Νέα

Περί κριτικών για μπουρδέλα/στούντιο (προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν είναι δυνατόν να υπάρξουν αντικειμενικές κριτικές, παρά μόνο ανιδιοτελείς - ανυστερόβουλες κριτικές.
Μα ακριβώς τις υστερόβουλες και ιδιοτελείς είναι που προσπαθούμε να καταπολεμήσουμε.

Γιατί να μη δίδεται η δυνατότητα σε κάποιον να γράφει κάθε μέρα για την ίδια πόρνη;
Επειδή δίνουμε ισχυρό πάτημα στους προμότορες κατ'αυτόν τον τρόπο να διαφημίζουν το "εμπόρευμά" τους με υστερόβουλες, ψεύτικες κριτικές.

Μπορεί π.χ. κάποιος γράφων να κατοικεί στην επαρχία σε μέρος όπου να έχει δυνατότητα πρόσβασης μόνο σε ένα - δύο Οίκους.
Άλλο παράδειγμα, είναι κάποιος να εμπνέεται από κάποια εκδιδόμενη και να γράφει συστηματικά γι αυτήν. Μπορεί δηλαδή να είναι ο Πυγμαλίων της, ή να είναι η Μούσα του, ή εν πάσει περιπτώσει να την έχει καψουρευτεί.
Κακό είναι;
Μπορεί να εμφανιστεί ο Όμηρος του 2012 και να γράψει την Πουτανιάδα σε δόσεις.
Γιατί να τον φιμώσει κανείς;
Κανείς δεν θα φιμωθεί.
Μπορεί πάντα να γράφει τις "καινούριες" του κριτικές στα υπόλοιπα νήματα ενημέρωσης όπως κάνεις κι εσύ ήδη ή ακόμη και στα σχόλια των κριτικών του ως συνέχειες.

Όσον αφορά τις κριτικές τις οποίες η Διοίκησις του Μπουρδέλα Κομ θεωρεί ως διαφημιστικές, ας τις σημαίνει με κατάλληλη προειδοποίηση, ώστε να έχουν γνώση οι αναγνώστες.
Τίποτα δεν επιλύει κάτι τέτοιο. Αντίθετα δημιουργεί προβλήματα στιγματισμού κριτικών και ενισχύει την υποκειμενικότητα εφόσον μόνο κάποια άτομα καλούνται να αποφασίσουν πλέον για το ποιες είναι διαφημιστικές, προκαλώντας εύλογες αντιδράσεις των εν λόγω κριτικογράφων.
Αυτό που προτείνεις, αντιτίθεται ουσιαστικά στα ίδια τα λεγόμενά σου:

Οποιαδήποτε διαδικασία επιλογής, πρόκρισης, αξιολόγησης, έγκρισης, απόρριψης, κριτικής, κτλ, είναι εγγενώς διαβλητή και βίαη, ώστε μερικές φορές καταντά να γίνεται απάνθρωπη.

φιλικά πάντα

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Περι της ανεκδιηγήτου πρότασης να γράφονται οι "καινούργιες" κριτικές (δηλ η 3η, 4η, 5η κλπ για την ίδια κοπέλα) ως νήματα ενημέρωσης ή ως προστιθέμενο σχόλιο στη 2η (και τελευταία) κριτική.

Μα δεν το καταλαβαίνετε πως σημαίνει αυτοματα τη φίμωση του μέλους που γράφει την κριτική, και τη φίμωση της ενημέρωσης?

Ποιος θα κάτσει να διαβάσει (ΝΑ ΨΑΞΕΙ!) κάποιο ποστ που θα είναι η κριτική (ως ενημέρωση πιθανόν με καινουργιες πληροφορίες), ανάμεσα σε εκατοντάδες ποστ που γράφονται κάθε μέρα στα threads? Πάει χάθηκε...θα είναι 100 και βάλε σελίδες πιο πισω αφού θα έχουν ακολουθήσει ένα σωρό ποσταρίσματα - αρλουμπες!

Ποιος θα κάτσει να διαβάσει σχόλια (που θα εμπεριέχεται μια καινούργια κριτική) σε μια παλια κριτική που θα έχει καταποντιστεί σελίδες πίσω απο άλλες κριτικές?

Ξέρετε πόσο χρόνο χρειάζεται για αυτο? Εκτός αν έχετε στρατιές απο μοντς να καθαρίζουν τα άσχετα σχόλια.. (τότε παω πάσο)

Επισκέπτης
Μα δεν το καταλαβαίνετε πως σημαίνει αυτοματα τη φίμωση του μέλους που γράφει την κριτική, και τη φίμωση της ενημέρωσης?
Η τέταρτη, πέμπτη κλπ κριτική ΔΕΝ αποτελεί ενημέρωση και εφόσον ο κριτικογράφος έχει το ελεύθερο να την δημοσιοποιήσει τελικά, ΔΕΝ φιμώνεται.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Μα την δημοσιεύει σε "εφημερίδα του περασμένου μήνα"!
Αν κάποιος δημοσιογράφος γράφει για το ίδιο θεμα και πρέπει να προσθέσει καινούργια στοιχεία, θα του πει ο αρχισυντάκτης.."πήγαινε στο φύλλο της τότε ημερομηνίας και πρόσθεσέ το"?
Ενημερωση θα είναι και αυτο, έγκυρη. Αλλά όχι έγκαιρη.

Το έχω ξαναπει, δε θα γίνεται έγκαιρη ενημέρωση (φυσικά όταν έχει κάτι καινούργιο να ειπωθει)

Και προσθέτω : γίνεται φίμωση με έμμεσο τρόπο

Επισκέπτης
Μα την δημοσιεύει σε "εφημερίδα του περασμένου μήνα"!
Αν κάποιος δημοσιογράφος γράφει για το ίδιο θεμα και πρέπει να προσθέσει καινούργια στοιχεία, θα του πει ο αρχισυντάκτης.."πήγαινε στο φύλλο της τότε ημερομηνίας και πρόσθεσέ το"?
Ενημερωση θα είναι και αυτο, έγκυρη. Αλλά όχι έγκαιρη.

Το έχω ξαναπει, δε θα γίνεται έγκαιρη ενημέρωση (φυσικά όταν έχει κάτι καινούργιο να ειπωθει)

Και προσθέτω : γίνεται φίμωση με έμμεσο τρόπο
Εάν όντως η εικοστή κριτική έχει κάτι καινούριο να προσθέσει (φερ' ειπείν ότι η τσατσά μπούκαρε στο δωμάτιο και μου έκλεψε τα χρήματα), τότε να 'σαι σίγουρος ότι οι συντονιστές θα την αναρτήσουν κανονικά.
Για οποιονδήποτε άλλο λόγο δεν θα μας ενημερώνει για κάτι. Άρα δεν θα είναι ενημέρωση που θα πρέπει να διαβαστεί έγκαιρα!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
ρε σαρουμαν εισαι λογικο παιδι και γραφεις και ωραια στον τομεα σου....

θα γινω παλι κουραστικος να λεω τα ιδια...σκοπευεις να πας μεσα στο 2012 -που επαναλαμβανω εχει 52 βδομαδες και το αυταρχικο που παιρνεις συχνα κανει υποθετω κανα κατοσταρικο και βαλε- πανω απο μια φορα την βδομαδα σε στουντιο;

μαλλον οχι γιατι ηδη θα εισαι στις 5200 ευρω....οκ ...αρα εχεις 26 διαφορετικες κυριες για να επιλεξεις να συνουσιαστεις και να γραψεις και τα ωραια σου πονηματα......ευλογο νουμερο για ενα ετος που θα σου προσφερει και μια ποικιλια μιας και εισαι τυχερος και ζεις στην ξελογιαστρα την αθηνα και οχι στην επαρχιακη πολη που ζω εγω με δεκα πουτανες ολες κι ολες.....

ειλικρινα δεν καταλαβαινω που ειναι το θεμα;αλλα ειπα οτι αν κανεις κατι το τοσο συγκλονιστικα διαφορετικο στειλε ρε αδερφε ενα πμ στον αδμιν και παρακαλεσε τον να δημοσιευτει η κριτικη σου κατ εξαιρεσιν....

δεν λεω οτι εισαι προμοτορας ουτε κανενας αλλος ειναι.....αλιμονο....και να σου πω και κατι;ειναι γνωστο οτι οι προμοτορες παλι θα γραψουν και μουφες....το θεμα ειναι με την αξιοπρεπεια μας να διαφυλαξουμε οι ιδιοι το κυρος μας και την εγκριτη γραφη μας

και το λεω εγω που εχω γραψει και πολλες κριτικες για μερικες μερικες (ετσι ανιδιοτελως)και που οταν κινουμαι επαρχια πολλες φορες καταθετω απο αναγκη στην ιδια και στην ιδια αλλα δεν καθομαι καθε φορα να γραφω κριτικη για να πω τα ιδια πραγματα εκτος αν αλλαξει κατι σε συμπεριφορα ή στο προγραμμα που πηρα.....και αν το κανα απο αφελεια καποτε στο παρελθον ζηταω συγνωμη και δεν το επανελαβα γιατι αντεληφθην οτι κουρασα συναγωνιστες και το εισεπραξα κιολας αυτο

Επισκέπτης
Ρε Αντισθένη, μπας και πούλησες το φόρουμ στο μαλάκα και προσπαθείς να μας το φέρεις λάου-λάου; Γιατί ετούτος'δω μιλάει λες και είναι δικό του το μπου. :2funny:
Αν και έχω σταματήσει να δίνω βάση στις υβριστικές πρακτικές σου όπως και τώρα που με αναφέρεις ως μαλάκα, αναγκαστικά θα απαντήσω επειδή ξεχειλίζεις το ποτήρι.
Όπως βλέπεις στο post που παρέθεσες, μιλάω στον πληθυντικό επειδή πολλοί άλλοι συναγωνιστές συμφωνούν με το μέτρο, όπως ο gl, bakalhs, jopino, Larson, Fantom12 κλπ κλπ και κάνουν συζήτηση εδώ μέσα.
Δεν είμαι μόνο εγώ κι εσύ!
Αν δεν σέβεσαι εμένα, σεβάσου τουλάχιστον αυτούς που δεν σου έχουν δώσει κανένα δικαίωμα (όχι πως σου έχω δώσει εγώ βέβαια αλλά τέλος πάντων).

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Εάν όντως η εικοστή κριτική έχει κάτι καινούριο να προσθέσει (φερ' ειπείν ότι η τσατσά μπούκαρε στο δωμάτιο και μου έκλεψε τα χρήματα), τότε να 'σαι σίγουρος ότι οι συντονιστές θα την αναρτήσουν κανονικά.
Για οποιονδήποτε άλλο λόγο δεν θα μας ενημερώνει για κάτι. Άρα δεν θα είναι ενημέρωση που θα πρέπει να διαβαστεί έγκαιρα!

Ξέρεις τι δουλεια χρειάζεται αυτό απο τους moderators και απο τον administrator?
Πιστεύεις θα διαβάζουν όλες τις κριτικές με τόσο μεγάλη σπουδή, θα ανατρέχουν στις προηγούμενες κριτικές του γράφοντα, και θα τις αντιπαραβάλουν πρόταση πρόταση μήπως και βρουν κάποιο νέο στοιχείο ωστε να τις ανεβασουν?

Χρειαζονται στρατιες απο μοντς.

Επισκέπτης
δεν λεω οτι εισαι προμοτορας ουτε κανενας αλλος ειναι.....αλιμονο....και να σου πω και κατι;ειναι γνωστο οτι οι προμοτορες παλι θα γραψουν και μουφες....το θεμα ειναι με την αξιοπρεπεια μας να διαφυλαξουμε οι ιδιοι το κυρος μας και την εγκριτη γραφη μας

Έτσι!!!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ξέρεις τι δουλεια χρειάζεται αυτό απο τους moderators και απο τον administrator?
Πιστεύεις θα διαβάζουν όλες τις κριτικές με τόσο μεγάλη σπουδή, θα ανατρέχουν στις προηγούμενες κριτικές του γράφοντα, και θα τις αντιπαραβάλουν πρόταση πρόταση μήπως και βρουν κάποιο νέο στοιχείο ωστε να τις ανεβασουν?

αμα κανουν μοντ τον γλ με τους 110000 κλωνους λυθηκε το θεμα  :sunglasses:

Επισκέπτης

Είμαι ήδη moderator σε μεγάλο forum και γνωρίζω το αν είναι δύσκολο.
Αλλά όπως σου είπε και ο gl, αν ο ίδιος κριτικογράφος κρίνει ότι έχει προσθέσει κάτι σημαντικό που πρέπει να αναγνωστεί, ας στέλνει pm στον διαχειριστή ούτως ώστε να τον ενημερώνει.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Σαυτο έχεις δίκιο gl εντελει...

Οχι..δεν πρόκειται να επαναλάβω τις επισκέψεις του παρελθόντος.
Ηδη κλείνω 1 μηνα πάνω κάτω που έχω να γράψω κριτική..

Απλά, και δεν φοβάμαι να το γράψω, όσοι κάνουμε αυταρχικο λειτουργούμε με στανταράκια, γιατί είναι δύσκολο η κοπέλα - αφέντρα να μάθει εύκολα τα γούστα σου.
Αν ψαχτει κάποιος του αυταρχικου στην ποικιλία, θα διακινδυνέψει πολλά λεφτά, και πιθανόν να μείνει ανικανοποίητος τις περισσότερες φορές.
Γιαυτο (όσοι δεν έχουμε πολλά) προτιμάμε τα στανταρακια. Το αυταρχικο θέλει πάνω απο 70ευρω, συνηθως 100 για να μείνεις ευχαριστημένος
(φυσικά θα μου πείτε τι σας ενδιαφέρει τώρα για το αυταρχικο... τέλος πάντων)

Το ποστ σου με επαναφέρει στην πραγματικότητα... :(

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
αμα κανουν μοντ τον γλ με τους 110000 κλωνους λυθηκε το θεμα  :sunglasses:
να σαι παντα καλα μαν που με θυμασαι :birdman:

ας με κανουν και γω θα διαβαζω ολες τις κριτικες του σαρουμαν....ευαγγελιο θα τις εχω :birdman:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
@ Jo145. Kάπου έγραψες ότι η διαφήμιση δεν είναι κακό ή κάτι συναφές. Η διαφήμιση, κατά τη γνώμη μου, δεν είναι κακό, αν είναι καθαρά διαφήμιση.(δεν γκρινιάξαμε για τα πλαϊνά διαφημιστικά πλαισιάκια). Όταν όμως καλύπτεται πίσω από «παπαγάλους» «πετ» , ψευδεπίγραφες «ελευθερίες λόγου» (στις οποίες, βεβαίως, συγκαταλέγεται και τι δικαίωμα του υβρίζει), ή μέσω δήθεν «μη εμπλεκομένων με τον διαφημιζόμενο» τότε είναι απλά απάτη.

Το ιδιο λεμε πανω κατω , δεν ειμαι υπερ παπαγαλων κλτ και δε "πολυπιστευω" τις κριτικες αλλωστε
εδω φιλος που παμε μαζι μου περιγραφει την εμπειρια του και δε του δινω σημασια  :cheesy: αφου ξερω , λειτουργει αλλιως
Απο το να αποκλειστουν μερικοι για μερικους παπαγαλους καλυτερα οι παπαγαλοι , ειδικα αν ειναι γνωστοι απλα τους αγνοεις
στην τελικη δε με νοιαζει και τοσο ...
Απλα ειπα να πω την γνωμη μου να μην με πουνε αμετοχο , το ιδιο πιστευω πρεπει να κανουν και αλλοι
που ειναι οι τοπ 100 συγραφεις ?  :rolleyes:
δε πηραν χαμπαρι ?( μπορει... γιατι και γω απο σποντα μπηκα δε διαβαζω τα παντα )

Τεςπα καμια σχεση εδω με εκει ... εδω γραφουν λιγοι και κοπελες ειναι λιγες , οποτε και και η ιδια η πουτανα να μπει αν γραψει
ειμαι εδω και κανω καλες πιπες  , ειναι μια χρησιμη πληροφορια για μενα
Διαφημηση μεν , αλλα τιποτα κακο , αυτο ειχα πει αν θυμαμαι καλα , αλλο διαφημηση αλλο παραπληροφορηση
Γενικα ενα παιχνιδι λεξεων εχει καταντησει  :rolleyes
Σωστος κραζονται οι παραπληροφορητες , αν υπαρχουν και,  αν ειναι σιγουρος ο κριτης του κριτη ...

Οσο οι κριτικες ονομαζονται κριτικες ισως να εχουν δικιο μερικοι
εγω αναρτω τις εμπειριες μου και απευθηνομαι  σε καμια 10 ατομα πιστευω
απο κει και περα ας τις διαβασουν οσοι θελουν και ας αντλησουν οτι θελουν
ας τις δει η κοπελα και ας διωρθωσει τα λαθη της ( αν εχει)
ας τις δει η τσατσα - μαγαζατορας να δει "τι λεει η κοπελα " αλλωστε πολλες ρωτανε οταν φευγεις....
ας τις δει ο gl μπας και τον φιαξουν και την παιξει

Οτι και να αποφσιστει το θεμα ειναι να τηρηθει και να γινει σεβαστο
και να μην κραταει αιωνια ο καβγας που εχει κανει ηδη ζημια στο σαιτ
και πολλοι πιστευω θα σταματησουν  να γραφουν η το εχουν κανει ηδη , κουρασμενοι απο κατι τετοια
σε αυτο φταιει ο Αντισθενης  :birdman: που δε τοποθετηθηκε απ την αρχη ...

Τασ μπανερακια τα εχω κοψει με adblok  :dancing: καθως και μερικα αβαταρ κλτ
δικιμασετο αν θες

Καληνυχτα σας συνπουτανοφιλοσοφοι  :dancing:

Συνημμένα

• Screent00132.jpg
    Screent00132.jpg
    83,4 KB · Εμφανίσεις: 13

Επισκέπτης
και πολλοι πιστευω θα σταματησουν  να γραφουν η το εχουν κανει ηδη , κουρασμενοι απο κατι τετοια
Εγώ αυτό που βλέπω αντίθετα, είναι ότι τις τελευταίες βδομάδες οι κριτικές έχουν την τιμητική τους και αναρτώνται κατά συρροήν!

Επισκέπτης
Το ιδιο λεμε πανω κατω [...]

:dancing:
Άσχετο, αλλά με την ευκαιρία: Η Θεσσαλονίκη (για το κέντρο κυρίως μιλάω) έχει ευρωπαϊκό «αέρα». Φεύγει από το νότιο-μεσογειακό. Μου φαινεστε και λιγότερο μουρλαμένοι από τους χαμουτζήδες (στη συμπαθή τάξη των οποίων ανήκω και εγώ) αλλά δεν το έχω οριστικοποιήσει ως κρίση. :)
Το adblok θα το κοιτάξω. Τhnks

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εγώ αυτό που βλέπω αντίθετα, είναι ότι τις τελευταίες βδομάδες οι κριτικές έχουν την τιμητική τους και αναρτώνται κατά συρροήν!

Ευχαριστο  :) το θεμα ειναι να μπουν και νεοι στο "παιχνιδι" ομως

νταξυ ο Τζο πηδαει καθε παρασκευη , κανει κι ενα σκιτσακι βαζει κι ενα τραγουδι
ο γλ κανει καλα γλυφομουνια και ανακαλυπτει και κανουρια στυλ
ο τακμαν ντουμ ντουμ τα βραχιολια σου βροντουν
ο μπακαλης εσυνουζιαται εις την καθαρευσουαν αναφωνωντας "θα σας σκισω το αιδοιον "
στην γεματη απορια ρωσιδα ιεροδουλο  :cheesy:

ε νταξυ ...
κατι αλλο ?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
:dancing:
Άσχετο, αλλά με την ευκαιρία: Η Θεσσαλονίκη (για το κέντρο κυρίως μιλάω) έχει ευρωπαϊκό «αέρα». Φεύγει από το νότιο-μεσογειακό. Μου φαινεστε και λιγότερο μουρλαμένοι από τους χαμουτζήδες (στη συμπαθή τάξη των οποίων ανήκω και εγώ) αλλά δεν το έχω οριστικοποιήσει ως κρίση. :)
Το adblok θα το κοιτάξω. Τhnks

Χαλαρα ΣΕ Λεωωω  :sunglasses:

Δες το ωραιο ειναι  κοβει και αβαταρ αλλα και νικ αν θες
Δες πως σε εκανα  :cheesy:

Συνημμένα

• Screent00133.jpg
    Screent00133.jpg
    49,2 KB · Εμφανίσεις: 14

Επισκέπτης
Ευχαριστο  :) το θεμα ειναι να μπουν και νεοι στο "παιχνιδι" ομως
Από μια γρήγορη ανάγνωση των κριτικών που υπάρχουν ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ στην πρώτη σελίδα οι εξής:

agriosmpixtis
maniouel
StrangeKindOfHuman
therion1985
ΤΑΝ
ziggolo24
LiveToFuck
Mr Spock
Erikk

και ίσως μου ξεφεύγει κανένας, είναι ολοκαίνουριοι στον χώρο των κριτικών κι ας είναι κάποιοι παλιά μέλη στο forum.
Και γενικά τις προηγούμενες μέρες μπήκαν αρκετοί νέοι κι έγραψαν πάσης φύσεως κριτικές.
Γι' αυτό και υπάρχει υπερπληθώρα κριτικών τις τελευταίες μέρες. Λόγω των νέων.
Ενώ πριν που έγραφαν οι ίδιοι και οι ίδιοι έβλεπες την κριτική σου τρεις μέρες στην πρώτη σελίδα επειδή δεν προστίθονταν πολλές ανά ημέρα.
Και πρόσεξε, μιλάμε ότι διανύουμε τις πρώτες βδομάδες μετά τις γιορτές που ο κόσμος έχει ακόμα λιγότερα φράγκα για πορνεία ;)
Πιστεύω ότι σ' όλο αυτό έχει συντελέσει και το ότι ο κόσμος βλέπει πως το θέμα των κριτικών και η εξυγίανσή τους συζητιέται πολύ τις τελευταίες μέρες και έτσι εμπιστεύεται πιο εύυκολα τον θεσμό σε σχέση με πριν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom