Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
τα αποτελεσματα σε dos περριβαλλον πως μπορω να τα κανω copy+paste σε txt για να στα στειλω να τα τσεκαρεις και εσυ?

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
τα αποτελεσματα σε dos περριβαλλον πως μπορω να τα κανω copy+paste σε txt για να στα στειλω να τα τσεκαρεις και εσυ?
Κάνεις click πάνω αριστερά στο εικονίδιο της μαυρης οθόνης και επιλέγης μαρκάρισμα, με το ποντίκι μαρκάρεις την περιοχή που θέλεις και έπειτα πατάς enter κάνεις επικόλληση όπου θέλεις.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Κάνεις click πάνω αριστερά στο εικονίδιο της μαυρης οθόνης και επιλέγης μαρκάρισμα, με το ποντίκι μαρκάρεις την περιοχή που θέλεις και έπειτα πατάς enter κάνεις επικόλληση όπου θέλεις.

ή με δεξι κλικ

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Παράδειγμα

Συνημμένα

• netstat2.gif
    netstat2.gif
    14,9 KB · Εμφανίσεις: 30

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Η εντολή όμως θα είναι netstat -ta > αρχείο.txt
Το παράδειγμα δεν είναι απο δικό μου pc

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Η εντολή όμως θα είναι netstat -ta > αρχείο.txt
Το παράδειγμα δεν είναι απο δικό μου pc
εγω εγραψα  netstat -ta >dokimi.txt

αλλα αντι να βγαλει την λιστα μου εβγαλε ενα read me

τελοςπαντων  αστο χεστο

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.810
Πόντοι
216
Μήπως ξέρει κάποιος τύπος για ποιον λόγο πάιζει να αναβοσβήνουν στο άκυρο εκεί που είμαι τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας; όχι με σταθερό ρυθμό αλλά όπως να ναι. Επίσης όταν ανοίξω browser η καρτέλα μπορεί να κάνει refresh από μόνη της.
Έχω τεστάρει ram και σκληρό δεν είναι απο εκεί. Επίσης δεν αναβοσβήνει η οθόνη το τονίζω- αναβοσβήνουν τα εικονίδια οπότε δεν είναι ούτε τροφοδοτικό, ούτε inverter.

Είμαι σε laptop 7ετίας fujitsu amilo pi3560 windows 7 pro x64. Αν είναι κάρτα γραφικών μάλλον την έκατσα γιατί θα πρέπει να την πληρώσω όσο το μηχάνημα

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Μήπως ξέρει κάποιος τύπος για ποιον λόγο πάιζει να αναβοσβήνουν στο άκυρο εκεί που είμαι τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας; όχι με σταθερό ρυθμό αλλά όπως να ναι. Επίσης όταν ανοίξω browser η καρτέλα μπορεί να κάνει refresh από μόνη της.
Έχω τεστάρει ram και σκληρό δεν είναι απο εκεί. Επίσης δεν αναβοσβήνει η οθόνη το τονίζω- αναβοσβήνουν τα εικονίδια οπότε δεν είναι ούτε τροφοδοτικό, ούτε inverter.

Είμαι σε laptop 7ετίας fujitsu amilo pi3560 windows 7 pro x64. Αν είναι κάρτα γραφικών μάλλον την έκατσα γιατί θα πρέπει να την πληρώσω όσο το μηχάνημα

εγώ το πρώτο που θα σκεφτόμουν θα ήταν ιός, αλλά είμαι και υποχόνδριος... :S -  :grin:

υγ. καύλα nickname έχετε :)

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36

Σημερα ειναι μέρα της γρήγορης λύσεις
Εκτός απο ιούς κατεβασε ενα live linux και δοκίμασε εαν το κανει και εκει σημαινει εχεις θεμα με hardware.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εγω δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα so far!!!!! :grin: :grin: :grin:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ειναι μεγαλη απόλαυση να σας διαβαζω χωρίς προβλημα... :rockon: :rockon: :rockon:

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Εσυ όταν έχεις πρόβλημα οι άλλοι διασκεδάζουν διαβαζοντα σε

Stories

Νέο!

Stories