Γεια σας.
Σε ένα site - που όταν γράφτηκα εγώ τουλάχιστον - υπήρχε ελευθερία και αυθορμητισμός, προτείνετε να ζήσουμε καταστάσεις τύπου ΔΝΤ..
Νομίζω θα προτείνετε και την προσκόμιση δικαιολογητικών σε λίγο για να ανεβάσει κάποιος κριτική ή και ΑΣΕΠ ακόμα. Γραφικότητες.
Εν τω μεταξύ τα threads βρίθουν από ποσταρίσματα-ανοησίες μελών που βαφτίζονται παλιοί ή τιμημένοι και σνομπάρουν τα νέα μέλη που δεν έπεσαν εγκαίρως στην κολυμβήθρα του bou-Σιλωαμ.. Ξανά-γραφικότητες.
Αν οι κριτικές επαναλαμβάνονται ανούσια είναι στην κρίση του admin να μην τις εγκρίνει. Και να μην τις ανεβάσει. Διαβάζουμε πλήθος ανούσιων κριτικών. Μπορεί να είναι καινούργιες αλλά ανούσιες. Προτιμώ την 100η κριτική για την ίδια κοπέλα, από ένα μέλος που ξέρει να γράφει και θα δώσει μερικά στοιχεία παραπάνω, παρά 100 καινούργιες διαφορετικές κριτικές από ένα μέλος που απλά παραθέτει σε 2 γραμμές την καινούργια εμπειρία του χωρίς να βγάζεις νόημα.
Και αν κάνεις κάθε φορά διαφορετικά πράγματα με την ίδια κοπέλα, όπως πχ μπορεί να συμβεί στο αυταρχικό πρόγραμμα που σου δίνει απεριόριστες δυνατότητες ποικιλίας σε σχέση με το απλό?
Απλά πνίγεται η ενημέρωση.
Σχόλια κάτω από παλιές κριτικές? Ποιος θα κάτσει να διαβάσει παλιές κριτικές? Χάος. Δε θα γίνεται έγκαιρη η ενημέρωση.
Η κοπέλα με το καιρό αποκτά εμπειρία, εμφανίζεται διαφορετική στους τρόπους και στην συμπεριφορά στο δωμάτιο. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι μεμπτή η ανάπτυξη πελατειακής σχέσης μεταξύ κοπέλας - αντρος αφού είναι φυσικότατο. Εγώ το βλέπω και σαν επένδυση, όταν δίνω τα λεφτά μου συνεχώς σε κάποια ίδια κοπέλα, περιμένω και αναβαθμισμένες υπηρεσίες! Δεν καταλαβαίνω που είναι το λάθος σε όλο αυτό.
Αν δε δω ανταπόκριση πάω παρακάτω.
Έχω ξαναπεί πως υπάρχει μια άκρατη κακεντρέχεια από μεριάς πολλών μελών. Κάποιοι είναι μέλη απλά για να υπάρχουν στο bou και όχι να δίνουν ύπαρξη στο bou.
Δεν ξέρω τι διαφορές έχουμε να λύσουμε μεταξύ μας, σε ένα σαιτ που όταν πρωτογράφτηκα με σόκαρε και με ενθουσίασε μαζί...και ποστάροντας δειλά..προσπαθούσα να αντλήσω πληροφορίες για να δω που θα πάω να ευχαριστηθώ το σεξ! Αυτός ήταν ο σκοπός μου. Και συνάμα να διασκεδάσω κιόλας, να προβληματιστώ μετέπειτα, να χαβαλεδιασω.
Και φυσικά μετά, όπως με όλα τα ωραία, ήρθε η αναγνωρισιμότητα, η διαφήμιση, ο εκφυλισμός (?). Νομίζω όμως είναι ακόμα σε περίοδο ακμής. Ο αντισθένης, αν και θα μπορούσε με μια σκούπα να καθάριζε την κόπρο του Αυγεία δηλ όλα τα ανούσια ποστ, τις επαναλαμβανόμενες κριτικές, τους κλώνους κλπ δεν το κάνει για να μη δυσαρεστήσει τα μέλη, και επειδή σε εποχή διαφήμισης δεν είναι συμφέρον. Νομίζω είναι και αρκετά υπομονετικός.
Συμπερασματικά υπάρχουν αυτοί που γαμάνε. Και αυτοί που δε γαμανε.
Οι δεύτεροι χωρίζονται σε υποκατηγορίες. Όσοι το αποδέχονται και κάνουν υπομονή μέχρι να γαμήσουν. Και όσοι δεν το αποδέχονται και λοιδορούν (ώστε να αυτο-παρηγορηθούν) τους γαμησαντες.
Απλά τα πράγματα. Όπως και με όλα στις μη-ιδανικές, μη-ουτοπικές (και άδικες αν θέλετε) κοινωνίες που ζούμε.