Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 6.702
- Πόντοι
- 1.056
Για πες?Θα τις δειχνατε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και υπάρχει και άλλος τρόπος αν θέλετε να τις πείσετε για τρίο.
Για πες?Θα τις δειχνατε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και υπάρχει και άλλος τρόπος αν θέλετε να τις πείσετε για τρίο.
εμένα ανταποκρινεται πανω στι γαμησι για παρτούζα.
αλλά δεν το τολμάει real, φοβάται μην κολλήσει κάτι
Μάλλον θέλει η δικιά σου..... καλή;εμένα ανταποκρινεται πανω στι γαμησι για παρτούζα.
Σε βρίσκω λίγο υπερβολικόΝα έχεις μια ξεκωλιάρα μόνο για γαμήσι και να θες να κάνεις κάτι τέτοιο πες άντε στα κομμάτια.
Το να θες κάτι τέτοιο με τη γυναίκα σου ή σοβαρή σχέση μάλλον μιλάμε για κάποιου είδους διαστροφή.
Να έχεις μια ξεκωλιάρα μόνο για γαμήσι και να θες να κάνεις κάτι τέτοιο πες άντε στα κομμάτια.
Το να θες κάτι τέτοιο με τη γυναίκα σου ή σοβαρή σχέση μάλλον μιλάμε για κάποιου είδους διαστ
Να έχεις μια ξεκωλιάρα μόνο για γαμήσι και να θες να κάνεις κάτι τέτοιο πες άντε στα κομμάτια.
Το να θες κάτι τέτοιο με τη γυναίκα σου ή σοβαρή σχέση μάλλον μιλάμε για κάποιου είδους διαστροφή.
Τα παντα μπορεί να ειναι διαστροφή οσο αφορα το σεξ. Ποιος θα το κρίνει αυτο; Οταν υπαρχει συναίνεση μεταξυ ενηλίκων δεν υφίσταται καμια διαστροφή. Αλλο αν σου αρεσει ή δεν σου αρεσει κατι.Να έχεις μια ξεκωλιάρα μόνο για γαμήσι και να θες να κάνεις κάτι τέτοιο πες άντε στα κομμάτια.
Θα κολλήσει για ξένη πουτσα σίγουρα.εμένα ανταποκρινεται πανω στι γαμησι για παρτούζα.
Μαλλον πρεπει να την παρει ο αλλος μονη της πρωταΕγώ θέλω, αλλά η γυναίκα μου δυστυχώς όχι
Δεν θέλει ούτε μόνη της, φοβάται, ντρέπεται...Μαλλον πρεπει να την παρει ο αλλος μονη της πρωτα
Αν της αρεσει γιατι να πει οχι και στους δυο μετα?
Το ιδιο λεμε κι οταν ενας αντρας ψαχνει cg για duo... να τις τεσταρει πρωτα ξεχωριστα, να σιγουρευτει οτι εχει χημεια μαζι τους.
Ίσως να ντρέπεται εσένα.....Αν της "την πεσει" ο άλλος μόνος του θα τις φύγουν οι αναστολές...Δεν θέλει ούτε μόνη της, φοβάται, ντρέπεται...
Δεν υπάρχει κανείς απολύτος λόγος να πιείς του ουίσκι σου με κόκα κόλα, αν το ουίσκι ειναι καλό.Σε σοβαρή σχέση δεν έχει κανένα νόημα η παρτούζα.
Αν είναι η άλλη ξεκωλιάρα οκ για την εμπειρία που λέμε αλλά αν μιλάμε για ζευγάρι που είναι καλά στο μεταξύ τους δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος
Καύλωσα ρε εσύ μόνο που το διάβασα.Εγώ έχω κάνει μια φορά παρτουζα με κοπέλα εκτός του χώρου.
Περίπου πριν 8 χρόνια.
Ένας από την παρέα είχε γνωρίσει μια κοπέλα η οποία γουστάρε να Γαμιεται, και τα έκανε όλα.
Δεν είχε περιορισμούς. Αυτό που δεν μπορώ να ξεχάσω με τίποτα είναι το τσιμπούκι της. Δεν είχε φρένο η κοπέλα. Το παίρνε όλο μέσα.
Αλλά δεν ήταν μόνο το βάθος, έβλεπες ότι έβλεπε ψωλή και λυσσαγε. Ήθελε να την φάει.
Σιγά σιγά την γνωρίσαμε και εμείς, και την περνάμε και οι 4 της παρέας σόλο οπότε είχαμε καβλες.
Μιλάμε για μια περίοδο που είμασταν γύρω στα 25 όλοι, οπότε οι καβλές ήταν συνεχείς.
Ένα βράδυ, κάθεται η φάση την πιάνουν πολλές καβλές την κοπέλα και γίνεται το έλα να δεις.
Μαζευόμαστε και οι 4 και την παρτουζωνουμε.
Τι deepthroat, τι να βάζει όλη την αρχιδοσακουλα στο στόμα, γαμησια από κωλο, γαμησια ταυτόχρονα από μουνι, κώλο και στόμα.
Όλα τα κάνε το κορίτσι με απόλυτη καβλα.
Και εννοείται χυσιματα όπου γουστάραμε.
Μούτρα, στόμα, λαρύγγι. Και εννοείται δεν έφτυνε τίποτα.
Αυτά έχω και θυμάμαι, και σε ένα μήνα παντρεύομαι