Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Πειραιας ,Γρηγορίου Λαμπράκη 84-86 Good Day

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FOTINI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 269
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα σε εσενα και σε ολους τους φιλους
το προγραμμα ειναι το ιδιο με τα αλλα μαγαζια σε περιμενουμε να δεις τα δικα μας κοριτσια

φωτινουλα την καλημερα μας νασαστε καλα. περασα περιφημα . θα γραψω και την κριτικουλα μου (το λεω  αυτο να προλαβω γκρινιαρηδες)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.782
Πόντοι
3.715
καλημερα σε εσενα και σε ολους τους φιλους
το προγραμμα ειναι το ιδιο με τα αλλα μαγαζια σε περιμενουμε να δεις τα δικα μας κοριτσια

ποια κορίτσια έχεις αύριο δηλαδή;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.795
Πόντοι
46.232
πέρασμα απο το μαγαζί μίας και τόσο καιρό δεν είχα βρει χρόνο για να το επισκεφτώ ,
το μαγαζί βρίσκεται σε κεντρικότατο δρόμο του Πειραιά σε μιά απο τις πολλές παλιές αρχοντικές πολυκατοικίες
που βρίσκονται στον Πειραιά , υποδοχή απο την Ράνια , την ξανθιά ρωσίδα όπου φορούσε ένα μαύρο φόρεμα το οποίο
ήταν πολύ ανοικτό στο μπούστο και δεν άφηνε και πολλά στην φαντασία  κάποιου , δούλευε ακόμα και η Βίκυ
την οποία την έχω τιμήσει δύο φορές και μέσα στο δωμάτιο είναι φωτιά , το σαλόνι μεγάλο αλλά αρκετά λιτό , ξενάγηση
στον χώρο μίας και υπάρχει οικειότητα με τα κορίτσια , διαθέτει δύο δωμάτια και ακριβός ανάμεσα τους υπάρχει το μπάνιο
το ένα δωμάτιο είναι βαμμένο στα πράσινα λογικά για τους παναθηναικούς και το άλλο στα κόκκινα προφανώς για εμάς τους ολυμπιακούς ,
τα δωμάτια είναι πρόσφατα βαμμένα είναι άνετα , στο ένα διαθέτει μάλιστα κρεβάτι με την απαραίτητη τρύπα όπου εφαρμόζει το πρόσωπο ,
λόγω απρόβλεπτου τηλεφωνήματος αποχώρησα  χωρίς να περάσω , αν και η αλήθεια είναι ότι είχα πάει με στόχο να τιμήσω την Αλεξιά ,
αλλά για άλλη μια φορά η μοίρα δεν το ήθελε.... 

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Η Αλεξια εφυγε, ειναι Στουρναρη (Ζανα)

OP
OP
F

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
τα εγκαινια του νεου μαγαζιου θα γινουν την Τεταρτη .

Λεπτομερειες καιγια την  παρουσιαση των καινουργιων κοριτσιων αυριο .

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
Φωτεινη καλημερα

κανα λεπτο πιπινακι θα φερεις , και ποτε , γιατι τελευταια φορα που ηρθα ειδα μπουτοκολαρουδες και ΜΙΛΦ ...

ενημερωσε παραυτα

ευχαριστουμε, ΣΠΠ (συλλογος πιπινιλατρων πειραιως)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Τα εγκαίνια προβλέπουν τα καθιερωμένα???? δοξολογία,αγιασμό,κόψιμο κορδέλλας και μετά δεξίωση???  :rockon: αν ναι,πες τε μου τι ωρα είναι να παραστώ.....
Καλές δουλειές Φωτεινή και πολλά φιλιά!

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Τα εγκαίνια προβλέπουν τα καθιερωμένα???? δοξολογία,αγιασμό,κόψιμο κορδέλλας και μετά δεξίωση???  :rockon: αν ναι,πες τε μου τι ωρα είναι να παραστώ.....

ειδικά αν είσαι κι εσύ, εγώ δεν το χάνω  :o

:grin:

OP
OP
F

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Φωτεινη καλημερα

κανα λεπτο πιπινακι θα φερεις , και ποτε , γιατι τελευταια φορα που ηρθα ειδα μπουτοκολαρουδες και ΜΙΛΦ ...

ενημερωσε παραυτα

ευχαριστουμε, ΣΠΠ (συλλογος πιπινιλατρων πειραιως)
προβλεπω να μας γινεις μονιμος . Τα νεα μας κοριτσια ειναι σε αυτο τον τυπο.

OP
OP
F

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Τα εγκαίνια προβλέπουν τα καθιερωμένα???? δοξολογία,αγιασμό,κόψιμο κορδέλλας και μετά δεξίωση???  :rockon: αν ναι,πες τε μου τι ωρα είναι να παραστώ.....
θα σε περιμενω απο τις 4 το απογευμα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.795
Πόντοι
46.232
να αφήσετε και τίποτα και γι αυτούς που θα έρθουν πιο αργά...  :grin: :grin: :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.795
Πόντοι
46.232
γλυκάκι θα σου αφήσουμε....ποτάκι θα σου αφήσουμε.....για κοψίδια όμως δεν μπορώ να σου υποσχεθω!  :2funny:
γλυκάκι και κοψίδια θα πάρω...ποτάκι ως γνωστών δεν πίνω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom