Δεν ξέρω σε τί σωματική κατάσταση είσαι. Μπορεί να είσαι πολύ εμφανίσιμος, υπάρχει όμως πάντα η πιθανότητα να βρεθεί κάποιος καλύτερος από εσένα. Καλύτερος, δηλαδή πιο γυμνασμένος, με μεγαλύτερο καβλί, περισσότερες αντοχές κλπ. Αν βλέπεις να γαμάει τη σχέση σου ένας τέτοιος τύπος και αυτή να σπαρταράει από κάβλα, πώς θα σου φανεί; Μέσα σου θα είσαι σε θέση να το διαχειριστείς; Εάν σε αυτό έχεις και την πιο μικρή αμφιβολία να μην το κάνεις, δεν θα το ξεπεράσεις και θα χωρίσεις.αυτό εννοείται, απλά σκέφτηκα την εκδοχή και του swinger club
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παρτούζα με την σχέση μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fang
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 194
- Εμφανίσεις 45K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.674
- Πόντοι
- 11.956
Πάντα υπάρχουν καλύτεροι σε όλους τους τομείς εάν το ξέρεις αυτό δεν σε νοιάζει τίποταΔεν ξέρω σε τί σωματική κατάσταση είσαι. Μπορεί να είσαι πολύ εμφανίσιμος, υπάρχει όμως πάντα η πιθανότητα να βρεθεί κάποιος καλύτερος από εσένα. Καλύτερος, δηλαδή πιο γυμνασμένος, με μεγαλύτερο καβλί, περισσότερες αντοχές κλπ. Αν βλέπεις να γαμάει τη σχέση σου ένας τέτοιος τύπος και αυτή να σπαρταράει από κάβλα, πώς θα σου φανεί; Μέσα σου θα είσαι σε θέση να το διαχειριστείς; Εάν σε αυτό έχεις και την πιο μικρή αμφιβολία να μην το κάνεις, δεν θα το ξεπεράσεις και θα χωρίσεις.
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Αν ακολουθήσεις το βελάκι προς τα πίσω, θα δεις το αρχικό μου σχόλιο.Δοκίμασες; ή δεν σου επιτρέπουν τα εληνοχριστιανικά σου ήθη;
Βασικά δεν γουστάρεις γενικά , το να κάνεις παρτούζα με την δικιά σου .Γουστάρεις να κάνεις σεξ με δυο γυναίκες . Η μόνη περίπτωση που παίζει να γίνει αυτό , [ πλην ελαχίστων
εξαιρέσεων ] , είναι το να είναι η δικιά σου αμφί , και να γουστάρει και γυναίκες .
εξαιρέσεων ] , είναι το να είναι η δικιά σου αμφί , και να γουστάρει και γυναίκες .
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.674
- Πόντοι
- 11.956
Το είπαμε αυτό ποιο πίσω αλλά δεν είναι εκεί το θέμα ....το θέμα είναι μήπως θέλει με άντρα παρτουζα χαχαχαΒασικά δεν γουστάρεις γενικά , το να κάνεις παρτούζα με την δικιά σου .Γουστάρεις να κάνεις σεξ με δυο γυναίκες . Η μόνη περίπτωση που παίζει να γίνει αυτό , [ πλην ελάχιστων εξαιρέσεων ] , είναι το να είναι η δικιά σου αμφί , και να γουστάρει και γυναίκες .
Το είπαμε αυτό ποιο πίσω αλλά δεν είναι εκεί το θέμα ....το θέμα είναι μήπως θέλει με άντρα παρτουζα χαχαχα
Και να θέλει , [ η και ακόμη να το κάνει με άλλους και όχι με εσένα , και να μην το μάθεις και ποτέ ]εσύ θα την έχεις βάλει στο τριπακι .Και γενικά όπως στρώνει ο καθένας , έτσι κοιμάται
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Ότι πρέπει για μια σωστη, περιποιημενη παρτουζα
Κουίζ: Ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη; - Τις χωρίζουν 24 χρόνια | in.gr
Οι δύο όμορφες γυναίκες είναι από την Καλιφόρνια στις ΗΠΑ, μοιάζουν πολύ και σίγουρα είναι δύσκολο να τις ξεχωρίσει κανείς παρά την διαφορά ηλικίας.
www.in.gr
Xrononaytis1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2019
- Like
- 114
- Πόντοι
- 1
της λεω τις δικια μου μου αρεσει η φιλη σου θα την φερεις μαζι μου λει δεν θα αντεξεις και τις δυο μας τις λεω εισαι σιγουρη .
Cooper S
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.978
- Πόντοι
- 2.846
Ότι πρέπει για μια σωστη, περιποιημενη παρτουζα
Κουίζ: Ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη; - Τις χωρίζουν 24 χρόνια | in.gr
Οι δύο όμορφες γυναίκες είναι από την Καλιφόρνια στις ΗΠΑ, μοιάζουν πολύ και σίγουρα είναι δύσκολο να τις ξεχωρίσει κανείς παρά την διαφορά ηλικίας.www.in.gr
καλή ιδέα
Xalandri_gymnismos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2018
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Πρέπει να το έχεις (σαν μια μορφή βίτσιου) αλλιώς δύσκολα θα δουλέψει καλά. Εμείς πριν παντρευτούμε κι οι 2 είχαμε τέτοιες φαντασιώσεις και μάλιστα όταν τη γνώρισα τυχαία είδα πως νοίκιαζε dvd με θέμα gangbang. Εντωμεταξύ εγώ παλιότερα μόνο τέτοιες τσόντες με άναβαν πραγματικά. Τρομερή σύμπτωση. Σιγά μην την άφηνα, που θα ξαναέβρισκα Ελληνίδα τόσο καυλωμένη. Οι πιο πολλές σε βαριουνται και κάνουν κρυφά σεξ με άσχετους κι αν πεις κάτι σου βγάζουν και νεύρα και απειλούν με διαζύγιο. Κέρατο είναι μόνο ότι γίνεται κρυφά χωρίς την αμοιβαία συγκατάθεση. Οπότε λουστείτε αυτές που διαλέξατε για συζύγους και πληρώστε call girl! Ας προσέχατε!
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.674
- Πόντοι
- 11.956
Τώρα με αυτά που λες προσβάλεις το μεγαλύτερο μέρος του σάιτ ....εσύ οκ βρήκες αυτό που ειθελες πολλοί δεν έχουν ούτε τέτοιο βίτσιο ούτε τέτοιο φετίχ ...εσύ δεν έχεις πάει ποτέ με κορασίδαΠρέπει να το έχεις (σαν μια μορφή βίτσιου) αλλιώς δύσκολα θα δουλέψει καλά. Εμείς πριν παντρευτούμε κι οι 2 είχαμε τέτοιες φαντασιώσεις και μάλιστα όταν τη γνώρισα τυχαία είδα πως νοίκιαζε dvd με θέμα gangbang. Εντωμεταξύ εγώ παλιότερα μόνο τέτοιες τσόντες με άναβαν πραγματικά. Τρομερή σύμπτωση. Σιγά μην την άφηνα, που θα ξαναέβρισκα Ελληνίδα τόσο καυλωμένη. Οι πιο πολλές σε βαριουνται και κάνουν κρυφά σεξ με άσχετους κι αν πεις κάτι σου βγάζουν και νεύρα και απειλούν με διαζύγιο. Κέρατο είναι μόνο ότι γίνεται κρυφά χωρίς την αμοιβαία συγκατάθεση. Οπότε λουστείτε αυτές που διαλέξατε για συζύγους και πληρώστε call girl! Ας προσέχατε!
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.674
- Πόντοι
- 11.956
Και για να συνεχίσω... πολλοί θα σε πουν και ανώμαλο που θες να βλέπεις την γυναίκα σου με άλλους....δεν έχει σημασία εγώ εάν το κάνω η όχι ....πρέπει να βλέπουμε το σύνολο ....γιατί να είσαι εσύ ο σωστός και όχι οι άλλοι
Xalandri_gymnismos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2018
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Όλα είναι θέμα επιθυμίας και γούστου και αν αρέσει και στους δύο και δεν υπάρχει τίποτα κρυφό, είναι ο.κ. Αν τώρα εσύ θες να ακολουθείς κανόνες που σε δίδαξε η γιαγιά σου ή ο παπάς στο κατηχητικό, θεωρώντας αυτά ως νορμάλ . Εντάξει δικαίωμα σου, εννοείται.
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.674
- Πόντοι
- 11.956
Δηλαδή πιστεύεις ότι αυτό που λες είναι αυτό που πρέπει να γίνεται από όλους ...και όχι η εξερεση?Όλα είναι θέμα επιθυμίας και γούστου και αν αρέσει και στους δύο και δεν υπάρχει τίποτα κρυφό, είναι ο.κ. Αν τώρα εσύ θες να ακολουθείς κανόνες που σε δίδαξε η γιαγιά σου ή ο παπάς στο κατηχητικό, θεωρώντας αυτά ως νορμάλ . Εντάξει δικαίωμα σου, εννοείται.
Καλησπέρα.Είμαι με την σχέση μου 6 χρόνια. Ξεκίνησε πολύ ελεύθερα αλλά σύντομα έγινε κανονική σχέση. Επίσης να αναφέρω ότι είμαστε και οι 2 χωρισμένοι και έχουμε από ένα παιδί από τους γάμους μας.
Από την αρχή λοιπόν πάντα γινόταν κουβέντα για τρίο, αλλά ποτέ δεν ευδοκίμησε. Ο λόγος είναι ότι δέχεται (στα λόγια τουλάχιστον) να κάνουμε τρίο με ακόμα μία γυναίκα, αλλά μετά θα πρέπει να κάνουμε και το ανάποδο, δλδ με ακόμα έναν άντρα.
Υπάρχει πάντα η επιλογή των επαγγελματιών (είτε γυναίκα έιτε άντρα), αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα το ανεχόμουν να κάνουμε παρτούζα και να την γαμάει ένας άλλος μπροστά μου.
Μένουμε σε επαρχιακή πόλη και τον Αύγουστο θα κατέβουμε Αθήνα. Σκεφτόμουν μήπως γινόταν κάτι αυτή τη φορά.
Επίσης σκέφτηκα σαν εναλλακτική το να πάμε σε ένα swinger club. Αλλά και εκεί η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει και δεν ξέρω πώς θα είναι η επόμενη μέρα.
Είναι κάποιος που έχει δοκιμάσει κάτι τέτοιο με την γυναίκα/σχέση του; Εννοώ να υπάρχει σχέση υγιής.
Εσυ φίλε μου θέλεις τριο με το τρίτο να είναι κοπέλα και δεν ξέρεις πώς θα νιώθεις αν το τριο θα ηταν με τρίτο άτομο να ήταν άνδρας. Επειδή λοιπόν όλα ξεκινάνε από το μυσλο
Xalandri_gymnismos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2018
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Όταν ήμουν 17 ετών ανακάλυψα πως αυτό ήθελα από μικρός. Ένιωθα πλήρως straight αλλά η εικόνα μια παρτουζας έφτανε στα ύψη την αδρεναλίνη μου. Υπάρχει πολύς κόσμος που τα θέλει αυτά. Δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι ο κανόνας που κυριαρχεί στην κοινωνία. Βασικά ο κανόνας που κυριαρχεί είναι δήθεν ζευγάρια κλειδωμένα που το 70 μην πω 80% κάνει κρυφά σεξ με άλλες και άλλους και παρεξηγείται απίστευτα, αν καταλάβει πως ο σύντροφός φλερτάρει ή σκέφτεται κάτι αντίστοιχο. Εμείς δεν θα κάνουμε ποτέ κατι κρυφα. Ολα τα συζητάς, όλα τα κανεις με τη γυναίκα σου, ακόμα και απλό μάτι να γινει, το ζειτε μαζί. Κι ομως είναι απολύτως συντροφικό και δεν θα βαρεθείτε ποτέ.Δηλαδή πιστεύεις ότι αυτό που λες είναι αυτό που πρέπει να γίνεται από όλους ...και όχι η εξερεση?
Xalandri_gymnismos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2018
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Είναι τρομερό, σε κάθε φαντασίωση, σε κάθε βόλτα, σε κάθε ποτό απλό ή πονηρό την έχεις πάντα παρέα σου. Ξεκάθαρα για ζευγάρια που γουστάρωνται τόσο που τα λένε και τα κάνουν όλα μαζί. Αν δεν είσαι πολύ φίλος με τη γυναίκα σου, μην το δοκιμάσεις.
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Και ζηλιάρης εδώ παίζουν ξύλο για την γυναίκα μερικοί θα κάνουν και παρτούζες τρελός πρέπει να είσαιΕίναι τρομερό, σε κάθε φαντασίωση, σε κάθε βόλτα, σε κάθε ποτό απλό ή πονηρό την έχεις πάντα παρέα σου. Ξεκάθαρα για ζευγάρια που γουστάρωνται τόσο που τα λένε και τα κάνουν όλα μαζί. Αν δεν είσαι πολύ φίλος με τη γυναίκα σου, μην το δοκιμάσεις.
Εαν σε απειλει η γυναικα σου με διαζύγιο για ιδιον ωφελος,σημαινει οτι ηδη θα επρεπε να εοχες χωρισει,μη σου πω να μην ειχες παντρευτεί την εμ λογω.Πρέπει να το έχεις (σαν μια μορφή βίτσιου) αλλιώς δύσκολα θα δουλέψει καλά. Εμείς πριν παντρευτούμε κι οι 2 είχαμε τέτοιες φαντασιώσεις και μάλιστα όταν τη γνώρισα τυχαία είδα πως νοίκιαζε dvd με θέμα gangbang. Εντωμεταξύ εγώ παλιότερα μόνο τέτοιες τσόντες με άναβαν πραγματικά. Τρομερή σύμπτωση. Σιγά μην την άφηνα, που θα ξαναέβρισκα Ελληνίδα τόσο καυλωμένη. Οι πιο πολλές σε βαριουνται και κάνουν κρυφά σεξ με άσχετους κι αν πεις κάτι σου βγάζουν και νεύρα και απειλούν με διαζύγιο. Κέρατο είναι μόνο ότι γίνεται κρυφά χωρίς την αμοιβαία συγκατάθεση. Οπότε λουστείτε αυτές που διαλέξατε για συζύγους και πληρώστε call girl! Ας προσέχατε!
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.674
- Πόντοι
- 11.956
Εγώ τα ξέρω αυτά ...αλλά μιλάω γενικά ....πες ότι κάποιος άντρας η κάποια γυναίκα τα γουσταρη πολύ αυτά που λες ...αλλά ο άλλος δεν θέλει ...τι κάνεις τον διώχνεις?και εσύ εγώ ο άλλος τις βρήκαμε κάποιος που δεν μπορεί να βρει τέτοια γυναίκα? Γιατί δεν υπάρχουν και πολλές που το παραδέχονται ανοιχτάΚαι ζηλιάρης εδώ παίζουν ξύλο για την γυναίκα μερικοί θα κάνουν και παρτούζες τρελός πρέπει να είσαι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 186
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις