Επαναλαμβάνω ήδη χιλιοειπωμένες απόψεις...
Αμ δε που είναι χιλιοειπωμένες. Πρώτη φορά ουσιαστικά κάνεις εξήγηση των καταλογισμών σου.
Από τη φιλονικία σου με την Άντζελα (που τότε σου είχα δώσει δημόσια δίκιο), δεν έπαψες να ασχολείσαι με αυτό. Με δεκάδες ποστ. Και μετά με την καταγωγή των κοριτσιών. Και μετά με τις κριτικές που επαναλαμβάνονται. Και μετά να ποστάρεις στο thread του συγκεκριμένου στούντιο, ενώ παλιότερα ούτε έμπαινες, ούτε ασχολιόσουν με στούντιο. Και ξαφνικά όλως τυχαίως το ζήτημα με τους περιορισμούς.
Αυτό που είχες αναφέρει sarouman είναι ότι από παλιά είχα εμπάθεια με την Άντζελα και το 104. Τουλάχιστον αυτό είχα καταλάβει ότι εννοούσες. Έστω, ας υποθέσουμε ότι εγώ δεν είχα καταλάβει καλά ή εσύ δεν είχες εξηγήσει καλά και ας σταθούμε στο παρόν post μπας και βγάλουμε άκρη.
Λοιπόν κατ' αρχήν να ομαδοποιήσουμε κάποια από τα δεδομένα που δίνεις.
α) Φιλονικία με Άντζελα, καταγωγή κοριτσιών, ποστάρισμα στο νήμα του 104.
β) Ασχολία με στούντιο, ζήτημα περιορισμών.
Έτσι έχουν οι δύο ομάδες που είναι και άσχετες μεταξύ τους.
Περί του α: Μου έδωσες εσύ δημόσια δίκιο για τη φιλονικία μεταξύ εμένα και της Άντζελας. Πάλι καλά αλλά γιατί έπρεπε να είχες ανακατευθεί καν εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος; Ήταν θέμα δύο ανθρώπων που γενικεύτηκε. Είδες κάπου εσύ λήξη του ζητήματος μήπως;
Περί του β: sarouman, είμαι εγγεγραμμένος στο forum εδώ και ένα χρόνο, κριτικές όμως γράφω από τον Ιούνη. Μπαίνοντας στο χώρο των κριτικών λοιπόν, διέκρινε σιγά, σιγά κάποια πράγματα που δεν θεωρούσα σωστά. Τα συζήτησα με συναγωνιστές και είδα ότι και άλλοι συμφωνούσαν μαζί μου και είχαν αναφέρει τα ίδια πράγματα από πιο παλιά. Και ο ίδιος ο Αντισθένης μου είπε ότι οι προτάσεις που έκανα δεν ήταν καινούριες. Λες εμένα μόνο να μου ήρθε η επιφοίτηση; Το forum βρίθει από σκεπτόμενα άτομα ευτυχώς που δεν με έχουν ανάγκη για να κατεβάζουν ιδέες. Συζήτηση στη συζήτηση (γιατί όπως θα έχεις δει έχω την τάση να συζητώ για τα πάντα) λοιπόν, φθάσαμε εδώ που φθάσαμε.
Δε λέω δεν μπορείς να γαμήσεις!
Σου έχω πει ξανά. Όλη αυτή η ενασχόληση σου με τα στούντιο, δίνει την εντύπωση όχι ενός παλιού μανιάτικου (ή της φιλονικίας που λογικά θα είχε ξεθυμάνει) αλλά ότι θες να πηγαίνεις εκεί, αλλά δε μπορείς (?). Και αυτό σου βγάζει όλη την εμπάθεια. Θες για οικονομικούς λόγους? Θες ιδεολογικούς? Δεν ξέρω.
Πόσο πιο απλά και προσωπικά να το γράψω πια?
Έδωσες την αίσθηση ενός ατόμου ορκισμένου εχθρού των στούντιο! Τουλάχιστον σε εμένα.
Οι οικονομικοί με τους ιδεολογικούς λόγους έχουν διαφορετικό αντίκτυπο sarouman.
Αν είναι οικονομικοί οι λόγοι, τότε σημαίνει ότι δεν
μπορώ να πηγαίνω σε στούντιο.
Αν είναι ιδεολογικοί, τότε σημαίνει ότι δεν
θέλω.
Χαοτική διαφορά!
Θα σου απαντήσω! Οικονομικά δύναμαι να επισκέπτομαι στούντιο, αρκετές φορές το μήνα μάλιστα. Αλλά ιδεολογικά δεν θέλω επειδή θεωρώ ότι με κοροϊδεύουν. Εφόσον νιώθω ότι κάτι με κοροϊδεύει δεν θα το καυτηριάσω; Αμ δε! Θα του χώσω τα εξ' αμάξης κι ακόμα περισσότερα. Πρόσεξε όμως sarouman μια ειδοποιό διαφορά. Ό,τι κι αν έχω πει, πάντα έφερνα επιχειρήματα. Ακόμη και στο πρώτο εκείνο μεγάλο post με τις απόψεις μου κατά των στούντιο τις έθεσα προσωπικά σ' εσένα γιατί μαζί είχαμε κάνει τη συζήτηση. Το post μου ξεκινά με παράθεση δικού σου και τελειώνει αναφέροντας το όνομά σου. Αν απλά είχα μια ανυπόστατη εμπάθεια, θα πεταγόμουν και θα εκτόξευα δεξιά κι αριστερά άκυρες προσβολές και βρισιές. Καμία σχέση όμως. Πάντα με επιχειρήματα στο πόδια κάθε ευφυούς ανθρώπου να τα διαψεύσει. Προς το παρόν μόνο αποδοχή έχουν δει όμως.
Δεν μπορώ να σχολιάσω τις προθέσεις (αυτές που βλέπω εγώ ως πιθανές προθέσεις) ενός μέλους με βάση τα γραφόμενα του? Θεωρείται προσβολή?
Δε καταλαβαίνω τι εννοείς προσβολές. Η μη συμμετοχή μου γενικά στο διάλογο που επιζητούσες διακαώς, θα σημαίνει και τη μη προσβολή σου? Να σταματήσω να ποστάρω καλύτερα? Τι λες?
Δεν είπα αυτό. Απλά στο προηγούμενο post με κατηγορούσες με μπηχτές χωρίς να εξηγείς. Αυτό ήταν προσβλητικό. Αυτά που είπες τώρα, έπρεπε να τα είχες πει νωρίτερα.
Εν τω μεταξύ για τους προμότορες δεν λέει κανένας.
ΟΣΟΙ ΕΓΕΙΡΑΤΕ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΦΟΡΜΗ ?
ΟΙ ΠΡΟΜΟΤΟΡΕΣ?
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ?
Ή απλά πετάμε λάσπη σε παλιά μέλη που δεν μπορούμε να κάνουμε ότι αυτοί? Επειδή ο Cheyenne μπορεί και γαμάει σε όλα τα στούντιο, με αυξημένη συχνότητα, και οι υπόλοιποι δεν μπορούμε τι σημαίνει?
Θα μας ικανοποιούσε η φίμωση του? Θα καταλάγιαζε μέσα μας η ζήλεια της Αλεπούς?
Πόσο πιο απλά να το γράψω πια?
Αυτό που λέω εγώ και άλλοι συναγωνιστές και όπως παρατήρησε και πριν ο Παιχτούρας, είναι ότι συνεχής επανάληψη κριτικών για την ίδια κοπέλα, μεταβάλλει τον κριτικογράφο σε διαφημιστή, ασχέτως αν γίνεται με δόλο ή όχι. Για δες και τον n.smirni76! Περισσότερες συνευρέσεις από τον οποιονδήποτε είχε τη χρονιά που μας πέρασε. Γύρω στις 200 συγκεκριμένα σε μπουρδέλα και μασατζίδικα. Αν ήταν θέμα ζήλειας δεν θα βρισκόταν κι αυτός στο μάτι του κυκλώνα; Αυτός όμως δεν έχει γράψει 15 κριτικές για την ίδια κοπέλα. Εκεί είναι το θέμα μας.
Χίλιες φορές το 'χουμε πει.
Και κάτι άλλο.
Διαβάζω κάποιες απόψεις για περιορισμό του αριθμού των ποστ, λίστα μελών με βάση την επισκεψιμότητα κλπ. ΔΝΤ...Καλά δε φοβάστε όσοι είστε "ο παλιός είναι αλλιώς" ή όσοι θέλετε να γίνετε? Όσοι ποστάρετε βλακείες κάθε μέρα (όχι χαβαλε) και πήξανε τα threads?
Να λοιπόν ένα θέμα..
Περιορισμός στις κριτικές? Περιορισμός γενικά στο σαιτ. Σε όλα.
Αλλιώς θα ξαναποστάρω πάλι για τις προθέσεις "των εγειρόντων το ζήτημα κριτικές". Όσο μου δίνεται το δικαίωμα φυσικά...όσο προλαβαίνω φυσικά....και όσο δε προσβάλλεστε φυσικά...
Καλά, ας ξεμπερδεύουμε με ένα θέμα και μετά ας συζητήσουμε ό,τι άλλο θέλετε.
Προσωπικά με εφήνει αδιάφορο ο αριθμός τον post πάντως.
Προσοχή! Ενώ πληκτρολογούσατε, 31 νέα μηνύματα δημοσιεύθηκαν. Ίσως θα θέλατε να αναθεωρήσετε την απάντησή σας.