Νέα

Περί κριτικών για μπουρδέλα/στούντιο (προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Κρίσιμες και χρήσιμες τοποθετήσεις έγραψαν κατά την γνώμη μου οι συνάδελφοι, Sarouman, Bakalhs και xilnik με την έννοια ότι μπορούν να επηρεάσουν "σωστές" επιλογές για την λειτουργία του bourdela

Παρεμπιπτόντως να σημειώσω ότι έπαψα να γράφω κριτικές γιατί (αρχικά) εκτιμούσα ότι δεν ήταν και τόσο χρήσιμες και στη συνέχεια γιατί με κούραζαν οι ενημερώσεις που έγραφα

Τέλος θεωρώ ότι το βασικότερο στοιχείο για να εκτονωθεί η συγκεκριμένη κατάσταση αλλά και οποιαδήποτε άλλη παρεμφερή κατάσταση είναι να καταλάβουμε ότι συμμετέχουμε σε σαϊτ που αναφέρεται στα μπουρδέλα με ότι σημαίνει και συνεπάγεται αυτό  ;)

Καλή χρονιά σε όλους

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Τέλος θεωρώ ότι το βασικότερο στοιχείο για να εκτονωθεί η συγκεκριμένη κατάσταση αλλά και οποιαδήποτε άλλη παρεμφερή κατάσταση είναι να καταλάβουμε ότι συμμετέχουμε σε σαϊτ που αναφέρεται στα μπουρδέλα με ότι σημαίνει και συνεπάγεται αυτό   ;)
θα το κανουμε μπουρδελο.....εληφθη..... :grin: :grin: :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
246.353
Πόντοι
46.232
Στους κανονες εχουν γραφτει κι αλλα πραγματα, τα οποια εχουν προφανως διακοσμητικο λογο και τα οποια δεν τηρουνται απο κανεναν.....
Αυτο σε πειραξε ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το ερωτημα ειναι αλλο....

Ακομη κι αν υσχυσει ενα τετοιο μετρο με οριο 2 κριτικες ανα μελος για καθε κοπελα...
Χωρις οριο ποσταρισματος και χωρις διαγραφες κλωνων ....

ΤΙ εμποδιζει τον καθε .......

ΠΡΟΜΟΤΟΡΑ - ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΗ - ΑΓΑΠΗΤΙΚΟ - ΝΤΑΒΑΤΖΗ - ''ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ'' - ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ - ΠΡΟΣΤΑΤΗ - ΑΓΑΠΟΥΛΗ

να κανει νεο κλωνο και να γραφει οτι θελει κατα πως τον συμφερει ?

Απλη απορια......
συμφωνώ σε αυτο που λές....εμένα δεν με πείραξε τίποτα  ;)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Με τη δημόσια αποκάλυψη του  jockerx  περί της ιδιότητας του, και με την πρόθεση του να συνεχίσει να υπηρετεί τον κλάδο από άλλη θέση πλέον, μου ήρθαν στο νου ηρωικές εποχές της πρόσφατης ιστορίας μας, όπου αι εκδιδόμεναι έπαιζαν το ρόλο του συνδέσμου και του πράκτορα, εναντίον του Γερμανού κατακτητή με αντίτιμο την ίδια τους τη ζωή πολλές φορές!
Έτσι και αυτός τώρα, σε πείσμα των καιρών, της Μερκελ(Γερμανιδα και αυτή) ,της κρίσης και των κριτικών, βαδίζει με θάρρος και επενδύει, ενισχύοντας την εθνική οικονομία!
ΕΥΓΕ!

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Δεν έχω παρακολουθήσει όλη την αντιπαράθεση από την αρχή. Λίγες σελίδες μόνο  διάβασα και κουράστηκα. Νομίζω οι διάφορες απόψεις έχουν κατατεθεί με σαφήνεια. Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται ανακύκλωση επιχειρημάτων που ήδη έχουν διατυπωθεί.

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Δεν έχω παρακολουθήσει όλη την αντιπαράθεση από την αρχή. Λίγες σελίδες μόνο  διάβασα και κουράστηκα. Νομίζω οι διάφορες απόψεις έχουν κατατεθεί με σαφήνεια. Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται ανακύκλωση επιχειρημάτων που ήδη έχουν διατυπωθεί.
σωστος τυπε.....τα επιχειρηματα εξαντληθηκαν....τωρα ηρθε η ωρα να μιλησουν τα κουμπουρια.... :uzi: :uzi: :grin:

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
Με τη δημόσια αποκάλυψη του  jockerx  περί της ιδιότητας του, και με την πρόθεση του να συνεχίσει να υπηρετεί τον κλάδο από άλλη θέση πλέον, μου ήρθαν στο νου ηρωικές εποχές της πρόσφατης ιστορίας μας, όπου αι εκδιδόμεναι έπαιζαν το ρόλο του συνδέσμου και του πράκτορα, εναντίον του Γερμανού κατακτητή με αντίτιμο την ίδια τους τη ζωή πολλές φορές!
Έτσι και αυτός τώρα, σε πείσμα των καιρών, της Μερκελ(Γερμανιδα και αυτή) ,της κρίσης και των κριτικών, βαδίζει με θάρρος και επενδύει, ενισχύοντας την εθνική οικονομία!
ΕΥΓΕ!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...Συνταξιοδοτούμαι σε λίγο καιρό και δρομολογώ από τώρα τις διαδικασίες ίδρυσης οίκου ανοχής.Σκοπός μου είναι να πλήξω τα άλλα ανταγωνιστικά στούντιο και το κύκλωμα προμοτόρων τους.
...

Σας εύχομαι Καλές Δουλειές!

Ερώτηση 1: Θα εργάζεσθε και ο ίδιος στον Οίκο;

Ερώτηση 2: Εγκαίνια θα κάνετε; Αν ναι, σας παρακαλώ να με προσκαλέσετε. Θα έρθω πρώτος!

Ερώτηση 3: Αν υπάρξει θέση DJ, σας υποβάλλω την υποψηφιότητά μου. Ωστόσο το δηλώνω από τώρα: Δεν θα παίζω AC/DC, γιατί μου δημιουργούν τρομώδες παραλήρημα και σπασμούς σε διάφορα όργανα.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Με τη δημόσια αποκάλυψη του  jockerx  περί της ιδιότητας του, και με την πρόθεση του να συνεχίσει να υπηρετεί τον κλάδο από άλλη θέση πλέον, μου ήρθαν στο νου ηρωικές εποχές της πρόσφατης ιστορίας μας, όπου αι εκδιδόμεναι έπαιζαν το ρόλο του συνδέσμου και του πράκτορα, εναντίον του Γερμανού κατακτητή με αντίτιμο την ίδια τους τη ζωή πολλές φορές!
ΕΥΓΕ!
:thumbsup:
Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και οι "διπλοί πράκτορες" τα γυναικοειδή καθώς και τα ανδροειδή ...  :2funny:

Ερώτηση 2: Εγκαίνια θα κάνετε; Αν ναι, σας παρακαλώ να με προσκαλέσετε. Θα έρθω πρώτος!

Ερώτηση 3: Αν υπάρξει θέση DJ, σας υποβάλλω την υποψηφιότητά μου. Ωστόσο το δηλώνω από τώρα: Δεν θα παίζω AC/DC, γιατί μου δημιουργούν τρομώδες παραλήρημα και σπασμούς σε διάφορα όργανα.
Πύραυλε είσαι πειραχτήρι !!! :cheesy:

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16

μονο στα ρεπο των κοριτσιων υποθετω
θα γραψετε και κριτικη;αν ναι ουισκι πινετε ή βοτκα;
:grin:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Τελικά τώρα που το "επανεξετάζω" ο τρελός τύπος στην Πάτρα δεν λέει και (μόνο) μαλακίες ...  :cheesy:

Καλή χρονιά jockerx

zidane68

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλουυς.....οφείλω να ομολογήσω,ότι όλων οι απόψεις, επι του συγκεκριμένου θέματος είναι σωστές.Προσωπικά, δεν μπήκα σε αυτή την διαδικασία, και μάλλον δεν πρόκειται να το κάνω,και αυτό γιατί απλά δεν μου αρέσει ο όρος "κριτική".Ο μοναδικός που ίσως θα μπορούσε να ασκήσει κάποια αντικειμενική κριτική,είναι αυτός που έχει πηδήξει όλες τις ιερόδουλες της γής.....και απο οτι ξέρω,δεν υπάρχει κανένας.Απο εκεί και πέρα,το μόνο που γίνεται σε αυτή την διαδικασία που λίγο πολύ συμετέχετε όλοι,είναι μια περιγραφή ερωτικών περιπτύξεων,μία κατάθεση προσωπικών εμπειρειών,και ίσως μία ενημέρωση για τίς υπηρεσίες που παρέχει η εκάστοτε ιερόδουλος που συνευρεθήκατε.Στον χώρο αυτό το μόνο που μετράει, είναι προτίστως το χρήμα,έπειτα η καύλα και καθόλου "κριτική".Η μοναδική σχέση που αναπτύσεται,ανάμεσα σε έμας και τις ιερόδουλες,είναι καθαρά πελατιακή....είτε θετικά λόγια γράψετε είτε αρνητικά,εκείνες θα βρίσκονται πάντα σε κάποιο χώρο εργασίας,με απώτερο σκοπό το οικονομικό όφελος... νομίζεται θα πάψουν να πηγαίνουν πελάτες? Αν τώρα τηρούν, τις προβλεπόμενες υπηρεσίες,που προσφέρουν αυτό έγκειται στον επαγγελματισμό τους,αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε,οτι και αυτές έχουν προσωπική ζωή και προβλήματα,οπότε οι υπηρεσίες αλλάζουν απο στιγμή σε στιγμή, και απο άτομο  σε άτομο,για αυτό το λόγο δεν υπάρχει τίποτα στάνταρ.
Η μόνη αντικειμενική "κριτική" που μπορούμε να ασκήσουμε είναι σε ότι αφορά,τον περιβάλοντα χώρο της εκάστοτε συνευρεσης.(κρεβάτια αν τρίζουν,αν είναι δυνατά μουσική,έλειψη πετσέτας,κρεμοσάπουνο,ντουζιέρες,χυμένα σεντόνια κτλ).Τώρα σε ότι αφόρα τη διαφήμιση και το αν κάποιος εκμεταλεύται, τη συγκεκριμένη διαδικασία,έχω αναφερθεί ότι καλό είναι πρίν να λέμε οτιδήποτε, να έχουμε αποδεικτικά στοιχεία και όχι συμπεράσματα και αφορισμούς,γιατί με μόνο λόγια ο καθένας μπορεί να το κάνει,αλλά η θεωρία απο την πράξη διαφέρει...ίσως αν θέλετε το μόνο που μπορεί να αλάξει σε αυτή την  διαδικασία,είναι να σταματήσει η βαθμολόγηση,σε κάθε αναφορά μιας συνευρεσης,εκατέρωθεν όμως και για την ιερόδουλο αλλά και σε εσάς, και να πέσουν μερικά "αστέρια",χωρίς αυτό να σημαίνει, οτι ο καθένας απο εσάς θα πάψει να γράφει τις προσωπικές εμπειρίες του.Η σωστή κρίση είναι προϊόν εμπειρίας και η εμπειρία είναι προϊόν λανθασμένης κρίσης.

Υ.Γ.Χάρισε σε κάθε άνθρωπο το αυτί σου, αλλά σε λίγους τη φωνή σου. Πάρε από τον καθένα την άποψή του, αλλά φύλαξε τη δική σου κρίση.            

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...Συνταξιοδοτούμαι σε λίγο καιρό και δρομολογώ από τώρα τις διαδικασίες ίδρυσης οίκου ανοχής.Σκοπός μου είναι να πλήξω τα άλλα ανταγωνιστικά στούντιο και το κύκλωμα προμοτόρων τους.
...

Είδα και όνειρο, που έδειξε ότι ο εν λόγω Οίκος θα έχει και επιγραφή:

"ΣΥΝΟΥΣΙΟΥΡΓΕΙΟΝ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ"

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Τσαρκουλες--τσαρκουλες θα καταστραφείτε.............................................

Δυο ζευγάρια παπούτσια το μήνα θέτε!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.986
Πόντοι
22.785
Για να γράψη σοβαρή κριτική κάποιος θα πρέπει νά έχει τήν ίκανότητα
νά βγεί έξω άπό τόν συνηθισμένο αύτοματισμό τής άντίληψης καί νά δεί
τίς φυσιολογικές  πράξεις καί άμοιβαίες σχέσεις τών άνθρώπων μέ τίς
κορασίδες τού χώρου ,τό άλόγιστο καί παράλογο.

Υπάρχουν άτομα λοιπόν πού έχουν έμφυτη την ίκανότητα να συλλαμβάνουν
το παράλογο καί άλόγιστο διάφορων καταστάσεων ή νά τό άναπαριστάνουν
μέσω τού λόγου καί τών κινήσεων προκαλώντας τό δέος σέ όσους τούς
παρακολουθούν καί τούς κριτικάρουν !!!!!!

Τέλος πάντων, τό θέμα τό έχουμε έπεκτίνει πάρα πολύ ..

Πέρα άπό τίς προσωπικές άπόψεις του καθενός, ύπάρχει καί ή γενική άποψη
πού θέλει τό εύρώ του νά πιάση τόπο ......... δηλαδή μέ 30 εύρώ νά πάρη
όλο τόν καταλογο !!!!!!

Υ.Γ Έγώ είμαι νοικοκύρης !!!!!!!

Επισκέπτης
Δεν νομίζω ο διαχειριστής του site να επιθυμεί την μείωση της επισκεψιμότητας που τα παραπάνω θα προκαλέσουν.

Aυτό δεν λέμε όλοι;
Oταν στην πρώτη σελίδα διαφημίζονται μπουρδέλλα για ποιό λόγο οι κριτικές-διαφήμιση να έχουν όριο;Oταν ο Αντισθένης παίρνει μία διαφήμιση το κασέ καθορίζεται από την μαγικη λέξη "επισκεψιμότητα".
Οι περισσότεροι δεν έχουν αντιληφθεί ότι το bourdella.com δεν είναι μία ιστοσελίδα πού δύο-τρία φιλαράκια έφτιαξαν για την καύλα τους και την λαύρα τους.Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή επαγγελματική δουλειά.Κάθε λέξη πού γράφεται οφείλει να είναι εντός τών ορίων ανοχής τού bourdella.com όπως το ίδιο-όχι όλοι εμείς- αντιλαμβάνεται.
Οι επιχειρήσεις δεν ασχολούνται με δημοκρατικά δικαιώματα καί πολύ καλά κάνουν.Να λέμε τά πράγματα με τ' όνομά τους.
Η πολυφωνία τών κριτικών είναι αναγκαία προυπόθεση για να γίνει αληθοφανής η διαφήμιση
τών πληρωμένων κριτικογράφων.Τα εγκλήματα συντηρούν τίς αστυνομίες.Η παρεμβολή μιάς ανεξάρτητης κριτικής ανάμεσα σε πληρωμένες ντύνει την διαφήμιση με έναν μανδύα αλήθειας.
Στό πληρωμένο γαμήσι παίζονται ασύλληπτα ποσά και μάλιστα μαύρα.Οι νόμοι τής αγοράς δεν έχουν συναισθήματα ούτε ιδεολογίες.
Η μοναδική περίπτωση να περιορισθούν οι κριτικές σε δύο ανά ιερόδουλη ανεξαρτήτως χώρου εργασίας, είναι να το απαιτήσουν τά ίδια τα μπουρδέλλα πού διαφημίζονται γιά λόγους εσωτερικής επαγγελματικής τάξης.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Aυτό δεν λέμε όλοι;
Oταν στην πρώτη σελίδα διαφημίζονται μπουρδέλλα για ποιό λόγο οι κριτικές-διαφήμιση να έχουν όριο;Oταν ο Αντισθένης παίρνει μία διαφήμιση το κασέ καθορίζεται από την μαγικη λέξη "επισκεψιμότητα".
Οι περισσότεροι δεν έχουν αντιληφθεί ότι το bourdella.com δεν είναι μία ιστοσελίδα πού δύο-τρία φιλαράκια έφτιαξαν για την καύλα τους και την λαύρα τους.Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή επαγγελματική δουλειά.Κάθε λέξη πού γράφεται οφείλει να είναι εντός τών ορίων ανοχής τού bourdella.com όπως το ίδιο-όχι όλοι εμείς- αντιλαμβάνεται.
Οι επιχειρήσεις δεν ασχολούνται με δημοκρατικά δικαιώματα καί πολύ καλά κάνουν.Να λέμε τά πράγματα με τ' όνομά τους.
Η πολυφωνία τών κριτικών είναι αναγκαία προυπόθεση για να γίνει αληθοφανής η διαφήμιση
τών πληρωμένων κριτικογράφων.Τα εγκλήματα συντηρούν τίς αστυνομίες.Η παρεμβολή μιάς ανεξάρτητης κριτικής ανάμεσα σε πληρωμένες ντύνει την διαφήμιση με έναν μανδύα αλήθειας.
Στό πληρωμένο γαμήσι παίζονται ασύλληπτα ποσά και μάλιστα μαύρα.Οι νόμοι τής αγοράς δεν έχουν συναισθήματα ούτε ιδεολογίες.
Η μοναδική περίπτωση να περιορισθούν οι κριτικές σε δύο ανά ιερόδουλη ανεξαρτήτως χώρου εργασίας, είναι να το απαιτήσουν τά ίδια τα μπουρδέλλα πού διαφημίζονται γιά λόγους εσωτερικής επαγγελματικής τάξης.
Μηπως τα μπερδεψες τυπε?Τα στουντιο διαφημηζονται οχι τα μπουρδελα!Το να γραψης κριτικη θελη ικανοτητα,που λεη ο αμτζικ,οταν γραφης κριτικη,πρεπη να εισαι στεγνος απο αισθηματα,αντικειμενικος δηλ.
Αλλο να γραφης κριτικη για 50-100ευρω και αλλο 10-20ευρω,τα μπουρδελα δεν εχουν αναγκη διαφησης αφου καθε μερα περναν απο εκει ατελειωτα ατομα,και το θεμα γουστου ειναι στον καθε ενα διαφορετικο.
Επειδη γυρναω καθε μερα πανω απο 40-50 σπιτακια,ρδελα δλδ.βλεπω οτι αν δεν τραβαη μια γκομενα της αλλαζουν ποστο.Στην αρχη την πανε σε ενα μερος με επισκεψημοτητα πελατων.Αν και εκει δεν τα καταφερη υποβιβαζετε,προς Λιοσιων και μετα Μεταξι...Αυτα σε γενικες γραμμες!!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Τσαρκουλες--τσαρκουλες θα καταστραφείτε.............................................

Δυο ζευγάρια παπούτσια το μήνα θέτε!
Ελπιζω ο Ατμιν να μας δωση τα ανατομικα παπουτσια με σημα τον γλιμπο  :2funny: :2funny:.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom