Νέα

Περί κριτικών για μπουρδέλα/στούντιο (προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φουκαρά Αναγνώστη!....

Πολλοί κόπτονται για σένα!....για το καλό σου!....για το καλό της ενημέρωσης πάνω απ'όλα!
Για να είναι ελεύθεροι να σε πληροφορούν στον τοίχο-κράχτη της πρώτης σελίδας του ιστότοπου συνέχεια για την ίδια κοπέλα!
Υπέρ άνω όλων η ελευθερία και το καλόν του αναγνώστη!

Για να σου γράφουν 5 κριιτικές τον χρόνο για μια κοπέλα ΦΑΤΣΑ-ΚΑΡΤΑ-ΛΕΖΑΝΤΑ στον τοίχο-κράχτη της πρώτης σελίδας και να σε πληροφορούν οτι η κοπέλα είναι καλή, είναι καλή, συνεχίζει να είναι καλή, ξανα-μανα συνεχίζει να είναι καλή και συνεχίζει να είναι καλή!
Όχι γι'αυτούς!....για το καλό σου!

Συγκεντρωτική κριτική για Ρωξάνα=Ολίβια=Ντανιέλα     (Που'σαι lex80  :sunglasses:....)

Συγκεντρωτική κριτική για Μόνικα

Συγκεντρωτική κριτική για Γιάννα

Συγκεντρωτική κριτική για Έλενα-τρελλοκαμπέρω

Συγκεντρωτική κριτική για Κατερίνα-Φυλής 200

Αντισθένη, κατάντησες ένα κραταιό σάϊτ, να ρημάζεται από αναξιοπιστία, ψέμα, βρωμιά, παραπλάνηση και υποτίμηση της νοημοσύνης των μελών και επισκεπτών.

Αν είναι αυτό που θες για να κονομάς,  [size=14pt]ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!!![/size]

Αν όχι, διέγραψε τους  Pitsirikos1,  CHEYENE,  lex80,  ICCAROS,  px75, Μάθιου, vaglis, SPEED,  τους 50 κλώνους του  Pitsirikos1, κάτι προμοτάκια τύπου Κερατούκλης και το κέρατό τους το τράγιο, τράβα το αυτί στον κάθε Φ104 να προσέχει πως εκφράζεται εδώ μέσα και να ασκεί διαφήμιση στα νήματά του και....

ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ....
Θα πονέσει η τσέπη σου, θα κάνεις τέφρα και θα αρχίσεις πάλι!

Αλλά δεν έχεις τα κότσια να το κάνεις!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ ΤΟ SITE ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ!!!!!...Συμφωνω με τις περισσοτερες παρεμβασεις και του jockerx, αλλα και του Ροκαβλον!!!Οι δυο αυτοι εντιμοι και σωστοι συναγωνιστες και ας μην τους ξερω....πρεπει να ειμαι ηλιθιος, για να μην το καταλαβω στο διαδικτυο.....το μονο που νοιαζονται... ειναι η αντικειμενικη ενημερωση και η σωστη ανταλλαγη αποψεων!!!!...Οσο θα υπαρχω μελος εδω μεσα ....αυτους τους δυο, θα προσπαθησω να τους στηριξω στην διαδικτυακη τους προσπαθεια!!!Διαφωνω με την δημοσια αναφορα σε νικ συναγωνιστων, που κανει ο σεβαστος jockerx!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Επισκέπτης
Ειρήνη ημείν παιδιά!
Συζήτηση για 'μας κάνουμε εδώ. Μέχρι και οι διαφημίσεις του Φ104 αφαιρέθηκαν...
Το νερό μπήκε στ' αυλάκι, ας μην ρίχνουμε λάδι στη φωτιά.

zidane68

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ ΤΟ SITE ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ!!!!!...Συμφωνω με τις περισσοτερες παρεμβασεις και του jockerx, αλλα και του Ροκαβλον!!!Οι δυο αυτοι εντιμοι και σωστοι συναγωνιστες και ας μην τους ξερω....πρεπει να ειμαι ηλιθιος, για να μην το καταλαβω στο διαδικτυο.....το μονο που νοιαζονται... ειναι η αντικειμενικη ενημερωση και η σωστη ανταλλαγη αποψεων!!!!...Οσο θα υπαρχω μελος εδω μεσα ....αυτους τους δυο, θα προσπαθησω να τους στηριξω στην διαδικτυακη τους προσπαθεια!!!Διαφωνω με την δημοσια αναφορα σε νικ συναγωνιστων, που κανει ο σεβαστος jockerx!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Για να καθαρίσει το site από τούς βόθρους ο ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ....πρέπει να τους ξέρει.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διαφωνείς στο τέλος,με τον jockerx...εκτός αν διαφωνείς συμφωνώντας!!!!

Επισκέπτης
Διαφωνεί με τη ΔΗΜΟΣΙΑ αναφορά των ψευδωνύμων τους.
Ξεκάθαρα το έγραψε ο άνθρωπος.

zidane68

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά οι περιορισμένες "ΚΡΙΤΙΚΕΣ" ήταν το ΑΛΛΟΘΙ.....Οι μάσκες έπεσαν.Σε λίγο θα καταφθάσει και η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ παρέμβαση.....Η διαγαφή κάποιων μελών θα μπορούσε να έχει ζητηθεί απο την αρχή!!!!

Επισκέπτης
Καλά, πέρα των ανουσιοτήτων που γράφεις επί μονίμου βάσεως, αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το γιατί ασχολείσαι μόνο με το νήμα του Φ104 και το εν λόγω με τις κριτικές, αφού ούτε μισή κριτική δεν έχεις γράψει.

zidane68

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Καλά, πέρα των ανουσιοτήτων που γράφεις επί μονίμου βάσεως, αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το γιατί ασχολείσαι μόνο με το νήμα του Φ104 και το εν λόγω με τις κριτικές, αφού ούτε μισή κριτική δεν έχεις γράψει.
εντύπωση μου προκαλεί, που σου ξέφυγε αυτό που έχω γράψει, μέσα στίς ανουσιότητες που αναφέρεις, μια και με παρακολουθείς.....

οφείλω να ομολογήσω,ότι όλων οι απόψεις, επι του συγκεκριμένου θέματος είναι σωστές.Προσωπικά, δεν μπήκα σε αυτή την διαδικασία, και μάλλον δεν πρόκειται να το κάνω,και αυτό γιατί απλά δεν μου αρέσει ο όρος "κριτική".Ο μοναδικός που ίσως θα μπορούσε να ασκήσει κάποια αντικειμενική κριτική,είναι αυτός που έχει πηδήξει όλες τις ιερόδουλες της γής.....και απο οτι ξέρω,δεν υπάρχει κανένας.Απο εκεί και πέρα,το μόνο που γίνεται σε αυτή την διαδικασία που λίγο πολύ συμετέχετε όλοι,είναι μια περιγραφή ερωτικών περιπτύξεων,μία κατάθεση προσωπικών εμπειρειών,και ίσως μία ενημέρωση για τίς υπηρεσίες που παρέχει η εκάστοτε ιερόδουλος που συνευρεθήκατε.Στον χώρο αυτό το μόνο που μετράει, είναι προτίστως το χρήμα,έπειτα η καύλα και καθόλου "κριτική".

Επισκέπτης
εντύπωση μου προκαλεί, που σου ξέφυγε αυτό που έχω γράψει, μέσα στίς ανουσιότητες που αναφέρεις, μια και με παρακολουθείς.....
Ούτε 60 post δεν έχεις όλα κι όλα. Δεν χρειάζεται να σε παρακολουθώ για να δω τα νήματα που προτιμάς.
Δεν μου ξέφυγε, μια άλλη ανουσιότητα είναι το να γενικεύεις τη γνώμη ενός μέλους λες και αποτελεί γνώμη όλων των υπολοίπων.

οφείλω να ομολογήσω,ότι όλων οι απόψεις, επι του συγκεκριμένου θέματος είναι σωστές.Προσωπικά, δεν μπήκα σε αυτή την διαδικασία, και μάλλον δεν πρόκειται να το κάνω,και αυτό γιατί απλά δεν μου αρέσει ο όρος "κριτική".Ο μοναδικός που ίσως θα μπορούσε να ασκήσει κάποια αντικειμενική κριτική,είναι αυτός που έχει πηδήξει όλες τις ιερόδουλες της γής.....και απο οτι ξέρω,δεν υπάρχει κανένας.Απο εκεί και πέρα,το μόνο που γίνεται σε αυτή την διαδικασία που λίγο πολύ συμετέχετε όλοι,είναι μια περιγραφή ερωτικών περιπτύξεων,μία κατάθεση προσωπικών εμπειρειών,και ίσως μία ενημέρωση για τίς υπηρεσίες που παρέχει η εκάστοτε ιερόδουλος που συνευρεθήκατε.Στον χώρο αυτό το μόνο που μετράει, είναι προτίστως το χρήμα,έπειτα η καύλα και καθόλου "κριτική".
Οπότε αφού δεν σε ενδιαφέρει το θέμα, γιατί ασχολείσαι μόνο με αυτό το νήμα και του 104; Ξαναρωτάω!

zidane68

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ούτε 60 post δεν έχεις όλα κι όλα. Δεν χρειάζεται να σε παρακολουθώ για να δω τα νήματα που προτιμάς.
Δεν μου ξέφυγε, μια άλλη ανουσιότητα είναι το να γενικεύεις τη γνώμη ενός μέλους λες και αποτελεί γνώμη όλων των υπολοίπων.
Οπότε αφού δεν σε ενδιαφέρει το θέμα, γιατί ασχολείσαι μόνο με αυτό το νήμα και του 104; Ξαναρωτάω!
Μπορεί να μπεί κανονισμός και σε αυτό? με ποιό νήμα θα ασχολούμαι, με ποιό θέμα, και τι θα γράφω?
Γιατί ΓΟΥΣΤΑΡΩ ίσως?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Επισκέπτης
Μπορεί να μπεί κανονισμός και σε αυτό? με ποιό νήμα θα ασχολούμαι, με ποιό θέμα, και τι θα γράφω?
Γιατί ΓΟΥΣΤΑΡΩ ίσως?
Θα μας τρελάνεις; Εσύ δεν είπες στο αμέσως προηγούμενο post σου ότι δεν σ' ενδιαφέρουν οι κριτικές;
Ε τότε γιατί γουστάρεις να γράφεις ΜΟΝΟ σ' αυτό εδώ το νήμα (πέραν του Φ104) που είναι αφιερωμένο στις κριτικές;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
Καληνύχτα :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Γιατί ΓΟΥΣΤΑΡΩ ίσως?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
Καλο σου ξημερωμα!!!

zidane68

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Θα μας τρελάνεις; Εσύ δεν είπες στο αμέσως προηγούμενο post σου ότι δεν σ' ενδιαφέρουν οι κριτικές;
Ε τότε γιατί γουστάρεις να γράφεις ΜΟΝΟ σ' αυτό εδώ το νήμα (πέραν του Φ104) που είναι αφιερωμένο στις κριτικές;
Καληνύχτα :2funny:
 Αν δε κάνω λάθος ο τίτλος του νήματος είναι"Περί κριτικών για μπουρδέλα/στούντιο (προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ.)"
Το προβληματισμοί νέοι κανόνες κλπ που συγκαταλέγεται? εκτός αν οι προβληματισμοί για σένα είναι μόνο οι "κριτικές", ποιός θα τρελάνει ποιόν δεν ξέρω.....Αν δε σε κάλυψα ΓΟΥΣΤΑΡΩ να γράφω για το κλπ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
άμα δεν τις διαβάσεις τις κριτικές, δεν θα σε ζαλίσουν.
Μιλάμε για διαφημιστές, προμότορες & Σια οι οποίοι συνεχίζουν να διαφημίζουν τις κολλητές τους και αυτό ενοχλεί όταν μπαίνουν σε όλα τα topics και μας μπερδεύουν. Τι θα πει μη διαβάζεις τις κριτικές; Αν ο καθένας αρχίσει και γράφει ότι γουστάρει και όπως γουστάρει χωρίς αντικειμενικότητα για να ικανοποιήση το γούστο ας φτιάξει τότε δικιά του ιστοσελίδα να τα μοστράρει εκεί. 

Επισκέπτης
[size=20pt]ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΥΤΣΟ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΤΣΟ![/size]
Άλλο  η ελευθερία και το δικαίωμα του λόγου και άλλο το μπάτε σκύλοι αλέστε.
Τα σήματα της τροχαίας εμποδίζουν, προφανώς, την ελευθερία των οδηγών να οδηγούν όπως και όπου γουστάρουν.
Οι νόμοι για την προστασία του καταναλωτή εμποδίζουν τις στρατηγικές μάρκετινγκ των διαφόρων αγύρτηδων.
[size=14pt]Αυτοί που δεν θέλουν κανόνες είναι αυτοί που θέλουν να γυροβολούν ασύδοτοι χωρίς να δίνουν λόγο.
Τους νόμους στα κράτη δεν του θέλουν οι απατεώνες, οι μαφιόζοι και όλοι αυτοί που τους «χαλάνε» τις δουλειές και δεν μπορούν να καταβροχθίσουν τα «κορόιδα»[/size].
To άλλοθι και η επαίσχυντη υποκρισία των απατεώνων είναι να παρουσιάζουν την ασυδοσία ως ελευθερία.

Επισκέπτης
 Αν δε κάνω λάθος ο τίτλος του νήματος είναι"Περί κριτικών για μπουρδέλα/στούντιο (προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ.)"
Το προβληματισμοί νέοι κανόνες κλπ που συγκαταλέγεται? εκτός αν οι προβληματισμοί για σένα είναι μόνο οι "κριτικές", ποιός θα τρελάνει ποιόν δεν ξέρω.....Αν δε σε κάλυψα ΓΟΥΣΤΑΡΩ να γράφω για το κλπ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ σε ό,τι αφορά τις κριτικές. Γι' αυτό βρίσκεται μέσα σε παρένθεση.
Το νήμα ανοίχθηκε με σκοπό να μιλήσουμε για το πλαφόν και μετά για οτιδήποτε άλλο αφορά τις κριτικές.
Οτιδήποτε άσχετο με τις κριτικές στο παρόν νήμα, είναι εκτός θέματος.
Άρα επαναλαμβάνω. Αφού δεν ενδιαφέρεσαι για τις κριτικές, γιατί ενδιαφέρεσαι να γράφεις στα νήματα ΜΟΝΟ του Φυλής104 και των κριτικών;

Επισκέπτης
Τελικά οι περιορισμένες "ΚΡΙΤΙΚΕΣ" ήταν το ΑΛΛΟΘΙ.....Οι μάσκες έπεσαν.Σε λίγο θα καταφθάσει και η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ παρέμβαση.....Η διαγαφή κάποιων μελών θα μπορούσε να έχει ζητηθεί απο την αρχή!!!!

Μήπως παραείσαι "δυναμικός" για 68 μηνύματα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom