Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Υπάρχει κάποιος που να είναι πιστός σε μια μακροχρονια σχεση? Το κερατο ειναι δεδομενο?

Αν θες διάβασε στην κατηγορία σεξ...

το θέμα έχει χιλιοσυζητηθεί σε πολλά threads π.χ.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
η πραγματική ερώτηση είναι
"μήπως είσαι μαλάκας;;;"

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
αν δεν μου πεις πως θα μάθω?τι ειναι αυτό λοιπόν?
Αστο αυτό ειναι advanced techniques...
Να σε ρωτήσω όμως εγώ το άλλο...
Το ότι με παρτούζωσε μαζί με την κολλητή της πιάνει ως κέρατο? και αν ναι κατά ποιανού...?

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Για να εισαι πιστος πρεπει να υπαρχουν καποιες προυποθεσεις. Διευκρινιζω, οτι μιλαω για σεξουαλικη πιστη. Πρεπει λοιπον (κατα την αποψη μου), σεξουαλικα να φερεσαι στο "ετερον ημισυ" με τετοιον τροπο,ωστε συνεχως να εξαπτεις την σεξουαλικοτητα του και να την ανεβαζεις σε νεα επιπεδα. Αυτο ανεβαζει και τους δυο και τους φερνει πιο κοντα (αν δεν υπαρχουν αλλα προβληματα). Παραλληλα, δινει δυναμικη στη σχεση και γεννα νεες προοπτικες. Αν μπορεις μεσα στη σχεση να λειτουργεις φαντασιωσικα και να απολαμβανεις τους καρπους της ερωτικης σου "προσπαθειας",τοτε δεν εχεις κανενα λογο να κοιταξεις αλλου. Σκεφτεσαι οτι επιτελεις ωραιο και μεγαλο "εργο" και αυτο σε καλυπτει. Την ιδια στιγμη η αμφιδρομη ικανοποιηση,βοηθαει τη σχεση και σε αλλους τομεις. Δυστυχως,γνωριζω ατομα, που εχουν την ηλιθια εντυπωση,οτι αν φερθουν προστυχα στη σχεση τους σε σεξουαλικο επιπεδο,θα δειξουν οτι δε τη σεβονται.Ουτε προστυχα τσιμπουκια,ουτε κωλους,ουτε τιποτα... Τραγικες υπαρξεις... Προσπαθω να τους μεταπεισω (με ζηλο παλαιοτερα,με απλη αναφορα της αποψης μου πλεον) και να τους βαλω στο δρομο της αρετης! Ομως συχνα φοβουνται. Ασχημο πραγμα ο φοβος. Πολλες φορες σου στερει, αυτο που πραγματικα σου αξιζει... Εν κατακλειδι (και για να μην το κουραζω),πιστευω οτι ειναι στο χερι του καθενος να ειναι και να περνα καλα,οντας πιστος, οταν μπορει να ικανοποιει τα σεξουαλικα του απωθημενα με την εκαστοτε συντροφο. Και αυτο το θεωρω ομορφο...

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Εγω πάντως ανήκω στην κατηγοριά του τρίτου προσωπου. Δε ξερω αν ειναι τυχη ή ατυχία αλλα όλο παντρεμένες ή γκόμενες με σχέση μου κάθονται. Κρίνοντας από αυτό πιστεύω ότι ελάχιστοι είναι πιστοί στη σχέση τους

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Όχι δεν ειμαι. Είμαι πολύ αδύνατος χαρακτήρας και όποια μου τη πέσει πάω μαζί της.
Χώρια τα στούντιο και τα μπουρδέλα

perpetouas

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
10
ρε μηπως μπήκα σε λάθος σαιτ; τι ερωτηση ειναι αυτή στον συγκεκριμένο χώρο; :think: :think:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
κανέναν κώλο φαντάζομαι...
[/quote]
και το υπόλοιπο τεμάχιο στρίππερ

Ed

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ως τώρα είμαι πιστός σεξουαλικά...αλλά το θέμα είναι τι εννοούμε και ως απιστία. Πχ πάντα φλερτάρω αν δεν είναι μπροστά η κοπελιά μου. Απλά το κάνω για το παιχνίδι αλλά δεν έχω προχωρήσει ποτέ παραπάνω. Ούτε καν φιλάκια δλδ. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι γενικά τις αποφεύγω τις σχέσεις και για να κάνω μία πρέπει να είμαι τρελός και παλαβός μαζί της. Και επιπλέον δεν έχω κάνει και πολύ μεγάλες σχέσεις. Μάξιμουμ 3 χρονάκια ως τώρα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ρε μηπως μπήκα σε λάθος σαιτ; τι ερωτηση ειναι αυτή στον συγκεκριμένο χώρο; :think: :think:

Απλα μπερδευτηκε το κοριτσακι....Ηθελε να  κλικαρει κοσμοπολιταν....
Και τουs το λεμε καθε μερα.....Μην βαζετε το site στα favorites....
Γιατι αλλο πατανε κι αλλο θελουν να βγει...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Συνεχεια βλέπω ζευγάρια να χωρίζουν για επαιξε κερατωμα.Πλεον εχει γινει δεδομενο σε γαμους μα και στις σχεσεις.Υπάρχει κάποιος που να είναι πιστός σε μια μακροχρονια σχεση?Το κερατο ειναι δεδομενο?Ειχατε ποτε καμία σχεση σταθερη που να μην πηγατε με αλλη γκόμενα?

χαχαχαχαχαχαχα
τι ρωτας? δεν βλεπεις που βρισκεσαι? *P

τ αγορακια *οχι ολα* ιν χιαρ δεν θεωρουν οτι το να πανε με επαγγελματιες ειναι απιστια
ειναι απλα χομπυ
το οποιο φυσικα ποτε δεν αποκαλυπτουν στη γυναικα τους
αυτη νομιζει οτι πανε κ παιζουνε κρικετ *P

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Είμαι πιστός σε όλες μου τις σχέσεις, δεν ξεχωρίζω καμία, τις μεταχειρίζομαι όλες ισότιμα.

[size=28pt]الله أكبر[/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom