Υποδοχή από τη Φωτεινή. Κέφι στο μαγαζί, λόγω εγκαινίων. Άφθονο ποτό, καλό φαγητό και αρκετές κοπέλες. Χαιρετισμός στους γνωστούς και καυλάντα με τις κοπέλες.
Χώρος τυπικός, όπως στα περισσότερα μαγαζιά του είδους. Εγώ πέρασα στο δωμάτιο που είναι απέναντι από το κουζινάκι. Ευρύχωρο, με καναπέ, εκτός από το μασαζοκρέββατο και λιτή διακόσμηση. Ντουζ κοινόχρηστο.
Η Βίκυ είναι παλιά γνώριμη από άλλα «λημέρια» του αγοραίου έρωτα. Πλέον, παραδέχεται και η ίδια, ότι έχει χαλάσει το σώμα της, με αποτέλεσμα να έχει πάρει πολλά κιλά. Εμένα δεν μου αρέσουν τέτοια σώματα, αλλά ήθελα να «ξαναθυμηθώ» τις κορυφαίες υπηρεσίες της.
Το μασάζ δεν με ενδιέφερε, οπότε ξεκινήσαμε κατευθείαν με το σεξ. Γλωσσόφιλα και γλύψιμο στις καυλωμένες ρώγες της. Κάθησα στον καναπέ και απόλαυσα την πίπα της. Αργή στην αρχή, με ανέβασμα ρυθμού και gagging, παπάρωμα αρχιδιώνε και ξανά πίπα. Απόλαυση!
Μου φόρεσε το πρώτο προφυλακτικό και ανέβηκε από πάνω μου για χοροπηδητό. Χτυπιόταν ωραία πάνω στο καυλί μου, αλλά εγώ περίμενα, δεν ήθελα να χύσω νωρίς. Σταματάμε, τη βάζω να καθήσει στον καναπέ και την αρχίζω γλυφομούνιασμα. Ταυτόχρονα της έτριβα τις ρώγες στα βυζιά, που είχαν γίνει καρφιά από την καύλα.
Δεύτερο προφυλακτικό και ιεραποστολικό σφυροκόπημα στον καναπέ με γλωσσοφίλιασμα. Εκεί δεν πήγαινε άλλο και τελείωσα. Σύνολο συνεδρίας περίπου 20 λεπτά και κόστος 60 ευρώ για πρόγραμμα 30 λεπτών.
Τσόντα κανονική, αλλά η μικρή πρέπει να χάσει επειγώντος κιλά. Αν σας αρέσουν τα πιασήματα σπεύσατε. Για μασάζ δεν μπορώ να σας πω...