Διαγραμμένο μέλος 184764
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2018
- Like
- 942
- Πόντοι
- 81
Εμένα μ έστειλε 5 φώτο. Και λέει θέλει να πάρει μάτι. Χωρίς χρήματα ή κοπέλα.
Να στείλεις δείγμα dna και να κάνεις εξετάσεις πρώτα!! Όχι τίποτα... Αν δεν είσαι συμβατός, μην πάει χαμένο το νεφρό!!!Εμένα μ έστειλε 5 φώτο. Και λέει θέλει να πάρει μάτι. Χωρίς χρήματα ή κοπέλα.
Ναι..απο όλα!! Ρε την αννουλα.. Λες ν είναι του χιόνα?Να στείλεις δείγμα dna και να κάνεις εξετάσεις πρώτα!! Όχι τίποτα... Αν δεν είσαι συμβατός, μην πάει χαμένο το νεφρό!!!
Πλάκα πλάκα φίλε, ξέρεις πόσους τέτοιους έχει στο xhamster;;;; Σου λένε διάφορες παπάτζες και μόλις τους στριμώξεις, στο τάδε χοτέλ, την τάδε ώρα, αρχίζουν τα σάλια και τις μύξες!!! Ξέρεις, θέλω χρόνο κλπ κλπ!!! Στο τέλος η γκόμενα δεν ξέρει τίποτα, απλά αυτοί τον παίζουν!!!Εμένα μ έστειλε 5 φώτο. Και λέει θέλει να πάρει μάτι. Χωρίς χρήματα ή κοπέλα.
Μάλλον είναι η ίδια Αννούλα!!! Η γκόμενα του τύπου και η Αννούλα από το Π. Φάληρο!!!Ναι..απο όλα!! Ρε την αννουλα.. Λες ν είναι του χιόνα?
μηπως ειναι η Αννουλα του bblover?Μάλλον είναι η ίδια Αννούλα!!! Η γκόμενα του τύπου και η Αννούλα από το Π. Φάληρο!!!
Δεν την κοπάνησε με τον ταρίφα αυτή;;;;μηπως ειναι η Αννουλα του bblover?
πω ρε φιλε τι αλησμονητες εποχες...ταριφας,μαυροι,μεση προβλημα του μπι-μπι,ξυλικια....Δεν την κοπάνησε με τον ταρίφα αυτή;;;;
Φωτογραφίες της Αννούλας με τα σπυριά στον κώλο για διάγνωση...πω ρε φιλε τι αλησμονητες εποχες...ταριφας,μαυροι,μεση προβλημα του μπι-μπι,ξυλικια....
θυμασαι τον αποχρωματισμο στα μπουτια...τις φωτο στην παραλια;Φωτογραφίες της Αννούλας με τα σπυριά στον κώλο για διάγνωση...
Εννοείς πως έκανες παρτούζα με την κοπέλα σου και αυτή την Πολωνέζα;;;Πολύ ωραία εγώ έχω μια εμπειρία με ανεξάρτητη κοπέλα η
(Πολωνέζα Diana για όλα τα ανάρμοστα παιχνίδια. με ύψος 1,70 και 54 κιλά)
που γράφει και πολύ όμορφη και τα κάνει όλα και πολύ οικονομική ότι λέει αυτό είναι αν γράψεται αυτό που ειναι στην παρένθεση θα τη βρείτε το κορίτσι είναι σούπερ η καλύτερη που έχω πάρει. Και καλή διασκέδαση.
Όχι πήρα τηλέφωνο έκανα ραντεβού μαζί της μόνο και πέρασα σούπερ αν έχεις και την κοπέλα σου μαζι είναι πάρα πολύ καλή και θερμή γυναίκα ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της.Εννοείς πως έκανες παρτούζα με την κοπέλα σου και αυτή την Πολωνέζα;;;
Κάνει ραντεβού με άλλη γυναίκα το έχει κάνει όπως μου είπεΌχι πήρα τηλέφωνο έκανα ραντεβού μαζί της μόνο και πέρασα σούπερ αν έχεις και την κοπέλα σου μαζι είναι πάρα πολύ καλή και θερμή γυναίκα ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της.
φίλε ο κόσμος του μπου δεν κάνει ανάρμοστα πράγματα...τύπος και υπογραμμός είμεθα.Πολύ ωραία εγώ έχω μια εμπειρία με ανεξάρτητη κοπέλα η
(Πολωνέζα Diana για όλα τα ανάρμοστα παιχνίδια. με ύψος 1,70 και 54 κιλά)
που γράφει και πολύ όμορφη και τα κάνει όλα και πολύ οικονομική ότι λέει αυτό είναι αν γράψεται αυτό που ειναι στην παρένθεση θα τη βρείτε το κορίτσι είναι σούπερ η καλύτερη που έχω πάρει. Και καλή διασκέδαση.
Ναι σίγουρα.... Του εστειλα που κ πότε.. Εδώ και καμμια ώρα ν δω αντίδραση. Εννοείτε δεν ξαναστειλεΠλάκα πλάκα φίλε, ξέρεις πόσους τέτοιους έχει στο xhamster;;;; Σου λένε διάφορες παπάτζες και μόλις τους στριμώξεις, στο τάδε χοτέλ, την τάδε ώρα, αρχίζουν τα σάλια και τις μύξες!!! Ξέρεις, θέλω χρόνο κλπ κλπ!!! Στο τέλος η γκόμενα δεν ξέρει τίποτα, απλά αυτοί τον παίζουν!!!
Εγώ πάντως που την πήρα δεν κοροϊδεύει όπως όλες που σου λένε έλα δώσε αλλά 20 ευρώ έλα δώσε αλλά 50 ευρώ όπως κάνουν όλα τα call girlsΌχι πήρα τηλέφωνο έκανα ραντεβού μαζί της μόνο και πέρασα σούπερ αν έχεις και την κοπέλα σου μαζι είναι πάρα πολύ καλή και θερμή γυναίκα ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάνει ραντεβού με άλλη γυναίκα το έχει κάνει όπως μου είπε
Ναι αλλά είσαι στο νήμα "παρτουζα με τη σχέση μου". Στις ανεξάρτητες πήγαινε!Εγώ πάντως που την πήρα δεν κοροϊδεύει όπως όλες που σου λένε έλα δώσε αλλά 20 ευρώ έλα δώσε αλλά 50 ευρώ όπως κάνουν όλα τα call girls
ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΗΜ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥΝαι αλλά είσαι στο νήμα "παρτουζα με τη σχέση μου". Στις ανεξάρτητες πήγαινε!
Την είδα!!! Φαίνεται τούμπανο!!! 110 ζητάειΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΗΜ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΔΙΝΩ ΕΙΝΑΙ DIANNA 6937807849ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΗΜ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ