Νέα

Θέλω να γυρίσω στην πρώην μου!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTAS_23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Είναι προβληματικό ότι δεν θέλει να έχεις σχέση με τη ζωή της (η Τουρκάλα)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Είναι προβληματικό ότι δεν θέλει να έχεις σχέση με τη ζωή της (η Τουρκάλα)
ναι αλλα γι αυτο φταιει ο Κωστας που δεν την εκανε να τον σεβαστει.συνηθως οι γκομενες φερνουνε τον γκομενο τους και τον δειχνουνε παντου.δεν ξερω γιατι η Τουρκαλα δεν τον σεβεται?δυστηχως δεν εχω δει κανεναν ουτε τον Κωστα ουτε την Τουρκαλα και δεν μπορω να εχω αποψη.οσο για την Κυπρια που λεει οτι τη βιασε αυτο το λενε ολες οταν γαμιουνται με καποιον για να δικαιολογηθουνε μετα.

Eatme

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μόλις διάβασα το κατεβατό σου, και μάλλον απόρησα πώς άνδρας κάθησε κι έγραψε τόσες ιστορίες! Τέσπα.
Τι βλέπω; Απίστευτη ανωριμότητα όλων των εμπλεκομένων και αισθήματα του κ..λου (συγγνώμη για την έκφραση).

Πάντως, θα έλεγα ότι η Τουρκάλα μάλλον σε θέλει ακόμα, αλλά θέλει να την κυνηγήσεις και να την διαβεβαιώσεις για τα αισθήματά σου - γι'αυτό σου άφησε ανοιχτή πόρτα για επικοινωνία.

peterk

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
Δεδομένα:

Η ιστορία είναι αληθινή
Τη διάβασα ολόκληρη και προσεκτικά

Συμπεράσματα:

Φέρθηκες ανώριμα στην Afeteh
Φέρθηκες σωστά στην Ειρήνη (και λίγα τις έκανες με αυτά που τράβηξες)
Φέρθηκες σωστά στην αεροσυνοδό αλλά δεν μας είπες τι ρόλο παίζει αυτή.

Πόρισμα:

Αν το λέει η καρδιά σου και δεν είναι για εσένα ένα καπρίτσιο έφυγες τώρα για Λονδίνο.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
τι χαζα λετε ρε; τι να γυρισεις στην πρωην σου; κοιτα γυρω σου βρωμαει ο τοπος μουνι ασε το παρελθον

peterk

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
Αν αγαπάει ρε φίλε ας γυρίσει κ ας φάει τα μούτρα του.

Αν δεν φάει δεν θα μάθει.

GOTHIC TEAR

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά δε θέλω να το προσβάλλω το παλικάρι αλλά μου φαίνεται ότι είναι ο νέος Βαρώνος Μινχάουζεν και πρωτοξάδερφος του πινόκιο.Αν δεν υπήρχε το σκηνικό της αεροσυνοδού μπορεί και να τον πίστευα.Με το που της έγραψε της αεροσ. στο χαρτάκι ότι είναι πολύ γλυκιά εκείνη αμέσως τον άρπαξε για χαμούρεμα.Ούτε σε τσόντα δεν τα βλέπεις αυτά.Ελεος!!!! Αν όμως υπάρχει κάποια αλήθεια σε όλα αυτά τότε:                                                                                                                            1)Η τουρκάλα δεν ξέρει τι θέλει(αλλά ούτε και ο φιλαράκος μου φαίνεται)                                                        2)Η Κύπρια είναι  σπασαρχίδω                                                      3)Η αεροσυνοδός πουταναριό ολκής.                                                                        Συμπέρασμα.Ψάξε για άλλη πιο ισορροπημένη,αν βρεις.  :dunno: 

OP
OP
K

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε peterk,stiw 16/8 πάω Manchester αφου έχω εξετάσεις 18/8-28/8.Δεν νομίζω να φέρθηκα στη Τουρκάλα ανώριμα.Εγώ ήμουν ανώριμος,αφού την αγαπούσα τόσο που με είχε δεδομένο και εκεί που μου κανε κακίες για ηλίθιους λόγους δεν αντιδρούσα με πυγμή.Την Κύπρια πιο πολύ την είδα σαν πιθανή διέξοδο από τη σχέση μυο με την Atefeh πιστεύοντας οτι δεν έκανε για μένα.Όμως είδα πόσο σκατά ήταν και κατάλαβα πόσο καλύτερή της ήταν η άλλη.

Κ για την αεροσυνοδό δεν την ήθελα πο΄τε για σχέση.Παρασύρθηκα από την ομορφιά της,κ επειδή μερικοί φίλοι δεν κατανόησαν κάτι με φίλησε στο μάγουλο στο αεροπλάνο κ όχι τίποτα άλλο.Πιο πολύ να εκδικηθώ την Κύπρια ήθελα.Εξάλλου η αεροσυνοδός έχει γκόμενο

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
Λοιπόν αυτό το site μαζεύει τους απίθανους. Κοστας23 κρατάς ημερολόγιο που θυμάσαι τόσες ημερομηνίες? Το φιλάκι στο μάγουλο της αεροσυνοδού πως επηρεάζει την πλοκή του μύθου? Συμφωνώ ότι η ferarri δεν είναι για κυρίες. Τι σπουδάζετε?

OP
OP
K

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Bsc Management στο University of Manchester.Ο μόνος λόγος που ανέφερα τη ferrari δεν ήταν για να πω ότι είχα πλούσιο κορίτσι αλλά να δείξω ότι είναι κακομαθημένη,1 πλουσιοκόριτσο που δεν της χαλάγαν χατίρι και ακόμα και αυτό της πήραν.Τις ημερομηνίες τισ θυμάμαι αφού αφορούν τις μέρες που αρχισα κ τέλειωσα τη σχέση μου με την πρώτη,με τη δεύτερη,και κάποια πικρά γεγονότα.Όλοι δεν θυμούνται ημερομηνίες από συμβάντα που αφορούν χαρακτηριστικές καλές ή κακές στιγμές της ζωής τους;

peterk

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
Κώστα είσαι έτοιμος.

ένας μήνας έμεινε και βουρ για την κατάκτηση της Πόλης.

Μέχρι τότε προσπάθησε να μη τη σκέφτεσαι και πως θα το κάνεις αυτό?

Πάρε μια φίλη σου και πήγαινε διακοπές, προσπάθησε να ρίξεις πήδημα να ξεχαρμανιάσεις και ανέβα πάνω με αυτοπεποίθηση και όχι κλαίγοντας.

Οι γυναίκες σιχαίνονται τα παρακάλια και τις κλάψες (όπως κ εμείς).

Αν θες μπορώ να σου προτείνω και μερικά βιβλία να διαβάσεις μέχρι τότε για να ανέβεις.

OP
OP
K

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Δυστυχως δεν έχω φίλους στην Ελλάδα,ουτε φίλες..Απλά δεν προέκυψε κι ας ξαναημουν φοιτητης για 4 χρόνια μέχρι πριν 1 χρόνο,αφού σπουδάζω για 2ο πτυχίο.Διακοπές δεν θα παώ αφού και διάβασμα έχω που χρωστάω μαθήματα και έχασα 200 ευρώ από τα αεροπορικά τότε που ήταν να πάω Κύπρο και τελικά δεν πήγα.Όλα αυτά ξέρεις γιατί τα περνάω;Γιατί δεν έχω εμπειρίες από σχέσεις.Ποτέ δεν ντρεπόμουν να κάνω κίνηση και να βγω με καμια γκόμενα και να διασκεδάδσω.Όμως η Τουρκάλα ήταν η πρώτη μου σχέση.Και καταλαβαίνεις ότι η απειρία με οδήγησε να τα κάνω σκατά.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
Πάρε μια φίλη σου και πήγαινε διακοπές, προσπάθησε να ρίξεις πήδημα να ξεχαρμανιάσεις και ανέβα πάνω με αυτοπεποίθηση και όχι κλαίγοντας.

Κι άλλη γκόμενα να βρει και να πηδάει !?! Θα μπλέξει περισσότερο την ιστορία. Ασε που στο highspeed έχει 1-2 συνοδούς καλές θα'χουμε πάλι ραβασάκια κλπ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δυστυχως δεν έχω φίλους στην Ελλάδα,ουτε φίλες..Απλά δεν προέκυψε κι ας ξαναημουν φοιτητης για 4 χρόνια μέχρι πριν 1 χρόνο,αφού σπουδάζω για 2ο πτυχίο.Διακοπές δεν θα παώ αφού και διάβασμα έχω που χρωστάω μαθήματα και έχασα 200 ευρώ από τα αεροπορικά τότε που ήταν να πάω Κύπρο και τελικά δεν πήγα.Όλα αυτά ξέρεις γιατί τα περνάω;Γιατί δεν έχω εμπειρίες από σχέσεις.Ποτέ δεν ντρεπόμουν να κάνω κίνηση και να βγω με καμια γκόμενα και να διασκεδάδσω.Όμως η Τουρκάλα ήταν η πρώτη μου σχέση.Και καταλαβαίνεις ότι η απειρία με οδήγησε να τα κάνω σκατά.
δεν πειραζει σιγα σιγα θα αποκτισεις πειρα!η Τουρκαλες παντος ειναι σχετικα ευκολες.ισως γι αυτο σου φερεται ετσι γιατι της φενεσαι λιγο απειρος.μη φοβασαι δεν εχει αλλη λυση με Αγγλο δεν θα παει γιατι ειναι ολοι πουστηδες κα κρυοκωλοι.με Τουρκο μπορει αλλα ειναι αγενεστατοι!!!!οποτε μενει μονο η λυση του Ελληνα!!!!τι θα κανει σε σενα θα γυρισει!!!αν το παιξεις εξυπνα το παιχνηδι ειναι δικια σου για παντα!!!!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
!!!!οποτε μενει μονο η λυση του Ελληνα!!!!τι θα κανει σε σενα θα γυρισει!!!αν το παιξεις εξυπνα το παιχνηδι ειναι δικια σου για παντα!!!!

Δλδ θα παντρευτούνε? Και που θα ζήσετε? Τουρκία φαντάζομαι δεν θα αφήσει τα εργοστάσια για να μείνει εδώ οπότε σε βλέπω στην επιχείρηση του πεθερού σου στην .... Αγκυρα? Βέβαια αυτή σε κρύβει από τον κύκλο της εσύ από τους γονείς σου πολύ Μανουσάκης είναι η υπόθεση.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.274
Πόντοι
22.785
Δωσε την ιστορια στον Αγγελοπουλο   
θα παρη οσκαρ  :hammer: :hammer: :hammer:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δλδ θα παντρευτούνε? Και που θα ζήσετε? Τουρκία φαντάζομαι δεν θα αφήσει τα εργοστάσια για να μείνει εδώ οπότε σε βλέπω στην επιχείρηση του πεθερού σου στην .... Αγκυρα? Βέβαια αυτή σε κρύβει από τον κύκλο της εσύ από τους γονείς σου πολύ Μανουσάκης είναι η υπόθεση
αν ειναι εξυπνος θα κανει οτι εκανα και γω με την Ουγγαρεζα που ειναι παμπλουτη.θα της κανει της Τουρκαλας ενα παιδακι και θα μενει ξεχωριστα.μετα απο αυτο τη θα κανει???θα ειναι ο πατερας του παιδιου της!!!!!θα ειναι δεμενη!!!!!!εμενα η Ουγγαρεζα μια φορα το δυμηνο μου στελνει και καμια 300αρια ευρω.και αμα δεν ημουνα τοσο ντισκοβιος δεν ημουνα τοσο θρασης και μπορουσα να κατσω με μια γυναικα θα ειχα ακομα περισσοτερα.πιστευω Κοστα οτι της Τουρκαλας αν εχει τοσα λεφτα πρεπει να της κανεις ενα παιδακι!!!!θα εξασφαλιστης για παντα!!!!!!!προσεχε ομως μεχρι να γεννηθει το παιδι θα εισαι τυπος και υπογραμος!!!!!θα υποχωρεις σε ολα!!!!!!!!θα εισαι τελειος!!!!!μετα μπορεις να της γαμισεις ακομα και ολες της φιλες της αν θες!!!!!!!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Στην αρχή αφού τέλειωνε με το Master της ειχε 1 τελική πτυχιακή εργασία που την δούλευε για μήνες.Ήταν 15000 λέξεις!!!

Είχα όλη την καλή διάθεση να το διαβάσω αλλά δεν άντεξα... Επιφυλάσσομαι όμως...
Άσχετο: Κι εσύ για πτυχιακή την προόριζες την ιστορία; :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom