Νέα

Περί κριτικών για μπουρδέλα/στούντιο (προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
θα το ξαναπω αλλη μια φορα τι κερδος εχουμε απο τη ψηφοφορια,δλδ αν δω 99 θετικες ψηφους θα δωσω μεγαλυτερη βαρυτητα αρχιδια εγω προσωπικα ουτε καν που κοιταω τις ψηφους ουτε επηρεαζομαι ποτε απο αρνητικη κριτικη απο θετικη ναι μπορω να επιρεαστω εμενα η αποψη μου ειναι οτι η ψηφοφορια το μονο που προσφερει ειναι εγωπαθεια στον κριτικογραφο,αν υπαρχει αντιθετη αποψη ας μου τι ωφελος υπαρχει απο την ψηφοφορια
και επισης με ολο αυτο το πανηγυρι που γινεται το μονο που πετυχενουμε ειναι να δημιουργουντε εχθροτητες μεταξυ μας :jerking:
+1

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Για αρση δε του περιορισμου βαθμολογιας λεω ναι επισης
(βαθμολογια = οτι σου κατεβει αν περασες καλα βαζεις και ΦΠΑ αν οχι απ τα νευρα σου κοβεις
ουδεμια σημασια δινω , προτειμω τα γραφομενα για μια ιδεα απλα
κατα τ αλλα ενστικτο και τα ματακια μου ...)

Για το περιεχομενο καλο ειναι να υπαρχει λιστα με τα επιθυμητα στοιχεια
τωρα αν αυτα ειναι 10 και αυτος που γραφει θυμαται - ξερει - δοκιμασε μονο δυο
θεωρω χαζο να το περιορισεις
Χαρακτηριστικο παραδειγμα χρηστικοτητας κριτικης (απο τις ποιο ελειπεις )εδω

Το συστημα "βαθμολογησης" τρυπιο κατι πρεπει να γινει
ετσι ειναι σαν να μην υπαρχει

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που θα ταχθουν υπερ των περιορισμων,νομιζω οτι τα παλιοτερα και περπατημενα μελη μπορουν πλεον να καταλαβουν τις στημενες κριτικες....
Μου προκαλει μεγαλη εκπληξη οταν ο τοιχος γεμιζει απο κριτικες για κοπελες και σπιτια απο μελη που εχουν μονοψηφια ποστ και ελαχιστες κριτκες...ειδικοτερα στις κατηγοριες των υψηλα αμοιβομενων κυριων ct,cg.
εκει τα "μαρουλια" ειναι πολλα περισσοτερα ;) οποτε φυσικο ειναι να παιζονται μεγαλυτερες πουστιες

Επισκέπτης
Nα ανακεφαλαιωσουμε λοιπον.
2. Να γινουν φανερες οι ψηφοι για το ποιους βοηθησαμε και ποιους οχι.
Δεν το βρίσκω απαραίτητο. Προτιμότερο θα ήταν να μην μπορεί να ψηφίσει κάποιος που δεν έχει συνδεθεί, δλδ να μη ψηφίζουν επσισκέπτες. Έτσι κόβονται διπλοψηφίσματα. Οι περισσότεροι ξέρουμα πως μπορούμε να (κατα-)/Ψψηφίσουμε όσες φορές θέλουμε μια κριτική. (Οι κλώνοι τη γλυτώνουν) Για την ιστορία, η άποψη μου είναι ότι δεν έχει νόημα το κουμπάκι.
3. Να μπει πλαισιακι με επιλογη τιμης.
Ναί, αν και στα μπουρδέλα δεν έχει αξειοσημείωτες διακυμάνσεις.
4. Να κοβονται οι κριτικες που δεν αναφερουν εμφανιση και ηλικια τεμαχιου.
Ωχ! Δεν κόβω καλά ήλικίες... Ο.Κ. να γράφουμε τουλάχιστον κατά προσέγγιση, έστω μιλφ, τζιλφ, πιπίνι κλπ. :think:
Γενικά το 4., υπάγεται σε γενικότερο πλαίσιο. Π.χ. Γράφονται κριτικές που δεν λένε σχεδόν τίποτα. Δυο λογάκια, «ήταν/δεν ήταν καλα» και τίποτα άλλο. Αυτό, νομίζω, είναι άλλη συζήτηση.

SPEED, SAROUMAN: «Σταματώ να γράφω». Έλεος. Τι είναι αυτό; Απειλή; Και αυτοί που διαφωνούν με σας μπορούν να πουν το ίδιο. Τι νόημα έχει; Και να αποχωρήσουν κάποια μέλη, λες να στεναχωρηθούν οι πολλοί; Εννοείται ότι ισχύει και για μένα αυτό.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

"Πόσο μακριά βλέπουνε τα μάτια σου δεν μπορώ να πω
 ζητώντας το καλύτερο, συχνά χαλάμε το καλό..."

ΟΥΪΛΙΑΜ ΣΑΙΞΠΗΡ  "Βασιλιάς Ληρ"  Πράξη 1η Σκηνή 4η

α. Είμαι ΚΑΤΑ των περιορισμών στις κριτικές!

β. Έτσι όπως το πάμε, κοντεύουμε να καταντήσουμε το site σαν τα ΜΜΕ των ΗΠΑ...

γ. Μην υποτιμάτε τόσο πολύ την νοημοσύνη και το ένστικτο των νέων μελών. Μάτια έχουν και διαβάζουν και μυαλό για να σκεφτούν από μόνοι τους!

Υ.Γ. Οι "παλιοί" υποτίθεται πως ξέρουν.

THE FUTURE IS NOW

Προβλέπω ότι όλη αυτή η συζήτηση και η διαπραγμάτευση γύρω από το ζήτημα των κριτικών, θα καταλήξει στο εξής: θα συσταθεί μια 50μελής επιτροπή σοφών και αδέκαστων κριτών, η οποία θα αποφασίζει για τις αντικειμενικές/ενημερωτικές κριτικές.
Όλες οι κριτικές που θα έχουν αποσταλεί θα διαβάζονται το ΠΣΚ. Η επιτροπή θα συνεδριάζει κάθε Δευτέρα & Τρίτη. Η ψηφοφορία θα γίνεται την Τετάρτη. Οι νέες "καθαρές, αγνές και άδολες κριτικές" θα ανεβαίνουν στην πρώτη σελίδα κάθε Πέμπτη, ώστε να ξέρουμε που να πάμε να καταθέσουμε το επόμενο Παρασκευοσαββατοκύριακο.

"tomorrow was another day..."

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ειναι τυχαιο ότι αυτοι που ειναι κατά του περιορισμου των κριτικών, ειναι οι επισκεπτες του μπουρδέλου [size=5pt]104[/size]?  :think: :think:

Σσσσς δεν λέμε αυτή τη λέξη εδώ μέσα. Πόσες φορές στο 'χω πει; :tickedoff:
Αντε το καλυψα λίγο!

Επισκέπτης
Σσσσς δεν λέμε αυτή τη λέξη εδώ μέσα. Πόσες φορές στο 'χω πει; :tickedoff:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Ειναι τυχαιο ότι αυτοι που ειναι κατά του περιορισμου των κριτικών, ειναι οι επισκεπτες του μπουρδέλου 104?  :think: :think:

Υποθέτω πως εννοείς εμένα επειδή ήμουν ο τελευταίος που ψήφισε "κατά" και προφανώς εγώ ήμουν η αφορμή για το σχόλιο σου.

Σωστό ή λάθος;

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Λάθος.
Αν ήθελα να στοχοποιησω, θα στοχοποιούσα άλλα μελη που πιστευω εχουν υπερβολικη αντιμετωπιση και ζήλο.
Γενική παρατήρηση εκανα. Αν δεν κανω λαθος, όσοι ειναι κατά, ειναι επισκεπτες εκει που ειπα...

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Λάθος.
Αν ήθελα να στοχοποιησω, θα στοχοποιούσα άλλα μελη που πιστευω εχουν υπερβολικη αντιμετωπιση και ζήλο.
Γενική παρατήρηση εκανα. Αν δεν κανω λαθος, όσοι ειναι κατά, ειναι επισκεπτες εκει που ειπα...

Κατά την ταπεινή μου αποψη κάνεις λάθος.

Τουλάχιστον δύο απ' τους ελάχιστους που έχουν ψηφίσει ονομαστικά ως τώρα, δεν είναι επισκέπτες εκεί που είπες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Όχι δεν μας άρεσε το νέο στυλ γραφής σου, γιατί είναι πάρα πολύ λακωνικό, αφού μας ζητάς να σου πούμε τη γνώμη μας, αγαπητέ φίλε και συναθλητή gl. Μας έχεις συνηθίσει σε κριτικές ζωντανές, που βγάζουν πάθος και σασπένς, έξυπνες ατάκες και πέρα από ευχάριστες είναι και ευκολοδιάβαστες. :( :(

Και αυτά τα γράφω με το θάρρος που παίρνω, μιας που υπήρξες για μένα προσωπικά ο μέντορας μου, που από τα δικά σου γραφόμενα εμπνεύστηκα, γράφτηκα στο site, ξεκίνησα να γράφω δειλά δειλά στην αρχή και αφού απέκτησα κάποιον αέρα το χέρι μου άρχισε να κυλά πιο στρωτά στο πληκτρολόγιο. :grin:

Κατά την γνώμη μου μια κριτική δεν βοηθά μόνο όταν πληροφορείς το κοινό αν μια κοπέλα είναι καθαρή, ξυρισμένη, δεκτική, ωραιοπαθής, λάγνη, ξεπετατζού ή οτιδήποτε άλλο. Γνωρίζεις και εσύ πάρα πολύ καλά ότι αυτό που κάνει μια κριτική να έχει αξία είναι να διεγείρεις και την φαντασία του καθενός με τα γραφόμενα σου και εν μέρει του βάζεις στο μυαλό διάφορες ιδέες. :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Και αν πάλι δεν είναι πανηγυρική με χιούμορ και καυστικό τρόπο να τον προστατεύεις από τις μπανανόφλουδες. :P

Πολύ φιλικά και συναδελφικά……………. :grin:

Θα σου θυμίσω και παράγραφο  από κριτική σου για να θαυμάσουν και αυτοί που δεν σε ξέρουν τόσο καλά, και ίσως να απορούν με την λακωνικότητα σου, και να αναρωτιούνται, είναι ο ίδιος άνθρωπος που έγραψε αυτές τις γραμμές ????? ……..

....εγλειψε και ρουφηξε αρχιδια,καυλωσε απιστευτα με το γλειφομουνι που της εκανα,λογω κοντου μαλλιου ειχα την ευκαιρια να την δω με ανεση να καταπινει βαθια τον πουτσο μου με μανια,αφησε οσο ηθελα να γλειφω τις βυζαρες της που ειναι πραγματικα υπεροχες,εδωσα φιλακια στον αρωματισμενο λαιμο της και στα αυτακια με τους μεγαλους κρικους,ανταπαεδωσε και αυτη...καναμε για πρωτη φορα και 69 κανονικο και στα πλαγια και με αναστροφη πανω μου και με την γλωσσα να γλιστρα μεσα στην μουναρα της και στην κωλοτρυπιδα της και τελικα κατεθεσα με αγρια βογγητα και δικα μου και δικα της στα τεσσερα σε μια σταση που δεν την ειχα παρει ποτε....την γαμησα σαν πουτανα οπως της αξιζε αλλα και οπως και η ιδια φανηκε να θελει και οχι σαν κυρια οπως αλλες φορες...
καλα αυτο δεν ηταν γαμησι αλλα τσοντα με την σαμπρινα....και ηταν αληθινο ολωσδιολου

δεν πειραζει ,ετσι λεω να γραφω απο δω και μπρος.....μπορει και σε καθαρευουσα μπας και δεν βγαζει κανενας νοημα και γλιτωσω απο τους νταβαδες και τις πουτανες και το να ζηταν καλες κριτικες..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

επι της ουσιας ομως πιστευω  οτι ειναι μια αρκετα χρησιμη και με ζουμι κριτικη για εναν που θα βρεθει τυχαια στο συγκεκριμενο μαγαζι,εχει σμαρτφον και θελει μια γρηγορη επισκοπηση του τι προσφερει η κοπελα σε καθε τομεα

εγω πιστευω σε ενα νεο μπου με μια εφαρμογη για σμαρτφονς,και σε ενα νεο ειδος κριτικων με σημεια που θα κανεις τικ και θα βγαινει ενα απλο,συντομο,λιτο και περιεκτικο κειμενο για ταχεια ,αμεση προσβαση απο ταμπλετα ή κινητο καθοδον απο τους συναγωνιστες......

απο κατω οπως ειχε πει και παλια ο αντισθενης μπορει να μπαινει το διηγημα του καθενος και το σχετικο αρλεκιν

ακουω σχολια απο την διοικηση και τους αθηναιους φιλους....συμφωνειτε με εναν βασικο κορμο τυποποιημενης κριτικης για ταχεια ευρεση της πληροφοριας σαν να συμπληρωνεις ερωτηματολογιο και ενα δευτερο δυνητικο σκελος με το προσωπικο υφος γραφης του καθενος για το φιλολογικο κομματι του σαιτ;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.642
Πόντοι
5.097
ακουω σχολια απο την διοικηση και τους αθηναιους φιλους....συμφωνειτε με εναν βασικο κορμο τυποποιημενης κριτικης για ταχεια ευρεση της πληροφοριας σαν να συμπληρωνεις ερωτηματολογιο και ενα δευτερο δυνητικο σκελος με το προσωπικο υφος γραφης του καθενος για το φιλολογικο κομματι του σαιτ;
κουτακια
κουτακια
κουτακια
κουτακια
:jerking: :jerking: :jerking:

επισης να προσθεσω αφου θα κανει που θα κανει το καλο δε περναει και ενα προγραμμα διορθωσης ορθογραφικων λαθων που μας εχετε ζαλισει τα παπαρια :tickedoff:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
αντε να πω και εγω μια γνωμη....

λογω αρκετων χρονων στο σπορ,θες δε θες αποκτας μια εμπειρια,οπως αρκετοι...

το θεμα ειναι οτι ολο αυτο το σκηνικο...τανες ντελα κλπ ειναι ενα θεμα ταμπου.δε λεμε στη μανα μας π.χ. εσκασε η πορνσταρ καρολινα,δωσε μου ενα 50αρι στα γρηγορα να παω να πηδηξω επειδη εχει ουρες.ανοιγομαστε συνηθως σε αυτα,σε κανα κολλητο,σε κανεναν που μας δινει δικαιωμα οτι ειναι "φιλος" κοκ.
πριν κανα 2-3 χρονια,2 κοληταρια μου συστησαν το σαιτ(εμπαιναν για χαβαλε και κραξιμο),σιχαινονται τις τανες,δε περνανε ουτε εξω απο το ντελο,αλλαζουν πεζοδρομιο.
επειδη ειχα μεινει σχεδον μονος μου,χαρηκα οταν ειδα οτι εχει γινει μια καλη-σοβαρη προσπαθεια και εχουν μαζευτει εδω συν-χομπιστες(ειπαμε ειναι θεμα ταμπου).να ανταλασσουμε πληροφοριες,να βοηθιομαστε,να μιλαμε για το σπορ μας πιο ανοιχτα.ο μεγας σκαουτμαν(και πολυ καλο παιδι απο οτι αποδειχτηκε στη συνεχεια) με εσπρωξε στο να αρχισω να μιλαω,να γραφω κριτικες κλπ,γενικα να εισφερω.κατι που φυσικα μου αρεσε,αν και απαιτει χρονο και ενεργεια.

δεν περιμενα-αν και θα επρεπε- οτι θα υπαρχει τετοια φαγωμαρα,συμφεροντα κλπ και ειδικα να γινεται καθε τρεις και λιγο ειναι κουραστικο!!! λεγεται...τον χαρακτηρα του αντρα σε 2 πραγματα θα τον δεις-τσεκαρεις,στο χρημα και στο μουνι,για αυτα τα 2 θα μαλωσεις με τον φιλο σου,τα υπολοιπα ειναι μπουρδες. σορρυ που πλατιαζω,ειναι τοσες πολλες οι αμπελοφιλοσοφιες.....αν και δε μου ειναι αρκετο 100%,σαν ρεζουμε,θα δανειστω κατι απο τον "μπακαλη",τις 2 τελευταιες προτασεις του βασικα.

Τὸ bourdela.com τοῦ 2012 δὲν ἔχει οὐδεμίαν σχέσιν μὲ τὸ bourdela.com τοῦ 2006.

Ἡ ἐπισκεψιμότης, ἡ ἀναγνωρισιμότης καὶ κατ' ἐπέκτασιν τὰ ἔσοδα εἶναι κατὰ τάξιν μεγέθους (10) μεγαλύτερα.

Τοῦτο ὀφείλεται κατὰ μέγα μέρος εἰς τὴν ἀνιδιοτελὴν συνεισφορὰν τῶν μελῶν τὴν προσδίδουσαν τὴν φήμην τῆς ἀντικειμενικότητος.

Ἐπαφίεται εἰς τὴν διοίκησιν ἐὰν θὰ συνεχισθῇ ἡ πορεία αὐτὴ ἤ ἐὰν θὰ διακοπῇ, τοῦ ἱστοτόπου μεταβαλλομένου εἰς διαφημιστικόν παρελκόμενον τῶν σπουδαστηρίων, ὡς τὰ ἀφθονοῦντα ἐν τῷ διαδικτύῳ κακέκτυπά του

φανταζομαι οτι ο αντι και δε ξερω ποιοι αλλοι διαχειριστες,με τοσα μαλωματα,τσακωμους,αποψεις,γνωμες,και ενα τσουβαλι ατομα καθε καρυδιας καρυδι,θα τους εχει γινει το κεφαλι κουρκουτι και πως να αποφασισουν.θα ηθελα να βοηθησω,αλλα δε ξερω τον τροπο(οποιος το παρει για γλυψιμο,ειναι απιθανα μαλακας ;) )

θα κλεισω λεγοντας....[size=15pt]δοξα και τιμη στους συναδελφους που τραβιουνται στα ντελα,μεταξι και φυλης-ολοι απο εκει ξεκινησαμε και μακαρι να μην καταληξουμε παλλι εκει- ειναι τα πιο γνησια παιδια [/size]:thumbsup: οσο πιο πανω πας....ξεφευγει

κοφτε ρε τα μαλωματα,μια μειοψηφια ειμαστε,αντι να βοηθιομαστε και να υποστηριζομαστε,βγαζουμε μονοι μας τα ματια μας

και για να μη σκασω,κατι που ηθελα παντα να πω αλλα δεν, κατι "χημειες" που ακουω για σχεσεις πελατη-κοπελας και οτι υπαρχει διαφορα μεταξυ ντελων και στουντιο τα θεωρω μεγιστες μπουρδες.

Επισκέπτης
Μετά από συνεδρίαση/σύσκεψη με των κκ jopino, Albert Cerrato, Jopinocerrato, Cerratojopino κλπ καταλήγω στο εξής:

Η όλη συζήτηση με όδήγησε στο συμπέρασμα ότι  παραδοχή της υπάρξης ψευδοκριτικών είναι αποδεκτή από τους περισσότερους (αν όχι από όλους) συμμετέχοντες στη συζήτηση.
Το ερώτημα είναι ποιο είναι το κριτήριο και ποιός ο κριτής. Ερώτημα υπαρκτό κατά τη γνώμη μου.
Η άποψη μου, έχει γραφτεί εδώ (αν, λέμε τώρα, υπάρχει κανείς που ενδιαφερθεί):

Συνοπτικά:
Το θέμα διοχεύτευσης παραπλανητικώνπληροφοριών δεν περιορίζεται στις κριτικές. Σκαστοί μούφες,  δαφημιστές (π.χ. Χρήστος Καραχάλιας, για να πω έναν που θυμάμαι) εμφανίζονται κατά αραιά διαστήματα. Μέλη με συμμετοχή που είναι δυνάμει διαφημιστές, μπορούν να αναγνωριστούν.
O καθένας κρίνει, όπως και κρίνεται από τους άλλους. O dirtyliving για παράδειγμα, γρήγορα κέρδισε την εκτίμηση των μελών.
Κολλητός ή μόνιμος θαμώνας σε συγκεκριμένα καταστήματα και πουτάνες δεν είμαι. Αν ήμουν, προφανώς θα έιχα καλύτερη μεταχείρηση, αν το κατάστημα δεν έκανε ατσαλιές σε θέματα μάρκετινγκ. Αλλά δεν θα καθόμουν, από μόνος μου να γράφω κριτικές για να ενημερώσω, κατ' επανάληψη, άλλους που δεν είναι στην ίδια θέση. Αν ήταν δεν θα την χρειαζόντουσαν. Δημόσιες ευχαροιστίες και «όρκοι» αιώνια πίστης, μάλλον χατιράκι και κολακέια δείχνουν (κατά τη γνώμη μου) παρά πληροφόρηση. Ευχαριστίες δίνονται κατ' ιδίαν (πάλι κατά τη γνώμη μου).

Λαμβάνω υπόψη μου τις παρατηρήσεις του Καθηγητή
:
(αλλά και άλλων παραεμφερών) που έχουν βάσει. Π.χ.: Συνωνυμίες:  Πιας το αυγό και κούρευτο...

Θα προτιμούσα να ήταν το όριο μεγαλύτερο των δύο/έτος. Να μη κόβουμε και τη φόρα των συναθλητών.

Ωστόσο επειδή έχει τεθεί το θέμα, παρά τις όποιες επιφυλάξεις, καταλήγω:

[size=15pt]ΝΑΙ στον περιορισμό.[/size]

(Ας μου συγχωρεθούν οι πλατιασμοί)

Επισκέπτης

Κύριε GL,
στο συγκεκριμένο ζήτημα οι κριτικές jopino συνιστούν τη δική μου απάντηση. Γράφω τα «τρελά» μου (δεν υποφέρω τη πλήξη) αλλάν λέγονται αυτά που πρέπει να ειπωθούν και με σαφείς περιγραφές καλύπτονται αυτά που είχες θέσει σε άλλο ποστ. Δεν θα ήθελα υπερβολική τυποποίηση που, όπως νομίζω, καλύπτεται από τις βαθμολογίες. Τώρα κάποιοι γραφουν σωστά (αναξάρτήτα από φιλολογίες) και κάποιοι όχι. Μη το παραξηλώσουμε. Αν δε βρίσκεις κάτι χρησιμο,πας παρακάτω.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Προεδρε, οι κριτικες αλληλοεξουσιαζουν τη 2η φυση του καθε οπτικοακουστικου αναγνωστη ή οχι?

Θελω μια εμπεριστατωμενη και αποφασιστικη αυτοδιαγνωση
του χωροχρονικου περιεχομενου αναμεσα στην συνευρεση
και στην εκτελεση της συνουσακης γραφης!

Σωστα???
Ναι αλλα ασκουν διαφορετικη εξουσια σε καθε ανθρωπο!!!Δεν θα διαφωνησω περι θελω,αλλα πραγματι υπαρχη διαφορετικη γραφη,διοτι οσο καλη και αν ειναι αυτη,δεν μπορη να μεταφερη το συναισθημα που προκαληται κατα την διαρκεια της πραξης-συνευρεσεως!

gian31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
611
Πόντοι
991
Λοιπόν παιδια μια και πέτυχα το τοπικ δυο σκέψεις από κάποιον όχι πολύ ενεργό αλλά και άσχετο με το νταβαντούρι που γίνετε μια και βλέπω ότι  έχουν δημιουργηθεί  αντιπαλότητες.
Να σας πω πρώτα ότι εγώ σπάνια ποστάρω αφού με τρία παιδιά οι υποχρεώσεις είναι πολλές ενώ και πολύ καιρό δούλευα εξωτερικό.
Οπότε αν υπάρξει περιορισμός για νέα μέλη δεν έχω τα απαιτούμενα πόστ για να ξαναγράψω κρητική.
Παρόλα αυτά νομίζω ότι οι περιορισμοί θα βοηθήσουν. Έχω καταλάβει ότι όσοι γράφουν επαναλαμβανόμενες κριτικές παίρνουν καλύτερες υπηρεσίες αλλά το θέμα είναι ότι όποιος γράφει πρέπει να μπορεί να δείξει τι περίπου θα πάρει το πλήθος και όχι πως πέρασε ο ίδιος. Υπάρχουν παιδιά που έχουν αυτό το ταλέντο εγώ δεν το έχω.
Επίσης να πω ότι όταν έγραψα την κριτική για την Βιβή υπήρξαν υπονοούμενα ότι είμαι προμοτορας γιατί την υπερασπίστηκα κατά κάποιον τρόπο.  Βλέποντας και τους ψήφους στις δυο προσπάθειες μου είναι σαφές ότι δεν βοήθησα. Σε κοπέλες στούντιο που πήγα δεν έγραψα δίστασα γιατί έπρεπε να βαθμολογήσω χαμηλά κοπέλες που είχαν άριστες κριτικές από πολύ γνωστούς κριτικούς.
Ένα παράδειγμα το πώς επηρεάζεται κάποιος που το ξέρουν με το νικ του είναι ο sarouman.
Στις πρώτες κριτικές στην Μπετυ η και την Άντζελα έβαζε 9 στην εμφάνιση αφήνουμε τις υπηρεσίες αφού μπορεί να βελτιώθηκαν αλλά επειδή πηγαίνω στο Φυλής η εμφάνιση της Μπετυ δεν βελτιώθηκε αλλά  τώρα όμως παίρνει 10 όπως και όλες δηλαδή, χοντρές,αδύνατες, νέες, σιτεμένες το δεκάρι είναι στάνταρ αφού αν βάλει κάτι άλλο θα τον πει πχ η Κελλυ: Καλά δηλαδή εγώ είμαι χειρότερη από την Αναστασία.

Δεν έχω τίποτα με τον sarouman και συγγνώμη που τον ανακάτεψα. Άλλωστε έχω παρατηρήσει ότι οι κριτικές του βοηθάνε πολλούς καθώς περιγράφει ειδικά γούστα και οι βαθμοί δεν παίζουν τόσο ρόλο απλώς ήθελα να δείξω ότι όταν είσαι γνωστός και καλύτερα θα περάσεις και ποιο χουβαρντάς θα είσαι όταν γράφεις.

Οπότε νομίζω ότι αν δεν επαναλαμβάνονται οι  ίδιοι και πιο πολλά παιδιά θα πάρουν το θάρρος να πουν την γνώμη τους και λιγότεροι θα παρασέρνονται αφοί vip υπηρεσίες παίρνουν λίγοι.
Και καλά κάνουν έτσι δεν έχω κάτι με τα παιδιά την γνώμη μου λέω γιατί νομίζω ότι θα υπάρχουν και άλλοι σαν εμένα που δεν θέλουν να γίνουν γνωστοί με το νικ τους.

Με συγχωρείτε για το σεντόνι αλλά σπάνια ποστάρω και τώρα ειμαι ταξίδι και βρήκα ευκαιρία.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Οπότε αν υπάρξει περιορισμός για νέα μέλη δεν έχω τα απαιτούμενα πόστ για να ξαναγράψω κρητική.
Παρόλα αυτά νομίζω ότι οι περιορισμοί θα βοηθήσουν.
εγω διαφωνω με τετοιον περιορισμο ακριβως γιατι θα χαθουν οι εστω και λιγες κριτικες μελων οπως εσυ και αλλοι.....

συμφωνω με το ποστ σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom