Νέα

Περί κριτικών για μπουρδέλα/στούντιο (προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τώρα με κάνεις να νιώθω Φανούρης Τζούρας...

Απ: ο πιο σεξυ αντρας του σαιτ
« Απάντηση #625 στις: 14/02/11, 22:10 »
το ποστ ηταν χιουμοριστικο και σου κανα και προμοσιον .....αρα συγνωμη δεν παιρνεις και χρωστας και πενηντα ευρω :grin:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
το ποστ ηταν χιουμοριστικο και σου κανα και προμοσιον .....αρα συγνωμη δεν παιρνεις και χρωστας και πενηντα ευρω :grin:

Καλα αυτα δε με νοιαζουν... :grin:
Μάλλον δεν έπρεπε να το αναφέρω. Μπορεί να μου κόψεις την παροχή λινκ και τσοντών κλπ... :grin:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Υπέρ ή κατά του περιορισμού;.
ΚΑΤΑ.

Ειδικα εαν οι επαναλαμβανομενες κριτικες ειναι σε πολυ μικρο ποσοστο επι του συνολου του γραφοντος μεσα στην ιδια χρονια.
Να μιλησω επι προσωπικου για να γινω κατανοητης.

εαν σε 100 κριτικες μεσα σε ενα χρονο οι 5 ειναι για την ιδια κοπελα τοτε το ποσοσοτο ειναι πολυ  μικρο και δεν εχει νοημα να ¨κοπει".

Οπως επισης θα πρεπει να αναθεωρηθει (για να εχει λογο υπαρξης) το ποσοστο βοηθειας, μαις και υπραχουν τροποι διπλοψηφισματος που το κανουν να μην ειναι σημερα αξιοπιστο.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ΚΑΤΑ.

Ειδικα εαν οι επαναλαμβανομενες κριτικες ειναι σε πολυ μικρο ποσοστο επι του συνολου του γραφοντος μεσα στην ιδια χρονια.
Να μιλησω επι προσωπικου για να γινω κατανοητης.

εαν σε 100 κριτικες μεσα σε ενα χρονο οι 5 ειναι για την ιδια κοπελα τοτε το ποσοσοτο ειναι πολυ  μικρο και δεν εχει νοημα να ¨κοπει".

Οπως επισης θα πρεπει να αναθεωρηθει (για να εχει λογο υπαρξης) το ποσοστο βοηθειας, μαις και υπραχουν τροποι διπλοψηφισματος που το κανουν να μην ειναι σημερα αξιοπιστο.
Για σενα θα προτεινα στον Αντισθενη, να κανει μια εξαιρεση του κανονα και να γραφεις οχι πεντε(5) αλλα δεκαπεντε(15) κριτικες για την ιδια εργαζομενη,αφου συνεχιζεις να επιμενεις!!!Θα εχεις τους λογους σου,που συνεχιζεις και επιμενεις!!!!!!!

Επισκέπτης
εαν σε 100 κριτικες μεσα σε ενα χρονο οι 5 ειναι για την ιδια κοπελα τοτε το ποσοσοτο ειναι πολυ  μικρο και δεν εχει νοημα να ¨κοπει".
και ξαναρωταω για οποιον θελει να μου απαντησει για ποιον λογο να γραφεις πολλες κριτικες για μια κοπελα??

δηλαδη τι το καινουριο προσθετεις??

λεγεται ΚΡΙΤΙΚΗ, οχι ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, δεν ειναι αναγκη να γραφουμε καθε καταθεση!!!!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
και ξαναρωταω για οποιον θελει να μου απαντησει για ποιον λογο να γραφεις πολλες κριτικες για μια κοπελα??

εδω ενα δικιο θα σου δωσω...

Επισκέπτης
Διαφαίνεται μια πρωτόγνωρη,  φανατική προσήλωση, απλών συναγωνιστών όπως οι CHEYENNE, Pitsirikos1, ICCAROS,  Μάθιου = Kingdom of Thanos =Θανασάκης στο καθήκον της συνεχούς επαναλαμβανόμενης ενημέρωσης των άλλων μελών.
Η τάση ανιδιοτελούς προσφοράς τους στον συνάνθρωπό τους είναι παροιμιώδης.Να σκεφθούν όμως δύο πράγματα:
1.Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα.
2.Επ'αγαθώ του σκοπού διαφημίζουν ιερόδουλες και ανεβάζουν το κασέ τους με κίνδυνο να καβαλήσουν τον κάλαμον οι πτωχές κοπέλες.Και να ζητούν εξωφρενικά ποσοστά από τους ιδιοκτήτες στούντιο.
Εφιστώ την προσοχή συνεπώς γιατί η τιμή του απλού προγράμματος κείτεται στα 50 ευρώ εδώ και πολλά χρόνια.Αναλογιστείτε τις δαπάνες και τα κόστη συντήρησης ενός στούντιο.

Και μην ξαναπροσπαθήσεις  CHEYENNE, με κομψό και διακριτικό τρόπο να περάσεις υποδόρια στους αναγνώστες την ιδέα οτι η τιμή των 50 ευρώ είναι λογική:

Το απλό πρόγραμμα στα στούντιο πρέπει να είναι 60 ευρώ.Όπως στο Καρέα 30.Η λειτουργία ενός στούντιο έχει έξοδα.
Και εν πάσει περιπτώσει, τίμιοι και αγνοί ενημερωτές των στούντιο, ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ- ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΤΟΥΝΤΙΟ -  ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ !
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Διαφαίνεται μια πρωτόγνωρη,  φανατική προσήλωση, απλών συναγωνιστών όπως οι CHEYENNE, Pitsirikos1, ICCAROS,  Μάθιου = Kingdom of Thanos =Θανασάκης στο καθήκον της συνεχούς επαναλαμβανόμενης ενημέρωσης των άλλων μελών.
Η τάση ανιδιοτελούς προσφοράς τους στον συνάνθρωπό τους είναι παροιμιώδης.Να σκεφθούν όμως δύο πράγματα:
1.Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα.
2.Επ'αγαθώ του σκοπού διαφημίζουν ιερόδουλες και ανεβάζουν το κασέ τους με κίνδυνο να καβαλήσουν τον κάλαμον οι πτωχές κοπέλες.Και να ζητούν εξωφρενικά ποσοστά από τους ιδιοκτήτες στούντιο.
Εφιστώ την προσοχή συνεπώς γιατί η τιμή του απλού προγράμματος κείτεται στα 50 ευρώ εδώ και πολλά χρόνια.Αναλογιστείτε τις δαπάνες και τα κόστη συντήρησης ενός στούντιο.

Και μην ξαναπροσπαθήσεις  CHEYENNE, με κομψό και διακριτικό τρόπο να περάσεις υποδόρια στους αναγνώστες την ιδέα οτι η τιμή των 50 ευρώ είναι λογική:

Το απλό πρόγραμμα στα στούντιο πρέπει να είναι 60 ευρώ.Όπως στο Καρέα 30.Η λειτουργία ενός στούντιο έχει έξοδα.
Και εν πάσει περιπτώσει, τίμιοι και αγνοί ενημερωτές των στούντιο, ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ- ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΤΟΥΝΤΙΟ -  ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ !
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ξαναδιάβασε τα κείμενα και τις κριτικές σου προσεκτικά και σε βεβαιώνω πως το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείς είναι η παροιμία: "είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα..."

Ειδικά τα περί ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον συνάθρωπο/συναγωνιστή.

Ποια ήταν τα κίνητρα σου όταν έγραφες καθημερινώς κατεβατά ολόκληρα ενημέρωσης και ποια είναι τώρα που κάνεις τον καθοδηγητή/προστάτη των νέων μελών (λες και βρισκόμαστε στην Κίνα του Μάο).
Σίγουρα δεν είναι η αγνή και άδολη ενημέρωση τους και η προστασία της τσέπης τους...

Υ.Γ. Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω έκανες την μεγάλη αποκάλυψη!!! Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!! Είσαι ένας πραγματικός ρεπόρτερ!!! Ο παλιός μου κωδικός είναι ο Kingdom of Thanos! Είναι όμως κάτι που εγώ σου το αποκάλυψα σε πμ, γιατί δεν ήσουν σε θέση να καταλάβεις από μόνος σου ότι είναι το ίδιο άτομο αφού είναι οι δύο μοναδικοί κωδικοί στο site με συνεχή αναφορά στον Σαίξπηρ (κάτι που γίνεται γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο).

Υ.Γ.2  Στ' αλήθεια εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάνεις χιούμορ χαρακτηρίζοντας τον εαυτό σου ιδιοκτήτη στούντιο;;; Ειλικρινά σε ρωτάω: πιστεύεις ότι αυτή είναι η καλύτερη προσπάθεια που μπορείς να κάνεις για να μας πεις κάποιο αστείο;;;

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Και κάτι ακόμη.

Διαβάζοντας τα τελευταία ποσταρίσματα σου έκανα την εξής διαπίστωση: στο μήνυμα σου αρ. 7866 στις 2/1/2012 στο θρεντ "Σχολιασμός τελευταίων κριτικών", κατονομάζεις μόνο τους τρεις συναδέλφους ως "διαφημιστές".
Στο σημερινό σου μήνυμα, προστέθηκε και το δικό μου όνομα (μαζί με την ΜΕΓΑ αποκάλυψη).
Αυτό που έγινε στο μεσοδιάστημα, ήταν ότι ψήφισα ΚΑΤΑ στο θέμα των περιορισμών στις κριτικές.

Απλά αναρωτιέμαι: ποιος συνάδελφος θα τολμήσει στο εξής να ψηφίσει κι αυτός (ονομαστικά) ΚΑΤΑ των περιορισμών, όταν ξέρει ότι το πιο πιθανό (σχεδόν βέβαιο) ενδεχόμενο είναι να δει το όνομα του στην λίστα των "διαφημιστών";

[size=18pt]Τελικά, ο Μακαρθισμός ήρθε στο μπου, πολύ πολύ πολύ πιο γρήγορα απ' όσο το είχα φανταστεί ότι θα συμβεί...[/size]

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.466
Πόντοι
23.305
Καλησπέρα σε όλους.

Τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι;  :think:
Αυτή είναι η σωστή έκφραση για να ξεκινήσω το σχόλιο. Πήρα όμως ένα p.m. από φίλο ότι αναφέρθηκε το όνομά μου δε συζήτηση που δεν είναι του ενδιαφέροντός μου.
Ηθικός αυτουργός της παρουσίας μου εδώ είναι ο sarouman.

Θα πω εγω τώρα με το φτωχο μου το μυαλο..

Ο τρόπος που γράφεις δεν το δείχνει φτωχό, αλλά μ’ αυτά που γράφεις επιφυλάσσομαι… :grin:

Προς τι όλη αυτη η σταυροφορία Ροκαβλον?
Και οι δυο μας το ξερουμε...πως αυτοι που σηκωσαν το λαβαρο της επαναστασης (μεταξυ αυτων εσυ και ο jockerx) θα συνεχίσετε να πηγαινετε σε μπουρδελα...και οι στουντιακηδες θα συνεχισουν στα στουντιο.
Ακόμα και ο πολύς FANTOM (πρόσφατα διάβασα την κριτική του για το Φ104)...βλέπω δεν έχει πατησει ποτε το ποδι του σε στουντιο (με βάση τις κριτικες πάντα)

Εγω αυτο βλέπω. Και οι 3 που ανεφερα, δεν έχετε σχεση με στουντιο, ουτε καν απο δοκιμη. (μάλλον όχι..ο jockerx εχει..). Μου φαίνεται πολύ ...όλο αυτο.

Ποιος ο λόγος που με ανακατεύεις, σ’ ένα θέμα που για να πάρω μια ιδέα του τι εννοείς, αναγκάστηκα να διαβάσω 20βαλε σελίδες;
Επειδή έγραψα μια κριτική σχολιάζοντας με το δικό μου τρόπο την σχέση που αναπτύχτηκε μεταξύ ιεροδούλων και κριτικών;
Είναι αυτός λόγος να πεις ότι συμμετέχω σε σταυροφορία;
Έγραψα κάποιο ψέμα;  :think:

Σταυροφορία που περισσότερο απ’ όλες πέρασε ιστορικά σαν «Σταυροφορία συμφερόντων» ήταν η Δ'. θα πρέπει λοιπόν να διευκρινήσεις ποιες είναι οι ελπίδες των Σταυροφόρων, ποια η ανταμοιβή τους και ποια τα κέρδη τους.
Καλό είναι επίσης να ξέρουμε ποιος έχει  τον ρόλο του Δάνδολου, ποιος του πρίγκιπα Αλέξιου και ποιος του Ισαάκιου Β'.
Αν φυσικά ασπάζεσαι την άποψη ότι η κατάληψη της Κωνσταντινούπολης ήταν προαποφασισμένη, να ονομάσεις και τον Πάπα και τον Βασιλιά Φίλιππο της Σουαβίας... :tickedoff:

Επισκέπτης
Καλησπέρα σε όλους.
.
.
.
Καλησπέρα!
Επειδή έχω κάνει άπειρες "συζητήσεις" περί του θέματος με τον sarouman, θα πάρω το θάρρος να απαντήσω εγώ στο σχόλιό σου.
Θεωρώ ότι δεν εννοεί ότι ξεκίνησες την "σταυροφορία" απλά είχε την ατυχή έμπνευση να σε συμπεριλάβει μαζί μ' εμένα και τον jockerx στην ίδια παράγραφο.
Η ένστασή του, απ' ό,τι αντιλαμβάνομαι τουλάχιστον, είναι ότι εφόσον δεν έχεις σχέση με στούντιο, δεν είσαι αξιόπιστος στις κριτικές σου γύρω απ' αυτά.

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.466
Πόντοι
23.305
Υπάρχουν πολλά post που χρήζουν σχολιασμού, αλλά δεν έχω χρόνο να το κάνω. Θα μου επιτρέψετε όμως να πω ένα γεια σε κάποιον τον διαβάζω αν και δεν με ενδιαφέρουν τα μπουρδέλα. Η γραφή του με γυρνά στην εποχή της νιότης!

Δὲν μᾶς ἐνδιαφέρουσι αἱ γνωριμίαι σας καὶ ἡ ἰσχύς σας.

Μᾶς ἐνδιαφέρει ἡ ἀντικειμενικὴ πληροφόρησις.

uectigal pendere magistro  ;)  

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.466
Πόντοι
23.305
Καλησπέρα!
Επειδή έχω κάνει άπειρες "συζητήσεις" περί του θέματος με τον sarouman, θα πάρω το θάρρος να απαντήσω εγώ στο σχόλιό σου.
Θεωρώ ότι δεν εννοεί ότι ξεκίνησες την "σταυροφορία" απλά είχε την ατυχή έμπνευση να σε συμπεριλάβει μαζί μ' εμένα και τον jockerx στην ίδια παράγραφο.
Η ένστασή του, απ' ό,τι αντιλαμβάνομαι τουλάχιστον, είναι ότι εφόσον δεν έχεις σχέση με στούντιο, δεν είσαι αξιόπιστος στις κριτικές σου γύρω απ' αυτά.

Κατάλαβα!  Θα πρέπει να κάνω κι άλλο post!

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.466
Πόντοι
23.305
Ακόμα και ο πολύς FANTOM (πρόσφατα διάβασα την κριτική του για το Φ104)...βλέπω δεν έχει πατησει ποτε το ποδι του σε στουντιο (με βάση τις κριτικες πάντα)
Βέβαια στην - αποθεωτική - κριτική του, το διευκρινίζει στην αρχη. Αλλα και τι μαυτο?
Φυσικά όλοι μπορουν να έχουν άποψη για τα πάντα. Να κάτσω και εγω να γράψω για cg και ct που δεν έχω ιδέα. Ή για Μεταξουργείο που έχω να πάω απο τα νιάτα μου. Δικαιωμα μου. Με κάνει όμως αυτο αξιοπιστο?

Εγω, για να μην χρονοτριβούμε, είμαι κατά του περιορισμού.

Αλλά επιμένω μια κριτική πρέπει να γράφεται! Ολοι να έχουν αυτο το δικαιωμα. Και καλύτερα να απορρίπτεται απο τον αντμιν (αιτιολογημένα φυσικά) ή να αποδοκιμάζεται απο τα μέλη (στο σχολιασμο).

Φάσκεις και αντιφάσκεις!
Από την μια υποστηρίζεις ότι δεν είχα «δικαίωμα» να γράψω αφού δεν έχω την απαιτούμενη γνώση κι απ’ την άλλη είσαι κατά των περιορισμών.
Σκοπεύεις να προεδρεύεις επιτροπής που θα αποφασίζει ποιοι έχουν δικαίωμα να γράφουν για μπουρδέλα, ποιοι για studio, και ποιοι για cg/ct;

Δικαίωμά σου να θεωρείς ότι δεν είμαι αξιόπιστος. Η τοποθέτησή σου όμως προσβάλει όσους - όχι λίγους - την ψήφισαν θετικά.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Για σενα θα προτεινα στον Αντισθενη, να κανει μια εξαιρεση του κανονα και να γραφεις οχι πεντε(5) αλλα δεκαπεντε(15) κριτικες για την ιδια εργαζομενη,αφου συνεχιζεις να επιμενεις!!!Θα εχεις τους λογους σου,που συνεχιζεις και επιμενεις!!!!!!!
Το οτι εχω γραψει 15 κριτκες για μια κοπελα το θυμασαι.
Το οτι τις εχω γραψει ομως μεσα σε 3 χρονια το ξεχνας.Συμπεραινω επιλεκτικα.....
Δηλαδη 5 τον χρονο.
15 για μια κοπελα σε συνολο 403 κριτικων.
Για μια κοπελα που και η δικη σου κριτικη δεν ειναι πολυ διαοφρετικη απο τις δικες μου.
Προφανως ομως Θα εχεις και εσυ τους λογους σου,που συνεχιζεις και επιμενεις

Προσθετω πως οτι σε βαθος 3 χρονων ειναι παντα καλη, αρα σταθερη αξια για οποιον την επισκεπτεται.
Ειδικα για την συγκεκριμενη 9 στις 10 κριτικες πουε χουν γι΄αυτη συμφωνουν με τα κεμενα μου. Γιατι οι δικες μου να εχουν αλλο χαρακτηρα?
Εκτος του γεγονοτος οτι μου αρεσει να γραφω κριτκες.

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.466
Πόντοι
23.305
Να γράψω και κάτι σκόρπιες σκέψεις που θα’λεγε ο sarouman :

Αναμφίβολα η γνώση του αντικειμένου δίνει βάρος στη γνώμη του «κριτικού».
Μόνον η γνώση, όμως, δεν είναι αρκετή. Ένας κριτικός που έχει συνάψει «σχέσεις» με το αντικείμενο της κριτικής του, διατυπώνει, ουσιαστικά, κρίσεις χωρίς αποδέκτη.
Βέβαια, η δημοκρατικότητα του site του δίνει το δικαίωμα να καταθέσει την κριτική σαν «μου άρεσε», αλλά η κρίση του δεν έχει πια ισχύ.
Ο κριτικός πρέπει να μπορεί να προσφέρει κάποια σημαντική βοήθεια στον αναγνώστη. Κι αυτό συμβαίνει όταν τον βοηθά να καταλάβει όχι πως γάμησε ο ίδιος, αλλά πως -κατά τη γνώμη του- θα περάσουν οι υπόλοιποι.

Ρωτώ λοιπόν εγώ:  :think: Ποιός είναι ποιο αξιόπιστος. Αυτός που έχει μερική γνώση αλλά είναι αποστασιοποιημένος ή αυτός που έχει πολύ γνώση αλλά έχει «εξάρτηση» με το αντικείμενο της κριτικής του;

Το θέμα πάντως που συζητάτε εδώ είναι «λυμένο» στα c.g./c.t , όπου ο Antisthenis δεν αφήνει να περνάν επαναλαμβανόμενες κριτικές από τους ίδιους. :thumbsup:
Γενικά αυτή είναι και η άποψή μου. Συνεχόμενες κριτικές από τους ίδιους και κουράζουν και δεν έχουν λόγο ύπαρξης, αν δεν προσφέρουν κάτι νέο στην ενημέρωση.
Κι αν ήμουν ο admin θα εξαιρούσα τον sarouman, παρότι έχουμε «κοντρα»! :2funny:
Όταν έριχνα μια ματιά στις κριτικές του Φυλής 104 έμαθα την ύπαρξή του και τα φετίχ του.
Θεωρούσα ότι ήμουν ανοιχτόμυαλος αλλά ειλικρινά δυσκολεύτηκα να τον παρακολουθήσω. Μπράβο του και χαρά στο κουράγιο του να μιλήσει ελεύθερα.
Γιατί το site παραείναι δημοκρατικό, μπορώντας ο καθένας να ειρωνεύεται και να χλευάζει μέλη που έχουν παράξενα γούστα.
Δεν σ’ αρέσει το  thread μην κλικάρεις κύριε… :headbang: τέλος πάντων εκτός θέματος είμαι! Καλή συνέχεια…

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Ο Gl αλλαξε λεει τροπο γραφης μου εδωσε ιδεα για εντυπο που θα υπαρχει στα ντελα και
με το οποιο θα μπορουν να γραφουν κριτικες και οσοι δεν εχουν ιντερνετ  :rockon:

Γλ για την γνωμη μου που ρωτησες ...πολυ δημοσιογραφικη θα την χαρακτηριζα
με εμφαση στην πληροφορια και χωρις "συναισθημα"
αν την διαβασει καποιος πιθανον θα αντλησει πολλες πληροφοριες
( και ολα ειναι σχετικα , με μενα μπορει κανε φλψσοφιλα και να ανεβει απο πανω καθοτι μικροψωλης )
αν την διαβασεις εσυ ομως μετα απο καιρο μαλλον θα αντλησεις @@ μου  :birdman:

Αποφασισε αν  γραφεις κριτικες για τον κοσμο η για σενα και συνεχησε οπως θες
εγω θα σου προτεινα να το κανεις οπως σου βγαινει και στο τελος ( η στην αρχη )
βαλε και το "πατρον" με τις πληροφοριες σου ...

Καλη συνεχεια  :zfuck:
πολυ ωραιο μαν.....θα το τυπωσω και θα το μοιραζω εξω απο τα μπουρδελα σαν φυλλαδιο.....πως μοιραζει ο παπαζολης τον ριζοσπαστη......

επισης καθε μπουρδελο οφειλει να εχει εντυπα και κυτιον παραπονων σαν αυτο που εφτιαξες εσυ......καταθετω προταση προς την διοικηση να εκμεταλλευτει το πονημα σου και την ιδεα μου.....τα λεφτα μισα μισα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom