sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Την γλυτωσες .να σαι καλα μαν....
Την γλυτωσες .να σαι καλα μαν....
ευτυχως μαν γιατι ζω στο χειλος της παρανομιας μεσα στο μπου....καθε μερα εχω ραντεβου με τον νομο και του ξεφευγω προσεχω πολυ να χω το κεφαλι μου ησυχοΤην γλυτωσες .
να δω νικ να κανει μηνυση σε αλλο νικ και τι στον κοσμο η κατηγορια θα ειναι συκοφαντικη δυσφημιση νικ?? σε δικαστηριο θα γινει η δικη ή σε κανα φορουμ και θα μας δικασουν αλλα νικ? εγω παντως θελω για δικηγορο μου το νικ str81977 στο λεω!!!165 ευρω κανει....και να ξερεις πες το και στην μεμεσουλα.... οτι ΤΑ ΝΙΚ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΠΛΕΟΝ!!!! και ας ειμαστε στο διαδικτυο με "ΝΙΚ"!!!!...ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΑ ΘΡΕΝΤ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ....ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ....ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!!!....ΦΙΛΙΚΑ ΣΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΓΑΠΗΤΕ!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Κατα Απολυτον...ευτυχως μαν γιατι ζω στο χειλος της παρανομιας μεσα στο μπου....καθε μερα εχω ραντεβου με τον νομο και του ξεφευγω προσεχω πολυ να χω το κεφαλι μου ησυχο
Αχ!...
ΕΧΩ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΙΚ...ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ...ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΤΩΝΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΤΟ....ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΩ ΠΛΑΚΑ....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΕΜΕΣΟΥΛΑ!!!!να δω νικ να κανει μηνυση σε αλλο νικ και τι στον κοσμο η κατηγορια θα ειναι συκοφαντικη δυσφημιση νικ?? σε δικαστηριο θα γινει η δικη ή σε κανα φορουμ και θα μας δικασουν αλλα νικ? εγω παντως θελω για δικηγορο μου το νικ str81977 στο λεω!!!
οπως σου ξαναπα και πιο πριν, καλο ειναι να μη γραφεις οταν εχεις πιει! ;)
Παρακαλώ όπως απαντήσετε στο σχόλιο που έκανα στην κριτική σας.
ΕΧΩ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΙΚ...ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ...ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΤΩΝΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΤΟ....ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΩ ΠΛΑΚΑ....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΕΜΕΣΟΥΛΑ!!!!
Γεια σου Φανουρη
Μολις εκανα σχολιο στην κριτκη σου
ανεπιτρεπτο το θεωρησα να μην εχει σχολια η μια και μοναδικη κριτικη του μεγαλου σχολιαστη φανουρη
θα στεναχωρεθει τωρα ο φανουρης ,... το σχολιο μου 'ξεθαψε" την κριτικη τουΠαρακαλώ όπως απαντήσετε στο σχόλιο που έκανα στην κριτική σας.
Από μένα έλαβε θετική ψήφο.Ανυπομονώ να δει το σχόλιό μου βέβαια....θα στεναχωρεθει τωρα ο φανουρης ,... το σχολιο μου 'ξεθαψε" την κριτικη του
ο κακος μαυρηστης παραμονευε και εφαγε ανρητικη ψηφο
φτουουου
ευχαριστω που το βρηκες για μενα, καθοτι δικαιωνει τα περισσοτερα που εγραψα σημερα..αν οχι ολα!!!!Ας διαβασουν ολοι οι σημερινοι συναγωνιστες(οχι κλωνοι..χαχα)...τον τοτε διαλογο που ειχα με την Νταρια στο διαδικτυο!!!!Καλο σας βραδυ!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Τώρα θα αναγκαστώ να ξαναποστάρω…
Όσον αφορά αυτά που έγραψε ο FANTOM.
άφηνες υπονοούμενο ότι είμαι μέλος της Σταυροφορίας.Και οι 3 που ανεφερα, …Μου φαίνεται πολύ ...όλο αυτο.
Το ότι θεωρώ μια κριτική για στούντιο περισσότερο αξιόπιστη από κάποιον που είναι στουντιάκιας και λιγότερο από κάποιον που δεν είναι … δε βλέπω που είναι το μεμπτό. Αφού είναι το αντικείμενο του !
Τη Σταυροφορία, κατά τη γνώμη μου, έχει ξεκινήσει ο Ροκαβλον (ως άλλος Δάνδολος) , τυφλωμένος και αυτός από την εμπάθεια του για το Φ104 (από βεντέτες κλπ) όπως ο Δόγης τυφλωμένος οργάνωσε τη Σταυροφορία που εξόκειλε του σκοπού της.
Και φυσικά θα αναπτυχθεί σχέση μεταξύ κοπέλας – πελάτη όταν βλέπει ότι την προτιμάς περιοδικά, ή την έχεις προτιμήσει στο παρελθόν. Και ευτυχώς λέω εγώ. Γιατί θέλω καλύτερες υπηρεσίες όταν δίνω συνέχεια τα λεφτά μου σε κάποια, σε σχέση με κάποιον άλλον που είναι κομήτης! Έτσι δε λειτουργεί γενικά η αγορά?
(1) όπως πχ ο Cheyenne..! Γιατί να φοβόμαστε 10 κριτικές για την ίδια κοπέλα από ένα μέλος που έχει εμπειρίες από όλα (ΟΛΑ) τα στούντιο της Αθήνας! Αυτό και μόνο τον καθιστά αξιόπιστο. Ποια άλλα διαπιστευτήρια θέλουμε!
"...δεν ημουν καλος πελατης? ....δε σας εγραφα καλες κριτικες? "Σε ευχαριστω που το βρηκες για μενα, καθοτι δικαιωνει τα περισσοτερα που εγραψα σημερα..αν οχι ολα!!!!Ας διαβασουν ολοι οι σημερινοι συναγωνιστες(οχι κλωνοι..χαχα)...τον τοτε διαλογο που ειχα με την Νταρια στο διαδικτυο!!!!Καλο σας βραδυ!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Συναγωνιστή νομίζω υπερβάλλεις τώρα. Με μια προσεκτική ανάγνωση των post, διαφαίνεται ότι ο Παιχτούρας δεν έχει κάτι να κρύψει από τη συγκεκριμένη αντιδικία με την ιερόδουλη, ενώ εκείνη αντίθετα πετούσε μπηχτές συνοδευόμενες από δέκα η κάθε μία για να καταφέρει να διασκεδάσει τα όποια επιχειρήματα."...δεν ημουν καλος πελατης? ....δε σας εγραφα καλες κριτικες? "
παρακαλω παιχτουρινι
ναι αλλα λειπει η αρχη της διαμαχης η οποια ειναι σε αλλο θρεντ ;) ασε δε τη βαζω γιατι το παιχτουρινι το συμπαθω κατα βαθος, απλα με εκνευρισε η επιμονη του ενω εχει και αυτος τη φωλιτσα του λερωμενη ;)Συναγωνιστή νομίζω υπερβάλλεις τώρα. Με μια προσεκτική ανάγνωση των post, διαφαίνεται ότι ο Παιχτούρας δεν έχει κάτι να κρύψει από τη συγκεκριμένη αντιδικία με την ιερόδουλη, ενώ εκείνη αντίθετα πετούσε μπηχτές συνοδευόμενες από δέκα η κάθε μία για να καταφέρει να διασκεδάσει τα όποια επιχειρήματα.
αντε λοιπον να το γραψω αλλη μια φορα..
κανεναν δεν ενδιαφερει η γνωμη μου για τον ινδιανο ή καποιο αλλο μελος..
οτιδηποτε γραφω δεν εχει προσωπικο χαρακτηρα γιατι πολυ απλα ειναι κουτο να χαλιεμαι για & με καποια νικνεϊμς..
ομως μας διαβαζουν πολλοι & παντα πρεπει να εχουν στο μυαλο τους & αυτα τα νοσηρα φαινομενα..
θεωρω οτι οι πραγματικοι παιχτες εχουν το κριτηριο να καταλαβουν πανω-κατω ποιος προμοταρει & ποιος οχι..
καποιοι το κανουν εξωφθαλμα-χαζα..
καποιοι αλλοι με πολυ τεχνη..
αυτο στιγματιζω & σιχαινομαι..
φτασαμε δε στο σημειο οι πατρονες να μας ριχνουν γαμωμανες & καντηλια γιατι εχουμε το θρασος να γραφουμε την αποψη μας για τα κομοδινα που εχουν στα μαγαζια τους,την βρωμια που επικρατει σε αυτα,για τις αγενεις τσατσαδες τους..
ελεος με τις καριολες..
πελατες ειμαστε & οχι αγαπητικοι..
καμια καριολα δεν με ξερει επι προσωπικου..
ομως πολλες ξερουν πολλους(επι προσωπικου) απ οσους γραφουν εδω μεσα..
το θεωρω απαραδεκτο να ξερουν με τι νικς γραφουμε..
εκ των πραγματων χανεται το τεκμηριο της αντικειμενικοτητας..
λιγο που θα σου κλαφτει..
λιγο που θα σου κανει ενα εξτρα τσαλιμακι..
παπαλα η οποια αντικειμενικη κριση..
αυτα οταν δεν παιζει δολος..
γιατι ως γνωστον εχουμε & τα κλωναρια που σπρωχνουν αβερτα-κουβερτα..