Νέα

Περί κριτικών για μπουρδέλα/στούντιο (προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Παιχτουρα, το εχεις παραγαμησει το ζητημα.... μη το παιζεις κι εσυ αθωα παρθενα τωρα που επαθες υστερια με την κατασταση! Οι παλιοτεροι θυμομαστε πολυ καλα και τα δικα σου τα χαϊρια...  για τον Τσεγιεν, ηταν η πρωτη φορα που βγηκα να υπερασπιστω συναγωνιστη, αν αυτο σου λεει κατι τοτε εχει καλως...  καθε κατεργαρης στον παγκο του λοιπον

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
σαρουμαν καλα τα λες αλλα δεν σχολιασες το νεο στυλ γραψιματος κριτικης που προτεινα....τι γνωμη εχεις να υπαρχει ενα προτυποποιημενο στυλ,ενα iso κριτικων ετσι ωστε να μειωνονται οι μουφες;πιστευεις θα βοηθουσε ή οχι;

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.008
Πόντοι
26.470
[quote author=gl εμlink=topic=138015.msg3430227#msg3430227 date=1326228171]
σαρουμαν καλα τα λες αλλα δεν σχολιασες το νεο στυλ γραψιματος κριτικης που προτεινα....τι γνωμη εχεις να υπαρχει ενα προτυποποιημενο στυλ,ενα iso κριτικων ετσι ωστε να μειωνονται οι μουφες;πιστευεις θα βοηθουσε ή οχι;
[/quote]εμενα μου αρεσεε απλα εχω να σημειωσω οτι ειναι καπως αποτομο και ξερο...αλλα σιγουρα κατατοπιστικο!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παιχτουρα, το εχεις παραγαμησει το ζητημα.... μη το παιζεις κι εσυ αθωα παρθενα τωρα που επαθες υστερια με την κατασταση! Οι παλιοτεροι θυμομαστε πολυ καλα και τα δικα σου τα χαϊρια...  για τον Τσεγιεν, ηταν η πρωτη φορα που βγηκα να υπερασπιστω συναγωνιστη, αν αυτο σου λεει κατι τοτε εχει καλως...  καθε κατεργαρης στον παγκο του λοιπον
Ειμαι αγνωστος μεταξυ αγνωστων, στο διαδικτυακο αυτο χωρο!!!Αν θελεις να μου γραψεις κατι...να μου το γραψεις ανοιχτα και δημοσια και θα σου απαντησω αγαπητε καταλληλα!!!.... και οχι με υπονοουμενα γιατι δεν τα πιανω και ουτε ειμαι μαγος για να μαντεψω τι εννοεις!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Τη Σταυροφορία, κατά τη γνώμη μου, έχει ξεκινήσει ο Ροκαβλον (ως άλλος Δάνδολος)  :grin: , τυφλωμένος και αυτός από την εμπάθεια του για το Φ104 (από βεντέτες κλπ) όπως ο Δόγης τυφλωμένος οργάνωσε τη Σταυροφορία που εξόκειλε του σκοπού της. Φυσικά δεν αμφισβητείται η ευφυΐα και στους δυο.  :)

τωρα ποιος ειναι ο σαλαδιν και ποιος ο ριχαρδος του μπου θα δειξει...... ;) :grin:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
ακουω σχολια απο την διοικηση και τους αθηναιους φιλους....συμφωνειτε με εναν βασικο κορμο τυποποιημενης κριτικης για ταχεια ευρεση της πληροφοριας σαν να συμπληρωνεις ερωτηματολογιο και ενα δευτερο δυνητικο σκελος με το προσωπικο υφος γραφης του καθενος για το φιλολογικο κομματι του σαιτ;

Συμφωνώ! Ειδικά το τελευταίο κομμάτι μετα το "και" με καλύπτει απόλυτα (ως διευκρίνιση). Γιατί φαντάζεσαι διαφορετικά τις κριτικές του bakalhs ή του πύραυλος απλά σε κουτάκια ερωτηματολογίου?

Α! gl.. Ο Ριχάρδος και ο Σαλαντιν ήταν στην Γ Σταυροφορία.. Το λέω μηπως και σε μαλώσει ο φαντομ...  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ειμαι αγνωστος μεταξυ αγνωστων, στο διαδικτυακο αυτο χωρο!!!Αν θελεις να μου γραψεις κατι...να μου το γραψεις ανοιχτα και δημοσια και θα σου απαντησω αγαπητε καταλληλα!!!.... και οχι με υπονοουμενα γιατι δεν τα πιανω και ουτε ειμαι μαγος να μαντεψω τι εννοεις!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
υπονοει τα σκηνικα με την νταρια και τις εκ μερους της κατηγοριες οτι πλασαριζοσουνα με το νικ σου στο σαλονακι και ζηταγες καλη μεταχειριση και κερνιοσουν και ουισκακι....ισχυουν ή οχι;ευθεια απαντηση για να τα θεωρησω παραπληροφορηση και συκοφαντιες της.....

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.642
Πόντοι
5.097
υπονοει τα σκηνικα με την νταρια και τις εκ μερους της κατηγοριες οτι πλασαριζοσουνα με το νικ σου στο σαλονακι και ζηταγες καλη μεταχειριση και κερνιοσουν και ουισκακι....ισχυουν ή οχι;ευθεια απαντηση για να τα θεωρησω παραπληροφορηση και συκοφαντιες της.....
εσυ κανεις αυτη την ερωτηση :rolleyes:
το ουισκακι δεν ειναι τιποτα το υποπτο καθως και εμενα μου εχουν προσφερει ποτο αν και δεν ειμαι θαμωνας
να εξαιρεσω ενα τσιπικο στουντιο που με εγραψε στ'αρχιδια του :tickedoff:
τυπε ανοιξε κανα θρεντ για παρτυ του
θαναι τιμωρια :grin:
με ειρωνευεσε ρε τυπε θες να γινω και δικος σου ορκισμενος εχθρος :tickedoff:και εγτω δε παιζω  :sunglasses:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
:- εγω δεν ηθελα να τα βγαλω φορα παρτιδα, μπορει αλλωστε να εχει τους λογους του ο παιχτουρας που δεν θελει να τα ξαναθυμηθει ο κοσμος, αυτο ειναι η μια πλευρα του θεματος, απο την αλλη ομως μου κανει εντυπωση πως ενας τυπος με αντιστοιχο παρλθον με αυτους που κατηγορει, ξαφνικα το παιζει σουπερ μυγιαγγιχτος... και μαλιστα απεναντι σε μελη που δεν εχουν δωσει κανενα δικαιωμα σχολιασμου τοσα χρονια!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
:- εγω δεν ηθελα να τα βγαλω φορα παρτιδα, μπορει αλλωστε να εχει τους λογους του ο παιχτουρας που δεν θελει να τα ξαναθυμηθει ο κοσμος, αυτο ειναι η μια πλευρα του θεματος, απο την αλλη ομως μου κανει εντυπωση πως ενας τυπος με αντιστοιχο παρλθον με αυτους που κατηγορει, ξαφνικα το παιζει σουπερ μυγιαγγιχτος... και μαλιστα απεναντι σε μελη που δεν εχουν δωσει κανενα δικαιωμα σχολιασμου τοσα χρονια!
κοιταξε εδω δικαστηριο δεν ειναι ουτε για τον τσεγιεν ουτε για τον παιχτουρα ουτε για κανενα....και δεν απαιτω τεκμηρια αθωοτητας ουτε λεω οτι η καθε κυρια ιδιοκτητρια οικων ειναι αγια και οτι γραφει ειναι αληθες....εγω θα αρκεστω σε μια απλη αρνηση του σεβαστου κατα τα αλλα μελους παιχτουρας και δεν ζηταω αναλυσεις και εξηγησεις......

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εσυ κανεις αυτη την ερωτηση :rolleyes:
το ουισκακι δεν ειναι τιποτα το υποπτο καθως και εμενα μου εχουν προσφερει ποτο αν και δεν ειμαι θαμωνας
να εξαιρεσω ενα τσιπικο στουντιο που με εγραψε στ'αρχιδια του :tickedoff:με ειρωνευεσε ρε τυπε θες να γινω και δικος σου ορκισμενος εχθρος :tickedoff:και εγτω δε παιζω  :sunglasses:
τυπε να προσεχεις μην βαλουν κανα σταφ μεσα στο ποτο :grin:
τυπε μονο κανα ραντεβου θανατου αλα μορτης και τζιμνι μην μου κλεισεις :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
κοιταξε εδω δικαστηριο δεν ειναι ουτε για τον τσεγιεν ουτε για τον παιχτουρα ουτε για κανενα....και δεν απαιτω τεκμηρια αθωοτητας ουτε λεω οτι η καθε κυρια ιδιοκτητρια οικων ειναι αγια και οτι γραφει ειναι αληθες....εγω θα αρκεστω σε μια απλη αρνηση του σεβαστου κατα τα αλλα μελους παιχτουρας και δεν ζηταω αναλυσεις και εξηγησεις......
βεβαιως, να μας εξηγησει βεβαια και το σεβαστο μελος γιατι μια εργαζομενη στα θεραπευτηρια της νταριας τον εδιωχνε συνεχεια οταν πηγαινε να τον επισκευτει.... οι απαντησεις και οι διαλογοι βεβαια ειναι γραμμενες στα αντιστοιχα θρεντ, ελπιζω να μην αναγκαστω να τις ανασυρω γιατι βαριεμαι  ;)

Επισκέπτης
Ως όψιμο μέλος και κριτικογράφος,ας πω κι εγώ τη γνώμη μου.
Oι κριτικές φαντάζομαι ότι αποτέλεσαν-oύν έναν από τους λόγους της δημοφιλίας του site.Όταν κι εγώ άρχισα να πληρώνω για να γαμώ,πέρα από τις φωτό των κοριτσιών ,διάβαζα τις περιγραφές των συναγωνιστών.Κάποιων συναντούσα αρκετά συχνά τα ονόματά τους,έβλεπα τον τίτλο και την κατάταξή τους στον πίνακα,μου τραβούσαν περισσότερο την προσοχή.Η πρώτη κοπέλα που δοκίμασα μάλιστα,είχε λάβει αποθεωτικές κριτικές από πολλούς και καθώς το σαλόνι του στούντιο είχε κόσμο,ντράπηκα και πέρασα κατευθείαν στο δωμάτιο.Είπα δεν μπορεί,για να γράφουν τόσα.Κι έτσι αντιλήφθηκα πόσο παραπλανητική μπορεί να γίνει μια φωτό και μια κριτική.
Με τον καιρό το έψαχνα περισσότερο,διασταύρωνα τις απόψεις όσο γινόταν,αλλά οι πρώτες μου οπτικές επαφές με κορίτσια που μου είχαν τραβήξει την προσοχή ήταν απογοητευτικές.Τι διάολο,στραβοί είναι ή είμαι;
Η κριτική λοιπόν,έχει χαρακτήρα  ενημερωτικό και ψυχαγωγικό,τόσο για τους αναγνώστες όσο και για τους συγγραφείς τους.
Δε βρίσκω καμία χρησιμότητα σε αναδρομικές κριτικές,σε επαναλαμβανόμενες κριτικές σε σύντομο χρονικό διάστημα από το ίδιο μέλος για την ίδια κοπέλα.θα μπορούσαν να έχουν μόνο ψυχαγωγικό χαρακτήρα,όντας ξεχωριστή η γραφή τους.
Θεωρώ εξαιρετικά χρήσιμη τη δυνατότητα σχολιασμού των κριτικών.Δεν το κάνω συχνά,κακώς.Με κράξαν ως ψεύτη θυμάμαι στην πρώτη μου κριτική.Ήταν το μόλις το  πρώτο μου ποστ όμως.Γίνεται και γι αυτό κουβέντα.
Είναι λογοκρισία να τεθεί όριο στον αριθμό των κριτικών;
Ίσως.
Το να σβηστεί ή να συγχωνευτεί αναίτια ένα θρεντ,το να σβηστούν μηνύματα ή σχόλια δεν είναι;
Το να τεθούν περιορισμοί στον αριθμό των κριτικών για μια κοπέλα/ανά έτος με σκοπό να περιοριστούν φαινόμενα συγκαλυμμένης διαφήμισης δεν αποτελεί και καμιά  σοβαρή παραβίαση των δικαιωμάτων του ανθρώπου.Κανόνας του site θα είναι απλά.
Το ότι αυτό θα περιορίσει την συγκαλυμμένη διαφήμιση από μόνο του,δε νομίζω.
Το ότι μόνο μέσω των κριτικών γίνεται συγκαλυμμένη διαφήμιση,σ'ένα ποικίλου χαρακτήρα site, τέζα στη διαφήμιση,πάλι δε νομίζω.
Δεν είμαι  πεπεισμένος ότι όλοι όσοι γράφουν κάθε τρεις και λίγο για την ίδια κοπέλα,το κάνουν από υστεροβουλία και λίγο με νοιάζει.
Μ'αυτούς που θεωρώ γλοιώδεις και προμότορες, δεν  αναπτύσσω ιντερνετικές σχέσεις. Απλά συνυπάρχουμε εδώ μέσα.
Με αφήνει αδιάφορο αν θα τεθεί περιορισμός ή όχι.Δεν πιστεύω ως μη νέο  μέλος ότι με αγγίζει.
Για να μην κάνω τον Πιλάτο όμως,θα πω ναι στον περιορισμό,γιατί κάποτε ήμουν απλά ένας επισκέπτης...
Δεν φτιάχνεις ομελέτα αν δεν σπάσεις αυγά λένε κάποιοι. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom