Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπολντ αλλο η δουλεια αλλα ο χαρακτηρας
μπορει μαλακας να ειναι αλλα μπορει να ειναι και καλος στη δουλεια του
και μη κοιτας εδω που λεει τις μαλακιες του και με υφος
στη δουλεια μπορει να μη βγαζει κιχ
βεβαια εγω ξερω ενα μηχανολογο μηχανικο πολυξερη
που λεει μαλακιες και στη δουλεια και σε συζητησης
αλλα ειναι μεγαλυτερος του φουφουτου αλλιως θα ελεγα οτι μπορει και να  :2funny:

ΚΟιτα εγω δεν πιστευω οτι ο φουφουτος δουλευει αυτη τη στιγμη γιατι αν δουλευε και ειχε και γκομενα δεν θα ειχε τοσα κομπλεξ να μπει και να κραξει αλλο κοσμο που εμεινε ανεργος πχ στην ΕΡΤ αυτα τα κανουν μονο οι φουφουτοι και οι σκιουροι που ειναι γεματοι με κομπλεξ κατωτεροτητας.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ΚΟιτα εγω δεν πιστευω οτι ο φουφουτος δουλευει αυτη τη στιγμη γιατι αν δουλευε και ειχε και γκομενα δεν θα ειχε τοσα κομπλεξ να μπει και να κραξει αλλο κοσμο που εμεινε ανεργος πχ στην ΕΡΤ αυτα τα κανουν μονο οι φουφουτοι και οι σκιουροι που ειναι γεματοι με κομπλεξ κατωτεροτητας.

μικρε,

χρειαζεσε διακοπες..εχεις παραφορτωσει το μυαλο σου και θα αρχισεις να ακους φωνουλες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μικρε,

χρειαζεσε διακοπες..εχεις παραφορτωσει το μυαλο σου και θα αρχισεις να ακους φωνουλες

γριπωθηκα απ οτι φενεται..

εχω κρυαδες, καινε τα ματακια μου, πονο στο κορμακι μου, ταση για εμετο και εκανα ευκιλια 1 φορα το πρωι..

πυρετο δεν εχω..

περασε κανεις την γριπη αυτη;;

ακουω συμβουλες, συνταγες κτλ

xwris taboo

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2013
Κριτικές
2
Like
148
Πόντοι
1
Τη βοηθεια σας ρε παιδια σας παρακαλω.
Τα θεματακια μου ειναι δυο

1) Καθε φορα που ανοιγω μια σελιδα η μια καρτελα μου πεταει μια μπαρα κατω η οποια γραφει "να εμφανιζεται μονο ασφαλες περιεχομενο". Υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει αυτη η μαλακια?

2) και σημαντικοτερο. Η συνδεση που χρησιμοποιω για να μπαινω ιντερνετ ειναι ασυρματη μεσω εταιρειας κινητης τηλεφωνιας με στικακι (δεν βαζουν σταθερο στα αυθαιρετα οι κουφαλες). Η εταιρια λοιπον μου δινει ενα οριο χρησης 10GB το μηνα. Ετσι λοιπον δυστυχως το μονο που μου επιτρεπεται ειναι απλα να σερφαρω και να μην κατεβαζω αρχεια, να μην βλεπω βιντεακια κτλ. με το απλο σερφαρισμα ειχα μια καθημερινη χρηση το πολυ 100ΜΒ. Απο την ημερα που μπαινω στο bourdela η χρηση μου εχει ανεβει κατακορυφα (και παλι με απλο σερφαρισμα). Τι μπορει να φταιει?
Ενδεικτικα αναφερω οτι με 4 περιπου ωρες σερφαρισματος μου βγαζει μια χρηση πανω απο 500ΜΒ.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

1) Καθε φορα που ανοιγω μια σελιδα η μια καρτελα μου πεταει μια μπαρα κατω η οποια γραφει "να εμφανιζεται μονο ασφαλες περιεχομενο". Υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει αυτη η μαλακια?

2) και σημαντικοτερο. Η συνδεση που χρησιμοποιω για να μπαινω ιντερνετ ειναι ασυρματη μεσω εταιρειας κινητης τηλεφωνιας με στικακι (δεν βαζουν σταθερο στα αυθαιρετα οι κουφαλες). Η εταιρια λοιπον μου δινει ενα οριο χρησης 10GB το μηνα. Ετσι λοιπον δυστυχως το μονο που μου επιτρεπεται ειναι απλα να σερφαρω και να μην κατεβαζω αρχεια, να μην βλεπω βιντεακια κτλ. με το απλο σερφαρισμα ειχα μια καθημερινη χρηση το πολυ 100ΜΒ. Απο την ημερα που μπαινω στο bourdela η χρηση μου εχει ανεβει κατακορυφα (και παλι με απλο σερφαρισμα). Τι μπορει να φταιει?
Ενδεικτικα αναφερω οτι με 4 περιπου ωρες σερφαρισματος μου βγαζει μια χρηση πανω απο 500ΜΒ.
Παιζει να σου εγκαθίστανται διάφορα καλούδια έν άγνοια σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xwris taboo

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2013
Κριτικές
2
Like
148
Πόντοι
1
Παιζει να σου εγκαθίστανται διάφορα καλούδια έν άγνοια σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:think: :think: :think:
Μονο στο bourdela?
Δεν ξερω ρε γμτ.... τωρα εχω 1 ωρα και 45 λεπτα συνδεσης μονο εδω και η χρηση μου εχει φτασει ηδη τα 146ΜΒ

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αμα εισαι απο κινητο απενεργοποιησε την φορτωση εικονων.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Απο την ημερα που μπαινω στο bourdela η χρηση μου εχει ανεβει κατακορυφα (και παλι με απλο σερφαρισμα). Τι μπορει να φταιει?

μήπως είναι τα μπανεράκια που κάνουν την δουλειά :think:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
και πότε λήγουν;;;
αυτό καθορίζεται από το κάθε σάιτ.
[size=1pt]και συγκεκριμένα με κάτι τέτοιο $_SESSION['timeout_idle'] = time() + $timeout;[/size]
σε μερικά σάιτ μπορεί να σου έχει επιλογή για τον χρόνο του κάθε session αλλά στο παρόν δεν έχει τέτοια επιλογή.
αν δεν κάνω λάθος εδώ ο χρόνο που χρειάζεται να κάνεις login πάλι είναι αρκετές μέρες(θα το ελέγξω όταν μπορέσω)

εντιτ: σε firefox κάνεις install το webdeveloper στην μπάρα του addon πατάς   cookies->view cookie info
και έχεις ότι πληροφορία υπάρχει για τα μπισκότα

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
για δυνατούς λύτες :sunglasses:

desktop που έφαγε format και περάστηκαν εκ νέου τα XP (με κανονική άδεια) πρέπει να συνδεθεί με ίντερνετ

λόγω βλάβης (μάλλον) στην κάρτα δικτύου που προϋπήρχε, δεν δέχεται σύνδεση με ethernet και το κόλπο πρέπει να γίνει αναγκαστικά με καλώδιο USB όπως και πριν το φορμάτ

δεδομένου ότι το CD με τους drivers έχει απωλεσθεί από πού μπορω να τους κατεβάσω, να τους γράψω σε CD για να τους κάνω μετά εγκατάσταση στο desktop; :P

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
για drivers που υπάρχουν στο cd, πήγαινε στο σάιτ της εταιρίας της μητρικής να κοιτάξεις.

υπάρχουν όμως και άλλες λύσεις. εάν έχεις smartphone το συνδέεις στο pc, συνδέεις μέσω wireless το κινητό στο ιντερνετ και κάνεις share τη σύνδεση του κινητού στο desktop.
εγώ για λόγους wifi-ο-πειρατείας αλλά και αντίστοιχων περιπτώσεων κουβαλάω πάντα μαζί μου ένα + ένα cd με μία διανομή ubuntu 12.10 ή backtrack5 ή kali linux

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
Πρέπει να ξέρεις τη μάρκα και το μοντέλο της μητρικής σου ώστε να μπεις στο σαιτ της εταιρίας και να κατεβάσεις τους drivers.

extra tip: εγκατέστησε πρώτα το chipset, μετά audio, μετά LAN ( και επανεκκίνηση όπου σου ζητηθεί βέβαια)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
για δυνατούς λύτες :sunglasses:

desktop που έφαγε format και περάστηκαν εκ νέου τα XP (με κανονική άδεια) πρέπει να συνδεθεί με ίντερνετ

λόγω βλάβης (μάλλον) στην κάρτα δικτύου που προϋπήρχε, δεν δέχεται σύνδεση με ethernet και το κόλπο πρέπει να γίνει αναγκαστικά με καλώδιο USB όπως και πριν το φορμάτ

δεδομένου ότι το CD με τους drivers έχει απωλεσθεί από πού μπορω να τους κατεβάσω, να τους γράψω σε CD για να τους κάνω μετά εγκατάσταση στο desktop; :P

να βάλεις ubuntu  :birdman:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16

Κοψε το bourdela.com και θα εχεις το αυθαιρετο και τα ΜΒ ή δηλωσε το αυθαιρετο και θα σε περιλαβει ο κυριος Στουρναρας οποτε και θα κοψεις  τα μπουρδελα, αλλα χωρις το com...:grin: :grin: :grin:
Αντικειμενικα τωρα, οντως τα πολλα μπανερακια κανουν την ζημια και ανεβαζουν το μεγεθος, ειδικα οταν επιστρεφεις στην αρχικη σελιδα...
Οποτε εχουν δικιο οι συναγωνιστες που λενε να κοψεις τα μπανερακια...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ο opera έχει επιλογή για συμπίεση δεδομένων σε αργές συνδέσεις.
θα δεις όμως μεγάλη μείωση στη χρήση bandwidth με κάποιον proxy που σου στέλνει αυτός τα πακέτα συμπιεσμένα.
δοκίμασε κάτι σαν το fastun

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

thanks σε όλους θα δοκιμάσω τα πάντα για να μην καταλήξει στους τεχνικούς του πλαισίου :tooth:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
thanks σε όλους θα δοκιμάσω τα πάντα για να μην καταλήξει στους τεχνικούς του πλαισίου :tooth:
Οχι ρε φιλε, τζαμπα λεφτα, θα σου παρουν μια επισκεψη σε μπουρδελακι χωρις λογο...
Δεν την μητρικη, κατεβασε τους drivers  απο καποιο αλλο PC, φιλου για παραδειγμα και πηγαινε φορτωσε τους στο δικο σου και φυλαξε τους φυσικα..

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Οχι ρε φιλε, τζαμπα λεφτα, θα σου παρουν μια επισκεψη σε μπουρδελακι χωρις λογο...
Δεν την μητρικη, κατεβασε τους drivers  απο καποιο αλλο PC, φιλου για παραδειγμα και πηγαινε φορτωσε τους στο δικο σου και φυλαξε τους φυσικα..

αυτό που με προβληματίζει είναι πως μου έχουν πει ότι η μητρική που έχω είναι μουσειακού είδους, θα δούμε :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom