Νέα

Περί κριτικών για μπουρδέλα/στούντιο (προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αν και θα συμφωνήσω με την πρόταση του Κάβειρου, δεν θα επεκταθώ για να μην πλατιάζουμε.
Ας ληφθεί πρώτα μια απόφαση περί του αριθμού των κριτικών που συζητιέται τόσες μέρες και ύστερα ας ακολουθήσουν περαιτέρω προτάσεις.

Οι δύο κριτικές εννοείται ότι είναι ο μέγιστος αριθμός.
Σωστή η παρατήρηση για το πλάτιασμα.Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.Στην συγκεκριμένη περίπτωση και πουστιά.  :grin:

Επισκέπτης
Πριν λίγες μέρες ο κύριος jopino ή ξάδερφος jopino ή Ρουμπιγιάλας ή Γαμόσταυρος ή κροκόδειλος-βενζίνη είχε αναφέρει μία αυτονόητη αλήθεια "...δεν έχουν νόημα οι προτιμήσεις κάποιου εφόσον δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά..." ή κάπως έτσι τέλος πάντων.
Με βάση αυτό, πού είναι το άλφα και το ωμέγα κάθε κριτικής -όχι απαραίτητα πουτανικής αλλά και λογοτεχνικής,θεατρικής,κινηματογραφικής κλπ.- προτείνω την  κ α τ ά ρ γ η σ η
κάθε βαθμολογίας.

Δύσκολο να δουλέψει ο νταβατζάκος χωρίς το δεκαράκι του. :grin:

Επέτρεψε μου να διορθώσω. Η φράση μου ήταν η εξής:
«Προσωπικά δύσκολα θα εμπιστευόμουν γνώμες ατόμων, που δεν γνωρίζω προσωπικά, και που αναφύονται στα φόρουμ ως εντρυφούντες στα σαλόνια των στούντιο και χαριεντίζονται με τις κολλητές τους τσατσάδες και το προσωπικό».

Η κατάργηση της βαθμολογίας δεν λύνει κανένα πρόβλημα. Δηλαδή αν δεν έχει βαθμολογία και είναι μια κριτική-υμνος-λιβανιστήρι κλπ. το ίδιο δεν είναι;
Μετά θα πούμε να καταργηθούν οι κριτικές. Τα παπαγαλάκια θα σκορπούν φήμες στα φόρουμ και πάει λέγοντας.
Πρέπει να υπάρχει κάποιο  μέτρο.
Και βέβαια να υπάρχει πολυφωνία.
Αν σταματήσουν οι κριτικές τα σχόλια και οι ενημερώσεις (από μέλη, όχι από τσατσάδες, που, προκειμένου για στούντιο, έχουν τη διαφήμιση τους) θα σταματήσουμε και μείς, θα σβηστούμε και από το σάιτ και θα κλείσει το θέμα.
Συμφωνώ να υπάρξουν κάποιοι περιορισμοί ασφαλείας, αλλά ας προσέχει και ο καθένας τη διαβάζει. Αν δεν μπορέι θα πέφτει θύμα, όπως θα πέφτει θύμα  και του κάθε παπατζή της Αθηνάς (ναι είδα πρόσφατα παπατζή, νόμιζα ότι είχαν εκλείψει) ή του πρώτου απατεώνα που θα του ζητάει το PIN μέσω mail.
Kατανοώ και προσυπογράφω την αγανάκτηση με στημένα διαφημιστικά κόλπα, αλλά ας μην πάμε στην άλλη πλευρά.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Επέτρεψε μου να διορθώσω. Η φράση μου ήταν η εξής:
«Προσωπικά δύσκολα θα εμπιστευόμουν γνώμες ατόμων, που δεν γνωρίζω προσωπικά, και που αναφύονται στα φόρουμ ως εντρυφούντες στα σαλόνια των στούντιο και χαριεντίζονται με τις κολλητές τους τσατσάδες και το προσωπικό».

Η κατάργηση της βαθμολογίας δεν λύνει κανένα πρόβλημα. Δηλαδή αν δεν έχει βαθμολογία και είναι μια κριτική-υμνος-λιβανιστήρι κλπ. το ίδιο δεν είναι;
Μετά θα πούμε να καταργηθούν οι κριτικές. Τα παπαγαλάκια θα σκορπούν φήμες στα φόρουμ και πάει λέγοντας.
Αν σταματήσουν οι κριτικές τα σχόλια και οι ενημερώσεις (από μέλη, όχι από τσατσάδες, που, προκειμένου για στούντιο, έχουν τη διαφήμιση τους) θα σταματήσουμε και μείς, θα σβηστούμε και από το σάιτ και θα κλείσει το θέμα.
Συμφωνώ να υπάρξουν κάποιοι περιορισμοί ασφαλείας, αλλά ας προσέχει και ο καθένας τη διαβάζει. Αν δεν μπορέι θα πέφτει θύμα, όπως θα πέφτει θύμα  και του κάθε παπατζή της Αθηνάς (ναι είδα πρόσφατα παπατζή, νόμιζα ότι είχαν εκλείψει) ή του πρώτου απατεώνα που θα του ζητάει το PIN μέσω mail.
Kατανοώ και προσυπογράφω την αγανάκτηση με στημένα διαφημιστικά κόλπα, αλλά ας μην πάμε στην άλλη πλευρά.
Δωσατε μονοι σας την απαντηση! Λοιπον, κανενας περιορισμος στις κριτικες! Αφηστε να γραφει ο καθενας αυτο που θελει. Ουτε διακηρυξη της ανεξαρτησιας ουτε το συμφωνο σταθεροτητας ειναι η κριτικη. Καποιες σκεψεις σε ενα χαρτι ειναι απλως αλλοτε γραμμενες με πιο απλο τροπο και αλλοτε με ποιο λογοτεχνικο υφος για να υπαρχει και καποιο ενδιαφερον. Αυτο που θα μπορουσε να γραφεται με μεγαλα γραμματα πανω απο την κριτικη θα ηταν, " το κειμενο αυτο αποτελει μια υποκειμενικη διαπιστωση η τις σκεψεις του γραφοντος και τιποτα παραπανω." Αυτο δεν ειναι αρκετο? Στο τελος δεν θα γραφει κανεις τιποτα γιατι ολοι θα βαρεθουνε και θα σπαστουνε στην τελικη. Αυτο θελουμε?
Ας υπαρχει πολυφωνια και ο καθενας ας κρινει μονος του.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
τελικα επειτα απο οριμη σκεψη αποφασισα να μην υπαρχει περιορισμος κριτικων σε προσωπο
αλλα περιορισμος 2 κριτικων ανα βδομαδα δλδ 96 το χρονο λογικος αριθμος πιστευω :grin:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Τα post του χρήστη/μέλους που δεν έχει ούτε μία κριτική και καμία συνεισφορά στο φόρουμ και περιφέρει το αυστηρό και επικριτικό - σχεδόν δικαστικό - πλην όμως εντελώς γελοίο και ανούσιο στιλ του από topic σε topic κρίνοντας τους πάντες και τα πάντα, θα σβήνονται κατά βούληση. Κοινώς μας τα 'πρηξε. kaviros69 πάρτο προσωπικά.

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Τα post του χρήστη/μέλους που δεν έχει ούτε μία κριτική και καμία συνεισφορά στο φόρουμ και περιφέρει το αυστηρό και επικριτικό - σχεδόν δικαστικό - πλην όμως εντελώς γελοίο και ανούσιο στιλ του από topic σε topic κρίνοντας τους πάντες και τα πάντα, θα σβήνονται κατά βούληση. Κοινώς μας τα 'πρηξε. kaviros69 πάρτο προσωπικά.
:rockon: :rockon: :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
ουφφφφφφφφφφφ ευτυχως και νομιζα οτι το λεγες για μενα :rolleyes:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Δωσατε μονοι σας την απαντηση! Λοιπον, κανενας περιορισμος στις κριτικες! Αφηστε να γραφει ο καθενας αυτο που θελει. Ουτε διακηρυξη της ανεξαρτησιας ουτε το συμφωνο σταθεροτητας ειναι η κριτικη. Καποιες σκεψεις σε ενα χαρτι ειναι απλως αλλοτε γραμμενες με πιο απλο τροπο και αλλοτε με ποιο λογοτεχνικο υφος για να υπαρχει και καποιο ενδιαφερον. Αυτο που θα μπορουσε να γραφεται με μεγαλα γραμματα πανω απο την κριτικη θα ηταν, " το κειμενο αυτο αποτελει μια υποκειμενικη διαπιστωση η τις σκεψεις του γραφοντος και τιποτα παραπανω." Αυτο δεν ειναι αρκετο? Στο τελος δεν θα γραφει κανεις τιποτα γιατι ολοι θα βαρεθουνε και θα σπαστουνε στην τελικη. Αυτο θελουμε?

Σοφό το απλό

Επισκέπτης

Σεβαστή η άποψή σου για το στύλ μου, όπως σεβαστό είναι τό στύλ τού κάθε ανθρώπου.
Επίσης απόλυτα σεβαστή -τό έχω ξαναγράψει-η δυνατότητά σου να σβήνεις δημοσιεύσεις κατα βούληση.
Νομίζω ότι όλοι συμφωνούν σε αυτό.

Επισκέπτης
Σεβαστή η άποψή σου για το στύλ μου, όπως σεβαστό είναι τό στύλ τού κάθε ανθρώπου.
Επίσης απόλυτα σεβαστή -τό έχω ξαναγράψει-η δυνατότητά σου να σβήνεις δημοσιεύσεις κατα βούληση.
Νομίζω ότι όλοι συμφωνούν σε αυτό.
Παίδες, ας παραμένουμε on-topic και δεν νομίζω να χρειαστεί ποτέ να διαγραφεί καμιά γνώμη.
Ας σβήνονται όλα τ' άσχετα.

Επισκέπτης
Παίδες, ας παραμένουμε on-topic και δεν νομίζω να χρειαστεί ποτέ να διαγραφεί καμιά γνώμη.
Ας σβήνονται όλα τ' άσχετα.

Καμμία αντίρρηση.Εγραψα την γνώμη μου για την βαθμολογία και τον αριθμό κριτικών.
Νομίζω ήταν εντός θέματος.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΧΑΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΑ

Πιάσε τη γομολάστιχα Αντισθένη
και σβήσε όποιον μας την μπαίνει
κάνε αναδιάρθρωση κι οικονομία
βγάλε κοσμάκη σ΄εφεδρεία !

Είναι υποχρέωση κι ανάγκη,
να γυαλιστούν ξανά οι πάγκοι!
Πίσω στους αναπληρωματικούς,
για να μην πω στους δανεικούς !

Και να πουλήσουμε κανέναν,
μεταγραφή μιλάμε έναν-έναν,
να ανανεωθεί και η ομάδα,
να διασωθεί και η ΕΛλάδα !

Χειροκροτώ κι επικροτώ
τον άρχοντα τον σεβαστό,
αλλά μ΄ αρέσει και η πλάκα
κι ο χαβαλές και η πατάτα*

* ειδικά με λουκανικούμπα και μπυρούμπα, τρελενούμπα-κολοτούμπα και αρλούμπα ! :grin:

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Εγώ γενικώς σαν άνθρωπος είμαι κατά των περιορισμών αλλά ορισμένες φορές μόνοι μας οδηγούμε τα πράγματα στο να μπαίνουν κανόνες.
Κανονικά έπρεπε από μόνο του το κάθε διακεκριμένο μέλος να καταλαβαίνει πότε μια κριτική του προσφέρει κάτι και πότε όχι και να είναι έτοιμο να επέμβει όταν κάποιος ύποπτος επαναλαμβάνει κριτικές για την ίδια κοπέλα.
Αν διαβάσει κάποιος νέος στο site αυτό το νήμα χωρίς να κοιτάξει τα αστέρια θα νομίσει ότι ο Ροκαβλόν είναι ο τιμημένος και ο CHEYENNE είναι κάποιος που προσπαθεί να σπρώξει κοπέλες ενώ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αν τα τιμημένα μέλη δεν κρατάνε μόνα τους το μέτρο οδηγούν τον ανμιν να σκέφτεται περιορισμούς που πχ  θα αδικήσουν τον SAROYMAN που κάθε φορά περιγράφει διαφορετική κατάσταση, διαφορετικό σενάριο προσφέρει σε ένα θέμα που όσοι ενδιαφέρονται ντρέπονται να γράψουν και μπορεί να δίνει και  ιδέες για αυταρχικά προγράμματα.
Κάποιου άλλου μέλους συνεχόμενες κριτικές μπορεί να περιγράφουν την αλήθεια αλλά επειδή δεν έχουν να προσθέσουν κάτι είναι περιτές και κουραστικές.. Τι διαφορά έχει αν την πρώτη φορά την πήρε πρώτα ιεραποστολικά και μετά λωτό και την δεύτερη πρώτα από πάνω και μετά από κάτω.
Για τον CHEYENNE που είναι στο στόχαστρο να πω ότι από τις κοπέλες που εγώ έχω άποψη μπορεί να υπερβάλει στους βαθμούς ή να μην καυτηριάζει ελαττώματα στην εμφάνιση λόγω ίσως της γνωριμίας που έχει αλλά είναι O.K. δεν κάνει το άσπρο μαύρο. Τώρα γιατί έχει μουλαρώσει να γράφει συνεχές είναι φανερό ρε παιδιά θέλει να είναι πρώτος αξιολογητής και τον καταλαβαίνω γιατί κάποτε που συμμετείχα σε αθλητικό site είχα φάει και εγώ κόλλημα είχα ένα στόχο. Είναι φανερό και από τους τίτλους των κριτικών. Ο CHEYENNE στην Θεσσαλονίκη, ο  CHEYENNE στην Κόρινθο, ο CHEYENNE σε μασαζερί . Η χρήση του ονόματος του στους τίτλους δείχνει ότι έχει την αίσθηση ότι όλα στο site περιστρέφονται γύρω του. Οπότε κάντε και λίγο τα στραβά μάτια ρε παιδιά δεν έγινε και τίποτα δεν κινδυνεύει η ενημέρωση από τον CHEYENNE.
Με καλή πρόθεση όσα έγραψα CHEYENNE μου τα έλεγαν και μένα κάποτε αλλά μου πήρε τρία χρόνια να ξεκολλήσω.

Σε σχέση με την ξεκάθαρη θέση που ζήτησε ο Jopino αν χρειάζεται ο αντιν νόμο για να μην γίνονται παρεξηγήσεις η θέση μου είναι

ΝΑΙ στο μέτρο

Επισκέπτης
Λίγο προσοχή στις παραθέσεις να μην δημιουργούνται παρανοήσεις.

Δωσατε μονοι σας την απαντηση! [...]
To «μόνοι σας» είμαι εγώ.
[...] Λοιπον, κανενας περιορισμος στις κριτικες! [...]
Οι συνεπαγωγές δεν είναι δικές μου.
Εγώ είμαι υπέρ κάποιων περιορισμών. Το έχω δηλώσει.

++++
Εγώ γενικώς σαν άνθρωπος είμαι κατά των περιορισμών αλλά ορισμένες φορές μόνοι μας οδηγούμε τα πράγματα στο να μπαίνουν κανόνες.
Κανονικά έπρεπε από μόνο του το κάθε διακεκριμένο μέλος να καταλαβαίνει πότε μια κριτική του προσφέρει κάτι και πότε όχι και να είναι έτοιμο να επέμβει όταν κάποιος ύποπτος επαναλαμβάνει κριτικές για την ίδια κοπέλα.

ΣΩΣΤΟΣ!!!

Επισκέπτης
Κάποιου άλλου μέλους συνεχόμενες κριτικές  επειδή δεν έχουν να προσθέσουν κάτι είναι περιτές και κουραστικές.. Τι διαφορά έχει αν την πρώτη φορά την πήρε πρώτα ιεραποστολικά και μετά λωτό και την δεύτερη πρώτα από πάνω και μετά από κάτω.

Ακριβώς έτσι.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Ας το υπογραμισω αλλη μια φορα για να καταλαβεις τι εγραψα και τι εννοουσα. Οτι δηλαδη οι συνεχεις περιορισμοι θα κουρασουν τα μελη με αποτελεσμα να χαθει το ενδιαφερον για κριτικες, σχολιασμους κτλ.
Αυτο μονο. Δεν ηταν προσωπικη επιθεση. Παραμενω στη θεση μου να μην υπαρχει κανενος ειδους περιορισμος.
Να παραμεινουν τα πραγματα ως εχουν.

Επισκέπτης
Ας το υπογραμισω αλλη μια φορα για να καταλαβεις τι εγραψα και τι εννοουσα. Οτι δηλαδη οι συνεχεις περιορισμοι θα κουρασουν τα μελη με αποτελεσμα να χαθει το ενδιαφερον για κριτικες, σχολιασμους κτλ.
Αυτο μονο. Δεν ηταν προσωπικη επιθεση. Παραμενω στη θεση μου να μην υπαρχει κανενος ειδους περιορισμος.
Να παραμεινουν τα πραγματα ως εχουν.
Ουδέποτε μιλήσαμε για συνεχείς περιορισμούς! Ας μην κάνουμε το τόσο τόοοοσο ως άλλοι δημοσιογράφοι.

Επισκέπτης
Αυτο που θα μπορουσε να γραφεται με μεγαλα γραμματα πανω απο την κριτικη θα ηταν, " το κειμενο αυτο αποτελει μια υποκειμενικη διαπιστωση η τις σκεψεις του γραφοντος και τιποτα παραπανω." Αυτο δεν ειναι αρκετο?
Η υποκειμενικότητα στην εμπειρία με την κάθε κοπέλα είναι αυτονόητη και προφανής.
Κείμενο που να προειδοποιεί τον αναγνώστη για πιθανές βλαβερές συνέπειες ανάγνωσης θεσπίζει η διοίκηση που δεν δύναται η δεν θέλει να καταπολεμήσει την λαίλαπα των στημένων κριτικών.
Άλλοθι αξιοπιστίας χρειάζονται οι στημένες κριτικές του CHEYENE, του pitsirikos1 και των λοιπών διαφημιστών.

Στο τελος δεν θα γραφει κανεις τιποτα γιατι ολοι θα βαρεθουνε και θα σπαστουνε στην τελικη. Αυτο θελουμε?
Οι διαφημιστές θα συνεχίσουν να γράφουν μέχρι δύο για κάθε κοπέλα.
Οι γνήσιοι κριτικογράφοι ούτως η άλλως δεν βάζουν σκοτούρα να γράψουν άνω των δύο κριτικών.Ίσα - ίσα, βλέποντας τον περιορισμό της δράσης των επαίσχυντων διαφημιστών θα ενθαρρυνθούν να γράφουν και να συμμετέχουν προσδίδοντας στον ιστότοπο την χαμένη αξιοπιστία του.

Τα  υποψιασμένα μέλη, σίγουρα κρίνουν και δεν δίνουν βάση στις κριτικές των
CHEYENE,  pitsirikos1 και των λοιπών διαφημιστών.
Επαφίεται στην διοίκηση να προστατεύσει τα ανυποψίαστα μέλη και επισκέπτες.
Και αν η διοίκηση δεν ενδιαφέρεται γι'αυτούς, κανένα πρόβλημα!....
Θα το βρει μπροστά της...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom