπαρχει ,κακα τα ψεματα.....αλλο κρεας θα μου σερβιρουν εκει που παω να φαω μια φορα καθε καλοκαιρι και αλλο στην ταβερνα της γειτονιας μου που τρωω καθε μερα.....αντιληπτο νομιζω.....

ο πελατης τυγχανει παντα καλης συμπεριφορας.....

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
-τα αντικειμενικα στοιχεια ειναι η εμφανιση,ο χωρος,το αν γλειφει γενικα μπαλακια,ο χρονος που διεθετει στο απλο,αν χτυπαει πορτα η τσατσα,η διαθεση ξεπετας ή οχι,η δεκτικοτητα σε γλειψιμο και ρουφηγμα στα βυζια,η δεκτικοτητα σε δαχτυλα πισω και μπρος,η δεκτικοτητα ή μη σε γλωσσοφιλα,η καλη ή μη καλη πιπα και το βαθος της καθως και αν βαζει δοντι ή οχι,το αν ανεβαινει απο πανω στο απλο(σε εμας στην θεσσαλονικη με τα σαραντα ευρω για το απλο ειναι ενα θεμα) ΚΑΙ το ποσες στασεις αλλαζει στο απλο καθως και αν δεχεται ή οχι χυσιμο καπου εκτος καποτας πχ βυζια ,κωλο κλπ
αυτα ειναι αντικειμενικα για σενα?θα αστειευεσαι...

ολα υποκειμενικα ειναι λιγο πολυ...

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Νομιζω οτι το εχουμε κουρασει πολυ το θεμα. Καποιοι διαβαζουν τις κριτικες και παιρνουν μια γενικη ιδεα για το τι θα βρουν εκει που πανε. Δε πα να την εγραψε ο "ταδε" εγκυρος κριτικογραφος. Αν εμενα δεν μου κανει κλικ η κοπελλα δεν θα περασω και υμνους να εχουν γραψει γιαυτην. Ειτε διαβασω ειτε οχι κριτικες και την ξεπετα μου θα την φαω και καλα θα περασω και ολα ειναι μες το προγραμμα. Συνεπως αφηστε το πραγμα στο χαλαρο να γραφει ο καθενας οτι θελει. Ολοι εχουν κριση και δεν παρασυρονται τοσο ευκολα. Ασε δε που οι περισσοτεροι το λενε κιολας. "Το ηξερα οτι ηταν ξεπετα αλλα ηθελα να περασω". Αρα μας ενδιαφερει η εμπειρια αυτη καθεαυτη ειτε ειναι καλη ειτε ειναι κακη απλα και μονο για να ικανοποιησουμε την περιεργεια μας. Αυτο δεν αλλαζει. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom