Νέα

Περί κριτικών για μπουρδέλα/στούντιο (προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
διαφωνω ....θελω κριτικες με τυποποιηση iso..... :birdman:

Επισκέπτης
Παίδες, άλλο το πλαφόν στον αριθμό κριτικών που αποσκοπεί στην καταπολέμηση των στημένων κριτικών και άλλο οι κανόνες στον τρόπο εγγραφής των κριτικών.
Μην συγχέουμε ανόμοια θέματα.
Αν προσπαθήσεις να καθοδηγήσεις κάποιον περί του πως να γράφει, θα τον ωθήσεις τελικά στο να μην γουστάρει να γράψει.
Η συγγραφή είναι προσωπική έκφραση και πνευματική απόλαυση.

Επισκέπτης
θα κλεισω λεγοντας....[size=15pt]δοξα και τιμη στους συναδελφους που τραβιουνται στα ντελα,μεταξι και φυλης-ολοι απο εκει ξεκινησαμε και μακαρι να μην καταληξουμε παλλι εκει- ειναι τα πιο γνησια παιδια [/size]:thumbsup: οσο πιο πανω πας....ξεφευγει

κοφτε ρε τα μαλωματα,μια μειοψηφια ειμαστε,αντι να βοηθιομαστε και να υποστηριζομαστε,βγαζουμε μονοι μας τα ματια μας

Άξιο τέκνο του Λιμανιού (Πειραιάς).
Συμφωνώ μαζί σου.

Λοιπόν παιδια μια και πέτυχα το τοπικ δυο σκέψεις από κάποιον όχι πολύ ενεργό αλλά και άσχετο με το νταβαντούρι που γίνετε μια και βλέπω ότι  έχουν δημιουργηθεί  αντιπαλότητες.
[...]
Ψύχαραιμη διάθεση και σωστές αποψεις.
Να γράφεις τις απόψεις σου με ειλικρίνια. Αυτή είναι η καλύτερη προσφορά στα μέλη του σάιτ και αυτό δίνει νόημα στη συμμετοχή μας εδώ. Και ας διαφωνείς με τον οποιονδήποτε.

Επισκέπτης
Επιμένω, επειδή όλα ξεκίνησαν απο κάποιους (γνωστους) που μίλησαν για προμότορες..να τους κατονομάσουν! Αλλιώς δεν ξέρω προς τι η όλη φασαρία. Σαυτο επιμένω.
φιλε δεν ειναι θεμα κατονομασμου γιατι:
1) φαινονται οι μουφα κριτικες (νεο μελος, πολυ καλη κριτικη χωρις να εχει γραψει κανεις αλλος για την κοπελα, οι κριτικες του νεου μελους να ειναι ολες για κοπελες απο μια αλυσιδα στουντιο ή μπουρδελων) για ct cg δεν λεω γιατι δεν ξερω...
2) πολυ δεν ειναι προμοτορες αλλα απλα εχουν κολλησει-καψουρευτει μια κοπελα και γραφουν συνεχεια
3) εγω για οποιο μελος θελω να ασχοληθω με κατι που γραφει βλεπω στατιστικα δηλαδη αν δω ενα μελος με 1000 ποστ που για μπουρδελα ειναι τα 18 δεν ασχολουμε οπως και αλλα πολλα κοιταω για να κρινω μια κριτικη!!!

Επίσης! Όπως έχω ξαναναφέρει, τα μπουρδέλα έχουν προβεί σε άμεσες αλλά και έμμεσες μειώσεις.
Οι άμεσες είναι ότι όλο το Μεταξουργείο έχει πάει στα 10 και 15 ευρώ! Μιλάμε για πτώση της τάξης του 50% και 25%!
Οι έμμεσες είναι ότι η Φυλής έχει αναβαθμίσει τα προγράμματά της χωρίς να αυξήσει την τιμή. Οπότε, πλέον βρίσκεις ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό κατά συρροήν. Μέχρι και πολύ πιο προσεγμένα σπιτάκια βρίσκεις σε σχέση με παλιότερα.
Τα μπουρδέλα λοιπόν, έχουν προχωρήσει σε δραστικότατες αλλαγές.
μα τα μπουρδελα εχουν κοσμο ευελυκτο που αν κρινει οτι κατι δεν τον συμφερει αλλαζει ενω στα στουντιο ειναι πολυ συχνο φαινομενο καποιος να καταθετει μονο στη βριλησου ή μονο στην κασσανδρας οποτε ειναι λογικο να μην μειωσει τις τιμες...
βεβαια τα στουντιο αφορουν κοσμο που εχει τον "τροπο" του οποτε αυτοι πιο δυσκολα αλλαζουν..
και τελος, απο φυλης στο 20αρικο στο μεταξουργειο του 10αρικου πας για πλακα ενω απο στουντιο σε μπουρδελο δεν πανε πολυ οποτε εφοσον κρατανε τις τιμες στο 50αρικο ουσιαστικα ειναι κλικα και μονοπολειο!!!!

Και φυσικά υπάρχει ενα προμοτορικο στυλ όταν γράφει καποιος 20 (ή 16) κριτικές για κάποια κοπέλα...αλλά αν εγραφε μόνο για αυτη... όχι για 50 άλλες! Γιατι να μην αφησουμε τα ιδια τα μελη να τον αποδοκιμάσουν και να βάζουμε τον αντισθένη να το παίζει Παπαδόπουλος? Ας αποδοκιμαστει η 5η, 6η ή δεν ξέρω και εγω ποια κριτική, και ας σβηστει φυσικά!
μονο εγω βλεπω πως οι προμοτερς γραφουν για αλυσιδες ολοκληρες και οχι για μεμονομενες κοπελες?!?!?!

Μπορείτε να μου λύσετε μια απορία? σε ότι αφορά τις "κριτικές" απο ότι λέγεται θα είναι μέχρι δύο ανα κορασίδα ανα έτος....μπορώ εγώ δηλ.να γράψω στις 30/6/2012,για κάποια κοπέλα τα εξής...
1)1/1/12 με την τάδε κοπέλα βρέθηκα βγάλαμε τα μάτια μας...κτλ μια πλήρη περιγραφή
2)20/1/12 με την ίδια κοπέλα τα ίδια
3)14/2/12 με την ίδια κοπέλα τα ίδια
4)28/8/12 με την ίδια κοπέλα αυτή την φορά δεν βγάλαμε τα μάτια μας γιατί δεν της πέτυχε το σουφλέ
5)1/3/12 με την ίδια κοπέλα τα ίδια
6)25/3/12 με την ίδια κοπέλα εορτάσαμε την εθνική επέτειο
....
ρε παιδια θα με τρελανετε κριτικη γραφεις μια φορα!! αν ξαναπας και αλλαξει κατι τοτε ξαναγραφεις αν ειναι σε καθε καταθεση να γραφεις κριτικη δεν εχει νοημα!! δεν το καταλαβαινετε...

επεισης αν εχει γραφτει κριτικη η οποια σε καλυπτει απλα την ψηφιζεις ή γραφεις ενα σχολια ποιος ο λογος να γραψω τα ιδια πραγματα για την ιδια κοπελα?!?!?!?!

Πες τα ρε φίλε αχαχούχα! 100 φορές τα 'χουμε γράψει δεν ιδρώνει τ' αυτί τους.
Πάνε να μας καθιερώοσυν τα στούντιο ως εντελώς ξεχωριστό κλάδο του αγοραίου έρωτα λες κι εμείς βγήκαμε χθες στο κουρμπέτι και δεν ξέρουμε που πάνε τα τέσσερα!
Ορίστε τι εννοώ! Εκατό φορές τα 'χουμε πει...
+1000

Ετσι λοιπον δεν θα πας με ct σε τιμη cg
Δεν θα πας με cg σε τιμη studio
Δεν θα πας σε studio με τιμη Φυλης
Δεν θα πας Φυλης με τιμη Μεταξουργιου
ρε παιδια εχουμε παει και εμεις σε στουντιο σιγα την διαφορα τα ιδια ακριβως ειναι!!!
μονο το δωματιο αλλαζει!!! και λιγο ο χρονος... η καλη ειναι καλη και στα 2 και η ξεπετα επεισης...
μην εχετε το στυλακι "εσυ δεν ξερεις" γιατι και εγωμια περιοδο ελεγα να πηγαινω στα στουντιο για πιο καλα αλλα μετο που καταλαβα την κοροιδια εφυγα τρεχοντας γιατι πληρωνα 50€ ενα μπουρδελο. και μαλιστα πλεων που στα μπουρδελα δινουν ολο και καποιο εξτρα δεν εχει λογο υπαρξης το στουντιο (γιατι πιο παλια πηγαινες κανα δρ97 για κανα καλο προγραμμα) τωρα τα ιδια βρισκεις στην φυλης στο 20αρικο

και κλεινω λεγοντας οτι ολοι μπορουμε να καταλαβουμε ποτε μια κριτικη ειναι "υπερβολικη" και ποτε οχι τωρα κατι αλλο δεν μπορει να γινει...

η μονη προταση μου ειναι μονοι μας αν καποια κριτικη ειναι πολυ μουφα να την μαυριζουμε απο τα σχολια...οι οποιες αλλαγες δεν φερνουν αποτελεσμα.. οποιος θυμαται τον παλιο τροπο των κριτικων θα θυμαται οτι το προμοτινκ εβγαζε ματια αλλα λειτουργουσε μια χαρα γιατι ηταν τοσο εμφανες που το καταλαβαινανε ολοι.. οταν αλλαξε ο τροπος λεγανε ολοι τελος οι μουφες κτλ και ελα που μετα απο καποια χρονια το προβλημα παραμενει... οποτε η κριση μας ειναι η καλυτερη αμυνα...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καλο ειναι να αναφερθουν ολες οι γνωμες για πιο ποιοτικο αποτελεσμα!!
Αρκετά χρήσιμο θρεντ !  :thumbsup:

Παίδες, άλλο το πλαφόν στον αριθμό κριτικών που αποσκοπεί στην καταπολέμηση των στημένων κριτικών και άλλο οι κανόνες στον τρόπο εγγραφής των κριτικών.
Αν προσπαθήσεις να καθοδηγήσεις κάποιον περί του πως να γράφει, θα τον ωθήσεις τελικά στο να μην γουστάρει να γράψει.
Αυτό πράγματι είναι σωστό και σημαντικό ...  :thumbsup:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κατι ρωταει ψηλα πανω ο θεματοθετης και εμεις απανταμε ρε μαν......περιμενω τοποθετηση και του σεβαστου στρατηγου

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Όχι βέβαια, αφού τα παίρνουνε από'κει.
Ορίστε, το'γραψα εγώ αφού εσύ δεν είχες τα κότσια να το γράψεις.
Αν τα παιρνουν, μπράβο τους, η δουλειά(εργασία επ'αμοιβή κι αυτή) δεν ειναι ντροπή  :2funny:

Εγώ πιστευω περισσοτερο στην προσωπικη γνωριμια των κοριτσιων, με πελατες που τους λενε ποιοι ειναι στο σαιτ και πεφτουν στην παγιδα ετσι, αφου πρεπει να γραψουν κριτικη με 10ρια για να μην τις στενοχωρησουν και να λαβουν καλύτερες υπηρεσίες.
Και αν ισχυει κατι τετοιο γιατι μονο εικασιες κανουμε, ειναι μεγαλη ξεφτύλα. Πολύ προτιμότερο να τα έπαιρναν, γιατι προσωπικά πιστευω ότι δεν τα παιρνουν. Μερικοι κλωνοι βεβαια με 0 ποστ, ίσως να ειναι και εργαζομενες, ή ιδιοκτητες των μαγαζιων αυτο δεν το αποκλείω.

Φυσικά δεν μιλαω για όλους που εχουνε γραψει κριτικη για το συγκεκριμενο στουντιο, ουτε για καποιους που γραφουν και για άλλα στουντιο και δεν γραφουν συστηματικά και μόνο για αυτό.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παει και η ψηφοφορια του σοτιροφ...μπραβο ρε μαν που συγχωνευσες τα θρεντ....αλλ αντ αλλων νοημα τωρα :headbang:

Επισκέπτης
:offtopic:
[...] Προσωπικά, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να γίνω τακτικός πελάτης των στούντιο όταν μου ικανοποιήσουν το λεγόμενο value for money.  [...]

Συμφωνώ.

[...] κι εγώ που είμαι μπουρδελιάρης με σχεδόν δυο δεκαετίες στην πλάτη μου, μπορώ να μιλώ και να κρίνω το οποιοδήποτε μπουρδέλο είτε αυτό είναι του δεκάρικου, του εικοσάρικου ή του πενηντάρικου [...]

Ε, πια! Εσείς οι νέοι νομίζεται ότι τα ξέρετε όλα...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
παει και η ψηφοφορια του σοτιροφ...μπραβο ρε μαν που συγχωνευσες τα θρεντ....αλλ αντ αλλων νοημα τωρα :headbang:
Και εγώ αυτό κατάλαβα!
Άρα είμαστε (αν μου επιτρέπεις ...  :grin:) δυο οι "βλάκες"

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Η κριση οσο θα προχωρα στην ανθρωποτητα,... θα γινεται αντιληπτο οτι δεν ειναι τοσο οικονομικη, αλλα πνευματικη και ψυχικη!!!!!Η ερημη χωρα του Ελιοτ ειναι το τυπικο δειγμα της κατοικιας του συγχρονου ανθρωπου στο νεκρο κοσμο που περιγραφει ο ΝΙΤΣΕ!....Ετσι ακριβως στο παρον θεμα συζητησης στο διαδικτυο..... και οι προμοτορες και διαφημηστες ειναι το τυπικο δειγμα της εξαφανισης της ανθρωπινης αξιοπρεπειας και σεβασμου(στον εαυτο τους)....κατα συνεπεια απεναντι και σε μας τους εντιμους και σωστους συναγωνιστες-μελη!!!!Χαιρομαι που τους μαθαμε ποιοι ειναι...αλλα και στεναχωριεμαι γι αυτους..που τωρα, σαν τις βρεγμενες γατες, προσπαθουν να εναρμονιστουν με τους καινουργιους κανονισμους.... που προφανως θα θεσπισει ο Αντισθενης προασπιζομενος πλεον το δικο του συμφερον, που ειναι η διατηρηση ικανοποιητικου επιπεδου- διαθεσιμοτητας του site απο αξιολογα μελη!!!...Παμε τωρα στο κυριως πιατο...και δυο κριτικες για την ιδια εργαζομενη αποτελουν προβλημα!!!...ΜΙΑ ΑΡΚΕΙ...Η ΔΕΥΤΕΡΗ, ΑΝ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΟΥΣ(1) ΕΤΟΥΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΛΙ!!!..ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Σε κοπέλες στούντιο που πήγα δεν έγραψα δίστασα γιατί έπρεπε να βαθμολογήσω χαμηλά κοπέλες που είχαν άριστες κριτικές από πολύ γνωστούς κριτικούς.
Ένα παράδειγμα το πώς επηρεάζεται κάποιος που το ξέρουν με το νικ του είναι ο sarouman.
Στις πρώτες κριτικές στην Μπετυ η και την Άντζελα έβαζε 9 στην εμφάνιση αφήνουμε τις υπηρεσίες αφού μπορεί να βελτιώθηκαν αλλά επειδή πηγαίνω στο Φυλής η εμφάνιση της Μπετυ δεν βελτιώθηκε αλλά  τώρα όμως παίρνει 10 όπως και όλες δηλαδή, χοντρές,αδύνατες, νέες, σιτεμένες το δεκάρι είναι στάνταρ αφού αν βάλει κάτι άλλο θα τον πει πχ η Κελλυ: Καλά δηλαδή εγώ είμαι χειρότερη από την Αναστασία.

Δεν έχω τίποτα με τον sarouman και συγγνώμη που τον ανακάτεψα. Άλλωστε έχω παρατηρήσει ότι οι κριτικές του βοηθάνε πολλούς καθώς περιγράφει ειδικά γούστα και οι βαθμοί δεν παίζουν τόσο ρόλο απλώς ήθελα να δείξω ότι όταν είσαι γνωστός και καλύτερα θα περάσεις και ποιο χουβαρντάς θα είσαι όταν γράφεις.

Σχετικά με αυτά που έγραψε ο gian31.

Πρώτα απ’όλα εγώ κάνω συγκεκριμένο πρόγραμμα όταν πηγαίνω σε στούντιο, γιατί αυτό μαρεσει. Έχω αρχίσει το αυταρχικό από παλια, από το 2002, όταν δεν υπήρχαν στουντιο τόσο πολλά όπως τώρα. Τότε πολύ γνωστή στο αυταρχικό ήταν η Κλαίρη (στην Αχαρνών κοντά στον Αγ.Παντελεήμονα).

Έπειτα από μικρή έρευνα αγοράς πριν από 2 χρόνια, ήμουν πολύ απογοητευμένος από τον ερασιτεχνικό τρόπο που πλασάρονταν αυτό το πρόγραμμα από τα στουντιο (και συνεχίζω να το πιστεύω πως στην πλειοψηφία τους έτσι είναι) με αποτέλεσμα να έχω άσχημες εμπειρίες, και να χάσω λεφτά (ας μην ξεχνάμε πως δεν είναι φτηνό πρόγραμμα).

Δεν φοβάμαι να το πω, και το έχω ξαναδηλώσει, πως το Φ104 είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο στούντιο στο αυταρχικό. Εκτός αν έχει κάποιος συναγωνιστής να μου παραθέσει δικές του εμπειρίες από αλλού.
Όταν βαθμολογώ μια κοπέλα (εμφάνιση, υπηρεσίες κλπ) το κάνω με βάση τα ΔΙΚΑ μου κριτήρια, υπο το πρίσμα ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ που προτιμώ.
Όταν λέω πως η Μπέτυ είναι η καλύτερη αυτή τη στιγμή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα το εννοώ. Δεν την έχω δοκιμάσει σε κανονικό και δεν ξέρω. Ακόμα και εμφανισιακά για μένα έχει το καλύτερο στυλ αφέντρας.

Πιστεύω στις κριτικές που έχω γράψει, μπορεί και πάνω από 5 για αυτή, έχουμε κάνει διαφορετικά πράγματα, και τα κατέγραψα έχοντας την εντύπωση πως δεν επαναλαμβάνομαι αλλά βοηθώ και στην ενημέρωση (περα από τη δική μου ευχαρίστηση) για ένα πρόγραμμα, που δυστυχώς, στο σαιτ, φθίνει.

Δεν νομίζω πως είμαι γνωστός κριτικογράφος, ούτε γνωστό μέλος, αφού υπάρχουν πολλά περισσότερα μέλη με μεγαλύτερη προσφορά και κριτικές.
Πριν 1 ½ χρόνο, έγινα ίσως γνωστός επειδή «σόκαρα» μάλλον με τις κριτικές μου, και δέχθηκα και κάποια πυρά. Μάλλον τα μέλη με συνήθισαν έπειτα. Ή έμαθαν να με ανέχονται. Και άλλωστε γιατί να ασχοληθούν μαζί μου, αφού ποστάρω σπάνια..εχω 1300 ποστ εδώ και 5 χρόνια παρουσίας στο σαιτ. Κριτικές μετρημένες. Και τώρα σπάνιες γιατί τα οικονομικά μου δε βοηθάνε..να το κάνω εβδομαδιαίως.

Και άλλωστε ποιον να επηρεάσω? Μέλη που έκαναν αυταρχικο εξαφανίστηκαν (maletsouli, night7080, alex498).
Όσο για αυτό που είπες πως θα έρθει κάποια κοπέλα να μου πει «α δεν έγραψες για μένα πως είμαι όμορφη» δεν έχουν ανάγκη από μένα. Δες φωτο και κρίνε. Όσο φωτοσοπ και να έχουν χαζός δεν είσαι. Και φυσικά κάνε μια βόλτα και από κοντά. Τα κριτήρια είναι υποκειμενικά.

Κάποτε ο gl με είχε πει γραφικό κριτικογράφο. Μπορεί ναναι και έτσι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

sarouman

Τιμημένος