Νέα

Περί κριτικών για μπουρδέλα/στούντιο (προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αργόσχολος σήμερα, έκανα αναδρομή στη μέχρι τώρα συζήτηση.
Μετρησα  52 συμμετάσχοντες στο παρόν θρεντ.
Από αυτούς οι 22 (λιγότερο από τους μισούς) δήλωσαν σαφώς την θέση τους.
Οι άλλοι σχολίασαν με διάφορους τρόπους χωρίς ρητά εκφρασμένη θεση, πράγμα που δεν στερεί από ενδιαφέρον τα λεγόμενά τους.

Από τους 22:
13: Ναί στον περιορισμό
9: Όχι στον περιορισμό.
,
ΕΞΗΓΗΣΗ: Παίζει η περίπτωση  κάτι να μου έχει ξεφύγει , αλλά, ελπίζω, όχι σε ποσοστό ικανό να στρεβλώνει το αποτέλεσμα.

Συμπέρασμα δικό μου: Υποθέτω ότι, πέραν των 30 που δεν πήραν ρητά εκφρασμένη θέση, υπάρχουν αρκετοί παραπάνω που διάβασαν όλο ή μέρος του θρεντ, χωρίς να ποστάρουν. Για να μην εκφραστούν, συμπεραίνω (χωρίς βέβαια να το ξέρω) ότι δεν τους ενδιαφέρει. Τουλάχιστον δεν τους ενδιαφέρει τόσο όσο να αισθανθούν την ανάγκη να παρουν θέση.
Στο σύνολο των μελών του σάιτ, αλλά και στο σύνολο των μελών με τακτική παρουσία στο σάιτ, αυτοί που τοποθετήθηκαν (θετικά και αρνητικά) ήταν ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Τώρα θα αναγκαστώ να ξαναποστάρω…

Όσον αφορά αυτά που έγραψε ο FANTOM.
Πιστεύω όλοι έχουν δικαίωμα να γράφουν οποιαδήποτε κριτική,  όσες φορές επιθυμούν. Το πώς θα κριθεί αυτή, είναι δουλειά του αντμιν και των μελών. Το ότι θεωρώ μια κριτική για στούντιο περισσότερο αξιόπιστη από κάποιον που είναι στουντιάκιας και λιγότερο από κάποιον που δεν είναι … δε βλέπω που είναι το μεμπτό. Αφού είναι το αντικείμενο του ! (1)

Από τα γραφόμενα πάντα! (μπορεί να έχεις γαμήσει στα μισά στούντιο της Ελλάδας και απλά να μην το αναφέρεις, δεν ξέρω).
Πως θες να δω, εγώ ή κάποιος που ψάχνει πληροφορίες, μια κριτική τέτοια?
Ή αν έγραφα εγώ μια κριτική για cg (που δεν έχω ιδέα..έχω να πάρω cg από τα γενέθλια μου στο φοιτητηλίκι μου) πως θα το έβλεπες?
Αν πήγαινε πχ ο Ροκαβλόν και έκανε σπέσιαλ αυταρχικό στο Φ104 και έγραφε κριτική μετά… πως θα το έβλεπα εγώ?

Φυσικά και είναι από τις πιο καλογραμμένες κριτικές που έχω διαβάσει, νομίζω στις 5 πρώτες ever. Και φυσικά είσαι παλιο και τιμημένο μέλος. Και δεν έχεις ποστάρει πολύ, το οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα (σε σχέση με άλλους).

Τη Σταυροφορία, κατά τη γνώμη μου, έχει ξεκινήσει ο Ροκαβλον (ως άλλος Δάνδολος)  :grin: , τυφλωμένος και αυτός από την εμπάθεια του για το Φ104 (από βεντέτες κλπ) όπως ο Δόγης τυφλωμένος οργάνωσε τη Σταυροφορία που εξόκειλε του σκοπού της. Φυσικά δεν αμφισβητείται η ευφυΐα και στους δυο.  :)

Τα κέρδη είναι η ικανοποίηση του πληγωμένου εγωισμού και η ματαιοδοξία πως ότι εφόσον δεν μπορώ εγώ… να μην μπορεί και άλλος! (γνώμη μου!)
Τα γνωστά σταφύλια της Αλεπούς, που του κοπανάω συνέχεια.

Δικαίωμα σου να γράψεις όσες κριτικές θέλεις για ότι θες. Δε σε καταλόγισα ως μη έγκριτο κριτικογράφο, και ποιος είμαι εγώ άλλωστε.

Αλλά για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.
- Ο περιορισμός των κριτικών για τα στούντιο (γιατί για αυτό πρόκειται) ξεκίνησε από άτομα (και υποστηρίχτηκε - πιο ένθερμα, για να μην παρεξηγηθώ -  από άτομα) που ούτε είναι στουντιάκηδες ούτε έχουν την πρόθεση να επισκεφτούν στούντιο.
- Το θέμα ξεκίνησε από άτομα που έχοντας το αίσθημα της ανικανοποιήτου συνεύρεσης μέσα από τις κριτικές τους, θέτουν περιορισμούς στην παιδική χαρά των υπόλοιπων. (γνώμη μου!)
- Το θέμα ξεκίνησε αορίστως… χωρίς ακόμα να κατονομαστούν οι προμότορες, να ξεμπροστιαστούν οι μουφες κριτικές, να γίνουν «συλλήψεις».

Όσο για την κριτική επιτροπή που ανέφερες… εγώ δεν ήμουν ποτέ υπέρ των περιορισμών, ακόμα και σε κριτικές που δε γράφουν μία λεπτομέρεια για την κοπέλα ή για τη συνεύρεση!
Είμαι υπέρ του σωστού φιλτραρίσματος και της αποδοκιμασίας τους από τα μέλη. ΑΛΛΟ το να μη θεωρώ αξιόπιστη μια κριτική με βάση τα δικά μου κριτήρια (αλλά θέλω να τη δω, να τη διαβάσω πριν σβηστεί) και ΑΛΛΟ να βάζω περιορισμούς στο να μη γράφονται κριτικές.

Αν θες κριτικές επιτροπές… δες στους απέναντι (όπως γίναμε…).
Ο Ροκαβλον κάνει για Κωστόπουλος…  :grin:

(1)  όπως πχ ο Cheyenne..! Γιατί να φοβόμαστε 10 κριτικές για την ίδια κοπέλα από ένα μέλος που έχει εμπειρίες από όλα (ΟΛΑ) τα στούντιο της Αθήνας! Αυτό και μόνο τον καθιστά αξιόπιστο. Ποια άλλα διαπιστευτήρια θέλουμε!  :rockon:
Και φυσικά θα αναπτυχθεί σχέση μεταξύ κοπέλας – πελάτη όταν βλέπει ότι την προτιμάς περιοδικά, ή την έχεις προτιμήσει στο παρελθόν. Και ευτυχώς λέω εγώ. Γιατί θέλω καλύτερες υπηρεσίες όταν δίνω συνέχεια τα λεφτά μου σε κάποια, σε σχέση με κάποιον άλλον που είναι κομήτης! Έτσι δε λειτουργεί γενικά η αγορά?

Επισκέπτης
Στο σύνολο των μελών του σάιτ, αλλά και στο σύνολο των μελών με τακτική παρουσία στο σάιτ, αυτοί που τοποθετήθηκαν (θετικά και αρνητικά) ήταν ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ.
Μην ξεχνάς φίλε jopino ότι και αυτοί που γράφουν κριτικές είναι ελάχιστοι σε σχέση μ' αυτούς που τις δέχονται παθητικά :(

Επισκέπτης
Σωστά.
Αναρρωτιέμαι αν θα μπορούσε, ανα εξάμηνο ή έτος ή όπως αλλοιώς, να βγάνει αριθμός κριτικών και κριτικογράφων.
Επίσης πόσοι εγγεγραμένοι στο σάιτ έχουν ενεργή παρουσία.

Επισκέπτης
Τη Σταυροφορία, κατά τη γνώμη μου, έχει ξεκινήσει ο Ροκαβλον (ως άλλος Δάνδολος)  :grin: , τυφλωμένος και αυτός από την εμπάθεια του για το Φ104 (από βεντέτες κλπ) όπως ο Δόγης τυφλωμένος οργάνωσε τη Σταυροφορία που εξόκειλε του σκοπού της. Φυσικά δεν αμφισβητείται η ευφυΐα και στους δυο.  :)
Μου έχεις αναφέρει ξανά ότι εξ' αρχής είχα μια εμπάθεια με το 104 και την Άντζελα.
Κι αυτό συμπεραίνεται από που; Για δείξε μου ένα post μου πριν τη φιλονικία που είχα με την Άντζελα όπου διαφαίνεται κάτι τέτοιο.

Τα κέρδη είναι η ικανοποίηση του πληγωμένου εγωισμού και η ματαιοδοξία πως ότι εφόσον δεν μπορώ εγώ… να μην μπορεί και άλλος! (γνώμη μου!)
Τα γνωστά σταφύλια της Αλεπούς, που του κοπανάω συνέχεια.
Δηλαδή δεν μπορώ να γαμήσω; Δεν έχω λεφτά να πάω σε στούντιο; Τι εννοείς τέλος πάντων;

- Το θέμα ξεκίνησε από άτομα που έχοντας το αίσθημα της ανικανοποιήτου συνεύρεσης μέσα από τις κριτικές τους, θέτουν περιορισμούς στην παιδική χαρά των υπόλοιπων. (γνώμη μου!)
Για δείξε μου σε παρακαλώ που φαίνεται κάτι τέτοιο στις συνευρέσεις μου μέσα από τις κριτικές μου :think:

Μπορείς να απαντήσεις με σαφήνεια σε κάποια από τις ερωτήσεις μου ή ο μόνος τρόπος "διαπραγμάτευσης" που σου απέμεινε είναι η καταφυγή σε προσβολές;

Σ' όλα τα υπόλοιπα σου έχω απαντήσει κατ' εξακολούθησιν. Το να το κάνω εκ νέου έχει λιγότερο νόημα ακόμη κι από μια δωδέκατη κριτική...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Οι κριτικες απο μελη στο σαιτ που ειναι εξακριβωμενα μελη δν με ενοχλουν. Οι κριτικες απο τους κομητες με ενοχλουν! Που γραφουν μια και εξαφανιζονται μετα...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Βρε καρντασια δν εχει νοημα η αντιπαραθεση. Θαψτε το τσεκουρι του πολεμου και παμε να τα σπασουμε στη φυλης! Και συ βρε γιατρε μην παιρνεις φωτια με το παραμικρο!

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
403 κριτικες σε 3 χρονια δηλαδη 20.000 ευρω.....η κασσανδρας πρεπει να μετονομαστει σε τσεγιεν στριτ.

για υπαλληλος σε ελληνικο εργοστασιο μια χαρα σε βρισκω....

σκεφτομαι να γυρισω μονιμα ελλαδα γιατι εδω στην ολλανδια ειμαστε ακομα χαμηλομισθοι...!!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
κουκουρουκου  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
[...]
για τα υπολοιπα συμφωνω και εχω πει οτι ο κριτικος που γραφει τα σωστα στο τελος σιγουρα καπου θα γινει δυσαρεστος και ισως και εξοβελιστεος και ανεπιθυμητος απο καποιους χωρους και μαγαζια...το εχω υποψην μου και γω προσωπικα και δεν θελω να επεκταθω, αλλα ξερεις πολυ καλα πως απο οπου εγινα αναγνωρισιμος για λογους προσωπικης αξιοπρεπειας αυτοεξοριστηκα για να μην γινω ουτε προμοτορας αλλα και γιατι δεν ειμαι σκουπιδι για να με πεταξουν αυτοι πρωτοι εξω

Αυτό δείχνει ήθος!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ποσο θα θελα και γω να γαμαω στα στουντιο, αλλα δεν εχω λεφτα..

μπουχουχουχουυυυ  :'( :'( :'( :'( :'(

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Το οτι εχω γραψει 15 κριτκες για μια κοπελα το θυμασαι.
Το οτι τις εχω γραψει ομως μεσα σε 3 χρονια το ξεχνας.Συμπεραινω επιλεκτικα.....
Δηλαδη 5 τον χρονο.
15 για μια κοπελα σε συνολο 403 κριτικων.
Για μια κοπελα που και η δικη σου κριτικη δεν ειναι πολυ διαοφρετικη απο τις δικες μου.
Προφανως ομως Θα εχεις και εσυ τους λογους σου,που συνεχιζεις και επιμενεις
Συνεχιζω και επιμενω..... γιατι ΕΓΩ γραφω κριτικες και ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.... ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ!!!....Για την συγκεκριμενη εργαζομενη εχω παει μαζι της... πολλες επισκεψεις...αλλα μια κριτικη εγραψα μονο... για να ενημερωθουν οι συναγωνιστες μου(οπως και εγω ενημερωνομαι απο καποιους που εμπιστευομαι πλεον)!!!..Οπως και με αλλα τεσσερα στουντιοκοριτσα που ειμαι τακτικος πελατης....μια κριτικη εχω γραψει ΜΟΝΟ, ΓΙΑ ΚΑΘΕΜΙΑ ΤΟΥΣ!!...Εσυ γιατι μας γραφεις πολλες, για την ιδια???...Και οχι μονο για την συγκεκριμενη...αλλα και σε αλλες το κανεις και γραφεις παραπανω των τριων κριτικων!!!...Και τις περνας και στα αλλα δυο αντιστοιχα forum??..Ποιος ο λογος, αφου εισαι ρομαντικος ανθρωπος...οπως ισχυριζονται οι φιλοι σου..καθοτι εγω, δεν σε ξερω προσωπικα για να εκφερω αποψη...να γραφεις πολλες κριτικες για καποιες εργαζομενες???....Αλλο κριτικη και αλλο εμπειρια..μην τα μπερδευεις!!!...Δικαιολογημενα εισαι στο ματι του κυκλωνα!!!.Και να μην εισαι διαφημηστης, οπως σου καταλογιζουν αρκετοι συναγωνιστες......εγω σου λεω οτι δεν εισαι!!...Αντε αποδειξε το, τωρα ομως!!!...Το χειροτερο ομως ειναι, οτι με το συστημα σου.....δεχεται χτυπημα ο θεσμος των κριτικων!!!...Προσωπικα εμενα, δεν με νοιαζει και οπως βλεπεις εχω σταματησει πλεον, να ασχολουμαι με αντιπαραθεσεις!!!Ας κρινουν οι συναγωνιστες και οι υπευθυνοι του διαδικτυακου αυτου χωρου, που μας φιλοξενει...ποιο ειναι το σωστο!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Επισκέπτης
403 κριτικες σε 3 χρονια δηλαδη 20.000 ευρω.....η κασσανδρας πρεπει να μετονομαστει σε τσεγιεν στριτ.

για υπαλληλος σε ελληνικο εργοστασιο μια χαρα σε βρισκω....

σκεφτομαι να γυρισω μονιμα ελλαδα γιατι εδω στην ολλανδια ειμαστε ακομα χαμηλομισθοι...!!!
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Ρε παιδια τι στοχοποιησατε τον τσεγιεν? Κανετε λαθος παντως. Τον εχω γνωρισει απο κοντα και ειναι υπεροχος ανθρωπος! Οσξ για τα λεφτα δικα του ειναι,δν τα εκλεψε απο κανενα! Και να ξερατε τι ωρες δουλευει

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Επαναλαμβάνω ήδη χιλιοειπωμένες απόψεις...

Από τη φιλονικία σου με την Άντζελα (που τότε σου είχα δώσει δημόσια δίκιο), δεν έπαψες να ασχολείσαι με αυτό. Με δεκάδες ποστ. Και μετά με την καταγωγή των κοριτσιών. Και μετά με τις κριτικές που επαναλαμβάνονται. Και μετά να ποστάρεις στο thread του συγκεκριμένου στούντιο, ενώ παλιότερα ούτε έμπαινες, ούτε ασχολιόσουν με στούντιο. Και ξαφνικά όλως τυχαίως το ζήτημα με τους περιορισμούς.

Δε λέω δεν μπορείς να γαμήσεις!
Σου έχω πει ξανά. Όλη αυτή η ενασχόληση σου με τα στούντιο, δίνει την εντύπωση  όχι ενός  παλιού μανιάτικου (ή της φιλονικίας που λογικά θα είχε ξεθυμάνει) αλλά ότι θες να πηγαίνεις εκεί, αλλά δε μπορείς (?). Και αυτό σου βγάζει όλη την εμπάθεια. Θες για οικονομικούς λόγους? Θες ιδεολογικούς? Δεν ξέρω.
Πόσο πιο απλά και προσωπικά να το γράψω πια?
Έδωσες την αίσθηση ενός ατόμου ορκισμένου εχθρού των στούντιο! Τουλάχιστον σε εμένα.

Δεν μπορώ να σχολιάσω τις προθέσεις (αυτές που βλέπω εγώ ως πιθανές προθέσεις) ενός μέλους με βάση τα γραφόμενα του? Θεωρείται προσβολή?

Δε καταλαβαίνω τι εννοείς προσβολές. Η μη συμμετοχή μου γενικά στο διάλογο που επιζητούσες διακαώς, θα σημαίνει και τη μη προσβολή σου? Να σταματήσω να ποστάρω καλύτερα? Τι λες?

Εν τω μεταξύ για τους προμότορες δεν λέει κανένας.
ΟΣΟΙ ΕΓΕΙΡΑΤΕ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΦΟΡΜΗ ?
ΟΙ ΠΡΟΜΟΤΟΡΕΣ?
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ?

Ή απλά πετάμε λάσπη σε παλιά μέλη που δεν μπορούμε να κάνουμε ότι αυτοί? Επειδή ο Cheyenne μπορεί και γαμάει σε όλα τα στούντιο, με αυξημένη συχνότητα, και οι υπόλοιποι δεν μπορούμε τι σημαίνει?
Θα μας ικανοποιούσε η φίμωση του? Θα καταλάγιαζε μέσα μας η ζήλεια της Αλεπούς?
Πόσο πιο απλά να το γράψω πια?

Και κάτι άλλο.
Διαβάζω κάποιες απόψεις για περιορισμό του αριθμού των ποστ, λίστα μελών με βάση την επισκεψιμότητα κλπ. ΔΝΤ...Καλά δε φοβάστε όσοι είστε "ο παλιός είναι αλλιώς" ή όσοι θέλετε να γίνετε? Όσοι ποστάρετε βλακείες κάθε μέρα (όχι χαβαλε) και πήξανε τα threads?
Να λοιπόν ένα θέμα..
Περιορισμός στις κριτικές? Περιορισμός γενικά στο σαιτ. Σε όλα.
Αλλιώς θα ξαναποστάρω πάλι για τις προθέσεις "των εγειρόντων το ζήτημα κριτικές". Όσο μου δίνεται το δικαίωμα φυσικά...όσο προλαβαίνω φυσικά....και όσο δε προσβάλλεστε φυσικά...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
καποιος με στοχοποιει :huh:δεν θα περασει ετσι :tickedoff:παω στο σπαμ να δωσω ορκο τιμης εναντιον του :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom