Νέα

Περί κριτικών για μπουρδέλα/στούντιο (προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
"...δεν ημουν καλος πελατης? ....δε σας εγραφα καλες κριτικες? "  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παρακαλω παιχτουρινι  :2funny: :2funny:
Προσπαθεις εντεχνα να με λασπολογησεις....καταρχην διαβασε την σελιδα ολοκληρη!!!!....Καλος πελατης δεν σημαινει οτι ζητησα ποτε ανταλλαγματα...αλλα αφηνα πολλα χρηματα σε εργαζομενες που αποδειχτηκε οτι ειχαν ελλειψη επαγγελματικοτητας....!!!ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΝΗΡΑ ΣΕ ΔΥΟ(ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΒΙΚΥ)....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΛΙΝΚ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ....."ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ"!!!!....ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΩΡΗ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ(ΜΕΜΕΣΟΥΛΑ) ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΗΣΕΙΣ...ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ....ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥΣ!!!!....Ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ!!!!...Κανονισε να με εκνευρισεις και να ψαχνεσαι στα αληθεια...Μεμεσουλα....του πληκτρολογιου!!!!!!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Προσπαθεις εντεχνα να με λασπολογησεις....καταρχην διαβασε την σελιδα ολοκληρη!!!!....Καλος πελατης δεν σημαινει οτι ζητησα ποτε ανταλλαγματα...αλλα αφηνα πολλα χρηματα σε εργαζομενες που αποδειχτηκε οτι ειχαν ελλειψη επαγγελματικοτητας....!!!ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΝΗΡΑ ΣΕ ΔΥΟ(ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΒΙΚΥ)....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΛΙΝΚ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ....."ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ"!!!!....ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΩΡΗ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ(ΜΕΜΕΣΟΥΛΑ) ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΗΣΕΙΣ...ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ....ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥΣ!!!!....Ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ!!!!...Κανονισε να με εκνευρισεις και να ψαχνεσαι στα αληθεια...Μεμεσουλα....του πληκτρολογιου!!!!!!
Με αυτό δεν ξέρεις πόσο συμφωνώ. :sunglasses:

Και απ'ό,τι φαίνεται ανήκει στις κρυφές που είναι το χειρότερο είδος..... :sunglasses:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Προσπαθεις εντεχνα να με λασπολογησεις....καταρχην διαβασε την σελιδα ολοκληρη!!!!....Καλος πελατης δεν σημαινει οτι ζητησα ποτε ανταλλαγματα...αλλα αφηνα πολλα χρηματα σε εργαζομενες που αποδειχτηκε οτι ειχαν ελλειψη επαγγελματικοτητας....!!!ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΝΗΡΑ ΣΕ ΔΥΟ(ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΒΙΚΥ)....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΛΙΝΚ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ....."ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ"!!!!....ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΩΡΗ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ(ΜΕΜΕΣΟΥΛΑ) ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΗΣΕΙΣ...ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ....ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥΣ!!!!....Ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ!!!!...Κανονισε να με εκνευρισεις και να ψαχνεσαι στα αληθεια...Μεμεσουλα....του πληκτρολογιου!!!!!!
μαρουλιιιι  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ναι αλλα λειπει η αρχη της διαμαχης η οποια ειναι σε αλλο θρεντ  ;) ασε δε τη βαζω γιατι το παιχτουρινι το συμπαθω κατα βαθος, απλα με εκνευρισε η επιμονη του ενω εχει και αυτος τη φωλιτσα του λερωμενη  ;)
ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΛΩΝΕ....ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ..ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΙ-ΠΡΟΜΟΤΟΡΕΣ!!!!......ΠΡΟΣΕΧΕ....ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ Η ΜΠΑΛΛΑ!!...ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ!!!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ...ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙ!!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΛΩΝΕ....ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ..ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΙ-ΠΡΟΜΟΤΟΡΕΣ!!!!......ΠΡΟΣΕΧΕ....ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ Η ΜΠΑΛΛΑ!!...ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ!!!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ...ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙ!!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
τελικα λεω να παρω την εριναλ για υπερασπιση.... τα ξερει καλα τα νομικα  :sunglasses: τι λες?

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Aν και όχι τόσο παλιός  στο συγκεκριμένο site και διαβάζοντας το συγκεκριμένο topic θα επιθυμούσα κι΄ εγώ να εκφράσω απλοϊκά την άποψη μου σχετικά. Πράγματι ανοίγοντας το topic “ημερήσια ενημέρωση” και το topic “μπουρδέλα, κριτικές ιεροδούλων”  διαβάζει κανείς επαναλαμβανόμενα σχόλια από έναν σχολιαστή για μία συγκεκριμένη ιερόδουλη. Πρωτ΄ απ΄ όλα αυτό καταντάει πολύ κουραστικό για τον αναγνώστη. Κατά δεύτερον, οι κριτικές για τις ιερόδουλες είναι εντελώς υποκειμενικές για τον κάθε σχολιαστή. Δηλαδή όταν γράφει  κάποιος,  π.χ. “ σήμερα η Γιάννα μου πήρε πίπα και με έφτιαξε, την επόμενη η Γιάννα δεν μου πήρε πίπα και είναι φόλα” ή “ σήμερα η Λίντα μου έκανε καλό κρεβάτι και αύριο η Λίντα πάλι μου έκανε καλό κρεβάτι”  αυτό έχει σαν  αποτέλεσμα  ένα κομφούζιο ενημέρωσης (υποκειμενικής  όμως).  Το πρόβλημα ωστόσο εμφανίζεται όταν η ιερόδουλη αλλάζει οίκο ή και όνομα,  όποτε βλέπουμε πάλι τις ίδιες κριτικές από το ίδιο μέλος  για την ίδια κοπέλα. Αυτό πράγματι θέλει έναν περιορισμό. Μάλιστα εγώ θα πρότεινα μόνο μία ενημέρωση από το ίδιο μέλος ανά ιερόδουλη χωρίς όμως να μπορώ  να προσδιορίσω σε τι  βάθος χρόνου. Άρα ας γίνουμε πιο αντικειμενικοί και ας περιορίσουμε πράγματι τις κριτικές για την ίδια κοπέλα ανά μέλος χωρίς βέβαια  να ξεχνάμε ότι οι κριτικές πρέπει να είναι ολιγόλογες,  ουσιώδεις και όσο το δυνατόν  πιο αντικειμενικές .

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
και γω θα συμφωνησω με τα παραπανω να μην γραφουμε ολο για την ιδια κοπελα συνεχεια εκτος αν αλλαξε η συμπεριφορα της , ή η συμπεριφορα του μπουρδελου ή στουντιο γενικα.
Και γω εχω να γραψω αμα ειναι κριτικες για την Ευα απο το Σααλ -Σεξ 4 π.χ. παρα πολλες κριτικες με τοσες φορες που πηγα αλλα περιορηστικα σε μια μονο κριτικη !
ακομα τωρα προσφατα στην επαρχια θα μπορουσα για την Νατασα ru. να γραφα και εκει ολες μου τις καταθεεις !
Θα γεμιζα το φορουμ κριτικες !   :grin:  {*}
Απλα οταν αλλαξε η συμπεριφορα της τσατσας εκει εγραψα αλλη μια κριτικη  για να μην φανε φολα οι συναγωνιστες !

{*}Την καταθεση μου την διατυπωσα με μια προταση καταθεση στην Νατασα ru.  :smitten: απλα στο θρεντ Δραμας στην αναφορα μου στην μπουρδελολοτσαρκα στα σπιτακια της Δραμας !

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Φυσικά.Οικοδομούσα μεθοδικά το προφίλ μου για να διαφημίσω τις δικές μου κοπέλες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο αυτοσαρκασμός (και ειδικά ο οικτρά αποτυχημένος αυτοσαρκασμός όπως αυτός εδώ) είναι το καταφύγιο του απελπισμένου.

Εσένα περιμέναμε Θανασάκη για να το καταλάβουμε!

Ούτε που το είχες υποψιαστεί ως την στιγμή που εγώ ο ίδιος σου το έγραψα σε πμ. Αν δεν είχε γίνει αυτό, δε θα ήσουν σε θέση να κάνεις την ΜΕΓΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ στο προ-προηγούμενο ποστάρισμα σου και θα ζούσες ακόμη στα μαύρα τα μεσάνυχτα.
Το προφανές ήταν μπροστά στα μάτια σου αλλά εσύ...

Υ.Γ. Εννοείται πως τα ερωτήματα στα οποία θα έπρεπε να απαντήσεις, τα έκανες γαργάρα. Αναμενόμενο ήταν  :dunno:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Δεν χρειάζεται να κάνουμε πολύπλοκα τα θέματα.
Το γεγονός ότι επειδή κάποιος αρέσκεται να γαμεί στα μπουρδελάκια του δεκάευρου στο Μετάξι, δεν σημαίνει ότι δεν έχει άποψη για τα μπουρδέλα της Φυλής.

πμ

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Σχετικά με τους κανόνες:
1.Νομίζω ότι τα πράγματα πρέπει να είναι απλά. Να ενθαρρύνονται όλοι να γράφουν. Και να διευκολύνονται. Να μην τους δυσκολεύουν/τιμωρούν οι κανόνες. Να μην υπάρχει ολιγαρχία. Κάποιος μέτρησε πόσοι ψήφισαν ΝΑΙ/ΟΧΙ στις νεες προτάσεις. Κάποιος άλλος γνωμοδότησε για το ποσοστό αυτών που γραφουν, κ.ο.κ. Πόσοι μπορούν να αφιερώνουν χρόνο (και πόσο?) σε όλα αυτά? Μήπως με τα πολύπλοκα που λέμε αποθαρρύνουμε τον κόσμο? Και δημιουργούμε μια αριστοκρατεία? Για να γράψεις μια κριτική έστω και την απλούστερη θέλεις χρόνο που δεν περισσσεύει μια που όλοι πρέπει να τρέξουν για το μεροκαματο, έχουμε υποχρεώσεις. Ο μέσος πελάτης προλαβαίνει?, μπορεί?, ειδικά εάν τού το κάνεις περιπλοκότερο?. Μην ζορίζουμε την κατάσταση. Ας ανθίσουν όλα τα λουλούδια.
2.Η κριτική ένα κείμενο είναι. Δεν πρέπει να το έχουμε σαν τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΛΟΗΓΟ,  ΦΑΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ, ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ ή ό,τι άλλο. Νομίζω τις υπερτιμούμε από ένα σημείο και πέρα. Σιγά μην χρειάζεται  λοοτεχνικές δεξιότητες, «επιστημονική» πρωτοτυπία (originality), να κάνουμε και παραπομπές, να μπει στο SCI και να ψάχνουμε και impact factor ή να φτιάξουμε και quality manual. Μην ανοίξουμε τη συζήτηση για ISO κτλ., έχουν και αυτά τις δικές τους αδυναμίες, τις ξέρουν όσοι τα δουλεύουν. Κοινη λογική δηλ.! Ας υπάρχει μιά τυποποίηση (ωραία η προσπάθεια με το εντυπο, ας υπάρχουν και τσεκαρίσματα σε ερωτήσεις), αλλά όλα αυτά στη λογική να διευκολύνει και όχι να παρεμποδίζει. Λέω όχι σε πολλούς περιορισμούς. Να υπάρχει ο χώρος για ελεύθερο κείμενο να μπορεί ο καθένας να εκφράζεται ελεύθερα.
3.Θεωρώ ότι στο επόμενο 12μηνο το σημαντικότερο πρόβλημα δεν θα είναι οι κριτικές, αλλά οι επισκέψεις. Με τα ζόρια που θα εξακολουθήσουν να έρχονται θα ελαττωθούν οι επισκέψεις πράγμα που θα έχει δευτερογενείς επιδράσεις. Μακάρι η επικοινωνία που γίνεται να μας βοηθήσει α) να ααυξήσουμε τις επισκέψεις και β) να αυξηθεί το ποσοστό των καλών και πετυχημένων επισκέψεων.

Επισκέπτης
Σχετικά με τους κανόνες:
1.Νομίζω ότι τα πράγματα πρέπει να είναι απλά. Να ενθαρρύνονται όλοι να γράφουν. Και να διευκολύνονται. Να μην τους δυσκολεύουν/τιμωρούν οι κανόνες. Να μην υπάρχει ολιγαρχία.
Συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό. Αλλά αν γράφουν π.χ. 5 άτομα για 5 εργαζόμενες 15 κριτικές (ας μην σταθούμε στα νούμερα), δεν είναι «ολιγαρχία»;

Μακάρι η επικοινωνία που γίνεται να μας βοηθήσει α) να ααυξήσουμε τις επισκέψεις και β) να αυξηθεί το ποσοστό των καλών και πετυχημένων επισκέψεων.
Ινσαλάχ!

Για τα μέλη που αλληλοβρίζονται θα έλεγα να δημιουργηθεί ειδικό θρεντ, με τίτλο «Kick Boxing» ή κάτι παρεμφερές, για να εκτονόνονται δεόντως!

Επισκέπτης
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ από jopino:

Το θέμα του περιορισμού των κριτικών (σε δυο κριτικές για κάθε μία κορασίδα ανα έτος, ήτοι να μην υπάρχουν πάνω από δύο κριτικές από το ίδιο μέλος για την ίδια εργαζόμενη για διάστημα 365 ημερών) έχει τεθεί και εφαρμόζεται δοκιμαστικά.
Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες στη συζήτηση, εκτός από την ανάπτυξη των προβλήματισμών τους και τυχόν επιφυλάξεις (που καλώς εκφράζονται,το ίδιο,εξάλου, έπραξα και εγώ) να εκφράζουν σαφή θέση για το ζήτημα.

Yπάρχουν, επι της ουσίας, 3 επιλογές:
1. ΝΑΙ στο μέτρο
2. ΟΧΙ στο μέτρο.
3. Να αποφασίσουν οι άλλοι.
(αυτοί που δεν πέρνουν θέση)

Ας ληφθή υπόψη ο δοκιμαστικός χαρακτήρας του μέτρου.
Να ληφθή υπόψη ότι όσο λιγότεροι εξφράζουν άποψη τόσο περισσότερο ευνοούνται οι μειοψηφίες που καθοριζουν τα πράγματα, αδιάφορο αν υποστηρίζουν ΝΑΙ ή ΟΧΙ.

Επισκέπτης
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ από jopino:

Το θέμα του περιορισμού των κριτικών (σε δυο κριτικές για κάθε μία κορασίδα ανα έτος, ήτοι να μην υπάρχουν πάνω από δύο κριτικές από το ίδιο μέλος για την ίδια εργαζόμενη για διάστημα 365 ημερών) έχει τεθεί και εφαρμόζεται δοκιμαστικά.
Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες στη συζήτηση, εκτός από την ανάπτυξη των προβλήματισμών τους και τυχόν επιφυλάξεις (που καλώς εκφράζονται,το ίδιο,εξάλου, έπραξα και εγώ) να εκφράζουν σαφή θέση για το ζήτημα.

Yπάρχουν, επι της ουσίας, 3 επιλογές:
1. ΝΑΙ στο μέτρο
2. ΟΧΙ στο μέτρο.
3. Να αποφασίσουν οι άλλοι.
(αυτοί που δεν πέρνουν θέση)

Ας ληφθή υπόψη ο δοκιμαστικός χαρακτήρας του μέτρου.
Να ληφθή υπόψη ότι όσο λιγότεροι εξφράζουν άποψη τόσο περισσότερο ευνοούνται οι μειοψηφίες που καθοριζουν τα πράγματα, αδιάφορο αν υποστηρίζουν ΝΑΙ ή ΟΧΙ.
Συνυπογράφω!

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Πριν λίγες μέρες ο κύριος jopino ή ξάδερφος jopino ή Ρουμπιγιάλας ή Γαμόσταυρος ή κροκόδειλος-βενζίνη είχε αναφέρει μία αυτονόητη αλήθεια "...δεν έχουν νόημα οι προτιμήσεις κάποιου εφόσον δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά..." ή κάπως έτσι τέλος πάντων.
Με βάση αυτό, πού είναι το άλφα και το ωμέγα κάθε κριτικής -όχι απαραίτητα πουτανικής αλλά και λογοτεχνικής,θεατρικής,κινηματογραφικής κλπ.- προτείνω την  κ α τ ά ρ γ η σ η
κάθε βαθμολογίας.

Δύσκολο να δουλέψει ο νταβατζάκος χωρίς το δεκαράκι του. :grin:

Δέναι κακό, δέναι κακό!

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Πριν λίγες μέρες ο κύριος jopino ή ξάδερφος jopino ή Ρουμπιγιάλας ή Γαμόσταυρος ή κροκόδειλος-βενζίνη είχε αναφέρει μία αυτονόητη αλήθεια "...δεν έχουν νόημα οι προτιμήσεις κάποιου εφόσον δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά..." ή κάπως έτσι τέλος πάντων.
Με βάση αυτό, πού είναι το άλφα και το ωμέγα κάθε κριτικής -όχι απαραίτητα πουτανικής αλλά και λογοτεχνικής,θεατρικής,κινηματογραφικής κλπ.- προτείνω την  κ α τ ά ρ γ η σ η
κάθε βαθμολογίας.

Δύσκολο να δουλέψει ο νταβατζάκος χωρίς το δεκαράκι του. :grin:

βέβαια για ναμαι ειλικρινής αναρωτιέμαι: δεν θα έχουμε καθόλου ποσοτικά στοιχεία?

Από την άλλη γιατί όχι? Ο βαθμός παντού και πάντα είναι ένα περίεργο πράγμα (απόλυτη βαθμολόγηση, συγκριτική βαθμολόγηση, άλλο στυλ βαθμολόγησης ο καθένας μας, αλλάζουμε στυλ και εμείς οι ίδιοι κάθε τόσο που βαθμολογούμε). π.χ. σού γραφει κάποιος πώς βάζεις 10άρια και δεν λαμβάνεις υπόψη σου τα δυτικά πρότυπα της ομορφιάς? Εγώ μπορεί να μην τα ξέρω ή να μην τα παίρνω στα σοβαρά ή να έχω κολλήσει στα πρότυπα του '90 ή του '80 στο californian beauty ή νάμαι στο 2010 ή σε κάποιο σπεσιαλ γυναικείο στυλ. Ή να βαθμολογώ με απόλυτα προσωπικά κριτήρια, οπότε προς τι η σύγκιρση?

Επισκέπτης
Αν και θα συμφωνήσω με την πρόταση του Κάβειρου, δεν θα επεκταθώ για να μην πλατιάζουμε.
Ας ληφθεί πρώτα μια απόφαση περί του αριθμού των κριτικών που συζητιέται τόσες μέρες και ύστερα ας ακολουθήσουν περαιτέρω προτάσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom