aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.746
- Πόντοι
- 11.956
Και ο κερατάς άνθρωπος είναι!!!!!
...αδελφε (κατσαμπα ) ας παμε στα βασικα! Τι θεωρεις κερατωμα?αισθηματιας κερατας δηλαδη... καλη φαση
δικε μου για πες εσυ καλυτερα, γιατι βλεπω το εχεις παει το εργο 3-4 φορες, οπως εγραψες...αδελφε (κατσαμπα ) ας παμε στα βασικα! Τι θεωρεις κερατωμα?
...να σου πω. Εκτος απο μια φορα απο τις παραπανω που τελικα η κοπελια εκανε πισω και το σταματησαμε στην τελικη φαση επι του "εργου" γτ δεν ηταν σε φαση κ δν αισθανοταν καλα με ολο αυτο με τον επαγγελματια ανδρα (την επομενη φορα με την γυναικα επαγγελματια πηγε μια χαρα), θεωρω οτι για μια φορα στα πλαισια δοκιμης-εξερευνησης-πειραματισμου και με κοινη συνεναιση κ συμμετοχη δεν ειναι κερατο! Και μιλω για μια "περιπετειουλα" και οχι για κατι που γινεται συστηματικα.δικε μου για πες εσυ καλυτερα, γιατι βλεπω το εχεις παει το εργο 3-4 φορες, οπως εγραψες
οταν η σχεση μου παει με αλλον, χωρις να το ξερω....να σου πω. Εκτος απο μια φορα απο τις παραπανω που τελικα η κοπελια εκανε πισω και το σταματησαμε στην τελικη φαση επι του "εργου" γτ δεν ηταν σε φαση κ δν αισθανοταν καλα με ολο αυτο με τον επαγγελματια ανδρα (την επομενη φορα με την γυναικα επαγγελματια πηγε μια χαρα), θεωρω οτι για μια φορα στα πλαισια δοκιμης-εξερευνησης-πειραματισμου και με κοινη συνεναιση κ συμμετοχη δεν ειναι κερατο! Και μιλω για μια "περιπετειουλα" και οχι για κατι που γινεται συστηματικα.
Εσυ τι θεωρεις κερατο τελικα?
...σε ιδια φαση κ πιστευω ειμαι κ εγω!οταν η σχεση μου παει με αλλον, χωρις να το ξερω.
ξαναλεω... η σχεση μου.
Τον κύκλο σας σαν άνθρωποι τον έχετε κάνει. Εννοώ δεν καίγεσαι να κάνεις οικογένεια και παιδιά μαζί της. Αν δεν σε ενδιαφέρει μην τη χάσεις κάποια στιγμή στο μέλλον θα έλεγα βγάλε γούστα στο φουλ και άσε τις ζήλειες. Στην τελική ή θα σου βγει σε καλό ή όχι ποιος ξέρει, αλλά από τη στιγμή που δεν τη βλέπεις σαν wife material όρμα και άσε τα κόμπλεξ.Είμαι με την σχέση μου 6 χρόνια. Ξεκίνησε πολύ ελεύθερα αλλά σύντομα έγινε κανονική σχέση. Επίσης να αναφέρω ότι είμαστε και οι 2 χωρισμένοι και έχουμε από ένα παιδί από τους γάμους μας.
Από την αρχή λοιπόν πάντα γινόταν κουβέντα για τρίο, αλλά ποτέ δεν ευδοκίμησε. Ο λόγος είναι ότι δέχεται (στα λόγια τουλάχιστον) να κάνουμε τρίο με ακόμα μία γυναίκα, αλλά μετά θα πρέπει να κάνουμε και το ανάποδο, δλδ με ακόμα έναν άντρα.
Υπάρχει πάντα η επιλογή των επαγγελματιών (είτε γυναίκα έιτε άντρα), αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα το ανεχόμουν να κάνουμε παρτούζα και να την γαμάει ένας άλλος μπροστά μου.
Μένουμε σε επαρχιακή πόλη και τον Αύγουστο θα κατέβουμε Αθήνα. Σκεφτόμουν μήπως γινόταν κάτι αυτή τη φορά.
Επίσης σκέφτηκα σαν εναλλακτική το να πάμε σε ένα swinger club. Αλλά και εκεί η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει και δεν ξέρω πώς θα είναι η επόμενη μέρα.
Είναι κάποιος που έχει δοκιμάσει κάτι τέτοιο με την γυναίκα/σχέση του; Εννοώ να υπάρχει σχέση υγιής.
δε νομιζω να ειμαστε στην ιδια φαση πρακτικα....σε ιδια φαση κ πιστευω ειμαι κ εγω!
Είμαστε πολύ πίσω για να σκεφτούν στην Ελλάδα ετσιΜου αρέσει που όλοι ανοισυχουν μην τους γαμησει την γυναίκα άλλος...
Λες και πριν από αυτούς δεν τις γαμαγε αλλος ...
Λες και μετά από αυτούς δεν θα τις γαμαει άλλος ...
Λες και δεν χαιρόμαστε που τις χωρίσαμε και τις φορτώθηκε άλλος...
Θέλει λίγο ανοιχτό μυαλό η ζωή γενικότερα ...
Μην κολατε σε ένα μουνι ...
Οι γυναικες ειναι απιστες ειδικα μαλιστα αν εχουν διπλα τους ενα σωστο οικογενειαρχη αντραΜου αρέσει που όλοι ανοισυχουν μην τους γαμησει την γυναίκα άλλος...
Λες και πριν από αυτούς δεν τις γαμαγε αλλος ...
Λες και μετά από αυτούς δεν θα τις γαμαει άλλος ...
Λες και δεν χαιρόμαστε που τις χωρίσαμε και τις φορτώθηκε άλλος...
Θέλει λίγο ανοιχτό μυαλό η ζωή γενικότερα ...
Μην κολατε σε ένα μουνι ...
Επιβεβαιώνω... και επαυξάνωΟι γυναικες ειναι απιστες ειδικα μαλιστα αν εχουν διπλα τους ενα σωστο οικογενειαρχη αντρα
Τις πιο τρελες γαμησαρες εχω ριξει με παντρεμενες η σε σχεση κοπελες
Μαλιστα οι ιδιες μου ελεγαν
Πχ ο ανδρας μου με λατρευει
Δεν τον φτανεις ουτε στο μικρο του δαχτυλακι
Ειμαι πολυ ερωτευμενη μαζι του
Τα πηγαινουμε τελεια
Κι οταν τους ρωταγα τοτε τι θες μαζι μου
Απαντουσαν "το παρανομο σεξ με καποιον που δε δινει δεκαρα για μενα ειναι τρελη καυλα"
Αψυχολογητες τελειως μιλαμε
Και δεν ηταν μια δυο
Μακρια απο μας τα καριολακια τυπαρα μου...Επιβεβαιώνω... και επαυξάνω
Έχω γαμησει μουναρες παντρεμενες που ο άνδρας τους τις είχε ...
στα καλύτερα σπίτια
στα ακριβοτερα αυτοκίνητα
τα πάντα όλα....
Για αυτό το λόγο δεν παντρεύομαι ... δεν θέλω να γίνω ο επόμενος...
Πάνω από το 60% αυτό κάνει .Παντρεύεται η κάνει “σοβαρή σχέση “ με το καλό παιδί – κουβαλητή – υπόδειγμα κτλ , και γαμιέται αβέρτα και ασύστολα με διάφορους .Οι γυναικες ειναι απιστες ειδικα μαλιστα αν εχουν διπλα τους ενα σωστο οικογενειαρχη αντρα
Τις πιο τρελες γαμησαρες εχω ριξει με παντρεμενες η σε σχεση κοπελες
Μαλιστα οι ιδιες μου ελεγαν
Πχ ο ανδρας μου με λατρευει
Δεν τον φτανεις ουτε στο μικρο του δαχτυλακι
Ειμαι πολυ ερωτευμενη μαζι του
Τα πηγαινουμε τελεια
Κι οταν τους ρωταγα τοτε τι θες μαζι μου
Απαντουσαν "το παρανομο σεξ με καποιον που δε δινει δεκαρα για μενα ειναι τρελη καυλα"
Αψυχολογητες τελειως μιλαμε
Και δεν ηταν μια δυο
Τύπε η επόμενη μέρα θα βρει αυτήν λουσμένη με το σπέρμα των θαμώνων του club κι εσένα να την σκουπίζεις κάτι που ονειρεύεται καιρόΕπίσης σκέφτηκα σαν εναλλακτική το να πάμε σε ένα swinger club. Αλλά και εκεί η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει και δεν ξέρω πώς θα είναι η επόμενη μέρα.
Και γώ αυτό κατάλαβα! Αλλά είναι ζόρι για τους περισσότερους το να τους γαμησει άλλος την γυναίκαΠόσο χρονών είσαι ....εάν είσαι πάνω από 40 και δεν το έχεις κάνει αυτό άστο δεν θα το αντέξεις ούτε θα μπορείς να βλέπεις την γυναίκα σου με άλλη πουτσα ....εσύ θες να γαμισεις δύο μουνάκια ...αυτό κατάλαβα τα άλλα είναι περιττά
38 εγω και 30 αυτη.Και γώ αυτό κατάλαβα! Αλλά είναι ζόρι για τους περισσότερους το να τους γαμησει άλλος την γυναίκα
ειχα χασει τους κωδικους για καποια χρονια...Κάτσε ρε φίλε μύστη από το 2009εγγραφη....50 μυνήματα ...που εισουν τι έκανες ...απορία ?????
Δεν τρέχει τίποτα!!! Ο Αίολος έχασε ολόκληρο το κινητό μαζί με τους κωδικούς και ένα ολόκληρο προφίλ (κλίμα) που είχε μέσα, συν τα βίντεο που πηδάει την ψηλή στο σαλόνι38 εγω και 30 αυτη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ειχα χασει τους κωδικους για καποια χρονια...