Νέα

Παρτούζα με την σχέση μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fang
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 194
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sotomayor

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2022
Like
665
Πόντοι
81
Το ναι αλλά θα κάνουμε και το αντίστροφο σημαίνει ότι θέλει επιπλέον αντρικό καυλι εκτός απ' το δικό σου...
Με γυναίκα θα πάει όχι επειδή της αρέσει αλλά ούτε για να ευχαριστήσει εσένα
Αλλά για να φτάσει πιο κοντά στο άλλο καυλι
Είναι μια πολύ πιθανή εκδοχή...

Xalandri_gymnismos

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
40
Πόντοι
0
Εγώ τα ξέρω αυτά ...αλλά μιλάω γενικά ....πες ότι κάποιος άντρας η κάποια γυναίκα τα γουσταρη πολύ αυτά που λες ...αλλά ο άλλος δεν θέλει ...τι κάνεις τον διώχνεις?και εσύ εγώ ο άλλος τις βρήκαμε κάποιος που δεν μπορεί να βρει τέτοια γυναίκα? Γιατί δεν υπάρχουν και πολλές που το παραδέχονται ανοιχτά
Ναι φίλε δεν θα παντρευόμουν γυναίκα που δεν τα γουστάρει. Αλλά αυτό είναι τι έκανα εγώ. Οι πιο πολλοί παντρεύονται και μετά ζουν και μια κρυφή ζωή με γκόμενες, πόρνες κλπ και οι γυναίκες επίσης το παίζουν σκληρές και κρυφά πιπώνουν κόσμο.

Xalandri_gymnismos

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
40
Πόντοι
0
Οι γυναίκες έχουν χειρότερες φαντασιώσεις από τους άντρες. Εντελώς χυδαίες, αλλά σκέφτονται 10 πονηρά και κάνουν 0 ή το 1. Οι άντρες σκέφτονται 5 πονηρά και κάνουν 2 ή 3 συνήθως.

Xalandri_gymnismos

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
40
Πόντοι
0
Κι οι πιο "σεμνές" σκέφτονται όλη την ώρα σεξ με αγνώστους, όργια κλπ αλλά δεν τα παραδέχονται εύκολα. Όλα στο μυαλό και το κέρατο στο ρίχνουν απίστευτα διακριτικά.

• Like
Αντιδράσεις: stelda

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
Πρέπει να το έχεις (σαν μια μορφή βίτσιου) αλλιώς δύσκολα θα δουλέψει καλά. Εμείς πριν παντρευτούμε κι οι 2 είχαμε τέτοιες φαντασιώσεις και μάλιστα όταν τη γνώρισα τυχαία είδα πως νοίκιαζε dvd με θέμα gangbang. Εντωμεταξύ εγώ παλιότερα μόνο τέτοιες τσόντες με άναβαν πραγματικά. Τρομερή σύμπτωση. Σιγά μην την άφηνα, που θα ξαναέβρισκα Ελληνίδα τόσο καυλωμένη. Οι πιο πολλές σε βαριουνται και κάνουν κρυφά σεξ με άσχετους κι αν πεις κάτι σου βγάζουν και νεύρα και απειλούν με διαζύγιο. Κέρατο είναι μόνο ότι γίνεται κρυφά χωρίς την αμοιβαία συγκατάθεση. Οπότε λουστείτε αυτές που διαλέξατε για συζύγους και πληρώστε call girl! Ας προσέχατε!

Υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα από το να βλέπεις την γυναίκα σου να πηδιεται με πέντε υπό την συγκατάθεση σου; Το άτομο για το οποίο φροντίζεις, προσεχεις, κάνεις όνειρα, μοιράζεσαι τα πάντα, και μια μέρα έρχομαι εγώ με τα μέλη @Reznov και @athinaios44 και στην κάνουμε καλοκαιρινή απ’ όλες τις τρύπες. Και μετά εσυ με χαρά λες «οκ τώρα δικαιούμαι και γω με μια φίλη σου». Μαλακες, άλλο βίτσια, άλλο καθυστέρηση. Να το κοιτάξετε. Άσε που αυτό το «σιγά μην άφηνα τέτοιο κελεπούρι», να σε πω ένα μυστικό αλάνι γεμάτος έξω ο τόπος από αυτές. Το κελεπούρι είσαι εσυ γι αυτήν, διότι οι εφηβικές ακόμα ορμές σου έχουν κατασπαράξει την αξιοπρέπεια σου, η τυπισα το έχει πάρει πρέφα, και περνάει καλά.

Μπορώ να τα δεχτώ όλα σε αυτό το σάιτ, ακόμα και το γεγονός ότι ο Αντισθενης δεν με έχει χρίσει διαχειριστή μετά από τόσες εβδομάδες παρουσίας. Αλλά αυτήν την ξεφτίλα να μοιράζεσαι τον σύντροφο σου δε θα την ανεχτώ ποτέ. Εάν υπάρχει συναισθημα, ΔΕΝ μοιράζεσαι γαμω τον αντιθεο σας. Στα τελευταία μας με την πρώην μου, με παρακαλούσε για τριο με φίλες της και κάθε φορά πονούσα μέσα μου γιατί ήξερα ότι την κέρδισε αυτό το τρυπακι και ότι δε μπορώ να την αλλάξω. Πόσο απελπισμένοι πρέπει να είστε για να εκπορνεύετε σχεδόν τον άνθρωπο που λέτε ότι αγαπάτε;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Είμαι με την σχέση μου 6 χρόνια. Ξεκίνησε πολύ ελεύθερα αλλά σύντομα έγινε κανονική σχέση. Επίσης να αναφέρω ότι είμαστε και οι 2 χωρισμένοι και έχουμε από ένα παιδί από τους γάμους μας.
Από την αρχή λοιπόν πάντα γινόταν κουβέντα για τρίο, αλλά ποτέ δεν ευδοκίμησε. Ο λόγος είναι ότι δέχεται (στα λόγια τουλάχιστον) να κάνουμε τρίο με ακόμα μία γυναίκα, αλλά μετά θα πρέπει να κάνουμε και το ανάποδο, δλδ με ακόμα έναν άντρα.
Υπάρχει πάντα η επιλογή των επαγγελματιών (είτε γυναίκα έιτε άντρα), αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα το ανεχόμουν να κάνουμε παρτούζα και να την γαμάει ένας άλλος μπροστά μου.
Μένουμε σε επαρχιακή πόλη και τον Αύγουστο θα κατέβουμε Αθήνα. Σκεφτόμουν μήπως γινόταν κάτι αυτή τη φορά.
Επίσης σκέφτηκα σαν εναλλακτική το να πάμε σε ένα swinger club. Αλλά και εκεί η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει και δεν ξέρω πώς θα είναι η επόμενη μέρα.

Είναι κάποιος που έχει δοκιμάσει κάτι τέτοιο με την γυναίκα/σχέση του; Εννοώ να υπάρχει σχέση υγιής.
Κάνε το τρίο με δεύτερη γυναίκα και μετά χώρισε την τη κάργια που θέλει και δυο άντρες

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.229
Πόντοι
3.846
Κι οι πιο "σεμνές" σκέφτονται όλη την ώρα σεξ με αγνώστους, όργια κλπ αλλά δεν τα παραδέχονται εύκολα. Όλα στο μυαλό και το κέρατο στο ρίχνουν απίστευτα διακριτικά.
Νομίζω το πρόβλημα είναι ότι θεωρείς όσους παντρεύτηκαν και πάνε με call girls κατώτερους.

Καλώς ή κακώς παίκτη ζούμε σε μία συντηρητική χώρα. Οι άνθρωποι (άνδρες και γυναίκες) καταπιέζουν τις επιθυμίες τους ή πάνε και τις βγάζουν στα κρυφά εκεί που δεν τους βλέπει κανείς, υπό το φόβο του τι θα πει ο κόσμος. Ακόμη και αυτοί που στα νιάτα τους ήταν στη φάση της ελεύθερης σεξουαλικότητας μόλις πατήσαν τα 30 έγιναν σοβαροί και σοβαρές και τώρα δηλώνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα.

Σε μια τέτοια κοινωνία λοιπόν, όπως παραδέχεσαι και εσύ ο ίδιος, είναι "κελεπούρι" το να βρεις σύντροφο που στηρίζει τις ιδέες σου για σχήματα μη μονογαμικά. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι όλοι οι άλλοι είναι μαλάκες. Μπορεί άλλωστε το ένα μέλος να θέλει και το άλλο να μη θέλει, αλλά να έχουν πολλά κοινά και να είναι ευτυχισμένοι μαζί.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
Υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα από το να βλέπεις την γυναίκα σου να πηδιεται με πέντε υπό την συγκατάθεση σου; Το άτομο για το οποίο φροντίζεις, προσεχεις, κάνεις όνειρα, μοιράζεσαι τα πάντα, και μια μέρα έρχομαι εγώ με τα μέλη @Reznov και @athinaios44 και στην κάνουμε καλοκαιρινή απ’ όλες τις τρύπες. Και μετά εσυ με χαρά λες «οκ τώρα δικαιούμαι και γω με μια φίλη σου». Μαλακες, άλλο βίτσια, άλλο καθυστέρηση. Να το κοιτάξετε. Άσε που αυτό το «σιγά μην άφηνα τέτοιο κελεπούρι», να σε πω ένα μυστικό αλάνι γεμάτος έξω ο τόπος από αυτές. Το κελεπούρι είσαι εσυ γι αυτήν, διότι οι εφηβικές ακόμα ορμές σου έχουν κατασπαράξει την αξιοπρέπεια σου, η τυπισα το έχει πάρει πρέφα, και περνάει καλά.

Μπορώ να τα δεχτώ όλα σε αυτό το σάιτ, ακόμα και το γεγονός ότι ο Αντισθενης δεν με έχει χρίσει διαχειριστή μετά από τόσες εβδομάδες παρουσίας. Αλλά αυτήν την ξεφτίλα να μοιράζεσαι τον σύντροφο σου δε θα την ανεχτώ ποτέ. Εάν υπάρχει συναισθημα, ΔΕΝ μοιράζεσαι γαμω τον αντιθεο σας. Στα τελευταία μας με την πρώην μου, με παρακαλούσε για τριο με φίλες της και κάθε φορά πονούσα μέσα μου γιατί ήξερα ότι την κέρδισε αυτό το τρυπακι και ότι δε μπορώ να την αλλάξω. Πόσο απελπισμένοι πρέπει να είστε για να εκπορνεύετε σχεδόν τον άνθρωπο που λέτε ότι αγαπάτε;
Τυπε σε κοβω τερμα καθυστερημενο, τραβα σε κανα καπη να τα πεις αυτα στα γεροντια να τα συμφωνησετε. Οι μυστες ζουμε για την καλτιλα και την παρτουζα, παρε μια φαπα τωρα κι επεστρεψε στην ελλεινιδα σου

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956
Τυπε σε κοβω τερμα καθυστερημενο, τραβα σε κανα καπη να τα πεις αυτα στα γεροντια να τα συμφωνησετε. Οι μυστες ζουμε για την καλτιλα και την παρτουζα, παρε μια φαπα τωρα κι επεστρεψε στην ελλεινιδα σου
Με την κρυφή ελπίδα να τον φάτε από καποιον,έτσι πουστακο?

• Χαχα
Αντιδράσεις: Odin_

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
4.362
Πόντοι
2.836
Εξαρτάται πώς το βλέπει ο καθένας. Αν αγαπάς τον άνθρωπό σου, πώς μπορείς να τον μοιραστείς;
Από την άλλη την έννοια της αγάπης δεν την αντιλαμβάνονται όλοι με τον ίδιο τρόπο.

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306

Αν το μπαζο σου χρειαστεί γαμιά της προκοπής είμαστε ένα μήνυμα μακριά. Αμα θες στον καρφώνω κιόλας. Καλή πρόοδο σκιά.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Reznov
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Πρέπει να το έχεις (σαν μια μορφή βίτσιου) αλλιώς δύσκολα θα δουλέψει καλά. Εμείς πριν παντρευτούμε κι οι 2 είχαμε τέτοιες φαντασιώσεις και μάλιστα όταν τη γνώρισα τυχαία είδα πως νοίκιαζε dvd με θέμα gangbang. Εντωμεταξύ εγώ παλιότερα μόνο τέτοιες τσόντες με άναβαν πραγματικά. Τρομερή σύμπτωση. Σιγά μην την άφηνα, που θα ξαναέβρισκα Ελληνίδα τόσο καυλωμένη. Οι πιο πολλές σε βαριουνται και κάνουν κρυφά σεξ με άσχετους κι αν πεις κάτι σου βγάζουν και νεύρα και απειλούν με διαζύγιο. Κέρατο είναι μόνο ότι γίνεται κρυφά χωρίς την αμοιβαία συγκατάθεση. Οπότε λουστείτε αυτές που διαλέξατε για συζύγους και πληρώστε call girl! Ας προσέχατε!
Συμπλέγματα ε???

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
Αν το μπαζο σου χρειαστεί γαμιά της προκοπής είμαστε ένα μήνυμα μακριά. Αμα θες στον καρφώνω κιόλας. Καλή πρόοδο σκιά.
Τι να καρφωσεις ρε τρομπα, σφαλιαρα τρως απο την ελλεινιδα σου,σφαλιαρα κι εδω μεσα. Τραβα τωρα να την ρωτησεις αν την ξεσκισα καλα εχθες και την επομενη φορα θα της δωσω και την χυμενη καποτα μου να στην πεταξει στην μαπα,ζωο.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
:jerking::jerking::jerking:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
παρτούζες με γυναίκα που αγαπάς δεν γίνονται.
ή δεν την αγαπάς ή έχεις χάσει κάθε αυτοσεβασμό.
φυσικά πάντα υπάρχει κι η περίπτωση να τον παίρνετε together...

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.601
Πόντοι
491
Είμαι με την σχέση μου 6 χρόνια. Ξεκίνησε πολύ ελεύθερα αλλά σύντομα έγινε κανονική σχέση. Επίσης να αναφέρω ότι είμαστε και οι 2 χωρισμένοι και έχουμε από ένα παιδί από τους γάμους μας.
Από την αρχή λοιπόν πάντα γινόταν κουβέντα για τρίο, αλλά ποτέ δεν ευδοκίμησε. Ο λόγος είναι ότι δέχεται (στα λόγια τουλάχιστον) να κάνουμε τρίο με ακόμα μία γυναίκα, αλλά μετά θα πρέπει να κάνουμε και το ανάποδο, δλδ με ακόμα έναν άντρα.
Υπάρχει πάντα η επιλογή των επαγγελματιών (είτε γυναίκα έιτε άντρα), αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα το ανεχόμουν να κάνουμε παρτούζα και να την γαμάει ένας άλλος μπροστά μου.
Μένουμε σε επαρχιακή πόλη και τον Αύγουστο θα κατέβουμε Αθήνα. Σκεφτόμουν μήπως γινόταν κάτι αυτή τη φορά.
Επίσης σκέφτηκα σαν εναλλακτική το να πάμε σε ένα swinger club. Αλλά και εκεί η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει και δεν ξέρω πώς θα είναι η επόμενη μέρα.

Είναι κάποιος που έχει δοκιμάσει κάτι τέτοιο με την γυναίκα/σχέση του; Εννοώ να υπάρχει σχέση υγιής.
Το θεμα δεν ειναι εαν εσυ θα αντεξεις το θεαμα ή τις σκεψεις της επομενης ημερας.Το θεμα ειναι κατα ποσο η γκομενα θα γλυκαθει με τις αλλες πουτσες και θα θελει αλλα μετα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom