marge
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2019
- Like
- 287
- Πόντοι
- 20
2+2Παίζει καλή μπάλα η δικιά σου. Σε ποιο πάτε συνήθως;
2+2Παίζει καλή μπάλα η δικιά σου. Σε ποιο πάτε συνήθως;
Ανιψιός του Μπαμπινιώτη είσαι φίλε;;;;Εδώ δεν ξέρεις να γράψεις ένα ρήμα σωστά αλλά την εξυπνάδα σου την πέταξες.
Καλημέρα,
Θα απαντήσω εγώ από προσωπική εμπειρία με την σύζυγό μου, πριν παντρευτούμε.
Όχι από κοντινό περιβάλλον,εκτός αν είσαι 100% σίγουρος για το ποιόν του και ότι δεν θα νιώσετε άβολα μετά. Αν είστε πολύ κοντινοί και έχετε συχνά επαφές παρέα θα ζηλέψεις 100%.
Εμείς το είχαμε συζητήσει, με γυναίκα ήταν κάθετη ότι δεν θέλει.
Η γνωριμία έγινε εντελώς τυχαία μέσω ενός game που παίζαμε online.
Βρεθήκαμε στα λουτρά Πόζαρ, εκεί πρώτα ήπιαμε καφέ φάγαμε κάτι ελαφρύ, πήγαμε στα ζεστά λουτρά στην εσωτερική πισίνα και εκεί είδαμε ότι υπήρχε χημεία. Οτι είχαν βγει τα ρούχα νωρίτερα εστω και με μαγιό έσπασε τον πρώτο πάγο μεταξύ τους.Μετά συνεχίστηκε στο δωμάτιο όπου αυτός την πήρε στα 4 και εγώ στο στόμα τής. Μέχρι εδώ όλα καλά.
Θα σου που ζήλεψα πολύ και έσκασα και έγινα κόκκινος από νεύρα. 7 το πρωί είδα την γυναίκα μου στα 4 με τον κώλο τούρλα να τον παίρνει πίπα χωρίς προφυλακτικό και μάλιστα με μανία,με είχαν πετάξει ξεκάθαρα από έξω από τη φάση εκείνη την ώρα. Και τις να της πεις; 6-7 ώρες νωρίτερα γαμιοταν μαζί του με τη συναίνεση μου.
Έσκασα για αρκετές μέρες και δεν το επαναλάβαμε ποτέ,αν είχε μείνει στην αρχική φάση οι 3 μας θα σου έλεγα ότι ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία.
Αυτά και προσοχή
Αφού δε σε χάλασε που σε άφησαν μετά απέξω, τότε γιατί λες ότι "ζήλεψα πολύ και έσκασα και έγινα κόκκινος από νεύρα"...??Εμένα δεν με χάλασε η σκέψη,ότι με άφησαν απ' έξω μετά
Και λίγα σου λέει μπαίνεις σε ένα νήμα που είναι καθαρά για πληρωμένο σεξ και μας λες θέλεις να κάνεις παρτουζα με τη ξενερωτη Ελληνίδα σου.Δε είναι σάιτ αυτό για μαλακοζευγαρακια σα και το δικό σου που έχουν βαρεθεί από τη πλήξη και θέλουν και παρτουζα τρομάρα τους.Εδω είμαστε όλοι μοναχικοί άντρες που παμε από ανάγκη σε πουτανες,τα θέματα της σχέσης σου δε έχουν δουλειά σε αυτό εδώ το σάιτ.Εδώ δεν ξέρεις να γράψεις ένα ρήμα σωστά αλλά την εξυπνάδα σου την πέταξες.
Έχω είδη απαντήσειΑφού δε σε χάλασε που σε άφησαν μετά απέξω, τότε γιατί λες ότι "ζήλεψα πολύ και έσκασα και έγινα κόκκινος από νεύρα"...??
Μάλλον χάθηκα κάπου στην μετάφραση... Κατάλαβα. Άρα σε χάλασε αυτό λοιπόν. Ότι σε άφησαν απ'έξω μετά..Εμένα δεν με χάλασε η σκέψη,ότι με άφησαν απ' έξω μετά
Εμείς το ξανακάναμε αυτό το σαββατοκύριακο με έναν από το περιβάλλον μου και ήταν 10 φορές ποιο ωραία εμπειρία απ ότι με άγνωστο. Πιστεύω είναι θέμα αν αισθάνεσαι άνετα η όχιΕγώ θα σου έλεγα να μην το κάνεις, από εμπειρία μου θα χαλάσει η σχέση..