Νέα

Περί κριτικών για μπουρδέλα/στούντιο (προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
φυσικα το νεο στυλ γραφης κριτικων ειναι και μια μορφη αμυνας απεναντι στις μουφα και στημενες κριτικες και απεναντι στις νταβατζοκριτικες γιαυτο και εισηγουμαι να μπει επισημα ως προθαλαμος σε καθε κριτικη και μετα να ακολουθει το αγαπουλιστικο κειμενο για οποιον θελει περιγραφες και υλικο για αυνανισμους....

και καποιες υποσημειωσεις

α)σαρουμαν εσυ εξαιρεισαι γενικως γιατι και μονο που περιγραφεις ενα ειδος ταμπου στον αγοραιο ερωτα τοσο γλαφυρα αποκλειεται να εχεις γραψει εστω και μιση κριτικη μουφα ή στημενη.....αλλο θεμα φυσικα ειναι αν το φυλης 104 παει να γινει ναυαρχιδα του αυταρχικου και του φετιχισμου και οι κριτικες σου μπορει να ενισχυσαν αυτην του την ταση αθελα τους
β)οταν ομως απο την αλλη ολη η συζητηση γινεται για το αν υπαρχουν προμοτορες και στημενες κριτικες πρεπει να δουμε οχι πως θα πεταξουμε μομφη και λασπη σε συναθλητες με εγνωσμενο κυρος αλλα πως θα βαλουμε μηχανισμους αμυνας και δικλειδες ασφαλειας απεναντι σε αυτο το φαινομενο

ετσι καταληγοντας τονιζω και παλι με τον κινδυνο να γινω μονοτονος για τον τζο αλλα για τελευταια φορα πως ενας βασικος κορμος στην δομη και στην συγκροτηση μιας κριτικης εμενα μου λεει πολλα γιατι καταρχας δειχνει οτι αυτος που εγραψε πηγε αληθεια στην κοπελα,εκανε αληθινο σεξ με την κοπελα,πηγε αληθεια στον συγκεκριμενο χωρο ,δεν ειναι αερογαμικος και τηλεγαμικος,λεει χωρις περιστροφες το ποσο που πληρωσε και τι προγραμμα πηρε για να αξιολογησω και γω ως θεατης τι vfm εχει η κοπελα κλπ.....

απο τον τζο ειδικα που ειχε και αψιμαχιες με γνωστο αλλο τηλεγαμικο τιμημενο μελος ,περιμενα περισσοτερη υποστηριξη στο θεμα αυτο....

διοτι αλλιως σας εχω πει οτι αρλεκιν ξερω και γω να γραφω καλα,περιγραφες κοριτσιων και φωτο υπαρχουν δοξα να χει το διαδικτυο αρκετες,τα βασικα προγραμματα τα ξερω,διαβαζω και καμια παλια κριτικη αλλου συναθλητη να παρω μια ιδεα και μπορω να σας αραδιασω κριτικες απο ολη την επικρατεια να πουμε.....

και να το κανω εγω δλδ μπορει να πειτε να ενας μαλακας ακομη....αλλα το να το κανουν αυτο νταβατζηδες και οι κοπελες οι ιδιες για να αυξησουν την δουλεια τους δεν μας ενοχλει;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε τοσα ταλεντα εδω μεσα? τοση υπεραναληση?  :rolleyes: :2funny:

γιατι δεν πατε ρε για υπουργοι να λυσετε το κυπριακο να παει μπροστα η ελλαδα , γιατι με αυτους που εχουμε εκει, στο διαολο παμε  :rolleyes:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε τοσα ταλεντα εδω μεσα? τοση υπεραναληση?  :rolleyes: :2funny:

γιατι δεν πατε ρε για υπουργοι να λυσετε το κυπριακο να παει μπροστα η ελλαδα , γιατι με αυτους που εχουμε εκει, στο διαολο παμε  :rolleyes:
φιλε μην νομιζεις και το κυπριακο αν δεν υπηρχαν οι καψουροαγαπουληδες και επικρατουσαν οι φωνες των ρεαλιστων -καποτε μιλαμε ,οχι σε προσφατους χρονους -θα ειχε λυθει ή μαλλον δεν θα υφιστατο καν :uglystupid: ;) :grin:

Επισκέπτης
Δεν καταλαβαινω το ερωτημα σου ?
Τι με κανει να πιστευω οτι μου αρεσει να γραφω κριτικες ?

:think: :think: :think: :think:

Nα στό αναλύσω σε επιμέρους.
Πρίν δηλώσεις ότι σού αρέσει να γράφεις κριτικές πρέπει να απαντήσεις στα παρακάτω:
α) Γνωρίζω τί σημαίνει κριτική;
β) Γνωρίζω να γράφω κριτική; Eχω το χάρισμα;
Θα ρωτήσεις τον εαυτό σου και θα απαντήσεις.Αν η απάντηση είναι καταφατική, το ξανασυζητάμε.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Να ευχαριστησω αυτους που εχουν την εντυπωση οτι ειμαι τηλεγαμιας !

Καταρχην ολοι δεν ειμαστε το ιδιο και ο καθενας γραφει οπως τα αισθανετε.
Δεν κρινω κανεναν πως θα γραψει κατι , αυτο το κατι  που νομιζει αυτος οτι θεωρειτε σωστο.

Και θα σας πω ενα τελευταιο οι πουτανες εδω στην Ελλαδα δεν ολες ειναι σταθερες στα γουστα και στην τιμη ! Σπανια θα βρεις 5 το μαξιμουν σε ολη την Ελλαδα.
Φταιμε και μεις ως πελατες  που τα σταζουμε και με το παραπανω , αλλοι παλοι κανουν παζαρια και κοβουν 10ευρο και καλα κανουν !

Επειτα ερχετε ο καθενας εδω και τα περιγραφει σεβαστη η καθε κριτικη του καθενος.

Μετα ακολουθουν οι καβγαδες εδω "γιατι σε σενα και οχι σε μενα ποιος εισαι ..κτλπ..."

Μηπως θα πρεπε να αλλαξουν πρωτα αυτοι το συστημα τους ΝΤΑΒΑΔΕΣ και ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ  να χουν σταθερες κοπελες με σταθερες τιμες και γουστα ?  !!!
Επειτα εμεις ως πελατες να μην μας πιανει το χουβαρταλικι και δινουμε περισσοτερα και χαλαμε την πιατσα.

Ειδα με τα ματια μου τετοια περιπτωση στην Βουλγαρια στα Κουλατα .
Την κοπελα ενας πορνογερος την εδινε 10 ευρω στο καθε βυζι , την ωρα που τρωγε στο τραπεζι  και την κερασε και το τραπεζι .
Ετυχε να με δεχτει στο τραπεζι της μια μερα και ειδα τις κινισεις του πορνογερου.  Οταν καλα φαγαμε και ηπιαμε ,  πηγαμε στο δωματιο του ξενοδοχειου , αρχισε να με λει με ποναει το μουνι και ο κωλος αφου αρπαξε και το 50ευρω μου ομως !  Την πρωτη φορα αιντε ειπα κουρασμενη θανε.
και αλλες 2 φορες που ξαναπηγα τα ιδια και ξανα ο παπους τα σκαγε ! Στο δωματιο ο παπους απο οτι μου ειπε  δεν την γαμουσε απλα τον επερνε πιπα και για να μισαωρο εδινε τα διπλα ο παπους δηλ. 100 ευρω ! Αυτα με τα ειπε οταν η κοπελα ηταν στο ραντεβου και με τα λεγε στην συζητηση που καναμε !

Το γραψα και στο θρεντ στα Κουλατα Βουλγαριας απλα στο τελος πιεστηκα απο παντου και ξαναγραψα την κανονικη τιμη !
Με πιεσαν να σβησω ακομα ολο το θρεντ οι γειτονες {Βουλγαροι} επειδη εγραψα την αληθεια.

Υ.Γ. ορισμος της πουτανας !

1. πουτάνα

Σημαίνει και το χάος και την αταξία, αναρχία, κάτι ανάλογο με τα μπουρδέλο και μουνί.

Μπήκε μέσα με φούρια και τα έκανε όλα πουτάνα!...λει ο λαος !

Αν δεν αλλαξουμε ολοι μας ,  πρωτα αυτοι , μετα εμεις ως πελατες δεν θα αλλαξει τιποτα εδω και τα προβληματα τα θα μεινουν αλυτα και θα μεινουμε στην φιλοσοφια και οχι στην πραξη ως συνολο Ελλαδα των μπου....! Φυσικο ειναι να υπαρχουν διαφορετικες  κριτικες για μια κοπελα !
Αλλοστε ανθρωπος ειναι και αυτος παντα τα ιδια κεφια δεν εχει ! Ας παρουμε και αυτην την εκδοχη !

Αν η αιτια του προβληματος δεν λυθει οσο δυνατον γρηγορα και μετα απο μια 5 ετια παλι τα ιδια θα λεμε δυστυχως  :S

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Να ευχαριστησω αυτους που εχουν την εντυπωση οτι ειμαι τηλεγαμιας !
koyklaki για να μην μενουν σκιες δεν ειπα οτι σε θεωρω τηλεγαμικο πλεον και πιστευω εχεις προσφερει τα μεγιστα στα επαρχιακα θρεντ και σιγουρα δινεις λαιβ και αξιοπιστο πλεον ρεπορταζ.....αλλα καποτε υπεπεσες σε ενα δυο ανθρωπινα σφαλματακια με περιγραφες,χωρους και βαρδιες και εξετεθης.....αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν αλλαξες και ουτε σημαινει οτι τα λαθη δεν ειναι ανθρωπινα και συγχωρητεα.....ολοι καναμε και κανουμε λαθη εδω μεσα

ελπιζω να αντεληφθης το πνευμα του ποστ μου και οτι χρησιμοποιησα ενα τρανταχτο παραδειγμα και λιγο τραβηγμενο απο τα μαλλια προς αποφυγην και για την οικονομια της συζητησης

ελπιζω επισης το θεμα να το θεωρησεις με αυτες τις εξηγησεις ληξαν ή και ως μη γενομενο καν

για τα υπολοιπα συμφωνω και εχω πει οτι ο κριτικος που γραφει τα σωστα στο τελος σιγουρα καπου θα γινει δυσαρεστος και ισως και εξοβελιστεος και ανεπιθυμητος απο καποιους χωρους και μαγαζια...το εχω υποψην μου και γω προσωπικα και δεν θελω να επεκταθω, αλλα ξερεις πολυ καλα πως απο οπου εγινα αναγνωρισιμος για λογους προσωπικης αξιοπρεπειας αυτοεξοριστηκα για να μην γινω ουτε προμοτορας αλλα και γιατι δεν ειμαι σκουπιδι για να με πεταξουν αυτοι πρωτοι εξω

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
κουκλακη με γαμησες ρε μαν :huh:χριστο δεν καταλαβα :rolleyes:
τελικα θα γραφουμε κριτικες με μουλτιπλ τσοις η οχι :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κουκλακη με γαμησες ρε μαν :huh:χριστο δεν καταλαβα :rolleyes:
τελικα θα γραφουμε κριτικες με μουλτιπλ τσοις η οχι :grin:
εσυ θα ερχεσαι με γυψο στο χερι και θα ζητας να εξεταστεις προφορικα  :grin: :grin:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
koyklaki για να μην μενουν σκιες δεν ειπα οτι σε θεωρω τηλεγαμικο πλεον και πιστευω εχεις προσφερει τα μεγιστα στα επαρχιακα θρεντ και σιγουρα δινεις λαιβ και αξιοπιστο πλεον ρεπορταζ.....αλλα καποτε υπεπεσες σε ενα δυο ανθρωπινα σφαλματακια με περιγραφες,χωρους και βαρδιες και εξετεθης.....αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν αλλαξες και ουτε σημαινει οτι τα λαθη δεν ειναι ανθρωπινα και συγχωρητεα.....ολοι καναμε και κανουμε λαθη εδω μεσα

ελπιζω να αντεληφθης το πνευμα του ποστ μου και οτι χρησιμοποιησα ενα τρανταχτο παραδειγμα και λιγο τραβηγμενο απο τα μαλλια προς αποφυγην και για την οικονομια της συζητησης

ελπιζω επισης το θεμα να το θεωρησεις με αυτες τις εξηγησεις ληξαν ή και ως μη γενομενο καν
Εληφθην  ! Ληξαν το θεμα της τηλεγαμιας ! Τωρα παλι  :grouphug:  ;)

sexuliaris

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μιας και νεος στο σαιτ (οχι στο κουρμπετι) θα ηθελα να εχουμε ομαδοποιημενες και τις κυριες οχι μονο τους οικους.
Πχ αν θελω να δω κριτικη για τη σοφια να μην ψαχνω σε ποιο στουντιο δουλευει. Ευχαριστω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μιας και νεος στο σαιτ (οχι στο κουρμπετι) θα ηθελα να εχουμε ομαδοποιημενες και τις κυριες οχι μονο τους οικους.
Πχ αν θελω να δω κριτικη για τη σοφια να μην ψαχνω σε ποιο στουντιο δουλευει. Ευχαριστω
αυτο δεν γινεται πρακτικα φιλε γιατι πρωτον μαριες μπορει να υπαρχουν πενηντα και δευτερον οταν αλλαζουν μαγαζι πολλες φορες αλλαζουν και τα ονοματα.....γνωστα μεν αυτα στους γνωστες αλλα ετσι για να λεμε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
απο την αλλη εχει ξαναναφερθει και πρεπει να το επισημανω.

σε ενα μαγαζι εχω 4 κριτικες για δυο διαφορετικες μαριες(επαρχια) αλλα το συστημα τις εχει περασει το ιδιο και λογικα βεβαια και φαινομαι να εχω 4 κριτικες για την ιδια πχ ενω ειναι 2 και δυο χωριστα....αυτο γενικα πρεπει να προβλεφθει και να επιλυεται και με πμ στον αντμιν για εξηγησεις απο τα ιδια τα μελη τα ενδιαφερομενα πιστευω

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
φιλε μην νομιζεις και το κυπριακο αν δεν υπηρχαν οι καψουροαγαπουληδες και επικρατουσαν οι φωνες των ρεαλιστων -καποτε μιλαμε ,οχι σε προσφατους χρονους -θα ειχε λυθει ή μαλλον δεν θα υφιστατο καν :uglystupid: ;) :grin:
δηλαδη το Σχέδιο Ανάν  ηταν η ρεαλιστικη φωνη ενω το οχι που ειπε το 76% των Ελληνοκυπρίων  οι αγαπουληδες?  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δηλαδη το Σχέδιο Ανάν   ηταν η ρεαλιστικη φωνη ενω το οχι που ειπε το 76% των Ελληνοκυπρίων  οι αγαπουληδες?  :think:
φιλε ταφτααρ ειμαι πολυ καλος χειριστης του γραπτου λογου λογω και ιδιοτητας.....εγραψα καποτε μιλαμε οχι σε προσφατους χρονους :uglystupid:......ο νοων νοειτω και καθε λεξη στα κειμενα μου εχει την σημασια της....ο τζο με πιανει νομιζω καλυτερα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
φιλε ταφτααρ ειμαι πολυ καλος χειριστης του γραπτου λογου λογω και ιδιοτητας.....εγραψα καποτε μιλαμε οχι σε προσφατους χρονους :uglystupid:......ο νοων νοειτω και καθε λεξη στα κειμενα μου εχει την σημασια της....ο τζο με πιανει νομιζω καλυτερα
δλδ οταν με λες μαλακα τι πραγματικα εννοεις :think:κανε του μαθηματα ρε ελληνοκυπριακης ιστοριας :zfuck:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δλδ οταν με λες μαλακα τι πραγματικα εννοεις :think:κανε του μαθηματα ρε ελληνοκυπριακης ιστοριας :zfuck:
ε θα σε γαμησω ρε μουνι :birdman:  λεπτομερειες στο αυτοσατυρικο κειμενο του προφιλ μου :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom