Νέα

Περί κριτικών για μπουρδέλα/στούντιο (προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ισχύει και για την Αντζελα αυτό;  :rolleyes:
Τα έλεγε σ'έναν τύπο "πορνόγερος", ο οποίος όμως την επόμενη μέρα τα έκανε γαργάρα και ζήταγε συγνώμη.
Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό έγινε επειδή τον απείλησε.Τα μάσαγε πολύ ο τύπος.
Το θυμάμαι,γιατί μετά απ'αυτό το σχόλιο της Αντζελας,είχα σπεύσει να την κράξω κι έμεινα ξεκρέμαστος με την κωλοτούμπα του τύπου.
Ήταν σχόλιο το παραπάνω σε κριτική του  LAMB,έτσι για την ιστορία και μόνο το αναφέρω.
(τόνους έβαλα,ορθογραφικά λάθη δεν βλέπω να έχω,οκ ας το στείλω τώρα  :grin:)

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Τα έλεγε σ'έναν τύπο "πορνόγερος", ο οποίος όμως την επόμενη μέρα τα έκανε γαργάρα και ζήταγε συγνώμη.
Το θυμάμαι,γιατί μετά απ'αυτό το σχόλιο της Αντζελας,είχα σπεύσει να την κράξω κι έμεινα ξεκρέμαστος με την κωλοτούμπα του τύπου.
Ήταν σχόλιο το παραπάνω σε κριτική του  LAMB,έτσι για την ιστορία και μόνο το αναφέρω.
(τόνους έβαλα,ορθογραφικά λάθη δεν βλέπω να έχω,οκ ας το στείλω τώρα  :grin:)
σχολια εκανε αν θυμαμαι καλα και ενας τυπος  bottom τον λεγαν  :tooth: :tooth: :tooth:

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Ήταν σχόλιο το παραπάνω σε κριτική του  LAMB,έτσι για την ιστορία και μόνο το αναφέρω.
(τόνους έβαλα,ορθογραφικά λάθη δεν βλέπω να έχω,οκ ας το στείλω τώρα  :grin:)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Είναι εντυπωσιακό ότι για την αυτονόητη απάντηση μου, σε ένα ερώτημα σου, μπήκες στον κόπο να βρεις ένοχο ποστάρισμα (έχει και άλλο) από τον Ιούλιο του 2010!

Θα το παρακολουθώ.....................

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Τύπε γιατί τον είχαν μπανάρει αυτόν; :think:
Διόρθωνε όλο τον κόσμο μήπως; :2funny:
ειχε βεντετα με εναν τιμημενο  :rockon: :rockon: :rockon:
και στο τελος τα επαιξε ολα για ολα με το αφεντικο του σαιτ  :o :o

Επισκέπτης
ειχε βεντετα με εναν τιμημενο  :rockon: :rockon: :rockon:
και στο τελος τα επαιξε ολα για ολα με το αφεντικο του σαιτ  :o :o
;;;; στείλε πμ,μου ξέφυγε αυτό :grin:
Θυμάμαι που κάποιο θρεντ διαγράφηκε πριν καν ανέβει και 2ο ποστάρισμα :grin:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
τον λαγαρο εννοουσα ρε μαν......μην φαμε και καμια αγωγη :boobies: :grin:
165 ευρω κανει....και να ξερεις πες το και στην μεμεσουλα.... οτι ΤΑ ΝΙΚ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΠΛΕΟΝ!!!! και ας ειμαστε στο διαδικτυο με "ΝΙΚ"!!!!...ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΑ ΘΡΕΝΤ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ....ΑΛΛΑ  ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ....ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ....ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!!!....ΦΙΛΙΚΑ ΣΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΓΑΠΗΤΕ!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
165 ευρω κανει....και να ξερεις πες το και στην μεμεσουλα.... οτι ΤΑ ΝΙΚ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΠΛΕΟΝ!!!! και ας ειμαστε στο διαδικτυο με "ΝΙΚ"!!!!...ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΑ ΘΡΕΝΤ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ....ΑΛΛΑ  ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ....ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ....ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!!!....ΦΙΛΙΚΑ ΣΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΓΑΠΗΤΕ!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
να σαι καλα μαν.... :sunglasses:

Επισκέπτης
Ποια ήταν τα κίνητρα σου όταν έγραφες καθημερινώς κατεβατά ολόκληρα ενημέρωσης και ποια είναι τώρα που κάνεις τον καθοδηγητή/προστάτη των νέων μελών (λες και βρισκόμαστε στην Κίνα του Μάο).
Σίγουρα δεν είναι η αγνή και άδολη ενημέρωση τους και η προστασία της τσέπης τους...
Φυσικά.Οικοδομούσα μεθοδικά το προφίλ μου για να διαφημίσω τις δικές μου κοπέλες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Υ.Γ. Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω έκανες την μεγάλη αποκάλυψη!!! Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!! Είσαι ένας πραγματικός ρεπόρτερ!!! Ο παλιός μου κωδικός είναι ο Kingdom of Thanos! Είναι όμως κάτι που εγώ σου το αποκάλυψα σε πμ, γιατί δεν ήσουν σε θέση να καταλάβεις από μόνος σου ότι είναι το ίδιο άτομο αφού είναι οι δύο μοναδικοί κωδικοί στο site με συνεχή αναφορά στον Σαίξπηρ (κάτι που γίνεται γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο).
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εσένα περιμέναμε Θανασάκη για να το καταλάβουμε!

Στ' αλήθεια εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάνεις χιούμορ χαρακτηρίζοντας τον εαυτό σου ιδιοκτήτη στούντιο;;; Ειλικρινά σε ρωτάω: πιστεύεις ότι αυτή είναι η καλύτερη προσπάθεια που μπορείς να κάνεις για να μας πεις κάποιο αστείο;
Θανασάκη, μέτρα τα λόγια σου γιατί θα σε παραπέμψω στην Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Μπουρδέλων προς αντικατάσταση και θα βάλουμε άλλον να γράφει ενημερώσεις για τα στούντιο και να προβάλλει ως θεά την Μαργκώ-Βριλησσού 42 με τις πλαστικές της! :

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom