Αποσιωποιητικά στο όλους; Μάλιστα.
Γεια σου πάντως.
Θα πω εγω τώρα με το φτωχο μου το μυαλο..
Ολα αυτα που έγιναν τόσο καιρο...με τα στουντιο, το 104, ο cheyenne, οι προμοτορες, οι αγαπουληδες, οι μουφα κριτικες, κλπ ...και τι έγινε?
Προς τι όλη αυτη η σταυροφορία Ροκαβλον?
Δεν σε καταλαβαίνω. Είδες κάποια αλλαγή; Κάποια αρνητική επίδραση των διαπληκτισμών που έχουν λάβει χώρα; Καθημερινό φαινόμενο είναι οι αψιμαχίες. Τις τελευταίες μέρες είχαν κοπάσει μάλιστα.
Οι δικοί μου διαπληκτισμοί ξεκίνησαν όταν μου την έπεσε η Άντζελα. Ε τι να κάνω, ποτέ δεν υπήρξα παθητικός άνθρωπος σε τίποτα. Αντέδρασα και το θέμα κλιμακώθηκε με υποστηρικτές και από τις δύο μεριές. Κάθε μέρα γίνονται αυτά.
Και οι δυο μας το ξερουμε...πως αυτοι που σηκωσαν το λαβαρο της επαναστασης (μεταξυ αυτων εσυ και ο jockerx) θα συνεχίσετε να πηγαινετε σε μπουρδελα...και οι στουντιακηδες θα συνεχισουν στα στουντιο.
Μου είναι αδιάφορο. Ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Ίσως κάποιοι λίγοι στουντιάκηδες αναρωτηθούν αν όντως έχω δίκιο και δοκιμάσουν με πιο ανοιχτή διάθεση τα μπουρδέλα και ίσως κάποιοι λίγοι μπουρδελιάρηδες δοκιμάσουν τα στούντιο όπως τα δοκίμασα κι εγώ.
Προσωπικά, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να γίνω τακτικός πελάτης των στούντιο όταν μου ικανοποιήσουν το λεγόμενο value for money.
Προς το παρόν ικανοποιούμαι μόνο στα μπουρδέλα του εικοσάρικου. Ούτε καν στα αντίστοιχα του δεκάρικου.
Ακόμα και ο πολύς FANTOM (πρόσφατα διάβασα την κριτική του για το Φ104)...βλέπω δεν έχει πατησει ποτε το ποδι του σε στουντιο (με βάση τις κριτικες πάντα)
Επαναλαμβάνω, πως συμπεραίνω κάποια πράγματα με βαση τα γραφόμενα όλων.
Βέβαια στην - αποθεωτική - κριτική του, το διευκρινίζει στην αρχη. Αλλα και τι μαυτο?
Ο ίδιος αναφέρει ότι έχει πάει κάποιες φορές. Αλλά και τι μ' αυτό; Στην τελευταια φορά έγραψε και κριτική. Ευφυής άνθρωπος είναι προφανώς, μίλησε για την εμπειρία του με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Και να σου πω κάτι; Ίσως εκείνος να είναι και πιο αντικειμενικός από 'σενα κι από 'μενα.
"Αυτός που είναι έξω απ' το χορό ξέρει πολλά τραγούδια" λέει ο λαός. Πιστεύεις στις παροιμίες sarouman; Εγώ ναι.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Φυσικά όλοι μπορουν να έχουν άποψη για τα πάντα. Να κάτσω και εγω να γράψω για cg και ct που δεν έχω ιδέα. Ή για
Μεταξουργείο που έχω να πάω απο τα νιάτα μου. Δικαιωμα μου. Με κάνει όμως αυτο αξιοπιστο?
Συνηδειτοποιείτε όλοι εσεις που γράφετε κανονικές ενημερώσεις καθημερινα αν η Φυλής-Διδυμου κλπ κλπ ανταποκρίνονται στο 20ρικο οι παρεχόμενες υπηρεσίες? Ειστε βέβαιοι όσοι δίνετε το 10ρικο στο
Μεταξουργειο πως όντως αξιζει για αυτο? (εγω δε θα αφηνα ουτε δι-ευρω)
Αν λοιπον πρέπει να πέσουν τα στουντιο κάτω απο 50, να ρίξουν και υπολοιποι. Μιλάμε το 20ρικο δεν είναι ουτε μεροκάματο πια. Το εξισώνετε με 5-10λεπτά εκτονωσης στις τρωγλες Φυλης -
Μεταξουργειου?
-------------------------------------------------------------------------------------------
Για σύγκρινε τις δύο παραθέσεις και πες μου. Δεν βλέπεις αντίφαση;
Από τη μια αναφέρεις ότι σαν στουντιάκιας δεν μπορείς να κάνεις αξιόπιστη σύγκριση με το
Μεταξουργείο κατά τον ίδιο τρόπο που δεν μπορείς
να μιλήσεις για cg και ct επειδή δεν έχεις ιδέα και από την άλλη λες ότι δεν θα άφηνες ούτε δίευρο στις τρώγλες του Μεταξουργείου και της Φυλής επειδή δεν αξίζει.
Πως μπορείς να λες λοιπόν οτιδήποτε για το
Μεταξουργείο και τη Φυλής αφού είσαι στουντιάκιας; Θα σου απαντήσω!
Κατά τον ίδιο τρόπο που κι εγώ που είμαι μπουρδελιάρης με σχεδόν δυο δεκαετίες στην πλάτη μου, μπορώ να μιλώ και να κρίνω το οποιοδήποτε μπουρδέλο είτε αυτό είναι του δεκάρικου, του εικοσάρικου ή του πενηντάρικου.
Μπορεί λοιπόν να είσαι αναξιόπιστος αν πας να κάνεις ενημέρωση για το
Μεταξουργείο, αλλά έχεις τα φόντα να κρίνεις αν οι παροχές των εν λόγω μαγαζιών αξίζουν. Αν τώρα κάνεις λάθος ή όχι είναι θέμα διαφορετικό.
Εγω βλέπω πως ο περιορισμός των κριτικών ίσως αποβει σχετικά χρήσιμος, απο άποψη πως δε θα διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια. Και φυσικά υπάρχει ενα προμοτορικο στυλ όταν γράφει καποιος 20 (ή 16) κριτικές για κάποια κοπέλα...αλλά αν εγραφε μόνο για αυτη... όχι για 50 άλλες! Γιατι να μην αφησουμε τα ιδια τα μελη να τον αποδοκιμάσουν και να βάζουμε τον αντισθένη να το παίζει Παπαδόπουλος? Ας αποδοκιμαστει η 5η, 6η ή δεν ξέρω και εγω ποια κριτική, και ας σβηστει φυσικά!
Δηλαδή αν ο προμότορας γράψει 10 κριτικές για μια κοπέλα μόνο είναι προμότορας. Αν ξαφνικά αρχίσει να γράφει και για άλλες σταματάει το προμοταρίστικ στυλ του; Τώρα μου φαίνεται κοροϊδευόμαστε...
Μα αυτό δεν γίνεται ήδη;
Οκ. Ολο αυτο νομίζεις θα ανεβάσει και την ποιοτητα (στην ενημέρωση, όχι λογοτεχνικά)..των κριτικών?
Εγειρατε θέμα, άτομα που δεν ασχολείστε με στουντιο. Και φυσικά δε θα επηρεασει τις δικες σας κριτικές γιατι τους μπουρδελιάρηδες (σε αντιθεση με τους στουντιάκηδες) τους ενδιαφέρει η εναλλαγή στις κοπέλες και η ποικιλία, όχι η ποιοτητα. Αντίθετα οι στουντιακηδες δουλευουν με στανταρακια (όχι πάντα..αλλά περισσότερο).
Κάνεις λάθος! Οι μπουρδελιάρηδες έχουν μεγαλύτερη ευελιξία να δοκιμάζουν συνεχώς διαφορετικές κοπέλες λόγω της χαμηλότερης τιμής, με αποτέλεσμα να μπορούν να γίνουν πιο αντικειμενικοί επειδή δεν δένονται με ένα μαγαζί. Πρόσεξε τι είπα, με ένα μαγαζί, όχι με μια κοπέλα... Καθώς επειδή κοπέλα με κοπέλα διαφέρει όπως η μέρα με τη νύχτα, τελικά κι εμείς καταλήγουμε στα στανταράκια μας. Οι περισσότεροι θα κάνουν μια δοκιμή με κάποια άγνωστη στη τσάρκα τους αλλά πολύ πιθανόν να καταλήξουν ή να ξεκινήσουν τη μέρα τους με το στανταράκι τους. Τώρα, αν οι στουντιάκηδες επισκέπτονται μεμονωμένες κοπέλες και συγκεκριμένα μαγαζιά, ίσως να είναι καιρός να αναρωτηθούν τι φταίει γι' αυτό...
Είπε ένας φίλος (παραπάνω δε θυμαμαι) ας μην κρίνουμε ένα μέτρο πριν το δουμε να εφαρμόζεται. Φυσικά συμφωνω. Ας το δουμε.
Ομως δεν μπορώ να μη σχολιάσω (οσο μου δινει το δικαιωμα αυτο το σαιτ) τα ΚΙΝΗΤΡΑ που οδηγησαν σαυτη την κατασταση.
Δεν νομίζω πως κόπτεστε για την αξιοπιστια, όσοι με τόση θέρμη, υποστηριξατε αυτα τα μετρα. Τα σταφύλια της Αλεπους κρέμονται ακομα εκει και είναι ελκυστικά. Στο έχω ξαναπει.
Σε ξαναρώτησα τι εννοείς μ' αυτό. Αφού ο καθένας μας έχει το ελεύθερο να πηδήξει σε οποιονδήποτε οίκο ανοχής ποια είναι τα σταφύλια που δεν φτάνει τελικά;
Εγώ μήπως δεν έχω λεφτά να πάω σε στούντιο και γι' αυτό τα βρίζω; Εξήγησέ το, δεν σε καταλαβαίνω.
Εγω αυτο βλέπω. Και οι 3 που ανεφερα, δεν έχετε σχεση με στουντιο, ουτε καν απο δοκιμη. (μάλλον όχι..ο jockerx εχει..). Μου φαίνεται πολύ ...όλο αυτο.
Φυσικά δικαιωμα σου. Το ξαναλέω.
Αλλά εγώ ως μέλος, μπορώ να συμπεράνω κάτι για τα κίνητρα και να το σχολιάσω.
Σου ανέφερα παραπάνω ότι έχουμε σχέση με τους οίκους ανοχής, και μακρόχρονη μάλιστα και αυτό αρκεί. Εγώ προσωπικά έχω "υπηρετήσει" και στους οίκους της επαρχίας που κοστίζουν 30 και 50 ευρώ. Επίσης και στούντιο έχω δοκιμάσει. Στο Γκάζι πριν 1,5 χρόνο μου φαίνεται.
Όμως! Εφόσον ο jockerx όπως λες κι εσύ ο ίδιος έχει σχέση με στούντιο, το επιχείρημά σου αυτόματα καταρρέει.
Και κάτι άλλο. Ακουω συνέχεια για προμότορες. Ποιοι είναι? Γιατί δεν τους κατονομάζετε? Ποιοι είναι αυτοι οι μπαμπουλες? (σαν τους γνωστους αγνωστους ένα πράμα?)
Ειμαστε σε ένα σαιτ που η ανωνυμία είναι δεδομένη. Ας βγουν τα nickname τους απο όσους μιλάτε για προμότορες.
Εγώ αυτό που ανέφερα, διεξοδικά μάλιστα, σε μια συζήτηση ωρών με τον Cheyenne, ήταν ότι προμότορας είναι όποιος διαφημίζει μαγαζιά ή ιερόδουλες και πως αυτό επιτυγχάνεται με τη συχνή επανάληψη κριτικών για την ίδια κοπέλα. Η διαφήμιση μπορεί να γίνεται και χωρίς δόλο φυσικά.
Και κάτι τελευταίο. Μιλάτε για μείωση τιμολογιακής πολιτικής στα στουντιο. Συμφωνοι και πάρα πολύ μάλιστα. Γιατί δεν αρχίζετε να το ζητάτε απο τα μπουρδελα?
Θυμάσαι εκείνο το post sarouman όπου είχα αναλύσει τις τιμές των στούντιο; Ω μα ασφαλώς και θα το θυμάσαι! Εγώ κι εσύ κάναμε τη συζήτηση αλλά μόλις ανέφερα λεπτομέρειες, παρότι ρώτησα εσένα προσωπικά, σιώπησες.
Η πρότασή μου λοιπόν περί μείωσης των τιμών των στούντιο, έγινε βάσει της σύγκρισής τους με τις υπάρχουσες τιμές και υπηρεσίες των μπουρδέλων.
Μείωση της τιμής των μπουρδέλων, συνεπάγεται νέα σύγκριση και εκ νέου μείωση των τιμών των στούντιο.
Ζητάς δηλαδή να πάει το Μετάξι στα 5 ευρώ και η Φυλής στα 10; Μα τότε τα στούντιο θα πρέπει να κατρακυλήσουν στα 15 ευρώ το βασικό πρόγραμμα. Πλέον δεν μιλάμε για μειώσεις βέβαια, αλλά για ξεφτιλισμό.
Επίσης! Όπως έχω ξαναναφέρει, τα μπουρδέλα έχουν προβεί σε άμεσες αλλά και έμμεσες μειώσεις.
Οι άμεσες είναι ότι όλο το
Μεταξουργείο έχει πάει στα 10 και 15 ευρώ! Μιλάμε για πτώση της τάξης του 50% και 25%!
Οι έμμεσες είναι ότι η Φυλής έχει αναβαθμίσει τα προγράμματά της χωρίς να αυξήσει την τιμή. Οπότε, πλέον βρίσκεις ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό κατά συρροήν. Μέχρι και πολύ πιο προσεγμένα σπιτάκια βρίσκεις σε σχέση με παλιότερα.
Τα μπουρδέλα λοιπόν, έχουν προχωρήσει σε δραστικότατες αλλαγές.
Αυτα ήθελα να γράψω ως σκόρπιες σκέψεις..
Πολύ σκόρπιες όμως sarouman και μάλιστα σε ζητήματα που, εγώ προσωπικά τουλάχιστον, έχω απαντήσει μόλις μερικές σελίδες πιο πριν και με ωθείς να επαναλαμβάνομαι.
Θέλω να πιστεύω ότι τυχούσα περαιτέρω συνέχιση της συζήτησης, θα έχει ως σημείο εκκίνησης το συγκεκριμένο post και δεν θα είναι άλλη μια αυθύπαρκτη επανάληψη χιλιοειπωμένων ερωτήσεων κάπου αλλού, σε κάποιο άλλο νήμα.
Φιλικά!
Ροκαβλόν