αντε να πω και εγω μια γνωμη....
λογω αρκετων χρονων στο σπορ,θες δε θες αποκτας μια εμπειρια,οπως αρκετοι...
το θεμα ειναι οτι ολο αυτο το σκηνικο...τανες ντελα κλπ ειναι ενα θεμα ταμπου.δε λεμε στη μανα μας π.χ. εσκασε η πορνσταρ καρολινα,δωσε μου ενα 50αρι στα γρηγορα να παω να πηδηξω επειδη εχει ουρες.ανοιγομαστε συνηθως σε αυτα,σε κανα κολλητο,σε κανεναν που μας δινει δικαιωμα οτι ειναι "φιλος" κοκ.
πριν κανα 2-3 χρονια,2 κοληταρια μου συστησαν το σαιτ(εμπαιναν για χαβαλε και κραξιμο),σιχαινονται τις τανες,δε περνανε ουτε εξω απο το ντελο,αλλαζουν πεζοδρομιο.
επειδη ειχα μεινει σχεδον μονος μου,χαρηκα οταν ειδα οτι εχει γινει μια καλη-σοβαρη προσπαθεια και εχουν μαζευτει εδω συν-χομπιστες(ειπαμε ειναι θεμα ταμπου).να ανταλασσουμε πληροφοριες,να βοηθιομαστε,να μιλαμε για το σπορ μας πιο ανοιχτα.ο μεγας σκαουτμαν(και πολυ καλο παιδι απο οτι αποδειχτηκε στη συνεχεια) με εσπρωξε στο να αρχισω να μιλαω,να γραφω κριτικες κλπ,γενικα να εισφερω.κατι που φυσικα μου αρεσε,αν και απαιτει χρονο και ενεργεια.
δεν περιμενα-αν και θα επρεπε- οτι θα υπαρχει τετοια φαγωμαρα,συμφεροντα κλπ και ειδικα να γινεται καθε τρεις και λιγο ειναι κουραστικο!!! λεγεται...τον χαρακτηρα του αντρα σε 2 πραγματα θα τον δεις-τσεκαρεις,στο χρημα και στο μουνι,για αυτα τα 2 θα μαλωσεις με τον φιλο σου,τα υπολοιπα ειναι μπουρδες. σορρυ που πλατιαζω,ειναι τοσες πολλες οι αμπελοφιλοσοφιες.....αν και δε μου ειναι αρκετο 100%,σαν ρεζουμε,θα δανειστω κατι απο τον "μπακαλη",τις 2 τελευταιες προτασεις του βασικα.
Τὸ bourdela.com τοῦ 2012 δὲν ἔχει οὐδεμίαν σχέσιν μὲ τὸ bourdela.com τοῦ 2006.
Ἡ ἐπισκεψιμότης, ἡ ἀναγνωρισιμότης καὶ κατ' ἐπέκτασιν τὰ ἔσοδα εἶναι κατὰ τάξιν μεγέθους (10) μεγαλύτερα.
Τοῦτο ὀφείλεται κατὰ μέγα μέρος εἰς τὴν ἀνιδιοτελὴν συνεισφορὰν τῶν μελῶν τὴν προσδίδουσαν τὴν φήμην τῆς ἀντικειμενικότητος.
Ἐπαφίεται εἰς τὴν διοίκησιν ἐὰν θὰ συνεχισθῇ ἡ πορεία αὐτὴ ἤ ἐὰν θὰ διακοπῇ, τοῦ ἱστοτόπου μεταβαλλομένου εἰς διαφημιστικόν παρελκόμενον τῶν σπουδαστηρίων, ὡς τὰ ἀφθονοῦντα ἐν τῷ διαδικτύῳ κακέκτυπά του
φανταζομαι οτι ο αντι και δε ξερω ποιοι αλλοι διαχειριστες,με τοσα μαλωματα,τσακωμους,αποψεις,γνωμες,και ενα τσουβαλι ατομα καθε καρυδιας καρυδι,θα τους εχει γινει το κεφαλι κουρκουτι και πως να αποφασισουν.θα ηθελα να βοηθησω,αλλα δε ξερω τον τροπο(οποιος το παρει για γλυψιμο,ειναι απιθανα μαλακας ;) )
θα κλεισω λεγοντας....[size=15pt]
δοξα και τιμη στους συναδελφους που τραβιουνται στα ντελα,μεταξι και φυλης-ολοι απο εκει ξεκινησαμε και μακαρι να μην καταληξουμε παλλι εκει- ειναι τα πιο γνησια παιδια [/size]
οσο πιο πανω πας....ξεφευγει
κοφτε ρε τα μαλωματα,μια μειοψηφια ειμαστε,αντι να βοηθιομαστε και να υποστηριζομαστε,βγαζουμε μονοι μας τα ματια μας
και για να μη σκασω,κατι που ηθελα παντα να πω αλλα δεν, κατι "χημειες" που ακουω για σχεσεις πελατη-κοπελας και οτι υπαρχει διαφορα μεταξυ ντελων και στουντιο τα θεωρω μεγιστες μπουρδες.