Σε κοπέλες στούντιο που πήγα δεν έγραψα δίστασα γιατί έπρεπε να βαθμολογήσω χαμηλά κοπέλες που είχαν άριστες κριτικές από πολύ γνωστούς κριτικούς.
Ένα παράδειγμα το πώς επηρεάζεται κάποιος που το ξέρουν με το νικ του είναι ο sarouman.
Στις πρώτες κριτικές στην Μπετυ η και την Άντζελα έβαζε 9 στην εμφάνιση αφήνουμε τις υπηρεσίες αφού μπορεί να βελτιώθηκαν αλλά επειδή πηγαίνω στο Φυλής η εμφάνιση της Μπετυ δεν βελτιώθηκε αλλά τώρα όμως παίρνει 10 όπως και όλες δηλαδή, χοντρές,αδύνατες, νέες, σιτεμένες το δεκάρι είναι στάνταρ αφού αν βάλει κάτι άλλο θα τον πει πχ η Κελλυ: Καλά δηλαδή εγώ είμαι χειρότερη από την Αναστασία.
Δεν έχω τίποτα με τον sarouman και συγγνώμη που τον ανακάτεψα. Άλλωστε έχω παρατηρήσει ότι οι κριτικές του βοηθάνε πολλούς καθώς περιγράφει ειδικά γούστα και οι βαθμοί δεν παίζουν τόσο ρόλο απλώς ήθελα να δείξω ότι όταν είσαι γνωστός και καλύτερα θα περάσεις και ποιο χουβαρντάς θα είσαι όταν γράφεις.
Σχετικά με αυτά που έγραψε ο gian31.
Πρώτα απ’όλα εγώ κάνω συγκεκριμένο πρόγραμμα όταν πηγαίνω σε στούντιο, γιατί αυτό μαρεσει. Έχω αρχίσει το αυταρχικό από παλια, από το 2002, όταν δεν υπήρχαν στουντιο τόσο πολλά όπως τώρα. Τότε πολύ γνωστή στο αυταρχικό ήταν η Κλαίρη (στην Αχαρνών κοντά στον Αγ.Παντελεήμονα).
Έπειτα από μικρή έρευνα αγοράς πριν από 2 χρόνια, ήμουν πολύ απογοητευμένος από τον ερασιτεχνικό τρόπο που πλασάρονταν αυτό το πρόγραμμα από τα στουντιο (και συνεχίζω να το πιστεύω πως στην πλειοψηφία τους έτσι είναι) με αποτέλεσμα να έχω άσχημες εμπειρίες, και να χάσω λεφτά (ας μην ξεχνάμε πως δεν είναι φτηνό πρόγραμμα).
Δεν φοβάμαι να το πω, και το έχω ξαναδηλώσει, πως το Φ104 είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο στούντιο στο αυταρχικό. Εκτός αν έχει κάποιος συναγωνιστής να μου παραθέσει δικές του εμπειρίες από αλλού.
Όταν βαθμολογώ μια κοπέλα (εμφάνιση, υπηρεσίες κλπ) το κάνω με βάση τα ΔΙΚΑ μου κριτήρια, υπο το πρίσμα ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ που προτιμώ.
Όταν λέω πως η Μπέτυ είναι η καλύτερη αυτή τη στιγμή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα το εννοώ. Δεν την έχω δοκιμάσει σε κανονικό και δεν ξέρω. Ακόμα και εμφανισιακά για μένα έχει το καλύτερο στυλ αφέντρας.
Πιστεύω στις κριτικές που έχω γράψει, μπορεί και πάνω από 5 για αυτή, έχουμε κάνει διαφορετικά πράγματα, και τα κατέγραψα έχοντας την εντύπωση πως δεν επαναλαμβάνομαι αλλά βοηθώ και στην ενημέρωση (περα από τη δική μου ευχαρίστηση) για ένα πρόγραμμα, που δυστυχώς, στο σαιτ, φθίνει.
Δεν νομίζω πως είμαι γνωστός κριτικογράφος, ούτε γνωστό μέλος, αφού υπάρχουν πολλά περισσότερα μέλη με μεγαλύτερη προσφορά και κριτικές.
Πριν 1 ½ χρόνο, έγινα ίσως γνωστός επειδή «σόκαρα» μάλλον με τις κριτικές μου, και δέχθηκα και κάποια πυρά. Μάλλον τα μέλη με συνήθισαν έπειτα. Ή έμαθαν να με ανέχονται. Και άλλωστε γιατί να ασχοληθούν μαζί μου, αφού ποστάρω σπάνια..εχω 1300 ποστ εδώ και 5 χρόνια παρουσίας στο σαιτ. Κριτικές μετρημένες. Και τώρα σπάνιες γιατί τα οικονομικά μου δε βοηθάνε..να το κάνω εβδομαδιαίως.
Και άλλωστε ποιον να επηρεάσω? Μέλη που έκαναν αυταρχικο εξαφανίστηκαν (maletsouli, night7080, alex498).
Όσο για αυτό που είπες πως θα έρθει κάποια κοπέλα να μου πει «α δεν έγραψες για μένα πως είμαι όμορφη» δεν έχουν ανάγκη από μένα. Δες φωτο και κρίνε. Όσο φωτοσοπ και να έχουν χαζός δεν είσαι. Και φυσικά κάνε μια βόλτα και από κοντά. Τα κριτήρια είναι υποκειμενικά.
Κάποτε ο gl με είχε πει γραφικό κριτικογράφο. Μπορεί ναναι και έτσι.