Νέα

Περί κριτικών για μπουρδέλα/στούντιο (προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Το νικ μου, στην Νταρια το ειπα..για να μαθω για καποιους αλλους(που τους ειχα κοψει απο εδω μεσα.. τι ρολο παιζουν) και να την ψαρεψω την χαζουλα..καθαρα απο θεμα περιεργειας, αλλα ειχα μυριστει απο τοτε..ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ !!!!...Καλη μεταχειριση ομως,.. ουδεποτε ζητησα απο καμμια και ουισκι σε στουντιο δεν εχω ζητησει ποτε,περαν απο ενα ποτηρι νερο που ηθελα οταν πηγαινα το καλοκαιρι στο Ερως και η χαζουλα, μου ειχε στειλει π.μ οτι ειναι το καινουργιο αφεντικο(τοτε) του Ερως και θα εφτιαχνε το προβλημα με το ψυκτη, που οι παλιοι.... θυμουναται οτι της το ειχα γραψει δημοσια στο θρεντ για το αντιστοιχο στουντιο...να το επισκευασει!!!.Ας βγει δημοσια καποια εργαζομενη, ειτε καποιος αλλος κλωνος....ειτε συναγωνιστης.... να γραψει το αντιθετο..απο αυτα που εγραψα μολις τωρα!!!
:birdman:

Συνημμένα

• antitheta.jpg
    antitheta.jpg
    88,5 KB · Εμφανίσεις: 27

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125

Τουλάχιστον εσενα μπορώ να σε αντιμετωπίσω σε πολιτισμένο επίπεδο.

Τους νέους "εχθρους" που βλέπω πως απόκτησα...με γνωστή φήμη... σε ποια threads να μεταφερθω για να τους αντιμετωπίσω?
Αν και απο τα αβαταρ...ψιλο-αγαπουληδες φαίνονται.. :boobies:
Θα ρωτήσω τον απολυτο καλύτερα... :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αντιστοιχο εγω...με ποιους????...Ηλθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα...χαχαχα...τελικα εχεις θεμα...βλεπω!!!!!!..Ο Παιχτουρας ουτε λαμογιο ειναι...ουτε διαφημηστης ....αλλα ουτε αγαπουλης...και ουτε παιζει παιχνιδια αλλων,......και ουτε συμφεροντα εξυπηρετει!!!..ειναι αποριας αξιον που παιρνεις θεση, ενω δεν πηγαινεις στον αγοραιο ερωτα...τεσπα σε προσπερνω...αν θελεις τιποτα αλλο ειμαι στην διαθεση σου.... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ   δια της Νομικης οδου να λυσουμε τις διαφορες μας και να δουμε ποιος ειναι τι πλεον.....ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ!!!!!!Και κατι βασικο....δεν εχω κατηγορησει κανεναν προσωπικα εδω μεσα....
ρε τυπε, μη πινεις οταν γραφεις....φιλικα  ;)

υ.γ. αμα μου κανεις μηνυση μπορω να φερω για μαρτυρες τη νταρια και την εμμανουελα?  :grin:

Επισκέπτης
Αντιστοιχο εγω...με ποιους????...Ηλθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα...χαχαχα...τελικα εχεις θεμα...βλεπω!!!!!!..Ο Παιχτουρας ουτε λαμογιο ειναι...ουτε διαφημηστης ....αλλα ουτε αγαπουλης...και ουτε παιζει παιχνιδια αλλων,......και ουτε συμφεροντα εξυπηρετει!!!..ειναι αποριας αξιον που παιρνεις θεση, ενω δεν πηγαινεις στον αγοραιο ερωτα...τεσπα σε προσπερνω...αν θελεις τιποτα αλλο ειμαι στην διαθεση σου.... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ   δια της Νομικης οδου να λυσουμε τις διαφορες μας και να δουμε ποιος ειναι τι πλεον.....ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ!!!!!!Και κατι βασικο....δεν εχω κατηγορησει κανεναν προσωπικα εδω μεσα....
Τύπε ξέχασες το....
Μετά τιμής Παίχτουρας :grin:
(πλάκα κάνω,μην τρέχουμε σε δίκες και τα ρέστα :sunglasses:) :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
κλαψ λυγμ...

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Όταν εξαντλούνται τα επιχειρήματα,όταν αποκαλύπτονται "παρασπονδίες", όταν το "στρίμωγμα" είναι φανερό.................................

Τότε είναι η ώρα των απειλών!

Απόλυτα προβλέψιμο και "Ελεηνιδικον".

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ρε τυπε, μη πινεις οταν γραφεις....φιλικα  ;)

υ.γ. αμα μου κανεις μηνυση μπορω να φερω για μαρτυρες τη νταρια και την εμμανουελα?  :grin:
χαχαχαχα.....θα ειχε πλακα να τις εφερνες....αλλα δεν εχω σκοπο να κανω τιποτα....στο διαδικτυο, ο καθενας γραφει την μαλακια του...μην θιγετε ομως ατομα....που δεν δινουν δικαιωματα!!!!..ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ, ΜΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ αλλα ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΩΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΑΣ!!!!!!!....ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΤΕ.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Επισκέπτης
Δε βρίσκω καμία χρησιμότητα σε αναδρομικές κριτικές,σε επαναλαμβανόμενες κριτικές σε σύντομο χρονικό διάστημα από το ίδιο μέλος για την ίδια κοπέλα.θα μπορούσαν να έχουν μόνο ψυχαγωγικό χαρακτήρα,όντας ξεχωριστή η γραφή τους.
Οι αγνοί συναγωνιστές θέλουν να προσφέρουν ενημέρωση στο αναγνωστικό κοινό. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Γι'αυτό γράφουν συνέχεια  επαναλαμβανόμενες κριτικές και κριτικές για κατάθεσεις που έκαναν πριν δύο έτη!...Όρα ICCAROS.

Το να τεθούν περιορισμοί στον αριθμό των κριτικών για μια κοπέλα/ανά έτος με σκοπό να περιοριστούν φαινόμενα συγκαλυμμένης διαφήμισης δεν αποτελεί και καμιά  σοβαρή παραβίαση των δικαιωμάτων του ανθρώπου.Κανόνας του site θα είναι απλά.
Το ότι αυτό θα περιορίσει την συγκαλυμμένη διαφήμιση από μόνο του,δε νομίζω.
Ανώτατο όριο 2 κριτικών ανά ιερόδουλη από κάθε μέλος.Τι σημαίνει αυτό;
[size=14pt]Ο χρήστης ο προορισμένος να διαφημίζει, έχει ημερομηνία λήξης.[/size]
Οι ιδιοκτήτες μπουρδέλων, οι νταβαντζίδες, οι ιερόδουλες, οι τσατσάδες, οι αγαπούληδες και οι χρηματιζόμενοι διαφημιστές ιερόδουλων και μπουρδέλων θα αναγκαστούν να δημιουργούν συνέχεια κλώνους για να γράφουν κριτικές για την ίδια κοπέλα.
Θα πρέπει πάλι από την αρχή ο κλώνος να γράφει για να δείξει  επαρκή αριθμό μηνυμάτων και με κάθε τρόπο να παραπλανήσει τους ανυποψίαστους αναγνώστες οτι δεν είναι διαφημιστής.
Σκεφθείτε το αυτό στο πολλαπλάσιο και συνέχεια.
Και σε μόλις 2 κριτικές να αχρηστεύεται κατά πολύ ο ρόλος του.Αφού πρέπει να μην ξαναγράψει κριτική για την ίδια κοπέλα.
Και πάλι από την αρχή να πρέπει να ανοίξει άλλον λογαριασμό και να προσπαθεί να πείσει.Και ούτω καθ'εξής....

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Οι αγνοί συναγωνιστές θέλουν να προσφέρουν ενημέρωση στο αναγνωστικό κοινό. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Γι'αυτό γράφουν συνέχεια  επαναλαμβανόμενες κριτικές και κριτικές για κατάθεσεις που έκαναν πριν δύο έτη!...Όρα ICCAROS.

Αστέρι μου εσύ, όλα τα κατάλαβες!

Που να δεις στο quizz, 120% θα χτυπήσεις!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
βεβαιως, να μας εξηγησει βεβαια και το σεβαστο μελος γιατι μια εργαζομενη στα θεραπευτηρια της νταριας τον εδιωχνε συνεχεια οταν πηγαινε να τον επισκευτει.... οι απαντησεις και οι διαλογοι βεβαια ειναι γραμμενες στα αντιστοιχα θρεντ, ελπιζω να μην αναγκαστω να τις ανασυρω γιατι βαριεμαι  ;)
Λες για την Λαουρα απο το Ερως ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ!!!Πηγα την Πρωτοχρονια και ενω η βαρδια της, τελειωνε στις 23.ΟΟ μου ειπε οτι ειναι κουρασμενη και να περναγα αλλη μερα...και η ωρα ηταν αν θυμαμαι καλα 22.20'!!...Το εγραψα την αλλη μερα στο αντιστοιχο θρεντ.... την αντιεπαγγελματικη της συμπεριφορα!!!!Φυσικα δεν ξαναπηγα σε αυτη την εργαζομενη...που με λασπολογεις και το συνεχιζεις!!!!...Μημπως εισαι κλωνος απο αυτες????.....Αληθεια Μεμο...σε παρακαλω..γραψε μου ποιανου κλωνος εισαι??

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Λες για την Λαουρα απο το Ερως ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ!!!Πηγα την Πρωτοχρονια και ενω η βαρδια της, τελειωνε στις 23.ΟΟ μου ειπε οτι ειναι κουρασμενη και να περναγα αλλη μερα...και η ωρα ηταν αν θυμαμαι καλα 22.20'!!...Το εγραψα την αλλη μερα στο αντιστοιχο θρεντ.... την αντιεπαγγελματικη της συμπεριφορα!!!!Φυσικα δεν ξαναπηγα σε αυτη την εργαζομενη...που με λασπολογεις και το συνεχιζεις!!!!...Μημπως εισαι κλωνος απο αυτες????.....Αληθεια Μεμο...σε παρακαλω..γραψε μου ποιανου κλωνος εισαι??
του Νωντα  :sunglasses:

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Όταν εξαντλούνται τα επιχειρήματα,όταν αποκαλύπτονται "παρασπονδίες", όταν το "στρίμωγμα" είναι φανερό.................................

Τότε είναι η ώρα των απειλών!

Απόλυτα προβλέψιμο και "Ελεηνιδικον".

Ισχύει και για την Αντζελα αυτό;  :rolleyes:

...
γιατι αν ενα πρωι καποια κοπέλα ξυπνησει στραβα
(και λογω του επαγγελματος πολλες μερες ξυπναμε στραβα)
και παει χερι χερι με τον δικηγορο της στη διωξη ηλ εγκληματος και σου πεταξει μια μυνηση
για
1) παραβιαση προσωπικων δεδομενων
2) συκοφαντικη δυσφιμηση
3) προσβολη προσωπικοτητας
4) επαγγελματικη δισφημηση
στοιχεια που εβγαιναν ανετοτατα απ τα γραφωμενα σου
και ολα αυτα τα φτιαξει ο δικηγορος με τετοιο τροπο ωστε να βγαινουν σε βαθμο κακουργηματος για να γινει αρση απορητου στο νετ
τοτε αγαπη μου γλυκεια η καθε κοπέλα δεν θα σου φαει απλα ενα 50αρικο οπως λες αλλα πολλες χιλιαδες ευρω σε χρηματικη αποζημιωση
το οτι δεν εχει γινει κατι τετοιο ως τωρα
δεν σημαινει οτι δεν θα γινει και ποτε
ουτε σημαινει οτι δεν μπορει να εισαι και ο πρωτος που θα του συμβει
και αντε μετα εσυ στο δικαστηριο να αντιπαρατεθεις με μια γυναικεια ταυτοτητα και ενα γυναικειο ονοματεπωνυμο προσπαθοντας να δικαιολογησεις τους εμετους τις ασυναρτησιες τις προσβολες τη γελιοποιηση και ολα αυτα τα καραγκιοζιλικια που εγραψες για την κοπέλα
...

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Φυσικά.............................................................................

Να προσθέσω εδώ και την απώλεια ψυχραιμίας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom