Νέα

Περί κριτικών για μπουρδέλα/στούντιο (προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Ουδέποτε μιλήσαμε για συνεχείς περιορισμούς! Ας μην κάνουμε το τόσο τόοοοσο ως άλλοι δημοσιογράφοι.
Ωραια! Τοτε ας παραμεινουν τα πραγματα ως εχουν γιατι οι οποιοι περιορισμοι δεν παυουν να ειναι περιορισμοι.
Δεν βοηθουν στο να μπορει να εκφραστει ελευθερα ο οποιοσδηποτε. Αυτο πιστευω εγω. Καλα δεν ειμαστε και ετσι?
Αμα μου ερθει να γραψω μια κριτικη θα παρω το μνημονιο με τα μη και τα δεν?
Θα μου φυγει η ορεξη να γραψω δηλαδη...

Επισκέπτης
Ας το υπογραμισω αλλη μια φορα για να καταλαβεις τι εγραψα και τι εννοουσα. Οτι δηλαδη οι συνεχεις περιορισμοι θα κουρασουν τα μελη με αποτελεσμα να χαθει το ενδιαφερον για κριτικες, σχολιασμους κτλ.
Αυτο μονο. Δεν ηταν προσωπικη επιθεση. Παραμενω στη θεση μου να μην υπαρχει κανενος ειδους περιορισμος.
Να παραμεινουν τα πραγματα ως εχουν.
O.K. Δεν παρεξηγήθηκα. :) Απλώς δεν ήθελα να παρανοηθεί ή δική μου θέση που επίσης δεν άλλαξε.
Πάντως δεν μιλάω για συνεχείς περιορισμούς.
Καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου.

Επισκέπτης
Ωραια! Τοτε ας παραμεινουν τα πραγματα ως εχουν γιατι οι οποιοι περιορισμοι δεν παυουν να ειναι περιορισμοι.
Δεν βοηθουν στο να μπορει να εκφραστει ελευθερα ο οποιοσδηποτε. Αυτο πιστευω εγω. Καλα δεν ειμαστε και ετσι?
Δεν υπάρχουν μην και δεν. Επαναλαμβάνεις το προηγούμενο post σου ουσιαστικά.

Επισκέπτης
Θα ικανοποιήσεις ΑΠΟΛΥΤΑ την ανάγκη σου για ελευθερία έκφρασης στο άπειρο γράφοντας την εμπειρία σου με την κοπέλα στα:
1.Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο
2.Νήμα στούντιο
3.Νήμα κοπέλας

Άμα σου έρθει να γράψεις κριτική, ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΌΛΑ θα σκεφθείς ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ!

Και μετά θα βουτήξεις στα 3 παραπάνω νήματα για να βρεις την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
ρε παιδια μην το γαμαμε στην αναλυση και δεν χρειαζεται να κανουμε την τριχα τριχια....

το ετος εχει 52 εβδομαδες....και δυο πουτανες την βδομαδα να γαμας εχουμε 104 πουτανες και 104 κριτικες.....καθολου ασχημο νουμερο και καθολου λιγο.......

δοξα τον θεο ειδικα στην αθηνα εχετε 500 διαφορετικες πουτανες και σας δινει και δικαιωμα να γραψετε απο 2 κριτικες σημαινει 1000 τον χρονο βασει κανονα.....ε τι αλλο θελει κανεις;δλδ ποσες φορες προλαβαινετε να πατε στην ιδια πουτανα σε εναν χρονο;

τωρα αν εχετε και οσοι εχετε στανταρακια και πολυ καλα κανετε γιατι ετσι που μας καναν ο καθενας πρεπει να σεβεται το χρημα του και να θελει να το αξιοποιει σωστα ε δεν χρειαζεται αν πατε σε εναν χρονο δεκα φορες να γραψετε και για τις δεκα....γραψτε δυο ενδεικτικα και ιδιως αν επελθει καμια μεταβολη αξιολογη....

αλλα και στην τελικη αν υπαρξει μειζων αναγκη να γραφτει μια κριτικη για να επισημανθει κατι εξοχως θετικο η αρνητικο δεν νομιζω οτι ο αντισθενης ειναι κανενας τοσο απολυτος που δεν θα κατανοησει τον λογο αν δοθει μια εξηγηση σε πμ......

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
ρε παιδια μην το γαμαμε στην αναλυση και δεν χρειαζεται να κανουμε την τριχα τριχια....

το ετος εχει 52 εβδομαδες....και δυο πουτανες την βδομαδα να γαμας εχουμε 104 πουτανες και 104 κριτικες.....καθλου ασχημο νουμερο και καθολου λιγο.......
τυχαιο.....;δεν νομιζω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
Άλλοθι αξιοπιστίας χρειάζονται οι στημένες κριτικές του CHEYENE, του pitsirikos1 και των λοιπών διαφημιστών.
Βασικά γιατί δεν κάνουμε κάτι απλούστερο τότε και φλυαρούμε χωρίς λόγο; Να απαγορεύσουμε με κανόνα σ' αυτούς τους δύο να γράφουν κριτικές. Συμφωνείς;

Επισκέπτης
Βασικά γιατί δεν κάνουμε κάτι απλούστερο τότε και φλυαρούμε χωρίς λόγο; Να απαγορεύσουμε με κανόνα σ' αυτούς τους δύο να γράφουν κριτικές. Συμφωνείς;
Όχι.Η Δημοκρατία συγχωρεί και τείνει ευλαβικά την χείρα της στα απολωλότα πρόβατα. :priest:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
οχι ρε....εδω....τι λες;περιορισμος ή οχι στον αριθμο κριτικων;
τι περιορισμος ρε μαν?

επεδη ενοχλουνται καποιοι πρεπει καποιος να γραφει λιγοτερο?  :jerking:

οχι βεβαια..

οτι γουσταρει κανει ο καθενας.. και οποιος θελει ακολουθει οποιος θελει οχι...

zidane68

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Σε λίγο καιρό ,για να εκφραστεί καποιός ελεύθερα, θα ζητηθεί και "ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ" παρεμβαση?

Επισκέπτης
Σε ποιον έχει απαγορευτεί η ελευθερία έκφρασης; :think:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τι περιορισμος ρε μαν?

επεδη ενοχλουνται καποιοι πρεπει καποιος να γραφει λιγοτερο?  :jerking:

οχι βεβαια..

οτι γουσταρει κανει ο καθενας.. και οποιος θελει ακολουθει οποιος θελει οχι...
εισαι φασιστακι  :zfuck:

Επισκέπτης
Ο αυτοσαρκασμός (και ειδικά ...
Υ.Γ. Εννοείται πως τα ερωτήματα στα οποία θα έπρεπε να απαντήσεις....
Ναι...Θανασάκη, έχω κλείσει πλέον το ημερολόγιο των ασθενών μου και συνταξιοδοτούμαι.
Ενας  άλλος ψυχολόγος θα σου δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά σου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom