Νέα

Περί κριτικών για μπουρδέλα/στούντιο (προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Εγώ προτείνω τα εξής κριτήρια για να ανεβάσει κάποιος κριτική..

1ον. Πιστοποιητικό γέννησης απο δήμο.
2ον. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας επικυρωμένη απο ΚΕΠ ή ΑΤ
3ον. Αντιγραφο πτυχίου επικυρωμένο με σφραγίδα της Χάγης.
4ον. Δηλωση του Νόμου 105 οτι δεν έχει διωχθει νομικά ουτε εκκρεμεί εις βάρος καταδικη για κάποια αξιοποινη πράξη, όπως προμοτοριλίκι, βρισιδια με baro και μπολντη κα.
5ον. Πιστοποιητικο υγείας και αρτιμέλειας απο τις κατατόπους Νομαρχίες
6ον. Αντίγραφο του φύλλου στρατολογικού μητρώου (για άντρες)
7ον. Υπευθυνη δήλωση του Ν 1599/1986 οτι δεν έχει γράψει πάνω απο 2 κριτικές για μια κοπέλα.
8ον. Δυο φωτογραφίες του ΤΑΚΜΑΝ (μια πριν το Σαουθαμπτον και μια μετα με την τσαντα του γυπα)

Με την προσκόμιση των δικαιολογητικών θα δίνεται κάρτα μέλους (ή θα αποστέλλεται ταχυδρομικά) και με το προσωπικο PIN θα μπορει ο κάτοχος να ανεβάζει κριτικές.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

4ον. Δηλωση του Νόμου 105 οτι δεν έχει διωχθει νομικά ουτε εκκρεμεί εις βάρος καταδικη για κάποια αξιοποινη πράξη, όπως προμοτοριλίκι, βρισιδια με baro και μπολντη κα.
7ον. Υπευθυνη δήλωση του Ν 1599/1986 οτι δεν έχει γράψει πάνω απο 2 κριτικές για μια κοπέλα.
8ον. Δυο φωτογραφίες του ΤΑΚΜΑΝ (μια πριν το Σαουθαμπτον και μια μετα με την τσαντα του γυπα)

Με την προσκόμιση των δικαιολογητικών θα δίνεται κάρτα μέλους (ή θα αποστέλλεται ταχυδρομικά) και με το προσωπικο PIN θα μπορει ο κάτοχος να ανεβάζει κριτικές.
ρε σιλβα που ζεις;αυτα υποχρεουται απο μονη της καθε δημοσια υπηρεσια να τα αναζητα.....το εκσυγχρονισαμε το γαμημενο το κρατος,καναμε κοινωνια της πληροφοριας...... :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν ενοεις ψυχικη αρτιμελεια , ενίσταμαι ...
θα μειωθουν δραματικα οι κριτικες  :cheesy: μη σου πω θα κλεισει το σαιτ

Επισκέπτης
Καλησπερα σε ολους..
Αποσιωποιητικά στο όλους; Μάλιστα.
Γεια σου πάντως.

Θα πω εγω τώρα με το φτωχο μου το μυαλο..
Ολα αυτα που έγιναν τόσο καιρο...με τα στουντιο, το 104, ο cheyenne, οι προμοτορες, οι αγαπουληδες, οι μουφα κριτικες, κλπ ...και τι έγινε?
Προς τι όλη αυτη η σταυροφορία Ροκαβλον?
Δεν σε καταλαβαίνω. Είδες κάποια αλλαγή; Κάποια αρνητική επίδραση των διαπληκτισμών που έχουν λάβει χώρα; Καθημερινό φαινόμενο είναι οι αψιμαχίες. Τις τελευταίες μέρες είχαν κοπάσει μάλιστα.
Οι δικοί μου διαπληκτισμοί ξεκίνησαν όταν μου την έπεσε η Άντζελα. Ε τι να κάνω, ποτέ δεν υπήρξα παθητικός άνθρωπος σε τίποτα. Αντέδρασα και το θέμα κλιμακώθηκε με υποστηρικτές και από τις δύο μεριές. Κάθε μέρα γίνονται αυτά.

Και οι δυο μας το ξερουμε...πως αυτοι που σηκωσαν το λαβαρο της επαναστασης (μεταξυ αυτων εσυ και ο jockerx) θα συνεχίσετε να πηγαινετε σε μπουρδελα...και οι στουντιακηδες θα συνεχισουν στα στουντιο.
Μου είναι αδιάφορο. Ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Ίσως κάποιοι λίγοι στουντιάκηδες αναρωτηθούν αν όντως έχω δίκιο και δοκιμάσουν με πιο ανοιχτή διάθεση τα μπουρδέλα και ίσως κάποιοι λίγοι μπουρδελιάρηδες δοκιμάσουν τα στούντιο όπως τα δοκίμασα κι εγώ.
Προσωπικά, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να γίνω τακτικός πελάτης των στούντιο όταν μου ικανοποιήσουν το λεγόμενο value for money.
Προς το παρόν ικανοποιούμαι μόνο στα μπουρδέλα του εικοσάρικου. Ούτε καν στα αντίστοιχα του δεκάρικου.

Ακόμα και ο πολύς FANTOM (πρόσφατα διάβασα την κριτική του για το Φ104)...βλέπω δεν έχει πατησει ποτε το ποδι του σε στουντιο (με βάση τις κριτικες πάντα)
Επαναλαμβάνω, πως συμπεραίνω κάποια πράγματα με βαση τα γραφόμενα όλων.
Βέβαια στην - αποθεωτική - κριτική του, το διευκρινίζει στην αρχη. Αλλα και τι μαυτο?
Ο ίδιος αναφέρει ότι έχει πάει κάποιες φορές. Αλλά και τι μ' αυτό; Στην τελευταια φορά έγραψε και κριτική. Ευφυής άνθρωπος είναι προφανώς, μίλησε για την εμπειρία του με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Και να σου πω κάτι; Ίσως εκείνος να είναι και πιο αντικειμενικός από 'σενα κι από 'μενα.
"Αυτός που είναι έξω απ' το χορό ξέρει πολλά τραγούδια" λέει ο λαός. Πιστεύεις στις παροιμίες sarouman; Εγώ ναι.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Φυσικά όλοι μπορουν να έχουν άποψη για τα πάντα. Να κάτσω και εγω να γράψω για cg και ct που δεν έχω ιδέα. Ή για Μεταξουργείο που έχω να πάω απο τα νιάτα μου. Δικαιωμα μου. Με κάνει όμως αυτο αξιοπιστο?
Συνηδειτοποιείτε όλοι εσεις που γράφετε κανονικές ενημερώσεις καθημερινα αν η Φυλής-Διδυμου κλπ κλπ ανταποκρίνονται στο 20ρικο οι παρεχόμενες υπηρεσίες? Ειστε βέβαιοι όσοι δίνετε το 10ρικο στο Μεταξουργειο πως όντως αξιζει για αυτο? (εγω δε θα αφηνα ουτε δι-ευρω)
Αν λοιπον πρέπει να πέσουν τα στουντιο κάτω απο 50, να ρίξουν και υπολοιποι. Μιλάμε το 20ρικο δεν είναι ουτε μεροκάματο πια. Το εξισώνετε με 5-10λεπτά εκτονωσης στις τρωγλες Φυλης - Μεταξουργειου?
-------------------------------------------------------------------------------------------
Για σύγκρινε τις δύο παραθέσεις και πες μου. Δεν βλέπεις αντίφαση;
Από τη μια αναφέρεις ότι σαν στουντιάκιας δεν μπορείς να κάνεις αξιόπιστη σύγκριση με το Μεταξουργείο κατά τον ίδιο τρόπο που δεν μπορείς
να μιλήσεις για cg και ct επειδή δεν έχεις ιδέα και από την άλλη λες ότι δεν θα άφηνες ούτε δίευρο στις τρώγλες του Μεταξουργείου και της Φυλής επειδή δεν αξίζει.
Πως μπορείς να λες λοιπόν οτιδήποτε για το Μεταξουργείο και τη Φυλής αφού είσαι στουντιάκιας; Θα σου απαντήσω!
Κατά τον ίδιο τρόπο που κι εγώ που είμαι μπουρδελιάρης με σχεδόν δυο δεκαετίες στην πλάτη μου, μπορώ να μιλώ και να κρίνω το οποιοδήποτε μπουρδέλο είτε αυτό είναι του δεκάρικου, του εικοσάρικου ή του πενηντάρικου.
Μπορεί λοιπόν να είσαι αναξιόπιστος αν πας να κάνεις ενημέρωση για το Μεταξουργείο, αλλά έχεις τα φόντα να κρίνεις αν οι παροχές των εν λόγω μαγαζιών αξίζουν. Αν τώρα κάνεις λάθος ή όχι είναι θέμα διαφορετικό.

Εγω βλέπω πως ο περιορισμός των κριτικών ίσως αποβει σχετικά χρήσιμος, απο άποψη πως δε θα διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια. Και φυσικά υπάρχει ενα προμοτορικο στυλ όταν γράφει καποιος 20 (ή 16) κριτικές για κάποια κοπέλα...αλλά αν εγραφε μόνο για αυτη... όχι για 50 άλλες! Γιατι να μην αφησουμε τα ιδια τα μελη να τον αποδοκιμάσουν και να βάζουμε τον αντισθένη να το παίζει Παπαδόπουλος? Ας αποδοκιμαστει η 5η, 6η ή δεν ξέρω και εγω ποια κριτική, και ας σβηστει φυσικά!
Δηλαδή αν ο προμότορας γράψει 10 κριτικές για μια κοπέλα μόνο είναι προμότορας. Αν ξαφνικά αρχίσει να γράφει και για άλλες σταματάει το προμοταρίστικ στυλ του; Τώρα μου φαίνεται κοροϊδευόμαστε...
Μα αυτό δεν γίνεται ήδη;

Οκ. Ολο αυτο νομίζεις θα ανεβάσει και την ποιοτητα (στην ενημέρωση, όχι λογοτεχνικά)..των κριτικών?
Εγειρατε θέμα, άτομα που δεν ασχολείστε με στουντιο. Και φυσικά δε θα επηρεασει τις δικες σας κριτικές γιατι τους μπουρδελιάρηδες (σε αντιθεση με τους στουντιάκηδες) τους ενδιαφέρει η εναλλαγή στις κοπέλες και η ποικιλία, όχι η ποιοτητα. Αντίθετα οι στουντιακηδες δουλευουν με στανταρακια (όχι πάντα..αλλά περισσότερο).
Κάνεις λάθος! Οι μπουρδελιάρηδες έχουν μεγαλύτερη ευελιξία να δοκιμάζουν συνεχώς διαφορετικές κοπέλες λόγω της χαμηλότερης τιμής, με αποτέλεσμα να μπορούν να γίνουν πιο αντικειμενικοί επειδή δεν δένονται με ένα μαγαζί. Πρόσεξε τι είπα, με ένα μαγαζί, όχι με μια κοπέλα... Καθώς επειδή κοπέλα με κοπέλα διαφέρει όπως η μέρα με τη νύχτα, τελικά κι εμείς καταλήγουμε στα στανταράκια μας. Οι περισσότεροι θα κάνουν μια δοκιμή με κάποια άγνωστη στη τσάρκα τους αλλά πολύ πιθανόν να καταλήξουν ή να ξεκινήσουν τη μέρα τους με το στανταράκι τους. Τώρα, αν οι στουντιάκηδες επισκέπτονται μεμονωμένες κοπέλες και συγκεκριμένα μαγαζιά, ίσως να είναι καιρός να αναρωτηθούν τι φταίει γι' αυτό...

Είπε ένας φίλος (παραπάνω δε θυμαμαι) ας μην κρίνουμε ένα μέτρο πριν το δουμε να εφαρμόζεται. Φυσικά συμφωνω. Ας το δουμε.
Ομως δεν μπορώ να μη σχολιάσω (οσο μου δινει το δικαιωμα αυτο το σαιτ) τα ΚΙΝΗΤΡΑ που οδηγησαν σαυτη την κατασταση.
Δεν νομίζω πως κόπτεστε για την αξιοπιστια, όσοι με τόση θέρμη, υποστηριξατε αυτα τα μετρα. Τα σταφύλια της Αλεπους κρέμονται ακομα εκει και είναι ελκυστικά. Στο έχω ξαναπει.
Σε ξαναρώτησα τι εννοείς μ' αυτό. Αφού ο καθένας μας έχει το ελεύθερο να πηδήξει σε οποιονδήποτε οίκο ανοχής ποια είναι τα σταφύλια που δεν φτάνει τελικά;
Εγώ μήπως δεν έχω λεφτά να πάω σε στούντιο και γι' αυτό τα βρίζω; Εξήγησέ το, δεν σε καταλαβαίνω.

Εγω αυτο βλέπω. Και οι 3 που ανεφερα, δεν έχετε σχεση με στουντιο, ουτε καν απο δοκιμη. (μάλλον όχι..ο jockerx εχει..). Μου φαίνεται πολύ ...όλο αυτο.
Φυσικά δικαιωμα σου. Το ξαναλέω.
Αλλά εγώ ως μέλος, μπορώ να συμπεράνω κάτι για τα κίνητρα και να το σχολιάσω.
Σου ανέφερα παραπάνω ότι έχουμε σχέση με τους οίκους ανοχής, και μακρόχρονη μάλιστα και αυτό αρκεί. Εγώ προσωπικά έχω "υπηρετήσει" και στους οίκους της επαρχίας που κοστίζουν 30 και 50 ευρώ. Επίσης και στούντιο έχω δοκιμάσει. Στο Γκάζι πριν 1,5 χρόνο μου φαίνεται.
Όμως! Εφόσον ο jockerx όπως λες κι εσύ ο ίδιος έχει σχέση με στούντιο, το επιχείρημά σου αυτόματα καταρρέει.

Και κάτι άλλο. Ακουω συνέχεια για προμότορες. Ποιοι είναι? Γιατί δεν τους κατονομάζετε? Ποιοι είναι αυτοι οι μπαμπουλες? (σαν τους γνωστους αγνωστους ένα πράμα?)
Ειμαστε σε ένα σαιτ που η ανωνυμία είναι δεδομένη. Ας βγουν τα nickname τους απο όσους μιλάτε για προμότορες.
Εγώ αυτό που ανέφερα, διεξοδικά μάλιστα, σε μια συζήτηση ωρών με τον Cheyenne, ήταν ότι προμότορας είναι όποιος διαφημίζει μαγαζιά ή ιερόδουλες και πως αυτό επιτυγχάνεται με τη συχνή επανάληψη κριτικών για την ίδια κοπέλα. Η διαφήμιση μπορεί να γίνεται και χωρίς δόλο φυσικά.

Και κάτι τελευταίο. Μιλάτε για μείωση τιμολογιακής πολιτικής στα στουντιο. Συμφωνοι και πάρα πολύ μάλιστα. Γιατί δεν αρχίζετε να το ζητάτε απο τα μπουρδελα?
Θυμάσαι εκείνο το post sarouman όπου είχα αναλύσει τις τιμές των στούντιο; Ω μα ασφαλώς και θα το θυμάσαι! Εγώ κι εσύ κάναμε τη συζήτηση αλλά μόλις ανέφερα λεπτομέρειες, παρότι ρώτησα εσένα προσωπικά, σιώπησες.
Η πρότασή μου λοιπόν περί μείωσης των τιμών των στούντιο, έγινε βάσει της σύγκρισής τους με τις υπάρχουσες τιμές και υπηρεσίες των μπουρδέλων.
Μείωση της τιμής των μπουρδέλων, συνεπάγεται νέα σύγκριση και εκ νέου μείωση των τιμών των στούντιο.
Ζητάς δηλαδή να πάει το Μετάξι στα 5 ευρώ και η Φυλής στα 10; Μα τότε τα στούντιο θα πρέπει να κατρακυλήσουν στα 15 ευρώ το βασικό πρόγραμμα. Πλέον δεν μιλάμε για μειώσεις βέβαια, αλλά για ξεφτιλισμό.
Επίσης! Όπως έχω ξαναναφέρει, τα μπουρδέλα έχουν προβεί σε άμεσες αλλά και έμμεσες μειώσεις.
Οι άμεσες είναι ότι όλο το Μεταξουργείο έχει πάει στα 10 και 15 ευρώ! Μιλάμε για πτώση της τάξης του 50% και 25%!
Οι έμμεσες είναι ότι η Φυλής έχει αναβαθμίσει τα προγράμματά της χωρίς να αυξήσει την τιμή. Οπότε, πλέον βρίσκεις ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό κατά συρροήν. Μέχρι και πολύ πιο προσεγμένα σπιτάκια βρίσκεις σε σχέση με παλιότερα.
Τα μπουρδέλα λοιπόν, έχουν προχωρήσει σε δραστικότατες αλλαγές.

Αυτα ήθελα να γράψω ως σκόρπιες σκέψεις..
Πολύ σκόρπιες όμως sarouman και μάλιστα σε ζητήματα που, εγώ προσωπικά τουλάχιστον, έχω απαντήσει μόλις μερικές σελίδες πιο πριν και με ωθείς να επαναλαμβάνομαι.
Θέλω να πιστεύω ότι τυχούσα περαιτέρω συνέχιση της συζήτησης, θα έχει ως σημείο εκκίνησης το συγκεκριμένο post και δεν θα είναι άλλη μια αυθύπαρκτη επανάληψη χιλιοειπωμένων ερωτήσεων κάπου αλλού, σε κάποιο άλλο νήμα.

Φιλικά!
Ροκαβλόν

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Επισης κατω απο καθε κριτικη υπαρχη το Σχολιο!Εκει μπορη οποιος θελη να ρωτηση των γραφωντα την κριτικη.Αλλα πολλοι λιγοι την χρησιμοποιουν!Ο καθις μπορη να γραφη την κριτικη οπως του αρεση,αλλα οποιος θελη μπορη να τον ρωτηση!!Επισης ποιος ο λογος να ψηφιζετε αρνητικα μια κριτικη για μια κοπελλα!
Δλδ.γραφω εγω μια κριτικη πχ.που εχω πληρωση κιολας μεταδιδω εντυπωσης απο της υπηρεσιες της ταδε, και ερχετε ο οποιοσδηποτε που μπορη να μην εχη πατηση εξω απο οικο και να ψηφιζη αρνητικα!!
Εκτος αν ψηφιζη απο αντιπαθεια :grin:.

Επισκέπτης
Αν και εξυπνος ανθρωπος, οπως φαινεται απο τα γραπτα σου, κανεις ενα μικρο λαθος εαν μου επιτεπεις.
Η συγκριση μεταξυ μπουρδελων Μεταξουργιου και Φυλης ειναι σαν την συγκριση δυο μοντελων της Σκοντα ή δυο ομαδων Α Εθνικης. (για παραδειγμα)

Δεν ειναι με Μερσεντες που ειναι αλλος ΤΥΠΟΣ  αυτοκινητου.
Δεν συγκρινω Ολυμπιακο/ΠΑΟ/ΑΕΚ με Δοξα Βυρωνος/Αθηναικο/Αιγαλεω.

Και πες μου ειληκρινα.
Εσυ που πας (οπως γραφεις) συνηθως σε μπουρδελα, μπορεις να εχεις αποψη για ct ?
Εγω παντως που παω σε studio, δεν μπορω, ασχετα ενα και οι δυο κατηγοριες εμπιπτουν στο γενικο πλαισιο του αγοραιου ερωτα.
Το μηχανικό ανάλογο είναι καθαρά δική σου επινόηση Cheyenne, αλλά επειδή σου αρέσουν τα πρακτικά παραδείγματα θα σου παραθέσω κι εγώ το δικό μου, όμως επειδή δεν είμαι καλός με τα αυτοκίνητα θα μιλήσω στη γλώσσα των υπολογιστών που κατέχω καλύτερα.
Το Μεταξουργείο με τα μπουρδελάκια του είναι η Acer με τα laptop της.
Η Φυλής είναι η Lenovo με τα δικά της.
Και τα στούντιο είναι η Apple με τα macbook της.
Επιδόσεις μπορείς να βρεις στα μοντέλα και των τριών εταιρειών. Όμως, τα Acer θα τα πάρεις φθηνά και θα είναι χοντροκομμένα και άσχημα. Τη δουλειά τους όμως την κάνουνε. Αντίθετα τα macbook κάνουν και παρακάνουν τη δουλειά τους με τη διαφορά ότι είναι κομψά και καλαίσθητα. Τα πληρώνεις αδρά όμως. Κι έχουμε και τα Lenovo τα οποία είναι όμορφα, ίσως όχι τόσο κομψά όσο τα macbook αλλά προσφέρουν πολύ περισσότερα ενώ στοιχίζουν λιγότερο.
Διάλεξε και πάρε. Όλα είναι laptop, στα ίδια συγκριτικά υπόκεινται!
Από 'κει και πέρα έχουμε τα tablet, φθηνά και ακριβά που είναι τα cg και τα ct. Εντελώς διαφορετική αντίλληψη κι ας έχει να κάνει με ψηφιακή τεχνολογία όπως τα laptop. Κάποιους μπορεί να μην τους βολεύουν καθόλου αλλά δεν μπορείς να πεις ότι είναι καλύτερα από τα laptop επειδή δεν μπορείς να τα συγκρίνεις.

Ο Κάβειρος είχε πει με πολύ σκληρή γλώσσα αλλά εντελώς εύστοχα ότι
"Ολοι γνωρίζουμε ότι τό στούντιο είναι η απατηλή εκδοχή τού μπουρδέλλου.Η γκλαμουριά τού χυμένου σεντονιού.Τό φτηνιάρικο νάυλον περιτύλιγμα πού θαμπώνει τσοπαναραίους.
Η προσέγγισή σου για τήν ταξινόμηση τών χαμαιτυπείων είναι μία ακραιφνώς προσωπική σου μυθοπλασία."

Και για να κλείσω θα πω τα εξής:
Οι οίκοι ανοχής διακρίνονται στα εξής χαρακτηριστικά:
Κόστος, παροχές χώρου, υπηρεσίες.
Αυτά γενικά κατανέμονται ως εξής στα εν λόγω ιδρύματα.

Μεταξουργείο:
Κόστος - Χαμηλά
Χώρος - Χαμηλά
Υπηρεσίες - Χαμηλά και ενίοτε μέτρια

Φυλής:
Κόστος - Μέτρια
Χώρος - Μέτρια και ενίοτε χαμηλά
Υπηρεσίες - Υψηλά και ενίοτε μέτρια

Στούντιο:
Κόστος - Υψηλά και ενίοτε πολύ υψηλά
Χώρος - Υψηλά και ενίοτε μέτρια
Υπηρεσίες - Μέτρια και ενίοτε υψηλά

Από 'κει και πέρα διαλέγουμε και παίρνουμε ανάλογα με τις σεξουαλικές μας ανάγκες, τις προτιμήσεις μας και την τσέπη μας. Όμως, στην τελική και τα τρία αυτά είδη στο ίδιο καζάνι βράζουν.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Επισης κατω απο καθε κριτικη υπαρχη το Σχολιο!Εκει μπορει ....
εκει μπορει ο φανουρης να παιζει  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Επισης κατω απο καθε κριτικη υπαρχη το Σχολιο!Εκει μπορη οποιος θελη να ρωτηση των γραφωντα την κριτικη.Αλλα πολλοι λιγοι την χρησιμοποιουν!Ο καθις μπορη να γραφη την κριτικη οπως του αρεση,αλλα οποιος θελη μπορη να τον ρωτηση!!Επισης ποιος ο λογος να ψηφιζετε αρνητικα μια κριτικη για μια κοπελλα!
Δλδ.γραφω εγω μια κριτικη πχ.που εχω πληρωση κιολας μεταδιδω εντυπωσης απο της υπηρεσιες της ταδε, και ερχετε ο οποιοσδηποτε που μπορη να μην εχη πατηση εξω απο οικο και να ψηφιζη αρνητικα!!
Εκτος αν ψηφιζη απο αντιπαθεια :grin:.

Τα σχολια καλα μεν αλλα μετα πρεπει αν τρεχεις να βλεπεις αν σου απαντησε κανεις κλτ
γιαυτοι δε πολυ γραφω σχολια κι αυτα που κανω κοιταω να μη χρειζουν απαντησης
( θα πω κανα μπραβο κανα τετοιο ...)
προτειμω το θεμα των σχολιασμων
(των Αθηνων βεβαια τελευταια εγινε  πεδιο μαχης  :ak: :ak: :ak:)

το συστημα με τους ψηφους πραγματι μπαζει , τα εχουμε πει ....
απλα το αγνοεις

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Γιατι δεν έβγαλες κανα σκιτσάκι? Τόσες μανούρες έγιναν τελευταία με τις κριτικές.
Απορω...

Πάει σκούριασες?
ή σου έφαγε το μυαλο η Κάντυ...

Επισκέπτης
Όπως είναι τώρα οι όροι που αναγράφονται από τον αντμιν,μια χαρά είναι.
Ο καθένας να γράφει σύμφωνα μ'αυτούς και να ντύνει την κριτική του όπως θέλει.Γι αυτό υπάρχουν και η δυνατότητα του "ναι" κ΄ "όχι" στην ερώτηση εάν μας βοήθησε η κριτική,γι αυτό υπάρχει κι η δυνατότητα σχολιασμού αυτής.
Εμένα μου αρέσουν οι καλογραμμένες,μεστές κριτικές,από ανθρώπους με καλό χειρισμό της γλώσσας.Αν με κάνουν και γελάσω και λίγο, καλώς.
Έχουν γραφεί κριτικές μικρά λογοτεχνικά διαμαντάκια.Οι παλιοί το ξέρετε καλύτερα.
Δεν είναι multiple choice, είναι ένα ιδιαίτερο κείμενο η κριτική.
Συμφωνώ :thumbsup:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
Το μηχανικό ανάλογο είναι καθαρά δική σου επινόηση Cheyenne, αλλά επειδή σου αρέσουν τα πρακτικά παραδείγματα θα σου παραθέσω κι εγώ το δικό μου, όμως επειδή δεν είμαι καλός με τα αυτοκίνητα θα μιλήσω στη γλώσσα των υπολογιστών που κατέχω καλύτερα.
Το Μεταξουργείο με τα μπουρδελάκια του [size=10pt]είναι η Acer με τα laptop της.[/size]
Η Φυλής είναι η Lenovo με τα δικά της.
Και τα στούντιο είναι η Apple με τα macbook της.
Επιδόσεις μπορείς να βρεις στα μοντέλα και των τριών εταιρειών. Όμως, τα Acer θα τα πάρεις φθηνά και θα είναι χοντροκομμένα και άσχημα. Τη δουλειά τους όμως την κάνουνε. Αντίθετα τα macbook κάνουν και παρακάνουν τη δουλειά τους με τη διαφορά ότι είναι κομψά και καλαίσθητα. Τα πληρώνεις αδρά όμως. Κι έχουμε και τα Lenovo τα οποία είναι όμορφα, ίσως όχι τόσο κομψά όσο τα macbook αλλά προσφέρουν πολύ περισσότερα ενώ στοιχίζουν λιγότερο.
Διάλεξε και πάρε. Όλα είναι laptop στα ίδια συγκριτικά υπόκεινται!
Από 'κει και πέρα έχουμε τα tablet, φθηνά και ακριβά που είναι τα cg και τα ct. Εντελώς διαφορετική αντίλληψη κι ας έχει να κάνει με ψηφιακή τεχνολογία όπως τα laptop. Κάποιους μπορεί να μην τους βολεύουν καθόλου αλλά δεν μπορείς να πεις ότι είναι καλύτερα από τα laptop επειδή δεν μπορείς να τα συγκρίνεις.

Ο Κάβειρος είχε πει με πολύ σκληρή γλώσσα αλλά εντελώς εύστοχα ότι
"Ολοι γνωρίζουμε ότι τό στούντιο είναι η απατηλή εκδοχή τού μπουρδέλλου.Η γκλαμουριά τού χυμένου σεντονιού.Τό φτηνιάρικο νάυλον περιτύλιγμα πού θαμπώνει τσοπαναραίους.
Η προσέγγισή σου για τήν ταξινόμηση τών χαμαιτυπείων είναι μία ακραιφνώς προσωπική σου μυθοπλασία."

Και για να κλείσω θα πω τα εξής:
Οι οίκοι ανοχής διακρίνονται στα εξής χαρακτηριστικά:
Κόστος, παροχές χώρου, υπηρεσίες.
Αυτά γενικά κατανέμονται ως εξής στα εν λόγω ιδρύματα.

Μεταξουργείο:
Κόστος - Χαμηλά
Χώρος - Χαμηλά
Υπηρεσίες - Χαμηλά και ενίοτε μέτρια

Φυλής:
Κόστος - Μέτρια
Χώρος - Μέτρια και ενίοτε χαμηλά
Υπηρεσίες - Υψηλά και ενίοτε μέτρια

Στούντιο:
Κόστος - Υψηλά και ενίοτε πολύ υψηλά
Χώρος - Υψηλά και ενίοτε μέτρια
Υπηρεσίες - Μέτρια και ενίοτε υψηλά

Από 'κει και πέρα διαλέγουμε και παίρνουμε ανάλογα με τις σεξουαλικές μας ανάγκες, τις προτιμήσεις μας και την τσέπη μας. Όμως, στην τελική και τα τρία αυτά είδη στο ίδιο καζάνι βράζουν.
Δν πιστευω να υποννοεις κατι γ τα Acer!!!  :grin:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
εκει μπορει ο φανουρης να παιζει  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Τα σχολια καλα μεν αλλα μετα πρεπει αν τρεχεις να βλεπεις αν σου απαντησε κανεις κλτ
γιαυτοι δε πολυ γραφω σχολια κι αυτα που κανω κοιταω να μη χρειζουν απαντησης
( θα πω κανα μπραβο κανα τετοιο ...)
προτειμω το θεμα των σχολιασμων
(των Αθηνων βεβαια τελευταια εγινε  πεδιο μαχης  :ak: :ak: :ak:)

το συστημα με τους ψηφους πραγματι μπαζει , τα εχουμε πει ....
απλα το αγνοεις
Παντως με τα σχολια θα μπορουσαν να ειχαν λυθη,αρκετες αποριες!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τωρα θα φανω πολυ καφρος αλλα θα πω οτι και ο τσεγιεν μαλακιες λεει και συγκρινει ασχετα πραγματα και πεφτεις και συ στην ιδια παγιδα

στουντιο=μπουρδελο με κουδουνι και προγράμματα.τελεία

ολα τα αλλα ειναι του κωλου τα εννιαμερα ή της ψωλης μας ο χαβας που εγραψε ενα αλλο μελος και εξηγουμαι

λετε για καθαριοτητα.προσωπικα εχω βρει μπουρδελο στην επαρχια που αστραφτε απο καθαριοτητα και στουντιο και καλα που δεν ηταν καθολου καθαρο
λετε για υπηρεσιες.με το απλο προγραμμα στο στουντιο δεν θα φας ετσι κι αλλιως πολλες φορες μια αντιμετωπιση ξεπετας,λιγου χρονου και λιγων προκαταρκτικων εως καθολου;νομιζω ναι
απο την αλλη με το απλο και σε μπουρδελο μπορει να πετυχεις κοπελα με καλα προκαταρκτικα και πολυ ζεστη και gfe σε μιση τιμη,αρα ειναι θεμα κοπελας.παει κι αυτο και οχι μαγαζιου

λετε για στουντιοκοριτσα και μπουρδελοκοριτσα.ενταξει αθηνα το δεχομαι καπως αν και οχι απολυτα.θεσσαλονικη μπορω να πω στον ιδιο κουβα ανακατεμενα σκατα ειναι και οι δυο περιπτωσεις παντως και απλα ανακυκλωνονται.και οποιες ειναι ξεπετες στο μπουρδελο στο στουντιο ενω θα περιμενε κανεις να ειναι καλυτερες πολλες φορες γινονται απλα ακριβες ξεπετες και τρεις φορες ξεπετες

λεει ο τσεγιεν για μερσεντες και σκοντα....εξαρταται φιλε....ο αλλος καυλωνει να χει μερτσεντε και ο αλλος θελει απλα να παει ασφαλως στην δουλεια του και στο χωριο του......και με το σκοντα μια χαρα παει πλεον και εχει και κινητηρα ιδιο με το αουντι που κοστιζει διπλασια

λετε για στουντιο εσεις οι αθηναιοι και μερικες φορες μου ρχεται να γελασω....στουντιο η παιωνιου;στουντιο η δροσοπουλου με το μπανιο διπλα παρεα με ενα πλυντηριο;στουντιο η ηλια ηλιου που για να παω τουαλετα να πλυθω επρεπε να διασχισω το σαλονι;στουντιο η παλαι ποτε ιπποκρατους με την αθλια ξυλινη σκαλα και το κρεβατι που ηταν ετοιμο να ξεχαρβαλωθει;μπουρδελα πολυτελειας ειναι ρε παιδια.....οχι στουντιο....οσοι ηρθαν σαλονικη και ειδαν πχ το λαφαμ καταλαβαν τι ειναι στουντιο....που ειναι τα τζακουζι;που ειναι εστω η ντουζιερα στα περισσοτερα;

προσωπικα εχω περπατησει πριν οκτω χρονια φυλης και μεταξι κλπ..τοτε μαλιστα που δεν υπηρχαν πακιστανοι κλπ και βρωμα.......αποτελεσμα....;μπηκα σε ενα,μπηκα σε δυο και δεν μπορεσα οχι να χυσω ουτε να μου σηκωθει καν.....ειμαι τυπος εγκεφαλικος και θελω προκαταρκτικα και ανεση χρονου και χωρου....υπο πιεση δεν μπορω να γαμησω....αρα θελω προγραμματα να γλειψω να δω λιγο σεξσοου κλπ.....επειδη ξερω το βιτσιο μου λοιπον παω πολλες φορες σε στουντιο.ειδικα σε μεγαλουπολεις....αλλο η επαρχια που μπορει να βρεις κανα στανταρακι και να σε μαθει σαν πελατη και να περνας καλα....

αρα προτιμαω στουντιο και ψηφιζω στουντιο γιατι εχω αυτο το θεμα και μου κοστιζει ακριβα......αν ημουν κανενας που επαιρνα φωτια με το που εβλεπα εναν γυναικειο κωλο ας πουμε θα πηγαινα στο μπουρδελο να δωσω ενα δεκαρικο να εκτονωθω και τελος.....δεν κατακρινω αυτους που το κανουν και μπορουν και μαγκια τους

τωρα τι προσφερει ενα στουντιο και γιατι πρεπει να υπαρχει;προσφερει σχετικη απομονωση,εχεμυθεια,λιγο καλυτερο επιπεδο πελατων,ενα ειδος πορτας για ανεπιθυμητους βρωμιαρηδες κλπ....ειναι ας πουμε ενα φιλτρο ,ενα μπουρδελο για την καλη κοινωνια οχι την πολυ καλη φυσικα αλλα την λιγο πιο μεσαια ας πουμε.....και το φιλτραρισμα γινεται και δια της τιμολογιακης πολιτικης ασχετα αν αυτη εν μεσω κρισης πρεπει να αναπροσαρμοστει.....

ειναι οπως τα αλλα μαγαζια που διασκεδαζουμε,οι καφετεριες,τα μπαρ κλπ...θα πηγαινατε ποτε σε καφετερια που ξερετε οτι συχναζουν μπραβοι,κακοφημα στοιχεια,μαχαιροβγαλτες,εμποροι ναρκωτικων κλπ;.....καποιοι τολμηροι ισως ναι...εγω παντως οχι.....

ΥΓ μια χαρα σκυλια του πολεμου ειναι τα ασερ....μαλακιες και τα λενοβο και τα μακ.ακομη καλυτερα τα ντελλ ;) :grin:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
κοιτα για το απλό πρόγραμμα στο στούντιο, μήν νομίζεις, είναι λίγο ρευστο αυτο. Ανάλογα με την κοπέλα είναι και οι περισσότερες (πλεόν που δεν παίζει χρημα πολύ) τα δίνουν όλα εκεί. Βέβαια υπάρχουν μερικές που θέλουν περισσότερα φράγκα για να λειτουργήσουν αλλα σε λίγο, όπως πάει η κατάσταση θα πρέπει να βρούν χόμπι για να περνάει η ώρα στο σαλόνι.  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Καλο ειναι να αναφερθουν ολες οι γνωμες για πιο ποιοτικο αποτελεσμα!!

Προεδρε, οι κριτικες αλληλοεξουσιαζουν τη 2η φυση του καθε οπτικοακουστικου αναγνωστη ή οχι?

Θελω μια εμπεριστατωμενη και αποφασιστικη αυτοδιαγνωση
του χωροχρονικου περιεχομενου αναμεσα στην συνευρεση
και στην εκτελεση της συνουσακης γραφης!

Σωστα???

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Επειδη ειμαι ολιγον χαζος.......

Δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχουν τα ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΡΗ με τα ΟΡΓΑΝΙΚΑ, εκτος κι αν μιλαμε για ρομποτ και οχι για ανθρωπους.....

Τι σχεση εχουν οι αθλητες (ποδοσφαιρο σπριντ βαρη ανοργανη η ενοργανη κτλ) με την πραξη στο σεξ ?

Εκτος κι αν οι ''επαγγελματιες'' γυμναζονται επι σειρα ετων για να τελειοποιησουν, πχ το φορεμα του προφυλακτικου, η την πεολειχια, η το 69, η το τελειο στησιμο στα 4, η κανουν τιποτα αεροπλανικα στο σεξ, οπως πχ να καβαλανε το πεος και να στριφογυριζουν κανοντας το ελικοπτερο, ενω ο πελατης ειναι ξαπλωμενος  :2funny:

Φυσικα μπορει να περνανε και τιποτα σεμιναρια ηθοποιιας για τα βογκητα και τις κραυγες, χρησιμοποιωντας διαφορες εκφρασεις και τονισμους στις φωνητικες ικανοτητες που αναπτυσουν με σκληρη εκπαιδευση στο εθνικο θεατρο του παραλογου.....
Οποτε εκει ναι, δικαιολογουνται οι διαφορες στις τιμες στουντιο (οικοι ανοχης πολυτελιας)
με οικους ανοχης φυλης (απλα σπιτακια)
και οικους ανοχης μεταξιου (φαβελες και τρωγλες της αθηνας)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Στο κατω κατω αν μιλαμε και για ομορφια, δεν διαφερουν σε τιποτα απο μια οποιαδηποτε μετρια, καθημερινη γυναικα της διπλανης πορτας αβαφτες, γιατι μοντελα δεν ειναι ουτε για αστειο, (χωρις να υποβιβασω η να θιξω την οντοτητα κανενος) ωστε να μπορει κανεις να δικαιολογησει τετοιες διαφορες στις τιμες...... σε μια πραξη που γινεται με εναν και μοναδικο τροπο !!!!!

Ευκολα καταλαβαινει κανεις την γελοιοτητα του ολου θεματος ...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
URL]]

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

"Άμα ιδεί σύννεφα, ο φρόνιμος φοράει παλτό
 όταν τα φύλλα πέφτουν, έρχεται χειμώνας
 όταν ο ήλιος βασιλεύει, ποιος δεν περιμένει
 τη νύχτα; Άκαιρες μπόρες προμηνάνε σιτοδεία.
 Μπορεί να παν όλα καλά, μ' αν ο Θεός
 το 'χει έτσι ορίσει, θα 'ναι πιο πολύ απ' όσο
 τ' αξίζουμε ή περιμένω εγώ...

Πριν απ' την αλλαγή ήτανε πάντοτε έτσι: ο κόσμος
 είχε από ένστικτο θεϊκό το προαίσθημα πως
 έρχεται κίνδυνος, καθώς γνωρίζουμε από πείρα  
 φουσκώνουν τα νερά πριν απ' την άγρια μπόρα..."

ΓΟΥΪΛΙΑΜ ΣΑΙΞΠΗΡ  "Ο Βασιλιάς Ριχάρδος ο Γ"

υ.γ. αν έχω καταλάβει σωστά, [size=14pt]ΔΥΣΤΥΧΩΣ[/size] συζητάμε για το θέμα της άρσης της "ελευθεροτυπίας"...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Παντως με τα σχολια θα μπορουσαν να ειχαν λυθη,αρκετες αποριες!!

ναι σιγουρα υπερ των σχολιων ειμαι
απλα ειναι δυσχρηστο λιγο  γιατι πρεπει να ελεγχεις ας πουμε τις κριτικες σου
αν σε ρωτησε κανεις πραγμα που εγω δε το κανω ...
η αυτες που απαντησες κλτ ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom