και γω δεν ειμαι θεωρητικα υπερ των περιορισμων αλλα ελεος ρε παιδια....εχετε ειδικα εκει στην αθηνα ογδοντα στουντιο και διακοσια μπουρδελα να πουμε....αν εξαιρεσουμε την περιπτωση να ειναι ο αλλος ωνασης και γαμικος της καθε μερας ,στατιστικα να το δεις, σε ενα ετος που εχει 365 μερες και 52 εβδομαδες πρεπει να γραψει πεντε και δεκα καρμπον κριτικες για την κελυ ή την αμαντα η την χ, ψ κοπελα;....ελεος δλδ....
χωρις να υπονοοω κατι για τα συγκεκριμενα κοριτσια ετσι;που ειναι αξιες και καλες ιεροδουλες....απλο παραδειγμα φερνω.....
Αν καποια μελη δεν θελουν περιορισμο στον αριθμο των κριτικων για επισκεψεις σε καθε ιεροδουλη,
ή απλα και αόριστα ειναι κατά της λογοκρισίας,
ή τους χαλάμε την διαφημιση τους (για καλυτερες υπηρεσιες απο την κοπελα που θα την διαβασει ή και τον βαζει να τη γραψει),
ή έχει εμμονη με τις κριτικες και απλα αν γαμησει καποια 20 φορες και του πουνε οτι θα γραψεις 19 κριτικες και όχι 20, θα αρχισει το κλαμα επειδη θα εχει μια κριτική λιγοτερη, ενω θελει να φτασει τις χίλιες...
Εγώ δεν μπορω να δωσω άλλη εξηγηση.
Δηλαδή τί διαφορετικό θα γραψεις σε 3-4 κριτικες για την ίδια? Ότι αν γινεις μονιμος πελατης της ας πουμε θα καλυτερευει σε καθε επισκεψη και δεν πρεπει να παραλείψεις να το γραψεις?
Εγω εχω 2 κριτικες για ιδια κοπελα, σε πολυ παλιοτερες επισκεψεις μου.
Η 1η κριτικη ηταν να πω οτι βρηκα μια πολυ καλη και ομορφη ρουμανα με αξιολογες υπηρεσιες κτλ και η 2η ότι εχει σταθερη αποδοση και μαλιστα βελτιωνεται και δεν αποκταει διαθεση ξεπετας.
Ο μονος λογος να θελω να ξαναγραψω κριτικη ειναι να εχω αντιθετη αντιμετωπιση απο εκεινη, δηλαδη να την εχει δει και να αρχισει να ξεπεταει πελατες.
Ε θα ζητουσα απο τον αντμιν να σβησει την 1η κριτικη και να αφησει την 2η και την 3η.
Εσυ που πας (οπως γραφεις) συνηθως σε μπουρδελα, μπορεις να εχεις αποψη για ct ?
Εγω παντως που παω σε studio, δεν μπορω, ασχετα ενα και οι δυο κατηγοριες εμπιπτουν στο γενικο πλαισιο του αγοραιου ερωτα.
Η διαφορά μπουρδελου με στουντιο ειναι αντιστοιχη της διαφοράς cg με ct.
Dhladh διπλάσιες+ τιμες, για θεωρητικά ποιοτικότερες υπηρεσίες. Α, και το κουδούνι μην ξεχάσουμε στα στουντιο σε σχεση με μπουρδελο...
Παντως όταν πας σε στουντιο κατα τη γνωμη μου πηγαινεις για να συνευρεθεις με μια όμορφη γυναίκα και όχι με χοντρες, αλβανιδες και τραβέλια που εχει το γνωστό στούντιο.
Αν θες χοντρες, υπαρχουν και με 20 ευρω μερικα πεντακάθαρα μπουρδελα και φυσικα οι γκομενες κανουν παπαδες για να ξεπερασει ο πελατης την χειροτερη εμφανιση τους και να τις επιλεξει(οι πληροφοριες για τις υπηρεσιες των παχουλων ειναι απο προσωπικες διηγησεις του Βυζολαγνου σε εμενα, καθότι αυτουνού του αρεσει η αρση βαρών
)