Υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα από το να βλέπεις την γυναίκα σου να πηδιεται με πέντε υπό την συγκατάθεση σου; Το άτομο για το οποίο φροντίζεις, προσεχεις, κάνεις όνειρα, μοιράζεσαι τα πάντα, και μια μέρα έρχομαι εγώ με τα μέλη
@Reznov και
@athinaios44 και στην κάνουμε καλοκαιρινή απ’ όλες τις τρύπες. Και μετά εσυ με χαρά λες «οκ τώρα δικαιούμαι και γω με μια φίλη σου». Μαλακες, άλλο βίτσια, άλλο καθυστέρηση. Να το κοιτάξετε. Άσε που αυτό το «σιγά μην άφηνα τέτοιο κελεπούρι», να σε πω ένα μυστικό αλάνι γεμάτος έξω ο τόπος από αυτές. Το κελεπούρι είσαι εσυ γι αυτήν, διότι οι εφηβικές ακόμα ορμές σου έχουν κατασπαράξει την αξιοπρέπεια σου, η τυπισα το έχει πάρει πρέφα, και περνάει καλά.
Μπορώ να τα δεχτώ όλα σε αυτό το σάιτ, ακόμα και το γεγονός ότι ο Αντισθενης δεν με έχει χρίσει διαχειριστή μετά από τόσες εβδομάδες παρουσίας. Αλλά αυτήν την ξεφτίλα να μοιράζεσαι τον σύντροφο σου δε θα την ανεχτώ ποτέ. Εάν υπάρχει συναισθημα, ΔΕΝ μοιράζεσαι γαμω τον αντιθεο σας. Στα τελευταία μας με την πρώην μου, με παρακαλούσε για τριο με φίλες της και κάθε φορά πονούσα μέσα μου γιατί ήξερα ότι την κέρδισε αυτό το τρυπακι και ότι δε μπορώ να την αλλάξω. Πόσο απελπισμένοι πρέπει να είστε για να εκπορνεύετε σχεδόν τον άνθρωπο που λέτε ότι αγαπάτε;