Νέα

Περί κριτικών για μπουρδέλα/στούντιο (προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.713
Πόντοι
46.232
Nα ανακεφαλαιωσουμε λοιπον.

1. Να ΜΗΝ υπαρξει οριο στις κριτικες.
2. Να γινουν φανερες οι ψηφοι για το ποιους βοηθησαμε και ποιους οχι.
3. Να μπει πλαισιακι με επιλογη τιμης.
4. Να κοβονται οι κριτικες που δεν αναφερουν εμφανιση και ηλικια τεμαχιου.
5. Να επανελθει το παλιο συστημα που η βαθμολογια δεν περιοριζονταν απο την νεοτητα του μελους.
συμφωνώ ,
θέλω μια εξήγηση του 3 γιατι δεν εχω παρακολουθήσει όλη την συζήτηση

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Εγω, για να μην χρονοτριβούμε, είμαι κατά του περιορισμού.

Νομίζω ήδη θαρχισει ο ένας να κατηγορεί τον άλλον, έγραψες 3 κριτικές, όχι έγραψα μία κλπ
Τις απόψεις μου τις έχω γράψει σε 2 ποστ παραπάνω, αλλά και παλιοτερα.

Επιμένω, επειδή όλα ξεκίνησαν απο κάποιους (γνωστους) που μίλησαν για προμότορες..να τους κατονομάσουν! Αλλιώς δεν ξέρω προς τι η όλη φασαρία. Σαυτο επιμένω.

Προσωπικά εφόσον το κρίνει ο αντμιν, δεν έχω λόγο να μην το σεβαστώ.. (αν και πιστεύω καλή δουλεια γινόταν μέχρι τώρα και απο τον ίδιο και απο τους μοντς, στο θέμα του φιλτραρίσματος των κριτικών).
Θα προτείνα πιο αυστηρό φιλτράρισμα, κυρίως σε κριτικές που επαναλαμβάνονται ή είναι ανουσιες. Δε θαμαρεσε να δω κριτήρια για το πως πρέπει να γράφω μια εμπειρία, που λειτουργώ και συναισθηματικά, όχι απλά μηχανικά.
Αλλά επιμένω μια κριτική πρέπει να γράφεται! Ολοι να έχουν αυτο το δικαιωμα. Και καλύτερα να απορρίπτεται απο τον αντμιν (αιτιολογημένα φυσικά) ή να αποδοκιμάζεται απο τα μέλη (στο σχολιασμο).

Απλά επειδη γράφω κριτικές και λόγω διάθεσης (όχι μόνο ενημέρωσης)..αν δε διευκολυνθω, θα τις σταματήσω.
Αυτα απο μένα.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.394
Πόντοι
5.435
Υπέρ του περιορισμού των κριτικών.
Επίσης οποσδήποτε τιμή, και αν είναι δυνατόν εκτιμώμενη ώρα με τη κοπέλα στο δωμάτιο. Νομίζω πως αυτό θα βοηθήσει στη σύγκριση των γυναικών μεταξύ στούντιο και μπουρδέλων

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
συμφωνώ ,
θέλω μια εξήγηση του 3 γιατι δεν εχω παρακολουθήσει όλη την συζήτηση

Στο 3 εννοω να μπει επιλογη τιμης.

10 ευρω?
20 ευρω?
50 ευρω?
500000 ευρω???

Και τα Extra σε ξεχωριστο κουτακι. (Αν πληρωσαμε για Extra).

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
και γω δεν ειμαι θεωρητικα υπερ των περιορισμων αλλα ελεος ρε παιδια....εχετε ειδικα εκει στην αθηνα ογδοντα στουντιο και διακοσια μπουρδελα να πουμε....αν εξαιρεσουμε την περιπτωση να ειναι ο αλλος ωνασης και γαμικος της καθε μερας ,στατιστικα να το δεις, σε ενα ετος που εχει 365 μερες και 52 εβδομαδες πρεπει να γραψει πεντε και δεκα καρμπον κριτικες για την  κελυ ή την αμαντα η την χ, ψ κοπελα;....ελεος δλδ....
χωρις να υπονοοω κατι για τα συγκεκριμενα κοριτσια ετσι;που ειναι αξιες και καλες ιεροδουλες....απλο παραδειγμα φερνω.....

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
σε ενα ετος που εχει 365 μερες και 52 εβδομαδες πρεπει να γραψει πεντε και δεκα καρμπον κριτικες για την  κελυ ή την αμαντα η την χ, ψ κοπελα;....ελεος δλδ....

Διαφωνω.
Και γνωριζεις πολυ καλα το γιατι.

Διοτι μπορει καποιος να γραψει 10 κριτικες για την Αμαντα αλλα ενδιαμεσα θα εχει γαμησει κι αλλες 50.
Και θα εχει γραψει και για τις αλλες 50 κριτικες.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οι περιορισμοι καταπολεμουν τα κακως κειμενα στα περισσοτερα επιπεδα του συγκεκριμενου τομεα.

Δεν εχει νοημα να γραφει 10 κριτικες ενα μελος για μια κοπελα....
1-2 κριτικες και τερμα.....

Ετσι περιοριζονται δραστικα οι διαφημηστες και τυχον ασχημα πραγματα οπως εξαναγκασμοι και εκβιασμοι των κοριτσιων απο κλικες
Αν μαλιστα αυτο το μετρο συνοδευτει και με οριο ποσταρισματος ανα μελος, τελειωνει και το παραμυθι......

Αντισθενη προχωρα το ετσι ....
Δεν εχεις να χασεις τιποτα... εισαι πρωτοπορος στο ειδος και εχεις την λεοντιο μεριδα της δημοσιας θεασης....
Στο χερι σου ειναι να κανεις ενα βημα παραπερα.... καθαριζοντας καταστασεις

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Διαφωνω.
Και γνωριζεις πολυ καλα το γιατι.

Διοτι μπορει καποιος να γραψει 10 κριτικες για την Αμαντα αλλα ενδιαμεσα θα εχει γαμησει κι αλλες 50.
Και θα εχει γραψει και για τις αλλες 50 κριτικες.
ε καλα ας μην γραψει 10 κριτικες....δεν θα παρει κανα μεταλλιο.....ας γραψει δυο...μια χειμωνιατικη και μια το θερος ;)

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Nα ανακεφαλαιωσουμε λοιπον.

1. Να ΜΗΝ υπαρξει οριο στις κριτικες. OK
2. Να γινουν φανερες οι ψηφοι για το ποιους βοηθησαμε και ποιους οχι. 1)Δεν με απασχολεί. 2)με έχουν μαυρίσει σερί. 3) Γενικά θεωρώ ότι ο ψηφίζων απανταει σε άλλη ερωτηση κρίνοντας από φήφους και σε κριτικές άλλων, Speed ίσως πάλι να έχεις δίκιο και να βοηθάει στην αναβάθμιση η πρόταση σου, δεν ξέρω
3. Να μπει πλαισιακι με επιλογη τιμης. ΟΚ
4. Να κοβονται οι κριτικες που δεν αναφερουν εμφανιση και ηλικια τεμαχιου. ΟΚ αναφορά εμφάνισης, ΟΚ περίπου η ηλικία
5. Να επανελθει το παλιο συστημα που η βαθμολογια δεν περιοριζονταν απο την νεοτητα του μελους. ΟΚ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Αν μαλιστα αυτο το μετρο συνοδευτει και με οριο ποσταρισματος ανα μελος, τελειωνει και το παραμυθι......
αυτο που κολλαει;εγω βαζω τσοντες και τραγουδια,ενοχλω κανεναν;

στειλε και πμ τι ειχες ζητησει ρε ειπαμε....τελειωνει η αδεια και μετα θα με ψαχνεις....μπας και μπορεσω να κανω καμια ερευνα στο χαος της συλλογης μου

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αυτο που κολλαει;εγω βαζω τσοντες και τραγουδια,ενοχλω κανεναν;
Δεν ενοχλεις κανεναν και προσωπικα δεν εχω κανενα οφελος απο ολο αυτο.....

Απλα λεω την αποψη μου αντικειμενικα χωρις κανεναν δολο .....

Δεν θα ειναι ευκολο ο καθε διαφημηστης, να κανει συνεχως κλωνους, για να προμοταρει, προωθησει, οποιαδηποτε κοπελα, συμφεροντα.....
Αφου θα ειναι αναγκασμενος να πιασει το οριο ποσταρισματος, για να γραψει μια κριτικη

Εχεις πμ

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.642
Πόντοι
5.097
το μελλον στις κριτικες ειναι τα κουτακια
κουτακι για τιμη
κουτακι για ωρα
κουτακι για χρωμα μαλλιων
κουτακι
κουτακι
:rockon:τελος δεν ξαναγραφουμε κριτικες μονο μουλτιπλ τσοις θα ειναι :rockon:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
και γω δεν ειμαι θεωρητικα υπερ των περιορισμων αλλα ελεος ρε παιδια....εχετε ειδικα εκει στην αθηνα ογδοντα στουντιο και διακοσια μπουρδελα να πουμε....αν εξαιρεσουμε την περιπτωση να ειναι ο αλλος ωνασης και γαμικος της καθε μερας ,στατιστικα να το δεις, σε ενα ετος που εχει 365 μερες και 52 εβδομαδες πρεπει να γραψει πεντε και δεκα καρμπον κριτικες για την  κελυ ή την αμαντα η την χ, ψ κοπελα;....ελεος δλδ....
χωρις να υπονοοω κατι για τα συγκεκριμενα κοριτσια ετσι;που ειναι αξιες και καλες ιεροδουλες....απλο παραδειγμα φερνω.....
Αν καποια μελη δεν θελουν περιορισμο στον αριθμο των κριτικων για επισκεψεις σε καθε ιεροδουλη,
ή απλα και αόριστα ειναι κατά της λογοκρισίας,
ή τους χαλάμε την διαφημιση τους (για καλυτερες υπηρεσιες απο την κοπελα που θα την διαβασει ή και τον βαζει να τη γραψει),
ή έχει εμμονη με τις κριτικες και απλα αν γαμησει καποια 20 φορες και του πουνε οτι θα γραψεις 19 κριτικες και όχι 20, θα αρχισει το κλαμα επειδη θα εχει μια κριτική λιγοτερη, ενω θελει να φτασει τις χίλιες...
Εγώ δεν μπορω να δωσω άλλη εξηγηση.
Δηλαδή τί διαφορετικό θα γραψεις σε 3-4 κριτικες για την ίδια? Ότι αν γινεις μονιμος πελατης της ας πουμε θα καλυτερευει σε καθε επισκεψη και δεν πρεπει να παραλείψεις να το γραψεις?
Εγω εχω 2 κριτικες για ιδια κοπελα, σε πολυ παλιοτερες επισκεψεις μου.
Η 1η κριτικη ηταν να πω οτι βρηκα μια πολυ καλη και ομορφη ρουμανα με αξιολογες υπηρεσιες κτλ και η 2η ότι εχει σταθερη αποδοση και μαλιστα βελτιωνεται και δεν αποκταει διαθεση ξεπετας.
Ο μονος λογος να θελω να ξαναγραψω κριτικη ειναι να εχω αντιθετη αντιμετωπιση απο εκεινη, δηλαδη να την εχει δει και να αρχισει να ξεπεταει πελατες.
Ε θα ζητουσα απο τον αντμιν να σβησει την 1η κριτικη και να αφησει την 2η και την 3η.

Εσυ που πας (οπως γραφεις) συνηθως σε μπουρδελα, μπορεις να εχεις αποψη για ct ?
Εγω παντως που παω σε studio, δεν μπορω, ασχετα ενα και οι δυο κατηγοριες εμπιπτουν στο γενικο πλαισιο του αγοραιου ερωτα.
Η διαφορά μπουρδελου με στουντιο ειναι αντιστοιχη της διαφοράς cg με ct.
Dhladh διπλάσιες+ τιμες, για θεωρητικά ποιοτικότερες υπηρεσίες. Α, και το κουδούνι μην ξεχάσουμε στα στουντιο σε σχεση με μπουρδελο...

Παντως όταν πας σε στουντιο κατα τη γνωμη μου πηγαινεις για να συνευρεθεις με μια όμορφη γυναίκα και όχι με χοντρες, αλβανιδες και τραβέλια που εχει το γνωστό στούντιο.
Αν θες χοντρες, υπαρχουν και με 20 ευρω μερικα πεντακάθαρα μπουρδελα και φυσικα οι γκομενες κανουν παπαδες για να ξεπερασει ο πελατης την χειροτερη εμφανιση τους και να τις επιλεξει(οι πληροφοριες για τις υπηρεσιες των παχουλων ειναι απο προσωπικες διηγησεις του Βυζολαγνου σε εμενα, καθότι αυτουνού του αρεσει η αρση βαρών  :grin: )

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλο ειναι να μην απανταει ο ενας στον αλλον προσπαθοντας να το δειξει το "λαθος" του
ας πουμε μια γνωμη και τελος η αν εχουμε κατι να συμπληρωσουμε το λεμε ..

Γενικα ειμαι κατα των περιορισμων  :rockon:

Ειδικα αυτων με τα νεα μελη , γιατι καταδικαζουν το σαιτ να ανεωθει με ποιο αργους ρυθμους
παραμενοντας ποιο πολυ καιρο  τους ιδιους μαλακες που βαρεθηκαν ο ενας τον αλλον  :uglystupid:

Ειμαι κατα των περιορισμων γιατι δεν εχουν και τοσο νοημα
και "Καλυτερα ενας ενοχος ελευθερος παρα ενας αθωος στη φυλακη "

Ετσι κι αλλιως οση Ασφαλεια και βαλεις παντασ  θα υπαρχουν "Τρυπες"  :rockon:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Και εγω ειμαι υπερ, μελη χωρις κανένα ποστ να γραφουν κριτικες.
Αφου υπαρχουν και νικ που χωρις κανενα ποστ, μπορει να εχουν και 10 και 20 κριτικες. Καλο ειναι να τους επιτρεπεται να βοηθανε τα υπολοιπα μελη και το σαιτ...
Αλλά επισης ειμαι υπερ στον περιορισμό της βαθμολογιας που ισχυει για μελη μεχρι να συμπληρωσουν 5(νομίζω)κριτικές.

Επισκέπτης
και γω δεν ειμαι θεωρητικα υπερ των περιορισμων αλλα ελεος ρε παιδια....εχετε ειδικα εκει στην αθηνα ογδοντα στουντιο και διακοσια μπουρδελα να πουμε....αν εξαιρεσουμε την περιπτωση να ειναι ο αλλος ωνασης και γαμικος της καθε μερας ,στατιστικα να το δεις, σε ενα ετος που εχει 365 μερες και 52 εβδομαδες πρεπει να γραψει πεντε και δεκα καρμπον κριτικες για την  κελυ ή την αμαντα η την χ, ψ κοπελα;....ελεος δλδ....

Τώρα περί περιορισμού δεν χρειάζεται να αναφέρω ξανά τους λόγους. 3000 φορές τους έχω γράψει.
ΥΠΕΡ!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.642
Πόντοι
5.097
θα το ξαναπω αλλη μια φορα τι κερδος εχουμε απο τη ψηφοφορια,δλδ αν δω 99 θετικες ψηφους θα δωσω μεγαλυτερη βαρυτητα αρχιδια εγω προσωπικα ουτε καν που κοιταω τις ψηφους ουτε επηρεαζομαι ποτε απο αρνητικη κριτικη απο θετικη ναι μπορω να επιρεαστω εμενα η αποψη μου ειναι οτι η ψηφοφορια το μονο που προσφερει ειναι εγωπαθεια στον κριτικογραφο,αν υπαρχει αντιθετη αποψη ας μου τι ωφελος υπαρχει απο την ψηφοφορια
και επισης με ολο αυτο το πανηγυρι που γινεται το μονο που πετυχενουμε ειναι να δημιουργουντε εχθροτητες μεταξυ μας :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom