Νέα

Περί κριτικών για μπουρδέλα/στούντιο (προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Εγώ θα έγραφα ότι με τον τρόπο που προτείνω εγώ περιορίζεται ο αριθμός των κριτικών που μπορεί να γράψει κάποιος και αυτό μπορεί σε κάποιους να μήν αρέσει. Αλλο ν' ανεβάζεις κριτική και άλλο να προσθέτεις απλά ένα σχόλιο σε κριτική κάποιου άλλου. Ούτε σ' εμένα θα αρέσε να ''πω'' την αλήθεια.
ποιος την χαρη σου τα σχολια εσενα  :grin:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Καλημέρα. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ν' αρθεί ο περιορισμός της ανάρτησης μέχρι δύο κριτικές ανά κοπέλα γ' αυτόν τον λόγο. Απλά όποιος έχει κάτι διαφορετικό να προσθέσει, θα μπορεί να το κάνει με σχόλιο κάτω από την κριτική.

Δεν υποστηρίζω οτι θα πρέπει να καταργηθεί ο περιορισμός αλλά να ισχύει υπο αίρεση.

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
ποιος την χαρη σου τα σχολια εσενα   :grin:
Εγώ θα έγραφα ότι με τον τρόπο που προτείνω εγώ περιορίζεται ο αριθμός των κριτικών που μπορεί να γράψει κάποιος και αυτό μπορεί σε κάποιους να μήν αρέσει. Αλλο ν' ανεβάζεις κριτική και άλλο να προσθέτεις απλά ένα σχόλιο σε κριτική κάποιου άλλου. Ούτε σ' εμένα θα άρεσε να ''πω'' την αλήθεια.

:2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.063
Πόντοι
22.785
Εγώ θα έγραφα ότι με τον τρόπο που προτείνω εγώ περιορίζεται ο αριθμός των κριτικών που μπορεί να γράψει κάποιος και αυτό μπορεί σε κάποιους να μήν αρέσει. Αλλο ν' ανεβάζεις κριτική και άλλο να προσθέτεις απλά ένα σχόλιο σε κριτική κάποιου άλλου. Ούτε σ' εμένα θα αρέσε να ''πω'' την αλήθεια.

Καί έδώ γίνομαι κακκκκούληςςςςςςςςςςςςςς

Γιατί λοιπόν νά γράφωμεν κριτικές ????

Όποίος ό λόγος ??

Οί περισσσσσσσσσότεροι σέ ένα ποσοστό 97% γράφουν
γιά νά δείξουν ότι γαμμμμμάνε ......Άν γαμμμμμμμμμάνε
δέν τό κρύβω βέβαια ότι ύπέπεσα στήν παγίδα
καί τού λόγου μου , άλλά εύτυχώς άπιλαχθην έγκαίρως....

Υ.Γ Βρίστε καί Κριτικάρετε τώρα .....ΕΛΕΥΘΕΡΑ !!!!

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Δεν υποστηρίζω οτι θα πρέπει να καταργηθεί ο περιορισμός αλλά να ισχύει υπο αίρεση.

Εννοείς με επιφύλαξη. Νομίζω ότι θα είναι πολύπλοκο, ενώ με τα σχόλια τα πράματα απλουστεύονται.

Επισκέπτης
Αν μία κοπέλα έχει ασταθή απόδοση σε μένα τον ίδιο και έχω μία επιτυχημένη συνεύρεση και μία αποτυχημένη και ύστερα σε μικρότερο χρονικό διάστημα η κοπέλα πάλι βελτιωθεί σημαντικά ο περιορισμός του αριθμού των κριτικών δεν θα με περιορίσει απο το να πληροφορήσω τους συναγωνιστές οτι η κοπέλα πάλι καλυτέρεψε;
Στις ημερήσιες ενημερώσεις που πλέον είναι ανοιχτές για τους επισκέπτες, γενικότερα στα συγγενή νήματα και στα σχόλια των κριτικών της κοπέλας αυτής θα τελέσεις το έργο της πληροφόρησης.

Γι αυτό ο διαχειριστής θα πρέπει να εκλάβει σταθερά και αυτό τον παράγοντα των ασταθών συμπεριφορών και να επιτρέπει την δημοσίευση παραπάνω απο 2 κριτικών
 υπο την αίρεση οτι θα υπάρχει σημαντική αλλαγή στην συμπεριφορά της ιερόδουλης.Πχ απο αστέρι σε ξεπέτα, αν σταματήσει να παρέχει extras,αν αρχίσει και κάνει extras που παλιότερα δεν έκανε. Δηλαδή με λίγα λόγια προτείνω να μην είμαστε απόλυτοι και απαγορευτικοι στους κανόνες στην συγκεκριμένη περίπτωση αλλά όλα να γίνονται υπο αίρεση γιατί έτσι θα εμποδίζεται η πληροφόρηση.
Όργιο παραπληροφόρησης και αντιπαροχής υπάρχει τώρα!.Με τις στημένες κριτικές από "επιφανή" και μη επιφανή μέλη.
Κανόνας υπό αίρεση οδηγεί σε εξαίρεση.Εξ ορισμού ο κανόνας είναι ταυτόσημος με  την αντικειμενικότητα και την ισότιμη εφαρμογή του σε όλους.
Η ειλημμένη  και εφαρμοσθείσα απόφαση για ανώτατο όριο 2 κριτικών ανά ιερόδουλη από κάθε μέλος είναι μέτρο που δυσκολεύει πολύ τους προμότορες.Θα αναγκαστούν να φτιάχνουν συνέχεια κλώνους με ημερομηνία λήξης όσον αφορά την ίδια κοπέλα.
Το έργο της πληροφόρησης για αλλαγή στις υπηρεσίες της κοπέλας εκτελείται απρόσκοπτα στις ημερήσιες ενημερώσεις, στα συγγενή νήματα και στα σχόλια των κριτικών.

Επίσης αν η ίδια κοπέλα δουλεύει και σε άλλους οίκους ταυτόχρονα ο περιορισμός των αυστηρά 2 κριτικών δεν θα καταστρατηγηθεί;
Όχι.Δύο κριτικές ανά ιερόδουλη από κάθε μέλος.Όχι 2 κριτικές ανά οίκο για την ιερόδουλη.

Δεν νομίζω ο διαχειριστής του site να επιθυμεί την μείωση της επισκεψιμότητας που τα παραπάνω θα προκαλέσουν.
Προφέσορα, η σκέψη σου εκτός από ακαδημαϊκή, είναι και επιχειρηματική.Στο μυαλό του Αντισθένη είσαι...

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
...Οί περισσσσσσσσσότεροι σέ ένα ποσοστό 97% γράφουν
γιά νά δείξουν ότι γαμμμμμάνε...

Αν και το ποσοστό είναι λίγο αυθαίρετο δεν έχεις και άδικο, μπορεί να ισχύει, αλλά είναι ανθρώπινο και εμένα δεν μ' ενοχλεί.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.063
Πόντοι
22.785
Αν και το ποσοστό είναι λίγο αυθαίρετο δεν έχεις και άδικο, μπορεί να ισχύει, αλλά είναι ανθρώπινο και εμένα δεν μ' ενοχλεί.

:tickedoff: :tickedoff:  τήν γραμματοσειρα νά τήν
βάζετε όλη άγαπημένε μου φίλε !!!!! :smitten:

Οί περισσσσσσσσσότεροι σέ ένα ποσοστό 97% γράφουν
γιά νά δείξουν ότι γαμμμμμάνε ......Άν γαμμμμμμμμμάνε

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Σε κάθε έναν που γαμάει....................................................................

Αντιστοιχούν πέντε που τσαντίζονται!
Και με την πρόοδο της "κρίσης" αυγατίζουν οι τσαντίλες!

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Τι μου θύμισες τώρα...
και πάλι συγγνώμη στον amjik για εκείνο το σχόλιο. :(

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
:2funny: :2funny: :2funny:

Σχόλιο ήταν όχι μήνυμα...

Θα γίνει σίγουρα κάποια στιγμή. ;)

Επισκέπτης
συμπληρωματικά...
Υπάρχουν περιπτώσεις που ένα όνομα π.χ Εμμανουέλα να γραφεί με διαφορετικούς τρόπους όπως π.χ Εμανουέλλα ή Εμανουέλα (λόγω βιασύνης, λόγω ανορθόγραφου συγγραφέα και δεν ξέρω τι άλλο....)
Στο κατάλογο κάποιου μπουρδέλου μια τέτοια περίπτωση όπως η παραπάνω, θα αποτρέψει την ομαδοποίηση τριών διαφορετικών κριτικών (όσες και οι παραλλαγές του ονόματος με βάση την ορθογραφία) οι οποίες στην ουσία είναι για το ίδιο πρόσωπο.
Ένα συντονιστής ορισμένος από τον Αντισθένη γι' αυτή τη συγκεκριμένη δουλειά, μπορεί να λύσει το πρόβλημα εύκολα.

Επισκέπτης
Καλημέρα. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ν' αρθεί ο περιορισμός της ανάρτησης μέχρι δύο κριτικές ανά κοπέλα γ' αυτόν τον λόγο. Απλά όποιος έχει κάτι διαφορετικό να προσθέσει, θα μπορεί να το κάνει με σχόλιο κάτω από την κριτική.
Ακριβώς!
Κατά αυτόν τον τρόπο η νέα πληροφορία προσφέρεται, αλλά ο διαφημιστής δεν μπορεί να πάει και να πει στην ιερόδουλη/νταβά "ξέρεις, σου έγραψα καινούριο σχόλιο κάτω από την κριτική του Αυγούστου" ;)

Επισκέπτης
Στις ημερήσιες ενημερώσεις που πλέον είναι ανοιχτές για τους επισκέπτες, γενικότερα στα συγγενή νήματα και στα σχόλια των κριτικών της κοπέλας αυτής θα τελέσεις το έργο της πληροφόρησης.
Όργιο παραπληροφόρησης και αντιπαροχής υπάρχει τώρα!.Με τις στημένες κριτικές από "επιφανή" και μη επιφανή μέλη.
Κανόνας υπό αίρεση οδηγεί σε εξαίρεση.Εξ ορισμού ο κανόνας είναι ταυτόσημος με  την αντικειμενικότητα και την ισότιμη εφαρμογή του σε όλους.
Η ειλημμένη  και εφαρμοσθείσα απόφαση για ανώτατο όριο 2 κριτικών ανά ιερόδουλη από κάθε μέλος είναι μέτρο που δυσκολεύει πολύ τους προμότορες.Θα αναγκαστούν να φτιάχνουν συνέχεια κλώνους με ημερομηνία λήξης όσον αφορά την ίδια κοπέλα.

Το έργο της πληροφόρησης για αλλαγή στις υπηρεσίες της κοπέλας εκτελείται απρόσκοπτα στις ημερήσιες ενημερώσεις, στα συγγενή νήματα και στα σχόλια των κριτικών.
Όχι.Δύο κριτικές ανά ιερόδουλη από κάθε μέλος.Όχι 2 κριτικές ανά οίκο για την ιερόδουλη.
Προφέσορα, η σκέψη σου εκτός από ακαδημαϊκή, είναι και επιχειρηματική.Στο μυαλό του Αντισθένη είσαι...
Αυτό το post πρέπει να γίνει μόνιμο σε περίοπτη θέση του site!

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Γεια σας.

Σε ένα site - που όταν γράφτηκα εγώ τουλάχιστον - υπήρχε ελευθερία και αυθορμητισμός, προτείνετε να ζήσουμε καταστάσεις τύπου ΔΝΤ..
Νομίζω θα προτείνετε και την προσκόμιση δικαιολογητικών σε λίγο για να ανεβάσει κάποιος κριτική ή και ΑΣΕΠ ακόμα. Γραφικότητες.
Εν τω μεταξύ τα threads βρίθουν από ποσταρίσματα-ανοησίες μελών που βαφτίζονται παλιοί ή τιμημένοι και σνομπάρουν τα νέα μέλη που δεν έπεσαν εγκαίρως στην κολυμβήθρα του bou-Σιλωαμ.. Ξανά-γραφικότητες.

Αν οι κριτικές επαναλαμβάνονται ανούσια είναι στην κρίση του admin να μην τις εγκρίνει. Και να μην τις ανεβάσει. Διαβάζουμε πλήθος ανούσιων κριτικών. Μπορεί να είναι καινούργιες αλλά ανούσιες. Προτιμώ την 100η κριτική για την ίδια κοπέλα, από ένα μέλος που ξέρει να γράφει και θα δώσει μερικά στοιχεία παραπάνω, παρά 100 καινούργιες διαφορετικές κριτικές από ένα μέλος που απλά παραθέτει σε 2 γραμμές την καινούργια εμπειρία του χωρίς να βγάζεις νόημα.

Και αν κάνεις κάθε φορά διαφορετικά πράγματα με την ίδια κοπέλα, όπως πχ μπορεί να συμβεί στο αυταρχικό πρόγραμμα που σου δίνει απεριόριστες δυνατότητες ποικιλίας σε σχέση με το απλό?
Απλά πνίγεται η ενημέρωση.
Σχόλια κάτω από παλιές κριτικές? Ποιος θα κάτσει να διαβάσει παλιές κριτικές? Χάος. Δε θα γίνεται έγκαιρη η ενημέρωση.
Η κοπέλα με το καιρό αποκτά εμπειρία, εμφανίζεται διαφορετική στους τρόπους και στην συμπεριφορά στο δωμάτιο. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι μεμπτή η ανάπτυξη πελατειακής σχέσης μεταξύ κοπέλας - αντρος αφού είναι φυσικότατο. Εγώ το βλέπω και σαν επένδυση, όταν δίνω τα λεφτά μου συνεχώς σε κάποια ίδια κοπέλα, περιμένω και αναβαθμισμένες υπηρεσίες! Δεν καταλαβαίνω που είναι το λάθος σε όλο αυτό.
Αν δε δω ανταπόκριση πάω παρακάτω.

Έχω ξαναπεί πως υπάρχει μια άκρατη κακεντρέχεια από μεριάς πολλών μελών. Κάποιοι είναι μέλη απλά για να υπάρχουν στο bou και όχι να δίνουν ύπαρξη στο bou.
Δεν ξέρω τι διαφορές έχουμε να λύσουμε μεταξύ μας, σε ένα σαιτ που όταν πρωτογράφτηκα με σόκαρε και με ενθουσίασε μαζί...και ποστάροντας δειλά..προσπαθούσα να αντλήσω πληροφορίες για να δω που θα πάω να ευχαριστηθώ το σεξ! Αυτός ήταν ο σκοπός μου. Και συνάμα να διασκεδάσω κιόλας, να προβληματιστώ μετέπειτα, να χαβαλεδιασω.

Και φυσικά μετά, όπως με όλα τα ωραία, ήρθε η αναγνωρισιμότητα, η διαφήμιση, ο εκφυλισμός (?). Νομίζω όμως είναι ακόμα σε περίοδο ακμής. Ο αντισθένης, αν και θα μπορούσε με μια σκούπα να καθάριζε την κόπρο του Αυγεία δηλ όλα τα ανούσια ποστ, τις επαναλαμβανόμενες κριτικές, τους κλώνους κλπ δεν το κάνει για να μη δυσαρεστήσει τα μέλη, και επειδή σε εποχή διαφήμισης δεν είναι συμφέρον. Νομίζω είναι και αρκετά υπομονετικός.

Συμπερασματικά υπάρχουν αυτοί που γαμάνε. Και αυτοί που δε γαμανε.
Οι δεύτεροι χωρίζονται σε υποκατηγορίες. Όσοι το αποδέχονται και κάνουν υπομονή μέχρι να γαμήσουν. Και όσοι δεν το αποδέχονται και λοιδορούν (ώστε να αυτο-παρηγορηθούν) τους γαμησαντες.

Απλά τα πράγματα. Όπως και με όλα στις μη-ιδανικές, μη-ουτοπικές (και άδικες αν θέλετε) κοινωνίες που ζούμε.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος περί της δημοσίευσης αυστηρά συγκεκριμένου αριθμού posts και παραμονής στο site προκειμένου κάποιος να δημοσιεύσει κριτική καθώς και του περιορισμένου ορίου στην βαθμολόγηση που ισχύει για τα νεοεισερχόμενα μέλη  είμαι κάθετα αντίθετος.
Με βάση την αρχή της δημοκρατικότητας κάτι τέτοιο δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να ισχύσει γιατί θα αποτρέψει κάποια μέλη που επιθυμούν να προσφέρουν ενημέρωση να το πράξουν.Οπότε τα ενεργά μέλη απο την μείωση των ήδη μειωμένων κριτικών λόγω της οικονομικής κρίσης θα έχουν στην διάθεση τους λιγότερη πληροφόρηση.
Δεν νομίζω ο διαχειριστής του site να επιθυμεί την μείωση της επισκεψιμότητας που τα παραπάνω θα προκαλέσουν.
οσον αφορα το πρωτο σου σκελος,για αυτο το λογο υπαρχουν κ τα θρεντ (ολα τα στουντιο σχεδον εδω μεσα εχουν δικο τους θρεντ,ακομη κ ιεροδουλες μεμονωμενες εχουν δικο τους θρεντ),οποτε αν υπαρξει αλλαγη σε παρεχομενες υπηρεσιες απο μια κοπελα,καλιστα το οποιοδηποτε μελος (νεος ή παλιος )θα μπορει να γραψει την αποψη του,ακομη κ κριτικη να προσθεσει (μεσα στο θρεντ) για να πει αυτα που τελικα θελει...(οπως γινεται ηδη στην πραξη)
τωρα στο θεμα της δημοκρατικοτητας για το δευτερο σκελος σορυ,αλλα δεν μπορω να το εκλαβω σοβαρα,οπως επισης ουτε θεωρω οτι θα μειωθει η επισκεψιμοτητα στο σαΐτ...αν ειναι δυνατον...
Εγω εχω δει την συνταγη να δουλευει σε αλλοδαπα σαΐτ κ το πραγμα παει μια χαρα,εδω γιατι μερικοι το αρνειστε με φανατισμο??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom