Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.919
- Πόντοι
- 3.656
Μια άλλη εναλλακτική θα ήταν μια απλή μαλακία, ώστε να ρίξει τη λίμπιντο και στο ραντεβού να είσαι χαλαρός.
Εννοείται αυτό.
Μια άλλη εναλλακτική θα ήταν μια απλή μαλακία, ώστε να ρίξει τη λίμπιντο και στο ραντεβού να είσαι χαλαρός.
Όπως τύχει στον καθένα... Δεν νομίζω ότι οι περισσότεροι/περισσότερες(η πλειοψηφία δηλαδή) εκτιμούν έναν έντιμο χαρακτήρα, όσο και να μην το λένε, σε θεωρούν κορόιδο.Εδώ μέσα σίγουρα. Στην έξω ζωή δεν είμαι σίγουρος...
Tρίχες κατσαρές.Όπως τύχει στον καθένα... Δεν νομίζω ότι οι περισσότεροι/περισσότερες(η πλειοψηφία δηλαδή) εκτιμούν έναν έντιμο χαρακτήρα, όσο και να μην το λένε, σε θεωρούν κορόιδο.
Γνώμη μου, και στην έξω ζωή το ίδιο ισχύει πραγματικά, τουλάχιστον από τις δικές μου εμπειρίες(αυτοί που δεν νοιάζονται για αισθήματα, πάντα είχαν πολλές/περισσότερες επιτυχίες με τις γυναίκες, αν κρίνω από κολλητούς στο παρελθόν). Δυστυχώς, δεν μπορώ να αλλάξω χαρακτήρα πλέον, είναι κάτι που έπρεπε να γίνει από παιδί ή τουλάχιστον, έτσι να με μάθουν-κατευθύνουν.
Aν δεν έχουν αισθήματα δεν τους αξίζει τίποτα περισσότερο από ο,τι έχουν.Δηλαδη τίποτα.Πώς και έτσι, ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο; Τα περισσότερα μέλη εδώ, και μάλλον είναι και κοινή γραμμή που ακολουθείται πλέον(έστω ανεπίσημα) ωρύονται κατά των ανδρών με αισθήματα.
Ρομαντικοί λες εσύ; "Αγαπούληδες" και ντροπή του ανδρικού πληθυσμού, τους λένε, χαλάνε και την... πιάτσα...αν είναι δυνατόν(αλλιώς, οι σούπερ-ντούπερ γαμήκουλες θα ήταν παντοδύναμοι, αν δεν ήταν οι "αγαπούληδες".
Με άλλα λόγια, οι αγαπούληδες είναι η μόνιμη δικαιολογία για οτιδήποτε στραβό στην καθημερινότητα των σούπερ-ντούπερ γαμιάδων των πέντε ηπείρων και των επτά θαλασσών-από τα μουνολίβαδα των πρώην σοβιετικών δημοκρατιών, έως την Λατινική Αμερική και την Ασία, που ταξιδεύουν οι υπέρ-γαμιάδες, ελέω των αγαπούληδων και της ζημιάς αυτών στον χαρακτήρα της γυναίκας-).
Ελπίζω μόνο να μην συμφωνείς σε ο,τι λένε μόνο και μόνο για μην τις κακοκαρδισεις...σε σέβονται πιο πολύ αν έχεις την δικιά σου γνώμη και όχι αν σε κάνουν ο,τι θέλουν.Είσαι καλός ακροατής προφανώς
ναι..Είσαι καλός ακροατής προφανώς
σε αλλα συμφνωνώ σε άλλα διαφωνώ... προφανώς και έχω τη δική γνω΄μη...χαχαχ...άλλο θέλω να πω: ότι κοπέλες που γνωρίζω μιλάνε πολύ ( σε αντιδιαστολή με τον φίλο που είπε ότι αν δεν μιλάει ο ίδιος, η κουβέντα με τις κοπέλες κολλάει..)Ελπίζω μόνο να μην συμφωνείς σε ο,τι λένε μόνο και μόνο για μην τις κακοκαρδισεις...σε σέβονται πιο πολύ αν έχεις την δικιά σου γνώμη και όχι αν σε κάνουν ο,τι θέλουν.
Σωθηκες!!!σε αλλα συμφνωνώ σε άλλα διαφωνώ... προφανώς και έχω τη δική γνω΄μη...χαχαχ...άλλο θέλω να πω: ότι κοπέλες που γνωρίζω μιλάνε πολύ ( σε αντιδιαστολή με τον φίλο που είπε ότι αν δεν μιλάει ο ίδιος, η κουβέντα με τις κοπέλες κολλάει..)
η αλήθεια είναι ότι έχω δεχτεί πολύ πρήξιμο κατά περιόδους... άρα κάτι που θα ήθελα από τις γυναίκες είναι να μιλάνε λίγο, χωρίς υπερβολές, χωρίς δράματα και να είναι ουσιαστικές σε αυτά που έχουν να πουν, χωρίς να επαναλαμβάνουν τα ίδια...
Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι (ανεξαρτήτως φύλου), αρέσκονται πιο πολύ να γκρινιάζουν για τα προβλήματά τους, παρά να τα επιλύουν. Σαν αυτό να δίνει νόημα στην ύπαρξή τους.επίσης, όταν αναφέρονται στα προβλήματα τους τα οποία προβάλλουν αρκετά και τα συζητάνε, στο τέλος αν τους προτείνεις λύσεις, να κάνουν κάτι για όσα έχουν πει και να μην αφήνουν τις καταστάσεις να διαιωνίζονται... αλλιώς ποιος ο λόγος για τόση συζήτηση;
συμφωνώ.. νομίζω ότι δεν τολμούν να δώσουν λύση ή να δουν τα πράγματα από άλλη οπτική για διάφορους λόγους... τελικά κινούνται στο ίδιο μοτίβο και στους ίδιους κύκλους...Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι (ανεξαρτήτως φύλου), αρέσκονται πιο πολύ να γκρινιάζουν για τα προβλήματά τους, παρά να τα επιλύουν. Σαν αυτό να δίνει νόημα στην ύπαρξή τους.
Από τη μια ο άντρας έχει την επιλογή του αγοραίου έρωτα.. Αλλά από την άλλη αν θες να κάνεις σχέση τα πράματα δεν είναι τόσο ροδινα.. Η γυναίκαπορει να βρει. Γκομενο την ίδια ημέρα, ο άντρας όχι.. Ο Σαντ μπορεί να μη γουστάρει αγοραιο έρωτα να θέλει να έχει τη γκομενα δικιά του όλη μέρα εγώ το. Καταλαβαινω αλλά πλέον η γυναίκα έχει. Το μαχαίρι και το πεπονι μαζί..
Όποιος κάνει τον σκληρό που δεν χαλαλιζει αίσθημα για γυναίκα είναι σοβαρά διαταραγμένο άτομο ....και υπάρχουν πολλά ανάμεσα μας.Aν δεν έχουν αισθήματα δεν τους αξίζει τίποτα περισσότερο από ο,τι έχουν.Δηλαδη τίποτα.
θα ελεγα οποιος ειναι τυχερος βρισκει καποια με τα λιγοτερα προβληματα...Συμφωνώ,έχω συζησεί και έχω φάει την παστέλα.
Καλύτερα είναι στο να μην συζεις
Ο μόνος λόγος για να συζήσεις με κάποια είναι αν σκοπεύεις να την παντρευτείς, οπότε το κάνεις σαν ένα βήμα πριν.Συμφωνώ,έχω συζησεί και έχω φάει την παστέλα.
Καλύτερα είναι στο να μην συζεις
Ναι, αλλά δεν περιορίζεσαι μόνο σε αυτό. Φίλος συζούσε με τη δικιά του για να του καθαρίζει το σπίτι και να του πληρώνει κανά νοίκιΟ μόνος λόγος για να συζήσεις με κάποια είναι αν σκοπεύεις να την παντρευτείς, οπότε το κάνεις σαν ένα βήμα πριν.
Και πώς πήγε;Ναι, αλλά δεν περιορίζεσαι μόνο σε αυτό. Φίλος συζούσε με τη δικιά του για να του καθαρίζει το σπίτι και να του πληρώνει κανά νοίκι
Μετά από 2 μήνες χωρίσανε γιατί την κεράτωσεΚαι πώς πήγε;