You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.063
- Πόντοι
- 22.785
Όπως η εικονα : ο πωλών της μετρητοίς και ο πωλών επί πιστώσει.................
Τώρα μου ρχεται στο νου : Ο πληρώνων και γαμων........Ο μη γαμων και μανουριαζων!
(της στραβής ψωλής και οι τρίχες της της φταίνε!)
To mail πού μού έστειλες τό έχω .....
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2011
- Κριτικές
- 526
- Like
- 3.957
- Πόντοι
- 14.156
...
Σχόλια κάτω από παλιές κριτικές? Ποιος θα κάτσει να διαβάσει παλιές κριτικές? Χάος. Δε θα γίνεται έγκαιρη η ενημέρωση.
...
Γιατί βρε sarouman;
Θα πηγαίνεις στον αντίστοιχο οίκο ανοχής ή στούντιο ή cg, ct και θα διαβάζεις τις δύο κριτικές της κοπέλας που σ' ενδιαφέρει και τα όποια σχόλια.
Αυτά θα συμβαίνουν στις δύο τελευταίες κριτικές για κάθε κοπέλα που θα μαζεύουν και τα σχόλια. Τώρα, εαν κάποιος θέλει να διαβάσει και παλαιότερες κριτικές, κανένα πρόβλημα. Ομως οι πιο πρόσφατες πληροφορίες θα βρίσκονται στις δύο τελευταίες κριτικές.
Επίσης όποιος θέλει να κάνει μεγάλο αριθμό κριτικών, ας επισκέπτεται διαφορετικές κοπέλες. Θα έχει και το πονόμιο της πρώτης ή δεύτερης κριτικής κάτω από τις οποίες θα γράφονται και τα σχόλια αυτών που θ' ακολουθήσουν.
Επισκέπτης
Εδώ και πολύ καιρό στο σάϊτ ζούμε καταστάσεις[size=14pt] Δ.Α.Κ. :[/size]Σε ένα site - που όταν γράφτηκα εγώ τουλάχιστον - υπήρχε ελευθερία και αυθορμητισμός, προτείνετε να ζήσουμε καταστάσεις τύπου ΔΝΤ.
[size=14pt]Διαφημιστές Αμοιβόμενοι Κριτικογράφοι[/size]
Όταν γράφτηκες sarouman, τα ίδια συνέβαιναν.
Η κρίση του admin επηρεάζεται από την χρηματοδότηση των στούντιο.Αν οι κριτικές επαναλαμβάνονται ανούσια είναι στην κρίση του admin να μην τις εγκρίνει. Και να μην τις ανεβάσει
Θα έκοβες φλέβες από την 10η.... και αν έφθανεςΔιαβάζουμε πλήθος ανούσιων κριτικών. Μπορεί να είναι καινούργιες αλλά ανούσιες. Προτιμώ την 100η κριτική για την ίδια κοπέλα, από ένα μέλος που ξέρει να γράφει και θα δώσει μερικά στοιχεία παραπάνω,
Λάθος.Η πλέον έγκαιρη και άμεση ενημέρωση χωρίς την καθυστέρηση της έγκρισης απο την ομάδα κριτικών γίνεται στα νήματα.Ημερήσιες ενημερώσεις, νήματα των οίκων που εργάζονται οι κοπέλες και νήματα των ίδιων των κοριτσιών.Και αν κάνεις κάθε φορά διαφορετικά πράγματα με την ίδια κοπέλα, όπως πχ μπορεί να συμβεί στο αυταρχικό πρόγραμμα που σου δίνει απεριόριστες δυνατότητες ποικιλίας σε σχέση με το απλό?
Απλά πνίγεται η ενημέρωση.Σχόλια κάτω από παλιές κριτικές? Ποιος θα κάτσει να διαβάσει παλιές κριτικές? Χάος. Δε θα γίνεται έγκαιρη η ενημέρωση.
Μιλάμε για τον κανόνα {Ανώτατο όριο 2 κριτικών ανά ιερόδουλη από κάθε μέλος}.Η κοπέλα με το καιρό αποκτά εμπειρία, εμφανίζεται διαφορετική στους τρόπους και στην συμπεριφορά στο δωμάτιο. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι μεμπτή η ανάπτυξη πελατειακής σχέσης μεταξύ κοπέλας - αντρος αφού είναι φυσικότατο. Εγώ το βλέπω και σαν επένδυση, όταν δίνω τα λεφτά μου συνεχώς σε κάποια ίδια κοπέλα, περιμένω και αναβαθμισμένες υπηρεσίες! Δεν καταλαβαίνω που είναι το λάθος σε όλο αυτό.
Ο κανόνας αυτός σε εμποδίζει να αναπτύξεις την πελατειακή σχέση σου με την κοπέλα;
Επισκέπτης
Ειλικρινά δεν σε περιμένα! Χαίρομαι που το σχόλιό μου στην κριτική σου έπιασε τόπο!Γεια σας.
Υπερβολές χάριν συζήτησης. Κακή πρακτική να ξεκινάς ένα post. Δείχνει προκατάληψη με το καλημέρα. Καλοπροαίρετα θέλω να θεωρήσω ότι απλά αστειεύεσαι. Αλλιώς δεν θα μπορούσα να σου απαντήσω στο υπόλοιπο post.Σε ένα site - που όταν γράφτηκα εγώ τουλάχιστον - υπήρχε ελευθερία και αυθορμητισμός, προτείνετε να ζήσουμε καταστάσεις τύπου ΔΝΤ..
Νομίζω θα προτείνετε και την προσκόμιση δικαιολογητικών σε λίγο για να ανεβάσει κάποιος κριτική ή και ΑΣΕΠ ακόμα. Γραφικότητες.
Το site όταν εγγράφηκες εσύ πριν τόσα χρόνια ήταν μικρούτσικο σε σχέση με αυτό που έχει γίνει τώρα και σαφώς πιο ελέγξιμο. Πλέον έχει αλλάξει πολύ και αναγκαστικά πρέπει να προσαρμοσεί σε νέους κανόνες εάν θέλει να παραμείνει αξιόπιστο και λειτουργικό.
Πραγματικά αυτή η προσήλωση στα παλιά χωρίς προσπάθεια προσαρμογής στο παρόν πόσο θετική μπορεί να είναι;
Εκεί δεν μπορούν να γίνουν και πολλά δυστυχώς. Ας έχουμε παράδειγμα αυτά τα νήματα ούτως ώστε να αποφύγουμε αντίστοιχες δυσσάρεστες καταστάσεις και στα υπόλοιπα σκέλη του site.Εν τω μεταξύ τα threads βρίθουν από ποσταρίσματα-ανοησίες μελών που βαφτίζονται παλιοί ή τιμημένοι και σνομπάρουν τα νέα μέλη που δεν έπεσαν εγκαίρως στην κολυμβήθρα του bou-Σιλωαμ.. Ξανά-γραφικότητες.
Από τη μια μιλάς για λογοκρισία μέσω αυτού που προτείνουμε και από την άλλη περί ανούσιων κριτικών και το χειρότερο; Αναθέτεις σε έναν μόνο άνθρωπο την ευθύνη να διαχωρίσει σωστό με λάθος, κακό με καλό!Αν οι κριτικές επαναλαμβάνονται ανούσια είναι στην κρίση του admin να μην τις εγκρίνει. Και να μην τις ανεβάσει. Διαβάζουμε πλήθος ανούσιων κριτικών. Μπορεί να είναι καινούργιες αλλά ανούσιες. Προτιμώ την 100η κριτική για την ίδια κοπέλα, από ένα μέλος που ξέρει να γράφει και θα δώσει μερικά στοιχεία παραπάνω, παρά 100 καινούργιες διαφορετικές κριτικές από ένα μέλος που απλά παραθέτει σε 2 γραμμές την καινούργια εμπειρία του χωρίς να βγάζεις νόημα.
Επειδή λοιπόν, εσύ μπορεί να προτιμάς άλλα από 'μένα θεσπίζονται κανόνες ώστε να υπάγονται όλοι στο ίδιο μοτίβο.
Αυτό είναι δικαιοσύνη sarouman όχι η υποκειμενικότητα που προσπαθείς να πλασάρεις!
Αν όντως κάνεις τόσο διαφορετικά πράγματα κάθε φορά, άξια να σχολιαστούν ξανά και ξανά και ξανά δέκα φορές μέσα σ' ένα χρόνο, τότε ο ίδιος ο διαχειριστής θα απαιτήσει να αναρτηθούν οι κριτικές σου κι εμείς όλοι θα σου βγάλουμε το καπέλο.Και αν κάνεις κάθε φορά διαφορετικά πράγματα με την ίδια κοπέλα, όπως πχ μπορεί να συμβεί στο αυταρχικό πρόγραμμα που σου δίνει απεριόριστες δυνατότητες ποικιλίας σε σχέση με το απλό?
Απλά πνίγεται η ενημέρωση.
Προσωπικά δεν έχω δει παρά επανάληψη των ίδιων κριτικών και των ίδιων πραγμάτων στις συνεχείς κριτικές για την ίδια κοπέλα.
Έγκαιρη ενημέρωση λαμβάνεις μέσα από τα αντίστοιχα νήματα ενημερώσεων.Σχόλια κάτω από παλιές κριτικές? Ποιος θα κάτσει να διαβάσει παλιές κριτικές? Χάος. Δε θα γίνεται έγκαιρη η ενημέρωση.
Εδώ μας ενδιαφέρει η έγκυρη ενημέρωση.
Εφόσον δεν καταλαβαίνεις αυτό, πάει να πει ότι δεν έχεις καταλάβει το θέμα ούτε στο ελάχιστο!Η κοπέλα με το καιρό αποκτά εμπειρία, εμφανίζεται διαφορετική στους τρόπους και στην συμπεριφορά στο δωμάτιο. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι μεμπτή η ανάπτυξη πελατειακής σχέσης μεταξύ κοπέλας - αντρος αφού είναι φυσικότατο. Εγώ το βλέπω και σαν επένδυση, όταν δίνω τα λεφτά μου συνεχώς σε κάποια ίδια κοπέλα, περιμένω και αναβαθμισμένες υπηρεσίες! Δεν καταλαβαίνω που είναι το λάθος σε όλο αυτό.
Αν δε δω ανταπόκριση πάω παρακάτω.
ΔΕΝ είναι κακό κάποιος να δρέπει τους καρπούς της επένδυσής του απολαμβάνοντας της υπηρεσίες της κοπέλας στην οποία είναι πελάτης. Γι' αυτό έχουμε όλοι τα στανταράκια μας.
Κακό, κάκιστο, αισχρό και κοροϊδία, είναι το να προμοτάρει κάποιος κοπέλες και μαγαζιά προκειμένου να λάβει εξ' αυτών, γράφοντας ψεύτικες κριτικές, υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας και βάζοντας έμμεσα χέρι στην τσέπη μς κατ' αυτόν τον τρόπο.
Εσύ θεωρείς κακεντρέχεια οποιαδήποτε πισινή και αρνητική εντύπωση μπορεί να αποκομίσει ένα μέλος, ενώ τυχούσα προβοκατόρικη διάθεση από μέλη σου φαντάζει δύσκολη, ενώ αν ακόμη τα μέλη είναι παλιά και ενεργότατα, αδύνατη!Έχω ξαναπεί πως υπάρχει μια άκρατη κακεντρέχεια από μεριάς πολλών μελών.
Και μιλάς μετά για άδικες διαφορές μεταξύ παλιών και νέων μελών.
Και; Εδώ το θέμα μας έχει να κάνει με τις κριτικές. Όσοι γράφουν κριτικές ανήκουν στους δεύτερουςπου ανέφερες.Κάποιοι είναι μέλη απλά για να υπάρχουν στο bou και όχι να δίνουν ύπαρξη στο bou.
Οι συναγωνιστές τίποτα δεν έχουν να λύσουν μεταξύ τους. Αυτοί που καπηλεύονται όμως την ενημέρωση και την εγκυρότητα των πληροφοριών δεν έχουν πιστεύεις;Δεν ξέρω τι διαφορές έχουμε να λύσουμε μεταξύ μας, σε ένα σαιτ που όταν πρωτογράφτηκα με σόκαρε και με ενθουσίασε μαζί...και ποστάροντας δειλά..προσπαθούσα να αντλήσω πληροφορίες για να δω που θα πάω να ευχαριστηθώ το σεξ! Αυτός ήταν ο σκοπός μου. Και συνάμα να διασκεδάσω κιόλας, να προβληματιστώ μετέπειτα, να χαβαλεδιασω.
Αυτά τα φαινόμενα είναι που προσπαθούμε να καταπολεμήσουμε κάνοντας ΔΙΑΛΟΓΟ πριν!
Θα μου ήταν πραγματικά ενδιαφέρον αν μπορούσα να μάθω τι θεωρείς κόπρο του Αυγεία.Και φυσικά μετά, όπως με όλα τα ωραία, ήρθε η αναγνωρισιμότητα, η διαφήμιση, ο εκφυλισμός (?). Νομίζω όμως είναι ακόμα σε περίοδο ακμής. Ο αντισθένης, αν και θα μπορούσε με μια σκούπα να καθάριζε την κόπρο του Αυγεία δηλ όλα τα ανούσια ποστ, τις επαναλαμβανόμενες κριτικές, τους κλώνους κλπ δεν το κάνει για να μη δυσαρεστήσει τα μέλη, και επειδή σε εποχή διαφήμισης δεν είναι συμφέρον. Νομίζω είναι και αρκετά υπομονετικός.
Προσωπικά πιστεύω ότι ο Αντισθένης βρίσκεται ανάμεσα σε Συμπληγάδες! Ο νοών νοείτω...
Και οι αντιδραστικοί ανήκουν σαφώς στο ποσοστό των αγάμητων!Συμπερασματικά υπάρχουν αυτοί που γαμάνε. Και αυτοί που δε γαμανε.
Οι δεύτεροι χωρίζονται σε υποκατηγορίες. Όσοι το αποδέχονται και κάνουν υπομονή μέχρι να γαμήσουν. Και όσοι δεν το αποδέχονται και λοιδορούν (ώστε να αυτο-παρηγορηθούν) τους γαμησαντες.
Μάλιστα... ενδιαφέρον συμπέρασμα κι ας μην συμπεραίνω από που προκύπτει...
Γι' αυτό θεσπίζουμε κανόνες όσο το δυνατόν πιο αποδεκτούς από τους περισσότερους.Απλά τα πράγματα. Όπως και με όλα στις μη-ιδανικές, μη-ουτοπικές (και άδικες αν θέλετε) κοινωνίες που ζούμε.
Πιστέψατε ποτέ κάτι τέτοιο για 'μενα αγαπημένε μου amjik;ΑΑΑΑγαπημένε Ροκαβλόν χα χα σχολιαστε τώρα
έχετε θέεεεεεεεεεεεεεεμα !!!!!!!!11
Με στενοχωρείτε!
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Συμφωνα με τα νεα υποψηφηση τροικανα μετρα αυτη η κριτικη θα ελειπε
Στην ουσια δε λεει και τιποτα η Βερονικα εχεις πολλες και καλες κριτικες
τα αυτονοητα μας ειπε ο τυπος ...
θα μπορουσε ομως να ειναι και καινουρια κοπελα
Δηλαδι αν ξαναπαει στην ιδια ( Βερονικα )
και περασει καλυτερα το ιδο η χειροτερα
η παρει αλλο προγραμμα να μη το πει ?
και αν το πει μετα πως θα μας πει οτι την 4η εφαγε ξεπετα ?
Σαν τον Μανωλη Καψη αισθανομαι ... Ομολογω πως δεν Καταλαβαινω
( Αντισθενη )
Επισης αν καποιος (οποιος κατηγορηθηκε ο Τ******ν αν καταλαβα καλα )
γραφει κριτικες μαιμου η "αλοιωμενες " η τελος παντων ανευ φερεγγυότητος
τι σημασια εχει αν γραψει μια η τρεις ?
Αφου κανουν μπαμ τα παπαγαλακια ρε, τοσο ευαιρεθιστοι ειναι μερικοι ?
Θα φιμωσετε τον κοσμο επιδη βαριεστε να κλεισετε τ αυτια σας ?
Οχι στον τρομονομο
Οχι στην φιμωση
Αφου υπαρχει το θεμα , αν βρειτε κατι το αναφερετε και
λενε την γνωμη τους και οι αλλοι και ο συγγραφεας
( συνηθος οι νταβανζοπουτανες δεν απαντανε )
και αναλογος σβηνετε η οχι ...
Εμεις παντως Στη Σαλονικη δεν εχουμε προβλημα
ακομη και τις ψευτικες κριτικες του κουκλακη αποδεχτηκαμε
Οχι θα κατσουμε να σκασουμε ... Φωτιατικα
Σαν τον Μανωλη Καψη αισθανομαι ... Ομολογω πως δεν Καταλαβαινω
( Αντισθενη )
Επισης αν καποιος (οποιος κατηγορηθηκε ο Τ******ν αν καταλαβα καλα )
γραφει κριτικες μαιμου η "αλοιωμενες " η τελος παντων ανευ φερεγγυότητος
τι σημασια εχει αν γραψει μια η τρεις ?
Αφου κανουν μπαμ τα παπαγαλακια ρε, τοσο ευαιρεθιστοι ειναι μερικοι ?
Θα φιμωσετε τον κοσμο επιδη βαριεστε να κλεισετε τ αυτια σας ?
Οχι στον τρομονομο
Οχι στην φιμωση
Αφου υπαρχει το θεμα , αν βρειτε κατι το αναφερετε και
λενε την γνωμη τους και οι αλλοι και ο συγγραφεας
( συνηθος οι νταβανζοπουτανες δεν απαντανε )
και αναλογος σβηνετε η οχι ...
Εμεις παντως Στη Σαλονικη δεν εχουμε προβλημα
ακομη και τις ψευτικες κριτικες του κουκλακη αποδεχτηκαμε
Οχι θα κατσουμε να σκασουμε ... Φωτιατικα
Επισκέπτης
Έχουν απαντηθεί αυτά τα ερωτήματα πολλάκις.
Συγκεκριμένα, ο jockerx τα εξηγεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο 8046.
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ...
-ειναι τυποι που ουτε καν γραφουν κριτικες αλλα τους τις στελνουν ετοιμες γραμμενες καποιες πορνες και απλα τις αντιγραφουν...
-ειναι τυποι οι οποιοι κονομανε ειτε σε υπηρεσιες ειτε οικονομικα απο ολο αυτο το νταραβερι και αυτο δεν θα ηταν απαραιτητα κακο , μεχρι καποιο σημειο , αλλα πλεον επιρεαζει σοβαρα την αληθεια ωστε να τρωει ο ασχετος αναγνωστης ΣΟΒΑΡΕΣ ηττες...
μερικοι δεν εχετε μαθει 2 πολυ σημαντικα μαθηματα ακομα στη ζωη σας...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΙΑ.
χαλαρωστε μερικοι μερικοι που το παιζετε ιστορια γιατι δεν θα ξερετε απο που να κρυφτειτε σε λιγο.
και δεν ειναι ολα ανωνυμα πια...
ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΑ.
το επομενο ποστ μου για το θεμα θα ειναι ακαταλληλο.μη με αναγκασετε να το κανω.
ΑΥΤΑ.
-ειναι τυποι που ουτε καν γραφουν κριτικες αλλα τους τις στελνουν ετοιμες γραμμενες καποιες πορνες και απλα τις αντιγραφουν...
-ειναι τυποι οι οποιοι κονομανε ειτε σε υπηρεσιες ειτε οικονομικα απο ολο αυτο το νταραβερι και αυτο δεν θα ηταν απαραιτητα κακο , μεχρι καποιο σημειο , αλλα πλεον επιρεαζει σοβαρα την αληθεια ωστε να τρωει ο ασχετος αναγνωστης ΣΟΒΑΡΕΣ ηττες...
χαλαρωστε μερικοι μερικοι που το παιζετε ιστορια γιατι δεν θα ξερετε απο που να κρυφτειτε σε λιγο.
ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΑ.
το επομενο ποστ μου για το θεμα θα ειναι ακαταλληλο.μη με αναγκασετε να το κανω.
ΑΥΤΑ.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
tzo το γραψα παραπανω κ το ξαναγραφω...Υπαρχουν κ τα θρεντς οπου οποιοδηποτε μελος μπορει να γραψει κ να συμπηρωσει οτι θελει,ειτε αφορα κριτικη,ειτε αφορα ξεπετα,ειτε αφορα το ιδιο ονομα για διαφορετικη κοπελα,ειτε για τα Θεοφανεια,ειτε,ειτε...κτλ,κτλ...Συμφωνα με τα νεα υποψηφηση τροικανα μετρα αυτη η κριτικη θα ελειπε
btw ο κουκλακης κανει αξιολογο ρεπορταζ σε επαρχια,οποτε το λιγοτερο τον αδικεις...κ αν εκανε καμμια μαλ@$%# στο παρελθον, δεν θα ειναι υπολογος για παντα...
Επισκέπτης
Προφανώς αστειεύεται για τον Κουκλάκη ο συναγωνιστής
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
jockerx έχεις κουράσει με τις επαναλαμβανόμενες κακοπροαίρετες κρίσεις/θεωρίες σου για τις κριτικές. Δεδομένου ότι το σύστημα κριτικών είναι καθαρότατο, ότι δεν σου έχει αφαιρεθεί ποτέ ούτε σημείο στίξης στις κριτικές σου, και ότι το ίδιο γίνεται για όλους τους άλλους που έχουν γράψει κάτι, οδηγείς κάποιον να πιστέψει ότι κάποιος άλλος λόγος υπάρχει για την εμμονή σου.
Όσο για το όριο των κριτικών, εφαρμόζεται (όπως είχα γράψει) δοκιμαστικά χωρίς να αλλάξουν οι Οδηγίες - κανόνες των κριτικών. Όταν αλλάξουν, θα ισχύσει για πάντα. Αν δεν αλλάξουν, σημαίνει ότι δε θα εφαρμοστεί, επειδή στην πράξη δε "δούλεψε" καλά. Ό,τι είναι, θα το ανακοινώσω.
Όσο για το όριο των κριτικών, εφαρμόζεται (όπως είχα γράψει) δοκιμαστικά χωρίς να αλλάξουν οι Οδηγίες - κανόνες των κριτικών. Όταν αλλάξουν, θα ισχύσει για πάντα. Αν δεν αλλάξουν, σημαίνει ότι δε θα εφαρμοστεί, επειδή στην πράξη δε "δούλεψε" καλά. Ό,τι είναι, θα το ανακοινώσω.
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Οποία κορασίς μού προτείνετε γιά σήμερα ???
Ακούω γνώμες !!
Μας ζητας να διαφημησουμε κοπελα ?
ουυ ρε !
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.063
- Πόντοι
- 22.785
Μας ζητας να διαφημησουμε κοπελα ?
ουυ ρε !
Ο.Κ τήν πιό χάλια ...... όλα τά άλέθη ό μύλος !!
Επισκέπτης
ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ
ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΑ.
ΑΥΤΑ.
σοβαρα τωρα τα ειπες ολα
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.268
- Πόντοι
- 5.097
δε πιστευω να μιλας για μεναΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ
ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΑ.
ΑΥΤΑ.
σου εχω προταση για ν ειναι ευχαρηστημενοι ολοι σε καθε νεα κριτικη για την ιδια κοπελα να διαγραφεις την παλια και να μενει στην ουσια μονο μια κριτικη για καθε κοπελα ομως η πιο προσφατηjockerx έχεις κουράσει με τις επαναλαμβανόμενες κακοπροαίρετες κρίσεις/θεωρίες σου για τις κριτικές. Δεδομένου ότι το σύστημα κριτικών είναι καθαρότατο, ότι δεν σου έχει αφαιρεθεί ποτέ ούτε σημείο στίξης στις κριτικές σου, και ότι το ίδιο γίνεται για όλους τους άλλους που έχουν γράψει κάτι, οδηγείς κάποιον να πιστέψει ότι κάποιος άλλος λόγος υπάρχει για την εμμονή σου.
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
tzo το γραψα παραπανω κ το ξαναγραφω...Υπαρχουν κ τα θρεντς οπου οποιοδηποτε μελος μπορει να γραψει κ να συμπηρωσει οτι θελει,ειτε αφορα κριτικη,ειτε αφορα ξεπετα,ειτε αφορα το ιδιο ονομα για διαφορετικη κοπελα,ειτε για τα Θεοφανεια,ειτε,ειτε...κτλ,κτλ...
btw ο κουκλακης κανει αξιολογο ρεπορταζ σε επαρχια,οποτε το λιγοτερο τον αδικεις...κ αν εκανε καμμια μαλ@$%# στο παρελθον, δεν θα ειναι υπολογος για παντα...
Το ξερω για τα θρεντ που λες , εγω τα ανοιξα
Αν γραψεις εκει Δεν ειναι διαφημηση ? οι κριτικες ειναι ?
Συγνωμη αν σου εθιξα τον φιλο αλλα μαλλον προκατελειμενος εισαι
ο Ροκαβλόν που δε με ξερει υποτιθετε , με καλαταβε καλυτερα
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
μου αρεσει που δεν ηθελες να το παμε προσωπικα πριν...Το ξερω για τα θρεντ που λες , εγω τα ανοιξα
Αν γραψεις εκει Δεν ειναι διαφημηση ? οι κριτικες ειναι ?
Συγνωμη αν σου εθιξα τον φιλο αλλα μαλλον προκατελειμενος εισαι
ο Ροκαβλόν που δε με ξερει υποτιθετε , με καλαταβε καλυτερα
μαλιστα θιχτηκες κ απο δημοσιο ποστ μου...κ ειχα την καλη διαθεση να το σβησω...με κανεις να το μετανοιωνω,,,αλλα ξεχασα ΄΄δεν σε πειραξε΄΄το περιεχομενο...ξεκαβαλα το καλαμι κ ελα να τα ξαναπουμε. ;)
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Έχουν απαντηθεί αυτά τα ερωτήματα πολλάκις.
Ναι αυτο σκευτομουν τωρα εχουν ειπωθει πολλα και δε τα εχω διαβασει ολα
τελος παντων ηξερα οτι κακως ασχολουμαι αλλα θεωρησα σωστο να μη σιωπησω και να πω μια γνωμη
για το καθε θεμα .
Αν με διαβασες και θελεις πες μου αν ειναι και κατι αλλο που δε τοποθετηθηκα
Αν και λιγη σημασια εχει οπως ειδα τοποθετηθηκε ο αδμιν ...
Για το συστημα αξιολογησης κριτικων ειναι απλα τυπιο και αναξιοπιστο
( Φανουρη που δινεις σημασια στις ψηφους )
Ναι Μολις χθες παιζαμε τηλεγαμιες μαζιΠροφανώς αστειεύεται για τον Κουκλάκη ο συναγωνιστής
το χασα το σουβλακι >
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 57
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 782
- Εμφανίσεις
- 36K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο