Νέα

Περί κριτικών για μπουρδέλα/στούντιο (προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156

ok-wink.gif

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ευτυχως μαν γιατι ζω στο χειλος της παρανομιας μεσα στο μπου....καθε μερα εχω ραντεβου με τον νομο και του ξεφευγω :grin: προσεχω πολυ να χω το κεφαλι μου ησυχο :grin: :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
165 ευρω κανει....και να ξερεις πες το και στην μεμεσουλα.... οτι ΤΑ ΝΙΚ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΠΛΕΟΝ!!!! και ας ειμαστε στο διαδικτυο με "ΝΙΚ"!!!!...ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΑ ΘΡΕΝΤ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ....ΑΛΛΑ  ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ....ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ....ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!!!....ΦΙΛΙΚΑ ΣΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΓΑΠΗΤΕ!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
να δω νικ να κανει μηνυση σε αλλο νικ και τι στον κοσμο  :2funny: η κατηγορια θα ειναι συκοφαντικη δυσφημιση νικ??  :2funny: σε δικαστηριο θα γινει η δικη ή σε κανα φορουμ και θα μας δικασουν αλλα νικ? εγω παντως θελω για δικηγορο μου το νικ str81977 στο λεω!!!  :2funny: :2funny:

οπως σου ξαναπα και πιο πριν, καλο ειναι να μη γραφεις οταν εχεις πιει!  ;)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ευτυχως μαν γιατι ζω στο χειλος της παρανομιας μεσα στο μπου....καθε μερα εχω ραντεβου με τον νομο και του ξεφευγω :grin: προσεχω πολυ να χω το κεφαλι μου ησυχο :grin: :grin:
Κατα Απολυτον...
URL]]

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Γεια σου Φανουρη  :rockon:
Μολις εκανα σχολιο στην κριτκη σου  :birdman:
ανεπιτρεπτο το θεωρησα να μην εχει σχολια η μια και μοναδικη κριτικη του μεγαλου σχολιαστη φανουρη :rockon:

Αν ο καταλογος "εσπανε " σε  "Κριτικες"  &  "Πουτανοεμπειριες"  ?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ευχαριστω τους συναγωνιστες για την χρησιμη ανταλλαγη διαδικτυακων αποψεων που καναμε!!!...θα μου επιτρεψετε να αποσυρθω να μπω και λιγο στο φαστοβιβλιο να δω και απο κει τι γινεται με τα φιλαρακια στο προφιλ μου!!!Οσον αφορα το θεμα με τις κριτικες.... αδιεξοδος!!!!...Η οικονομικη κριση εχει περιορισει την πελατεια στον αγοραιο ερωτα με αποτελεσμα να υπαρχει γκρινια και φαγωμαρα και στα πρωτονια αλλα και στα ηλεκτρονια που περιστρεφονται στο διαδικτυο γυρω απο το αντικειμενο θεματος!!!..Ποσως με απασχολει.... εφοσον γραψαμε, ο καθε συναγωνιστης τις αποψεις μας....τι θα κανει ο Αντισθενης!!!Και ετσι να το αφησει, κανενα προβλημα!.....Ασχοληθηκαμε πολυ με τις κριτικες....που στο φιναλε..δεν προσφερουν τιποτα χρησιμο στην ενημερωση...οσο υπαρχουν κλωνοι και δυστυχως κλωνοι θα δημιουργουνται παντα!!!!....ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!...ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...ΧΑΧΑΧΑ!!!...Καλη συνεχεια!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
να δω νικ να κανει μηνυση σε αλλο νικ και τι στον κοσμο  :2funny: η κατηγορια θα ειναι συκοφαντικη δυσφημιση νικ??  :2funny: σε δικαστηριο θα γινει η δικη ή σε κανα φορουμ και θα μας δικασουν αλλα νικ? εγω παντως θελω για δικηγορο μου το νικ str81977 στο λεω!!!  :2funny: :2funny:

οπως σου ξαναπα και πιο πριν, καλο ειναι να μη γραφεις οταν εχεις πιει!  ;)
ΕΧΩ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΙΚ...ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ...ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΤΩΝΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΤΟ....ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΩ ΠΛΑΚΑ....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΕΜΕΣΟΥΛΑ!!!!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Γεια σου Φανουρη  :rockon:
Μολις εκανα σχολιο στην κριτκη σου  :birdman:
ανεπιτρεπτο το θεωρησα να μην εχει σχολια η μια και μοναδικη κριτικη του μεγαλου σχολιαστη φανουρη :rockon:

Πήρα μία αρνητική ψήφο...
sad-023.gif

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Παρακαλώ όπως απαντήσετε στο σχόλιο που έκανα στην κριτική σας. :grin:
θα στεναχωρεθει τωρα ο φανουρης ,... το σχολιο μου 'ξεθαψε" την κριτικη του
ο κακος μαυρηστης  παραμονευε και εφαγε ανρητικη ψηφο  :cheesy:

φτουουου

Επισκέπτης
θα στεναχωρεθει τωρα ο φανουρης ,... το σχολιο μου 'ξεθαψε" την κριτικη του
ο κακος μαυρηστης  παραμονευε και εφαγε ανρητικη ψηφο  :cheesy:

φτουουου
Από μένα έλαβε θετική ψήφο.Ανυπομονώ να δει το σχόλιό μου βέβαια....

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ευχαριστω που το βρηκες για μενα, καθοτι δικαιωνει τα περισσοτερα που εγραψα σημερα..αν οχι ολα!!!!Ας διαβασουν ολοι οι σημερινοι συναγωνιστες(οχι κλωνοι..χαχα)...τον τοτε διαλογο που ειχα με την Νταρια στο διαδικτυο!!!!Καλο σας βραδυ!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.484
Πόντοι
23.305
Τώρα θα αναγκαστώ να ξαναποστάρω…
Όσον αφορά αυτά που έγραψε ο FANTOM.

O.k.  Τώρα ήσουν περισσότερο κατανοητός. ;) Γιατί στην πρώτη σου τοποθέτηση με τον επίλογο στο τέλος
Και οι 3 που ανεφερα, …Μου φαίνεται πολύ ...όλο αυτο.
άφηνες υπονοούμενο ότι είμαι μέλος της Σταυροφορίας.

Το ότι θεωρώ μια κριτική για στούντιο περισσότερο αξιόπιστη από κάποιον που είναι στουντιάκιας και λιγότερο από κάποιον που δεν είναι … δε βλέπω που είναι το μεμπτό. Αφού είναι το αντικείμενο του !

Τοποθετήθηκα επ' αυτού σε άλλο post.
Αναμφίβολα η γνώση του αντικειμένου δίνει βάρος στη γνώμη του «κριτικού».
Ένας στουντιάκιας είναι όντως πιο αξιόπιστος, μέχρι όμως την στιγμή που το αντικείμενο της κριτικής του γνωρίζει με ποιο nickname πηδιέται. ;)
Από εκείνο το σημείο και μετά οι κριτικές είναι άκυρες και αναξιόπιστες.  :grin:

Τη Σταυροφορία, κατά τη γνώμη μου, έχει ξεκινήσει ο Ροκαβλον (ως άλλος Δάνδολος)  :grin: , τυφλωμένος και αυτός από την εμπάθεια του για το Φ104 (από βεντέτες κλπ) όπως ο Δόγης τυφλωμένος οργάνωσε τη Σταυροφορία που εξόκειλε του σκοπού της.

Πρόσεχε, πολύ σημαντικό ρόλο τον δίνεις!  :2funny: :2funny:
Και όπως ξέρεις, στο τέλος, στην διανομή της κατακτηθείσας περιοχής ο Δάνδολος πήρε σημαντικό μέρος της Κωνσταντινούπολης συμπεριλαμβανομένης και της Αγίας Σοφίας!  :2funny:

Και φυσικά θα αναπτυχθεί σχέση μεταξύ κοπέλας – πελάτη όταν βλέπει ότι την προτιμάς περιοδικά, ή την έχεις προτιμήσει στο παρελθόν. Και ευτυχώς λέω εγώ. Γιατί θέλω καλύτερες υπηρεσίες όταν δίνω συνέχεια τα λεφτά μου σε κάποια, σε σχέση με κάποιον άλλον που είναι κομήτης! Έτσι δε λειτουργεί γενικά η αγορά?

Πολύ σωστά τα γράφεις και εννοείτε και απαιτείτε να πάρει ένας μόνιμος καλύτερες υπηρεσίες.
Δεν είναι όμως απαραίτητο να γράψει κριτική! Ας κρατήσει και κάτι για τον εαυτό του! Η κριτική επέχει θέση σωστής πληροφόρησης και όχι προσωπικού ημερολογίου!
Σε κανένα call girl δεν έχω γράψει πάνω της μιας κριτικής. Μου έχει τύχει να πάρω π.χ. πρωκτικό ενώ δεν ήταν στις προσφερόμενες υπηρεσίες της κοπέλας. Να βγω να το διαφημίσω και να ψηλώσω τον πήχη των απαιτήσεων των επόμενων πελατών;
Ποιος ο λόγος να το κάνω βάζοντας και ένα disclaimer στο τέλος; :think:
Σε τέτοια περίπτωση δεν θα είμαι «κριτικός» αλλά Πόντιος Πιλάτος!

(1)  όπως πχ ο Cheyenne..! Γιατί να φοβόμαστε 10 κριτικές για την ίδια κοπέλα από ένα μέλος που έχει εμπειρίες από όλα (ΟΛΑ) τα στούντιο της Αθήνας! Αυτό και μόνο τον καθιστά αξιόπιστο. Ποια άλλα διαπιστευτήρια θέλουμε!  :rockon:

Διαβάζοντας, «αναγκαστικά», 30 σελίδες σήμερα, νομίζω ότι για τον Cheyenne γίνετε και η μεγαλύτερη «φασαρία».
Έχω διαβάσει κριτικές του για το Φυλής 104. Γράφει λίγο μονότονα αλλά σοβαρά.
Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για αυτό που ρωτάς γιατί δεν γνωρίζω πως λειτούργει το πράγμα στα studio, πως λειτουργούν τα άλλα μέλη, κ.λπ.
Στα cg πάντως, τέτοιος αριθμός κάνει το πράγμα να «μυρίζει» και επ'ουδενί ο Antisthenis δεν αφήνει τα πράγματα να φτάσουν εκεί. ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Σε ευχαριστω που το βρηκες για μενα, καθοτι δικαιωνει τα περισσοτερα που εγραψα σημερα..αν οχι ολα!!!!Ας διαβασουν ολοι οι σημερινοι συναγωνιστες(οχι κλωνοι..χαχα)...τον τοτε διαλογο που ειχα με την Νταρια στο διαδικτυο!!!!Καλο σας βραδυ!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
"...δεν ημουν καλος πελατης? ....δε σας εγραφα καλες κριτικες? "  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παρακαλω παιχτουρινι  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τσάμπα τα λες... σιγά μην ιδρώσει τ' αυτί τους. Αύριο πάλι τα ίδια θα ανακυκλώνουν.

Τώρα βέβαια, αν τύχει και κατακτήσω τα μισά στούντιο, σας υπόσχομαι ότι θα τα μετατρέψω όλα σε μπουρδέλα :grin:

Επισκέπτης
"...δεν ημουν καλος πελατης? ....δε σας εγραφα καλες κριτικες? "  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παρακαλω παιχτουρινι  :2funny: :2funny:
Συναγωνιστή νομίζω υπερβάλλεις τώρα. Με μια προσεκτική ανάγνωση των post, διαφαίνεται ότι ο Παιχτούρας δεν έχει κάτι να κρύψει από τη συγκεκριμένη αντιδικία με την ιερόδουλη, ενώ εκείνη αντίθετα πετούσε μπηχτές συνοδευόμενες από δέκα  :2funny: η κάθε μία για να καταφέρει να διασκεδάσει τα όποια επιχειρήματα.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Συναγωνιστή νομίζω υπερβάλλεις τώρα. Με μια προσεκτική ανάγνωση των post, διαφαίνεται ότι ο Παιχτούρας δεν έχει κάτι να κρύψει από τη συγκεκριμένη αντιδικία με την ιερόδουλη, ενώ εκείνη αντίθετα πετούσε μπηχτές συνοδευόμενες από δέκα  :2funny: η κάθε μία για να καταφέρει να διασκεδάσει τα όποια επιχειρήματα.
ναι αλλα λειπει η αρχη της διαμαχης η οποια ειναι σε αλλο θρεντ  ;) ασε δε τη βαζω γιατι το παιχτουρινι το συμπαθω κατα βαθος, απλα με εκνευρισε η επιμονη του ενω εχει και αυτος τη φωλιτσα του λερωμενη  ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
...και για να μαθαινουν οι νεωτεροι... :sunglasses:

αντε λοιπον να το γραψω αλλη μια φορα..
κανεναν δεν ενδιαφερει η γνωμη μου για τον ινδιανο ή καποιο αλλο μελος..
οτιδηποτε γραφω δεν εχει προσωπικο χαρακτηρα γιατι πολυ απλα ειναι κουτο να χαλιεμαι για & με καποια νικνεϊμς..
ομως μας διαβαζουν πολλοι & παντα πρεπει να εχουν στο μυαλο τους & αυτα τα νοσηρα φαινομενα..
θεωρω οτι οι πραγματικοι παιχτες εχουν το κριτηριο να καταλαβουν πανω-κατω ποιος προμοταρει & ποιος οχι..
καποιοι το κανουν εξωφθαλμα-χαζα..
καποιοι αλλοι με πολυ τεχνη..
αυτο στιγματιζω & σιχαινομαι..
φτασαμε δε στο σημειο οι πατρονες να μας ριχνουν γαμωμανες & καντηλια γιατι εχουμε το θρασος να γραφουμε την αποψη μας για τα κομοδινα που εχουν στα μαγαζια τους,την βρωμια που επικρατει σε αυτα,για τις αγενεις τσατσαδες τους..
ελεος με τις καριολες..
πελατες ειμαστε & οχι αγαπητικοι..
καμια καριολα δεν με ξερει επι προσωπικου..
ομως πολλες ξερουν πολλους(επι προσωπικου) απ οσους γραφουν εδω μεσα..
το θεωρω απαραδεκτο να ξερουν με τι νικς γραφουμε..
εκ των πραγματων χανεται το τεκμηριο της αντικειμενικοτητας..
λιγο που θα σου κλαφτει..
λιγο που θα σου κανει ενα εξτρα τσαλιμακι..
παπαλα η οποια αντικειμενικη κριση..
αυτα οταν δεν παιζει δολος..
γιατι ως γνωστον εχουμε & τα κλωναρια που σπρωχνουν αβερτα-κουβερτα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom