Νέα

Περί κριτικών για μπουρδέλα/στούντιο (προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
αυτο ...

Αναπτηρα ?.. ευχαριστω αλλα το κοψα  τα τρωω αλλου  :fuck2:
κανα μπλουζακι με την αμαντα αν βγλατε κρατα μου ενα αν θες  :)

ναι καταλαβα
τοχω σκεφτει εδω και χρονια, σαν τα κουτια παραπονον στα μαγαζια κτλ
αλλα δεν γινετε στην πραξη αυτο ;)
αμα ο αντρας χυσει ειτε περασει καλα ειτε οχι δεν τον κρατας με τιποτα , θελει να φυγει :cheesy:
που να του δωσεις να συμπληρωσει εντυπο :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ναι καταλαβα
τοχω σκεφτει εδω και χρονια, σαν τα κουτια παραπονον στα μαγαζια κτλ
αλλα δεν γινετε στην πραξη αυτο ;)
αμα ο αντρας χυσει ειτε περασει καλα ειτε οχι δεν τον κρατας με τιποτα , θελει να φυγει :cheesy:
που να του δωσεις να συμπληρωσει εντυπο :2funny:

Ε αστις γραφουν απο πριν ... να τις διαβαζουν και οι κοπελες και να τις κανουν πραξη  :rockon: :rockon: :rockon:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Ε αστις γραφουν απο πριν ... να τις διαβαζουν και οι κοπελες και να τις κανουν πραξη  :rockon: :rockon: :rockon:

ε και γιατι να κατσει να γραψει
παιρνει απο το δωματιο ενα τηλ με το εσωτερικο
λεει τι θελει να κανει
και το κανει πραξη ;)

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Θεωρω οτι ειναι λαθος το φραγμα των "δυο κριτικων". α) Μεχρι σημερα δεν εχω προδοθει απο καμμια κριτικη. Εχω προδοθει αρκετες φορες, σε μερη που δεν υπηρχαν κριτικες... β) Κοβοντας κριτικες απο "διαφημιστες", κοβουμε ταυτοχρονα κριτικες συναγωνιστων που μας υπενθυμιζουν αξιολογες "ξεχασμενες", "επανεμφανιζομενες" και αυτες που εχουν μετακομισει και μετονομασθει (υπαρχει βεβαια και η "ημερησια ενημερωση"). γ) Οι διαφημιστες δεν πιστευω να ειναι τοσο ανοητοι ωστε αλλα να διαφημιζουν, και αλλα να προσφερουν, γιατι αφ ενος υπαρχουν τα σχολια, και αφ ετερου οι κριτικες των συναγωνιστων για να μπαινουν τα πραγματα στη θεση τους. δ) Μπορουμε να επιλεγουμε εξυπνα τους "καθοδηγητες" μας. Για παραδειγμα τα παιδια που γραφουν στην ημερησια ενημερωση ( sotirof, dirtyliving, lustforlife, professorx, κλπ.), τα παιδια που εχουν "ξεκλειδωσει" τις περισσοτερες πορτες ( speed, n.smirni76, κλπ.), καθως και πολλους αλλους μαχητες ( xilnik, jokerx, farkeli κλπ.).

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Ένας περιορισμός των κριτικών ανά μέλος φαίνεται να είναι πολύ σωστό γιατί μ΄ αυτόν τον τρόπο θα ξεκαθαρίσει αρκετά το τοπίο από τους συμφεροντολόγους διαφημιστές-προμότορες κλπ που μας τα ζαλίζουν κάθε φορά με την κολλητή τους.  Ο αντικειμενικός κριτής/σχολιαστής δεν έχει κανέναν  λόγο ή συμφέρον να γράφει επαναλαμβανόμενες κριτικές για μία συγκεκριμένη ιερόδουλη. Θα την πάρει  10-20 φορές αλλά θα κάνει μία 1 max 2 κριτικές. Τι να λέει δηλαδή κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια;  Εκτός άμα είναι κολλημένος μαζί της και θα μας πρήζει κάθε φορά.
Ωστόσο  επειδή έχει αρχίσει να γίνεται κουραστική η κατάσταση εδώ μέσα και υπάρχουν αρκετές διαφωνίες, ας μπει το θέμα  σε ψηφοφορία
δύο κριτικές/ ανά ιερόδουλη/ανά σχολιαστή για να δούμε και λίγο την στατιστική-αντίληψη του κόσμου.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Θα ικανοποιήσεις ΑΠΟΛΥΤΑ την ανάγκη σου για ελευθερία έκφρασης στο άπειρο γράφοντας την εμπειρία σου με την κοπέλα στα:
1.Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο
2.Νήμα στούντιο
3.Νήμα κοπέλας
Άμα σου έρθει να γράψεις κριτική, ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΌΛΑ θα σκεφθείς ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ!

Και μετά θα βουτήξεις στα 3 παραπάνω νήματα για να βρεις την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!
:2funny: :2funny: :2funny: Γιατι να μην ειμαι ελευθερος να γραψω μια κρτιτικη?
Με κραταει κανενας? :think: Θα τρελλαθουμε τελειως τωρα!
Κριτικες γραφω οποτε θελω κι οταν κρινω οτι εχω λογο να γραψω.
1)Για να ικανοποιησω την καβλα μου.
2)Για να ενημερωσω τα μελη για την εμπειρια μου που πιθανον να τους φανει χρησιμη.
3)Για να γραψω κατι που πιστευω οτι θα διαβαστει και θα ευχαριστησει και εμενα και αλλους.
4)Για να γραψω κατι που δεν θα ζημιωσει τους αλλους και δεν θα γραφτει απο εμπαθεια η υστεροβουλια.
5)Για να αποτυπωσω τα πραγματα οπως τα βλεπω εγω, υποκειμενικα μεσα απο το δικο μου οπτικο πρισμα και τη δικη μου θεωρηση πραγματων. Δεν ζητω απο κανεναν να ασπαστει αυτα που λεω. Δεν θελω ομως να μου υποδεικνυουν τι να γραφω και πως. Αυτο ειναι που μου αρεσει να κανω. Αν δεν με αφηνετε λοιπον δεν εχω κανενα λογο να γραφω και να μοιραζομαι εμπειριες που συνεχως θα λογοκρινονται και ενιοτε θα λοιδορουνται γιατι δεν αρεσαν στο ταδε μελος. Συνεπως ο ενας θα κριτικαρει τον αλλον και ετσι θα καταληξουμε συνεχως να τσακωνομαστε και οχι να εξαγουμε καποια χρησιμα συμπερασματα. Εκτος κι αν αυτο ειναι το ζητουμενο...

Επισκέπτης
  Αυτο ειναι που μου αρεσει να κανω. Αν δεν με αφηνετε λοιπον δεν εχω κανενα λογο να γραφω και να μοιραζομαι εμπειριες που συνεχως θα λογοκρινονται
Μπορείς να εξηγήσεις που προτάθηκε κάτι τέτοιο;

Επισκέπτης
Διαβάζοντας και το υπόλοιπο post, προκύπτει ότι είναι απλά κακοδιατυπωμένη η συγκεκριμένη πρόταση.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Ένας περιορισμός των κριτικών ανά μέλος φαίνεται να είναι πολύ σωστό γιατί μ΄ αυτόν τον τρόπο θα ξεκαθαρίσει αρκετά το τοπίο από τους συμφεροντολόγους διαφημιστές-προμότορες κλπ που μας τα ζαλίζουν κάθε φορά με την κολλητή τους.  Ο αντικειμενικός κριτής/σχολιαστής δεν έχει κανέναν  λόγο ή συμφέρον να γράφει επαναλαμβανόμενες κριτικές για μία συγκεκριμένη ιερόδουλη. Θα την πάρει  10-20 φορές αλλά θα κάνει μία 1 max 2 κριτικές. Τι να λέει δηλαδή κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια;  Εκτός άμα είναι κολλημένος μαζί της και θα μας πρήζει κάθε φορά.
Ωστόσο  επειδή έχει αρχίσει να γίνεται κουραστική η κατάσταση εδώ μέσα και υπάρχουν αρκετές διαφωνίες, ας μπει το θέμα  σε ψηφοφορία
δύο κριτικές/ ανά ιερόδουλη/ανά σχολιαστή για να δούμε και λίγο την στατιστική-αντίληψη του κόσμου.

άμα δεν τις διαβάσεις τις κριτικές, δεν θα σε ζαλίσουν.

Επισκέπτης
Εδω το ειδα...
Τι εννοει με αυτο? :think:
Άμα σου έρθει να γράψεις κριτική, ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΌΛΑ θα σκεφθείς ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ!
Σωστή η διατύπωση.Αν είσαι ελεύθερος από εξαρτήσεις για να γράψεις κριτική.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τύπε, μπορεί να μην πάνε να ψηφίσουν αλλά τις κριτικές θα τις διαβάσουν για να μας προστατέψουν από τους προμότορες. Τέτοια αυτοθυσία...
:2funny:

που εισαι (μ)p(α)x75αλακια  :boobies: :boobies: :boobies:
μπηκες παλι να σηκώσεις αντιδράσεις?  :2funny: :2funny:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
:2funny: :2funny: :2funny: Γιατι να μην ειμαι ελευθερος να γραψω μια κρτιτικη?
Με κραταει κανενας? :think: Θα τρελλαθουμε τελειως τωρα!
Κριτικες γραφω οποτε θελω κι οταν κρινω οτι εχω λογο να γραψω.
1)Για να ικανοποιησω την καβλα μου.
2)Για να ενημερωσω τα μελη για την εμπειρια μου που πιθανον να τους φανει χρησιμη.
3)Για να γραψω κατι που πιστευω οτι θα διαβαστει και θα ευχαριστησει και εμενα και αλλους.
4)Για να γραψω κατι που δεν θα ζημιωσει τους αλλους και δεν θα γραφτει απο εμπαθεια η υστεροβουλια.
5)Για να αποτυπωσω τα πραγματα οπως τα βλεπω εγω, υποκειμενικα μεσα απο το δικο μου οπτικο πρισμα και τη δικη μου θεωρηση πραγματων. Δεν ζητω απο κανεναν να ασπαστει αυτα που λεω. Δεν θελω ομως να μου υποδεικνυουν τι να γραφω και πως. Αυτο ειναι που μου αρεσει να κανω. Αν δεν με αφηνετε λοιπον δεν εχω κανενα λογο να γραφω και να μοιραζομαι εμπειριες που συνεχως θα λογοκρινονται και ενιοτε θα λοιδορουνται γιατι δεν αρεσαν στο ταδε μελος. Συνεπως ο ενας θα κριτικαρει τον αλλον και ετσι θα καταληξουμε συνεχως να τσακωνομαστε και οχι να εξαγουμε καποια χρησιμα συμπερασματα. Εκτος κι αν αυτο ειναι το ζητουμενο...

Οι κριτικές είναι κατ'αρχην ελευθερία έκφρασης -από εκεί πρέπει να ξεκινάει το πράγμα και μετά όλα τα άλλα. Οπότε κατά τη γνώμη μου οι περιορισμοί είναι άτοποι.

Κατά ταλλα ένα κειμενακι είναι. Δεν υπάρχουν ούτε σωτήρες συγγραφείς που θα φωτίσουν τους άλλους, ούτε οι κριικές κρυβουν ένα χαμένο θησαυρό που θα αποκαλύψουν σε όλους τους άλλους τη μια και μοναδική συνταγή του "φτηνά και καλά".

Απλά πράγματα.

Επισκέπτης
Οι διαφημιστες δεν πιστευω να ειναι τοσο ανοητοι ωστε αλλα να διαφημιζουν, και αλλα να προσφερουν, γιατι αφ ενος υπαρχουν τα σχολια, και αφ ετερου οι κριτικες των συναγωνιστων για να μπαινουν τα πραγματα στη θεση τους
Eκ του κανονισμού στον κυβερνοχώρο "Κριτικές του bourdela.com" χωροθετούνται κριτικές γνήσιων συναγωνιστών.Ουχί διαφημιστών.
Κάθε διαφημιστής προϊόντος η υπηρεσίας τίθεται υπό την κρίση του καταναλωτικού κοινού.
Αλλά το καταναλωτικό κοινό ξέρει οτι το επάγγελμα αυτού είναι διαφημιστής.

Μπορουμε να επιλεγουμε εξυπνα τους "καθοδηγητες" μας. Για παραδειγμα τα παιδια που γραφουν στην ημερησια ενημερωση ( sotirof, dirtyliving, lustforlife, professorx, κλπ.), τα παιδια που εχουν "ξεκλειδωσει" τις περισσοτερες πορτες ( speed, n.smirni76, κλπ.), καθως και πολλους αλλους μαχητες ( xilnik, jokerx, farkeli κλπ.).
Πεφωτισμένε, είθε η Φώτιση του Κυρίου μετα σου! :priest:

Επισκέπτης
[size=20pt]ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΥΤΣΟ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΤΣΟ![/size]
Άλλο  η ελευθερία και το δικαίωμα του λόγου και άλλο το μπάτε σκύλοι αλέστε.
Τα σήματα της τροχαίας εμποδίζουν, προφανώς, την ελευθερία των οδηγών να οδηγούν όπως και όπου γουστάρουν.
Οι νόμοι για την προστασία του καταναλωτή εμποδίζουν τις στρατηγικές μάρκετινγκ των διαφόρων αγύρτηδων.
Αυτοί που δεν θέλουν κανόνες είναι αυτοί που θέλουν να γυροβολούν ασύδοτοι χωρίς να δίνουν λόγο.
Τους νόμους στα κράτη δεν του θέλουν οι απατεώνες, οι μαφιόζοι και όλοι αυτοί που τους «χαλάνε» τις δουλειές και δεν μπορούν να καταβροχθίσουν τα «κορόιδα».

@ Jo145. Kάπου έγραψες ότι η διαφήμιση δεν είναι κακό ή κάτι συναφές. Η διαφήμιση, κατά τη γνώμη μου, δεν είναι κακό, αν είναι καθαρά διαφήμιση.(δεν γκρινιάξαμε για τα πλαϊνά διαφημιστικά πλαισιάκια). Όταν όμως καλύπτεται πίσω από «παπαγάλους» «πετ» , ψευδεπίγραφες «ελευθερίες λόγου» (στις οποίες, βεβαίως, συγκαταλέγεται και τι δικαίωμα του υβρίζει), ή μέσω δήθεν «μη εμπλεκομένων με τον διαφημιζόμενο» τότε είναι απλά απάτη.

Επισκέπτης
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌ:
Στη συζήτηση για τις κριτικές παίρνουν το λόγο οι τσατσάδες-ιδιοκτήτες κλπ.
Καλό θα ήταν να έγραφαν και οι ίδιοι κριτικές για να μην παρακουράζονται οι υποτακτικοί τους.
Επίσης για λόγους δημοκρατικότητας, ισονομίας (όλοι ένα και το αυτό) να κληθούν να πουν τη γνώμη τους και διάφοροι άλλοι: νταβατζήδες, «αλλήθωροι» εκπρόσωποι του νόμου, πουλημένοι δικαστικοί, στρεψόδικοι δικηγόροι και άλλα είδη της εξωτικής αυτής συνομοταξίας, που θα χαρίσουν πανδαισία χρωμάτων στο γκρίζο αυτό νήμα.

Επίσης, θα έχετε όλοι διαπιστώσει, ελπίζω, την αποτελεσματικότητα της τεχνογνωσίας b'am του εξαδέλφου Joppino, την οποία, με την ευκαιρία αυτή, υπενθυμίζω:

Συνημμένα

• bam.jpg
    bam.jpg
    378,5 KB · Εμφανίσεις: 20

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Δεν είναι δυνατόν να υπάρξουν αντικειμενικές κριτικές, παρά μόνο ανιδιοτελείς - ανυστερόβουλες κριτικές.

Αντικειμενικές κριτικές δεν υπάρχουν, καθότι δεν υπάρχει αντικειμενική πραγματικότητα.

Οποιαδήποτε διαδικασία επιλογής, πρόκρισης, αξιολόγησης, έγκρισης, απόρριψης, κριτικής, κτλ, είναι εγγενώς διαβλητή και βίαη, ώστε μερικές φορές καταντά να γίνεται απάνθρωπη.

Γιατί να μη δίδεται η δυνατότητα σε κάποιον να γράφει κάθε μέρα για την ίδια πόρνη;
Μπορεί π.χ. κάποιος γράφων να κατοικεί στην επαρχία σε μέρος όπου να έχει δυνατότητα πρόσβασης μόνο σε ένα - δύο Οίκους.
Άλλο παράδειγμα, είναι κάποιος να εμπνέεται από κάποια εκδιδόμενη και να γράφει συστηματικά γι αυτήν. Μπορεί δηλαδή να είναι ο Πυγμαλίων της, ή να είναι η Μούσα του, ή εν πάσει περιπτώσει να την έχει καψουρευτεί.
Κακό είναι;
Μπορεί να εμφανιστεί ο Όμηρος του 2012 και να γράψει την Πουτανιάδα σε δόσεις.
Γιατί να τον φιμώσει κανείς;

Όσον αφορά τις κριτικές τις οποίες η Διοίκησις του Μπουρδέλα Κομ θεωρεί ως διαφημιστικές, ας τις σημαίνει με κατάλληλη προειδοποίηση, ώστε να έχουν γνώση οι αναγνώστες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom