Για εμένα τα πράγματα είναι απλά! Πάντα προσπαθώ μέσα από την σχέση μου να τα κάνω ΟΛΑ με την κοπέλα μου. Και όταν λέω ΟΛΑ το εννοώ. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ταμπού και απωθημένα. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει και σεξουαλική πληρότητα αλλά και ποικιλία!!!Άρα έλλειψη διαθέσεως προς αναζήτηση κάτι διαφορετικού. Αν όλοι λειτουργούσαν με αυτόν τον τρόπο πραγματικά τα φαινόμενα του κέρατου θα ήταν περιορισμένα. Δυστυχώς από την μικρή μου εμπειρία βλέπω κάτι εντελώς διαφορετικό. Πολλοί/πολλές δοκιμάζουν αυτό το κάτι άλλο (το μεζεδάκι) με έντονη την έλλειψη φαντασίας, διαθέσεως, εντελώς ξενέρωτο γαμήσι και έτσι μένουν με το ανικανοποίητο και την αναζήτηση κάποιου/κάποιας άλλης που θα τους ικανοποιήσει. Αυτοί/ες πάντα θα αναζητούν το κάτι άλλο μην έχοντας συνειδητοποιήσει το πρόβλημα.
Μικρός δευτεροετής φοιτητής τα είχα με μία κοπέλα η οποία ήταν μεγαλύτερη από εμένα με ευρύτατο κύκλο γνωριμιών και γκόμενων, είχε πάει με πολλούς. Εγώ τότε σχετικά άπειρος. Και φτάνει η ώρα που κάνουμε σεξ. Παίδες τι έμπειρη και μαλακίες από τα πιό ξενέρωτα γαμήσια που έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου...Όσο και αν σας φαίνεται απίθανο η έμπειρη γκόμενα έμαθε να χαίρεται το σεξ με τον άπειρο δεκαεννιάρη φοιτητή. Περίεργο ε; Και από εκεί που έκανε σχέσεις των 3-4 μηνών μείναμε μαζί 3 χρόνια μέχρι που έφυγα!
Ειδικά για τις γυναίκες: Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και του σεξ με τον σύντροφο σας, πάρτε και εσείς πρωτοβουλίες και έχετε φαντασία. Δοκιμάστε τα όλα. Κάντε τον να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του! Και θα τον κρατήσετε για πάντα...Μην δημιουργε^
3;τε προβλήματα από εκεί που δεν υπάρχουν, μην ξενερώνετε τον άνθρωπο που είναι δίπλα σας με τα μη, όχι, δεν πρέπει και τι θα πει ο μαμά, ο κόσμος και όποιος άλλος πούστης να είναι... Δείξτε και πάρτε συναίσθημα ρεεεεεεεε και αφήστε τους εγωισμούς και το δεν του λέω ότι τον γουστάρω για να μην το εκμεταλλευτεί και άλλες τέτοιες παπαριές. Κάντε σχέσεις υγιείς και όχι ψυχανώμαλες και ψυχοφθόρες. Ξυπνήστε και πάψτε να ψάχνετε για ένα πλάσμα της φαντασίας σας που δεν υπάρχει.
ΒΛΑΜΕΝΕΣ